Pfff dat is echt veel Soep courgettekoekjes (https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R390268/courgettekoekjes-met-zalm) Spaghetti van maken Dit gehaktbrood: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R223286/gehaktbrood-met-mosterdmayonaise (en dan evt in porties invriezen) Grillen/roosteren (ook lekker in een salade) In pastasaus En als je Googled op Ottolenghi en courgette, krijg je ook nog hele lekkere recepten.
Bedankt allemaal voor de suggesties! Ja, is best veel inderdaad. Was vandaag erg goedkoop op de markt (omgerekend zo'n 80 eurocent voor 2 zakken vol) en ik had laatst ook al zo'n 3 kg ingevroren. Soep vind ik normaal erg lekker, maar daar heb ik nu met +40 graden daar even niet zo'n zin in En ik had trouwens al een grote pan watermeloen-gazpacho gemaakt van een grote watermeloen die niet zo lekker was. Vandaag wordt het couscous met gekruide kikkererwten, ui en courgette.
Oef dat is wel heel erg veel. In ieder geval soep maken en invriezen. Een dag gevulde courgette ipv gevulde tomaat eten. Als er genoeg ruimte in de vriezer is courgette en basilicum saus maken (daar gaat zeker een kilo courgette in). Courgette koekjes bakken En gisteren zag ik toevallig iemand die van courgettes spagetti maakte: https://www.amummytoo.co.uk/annabel-karmels-courgette-spaghetti-best-ive-tried/ Maar waarschijnlijk zou ik het de buurt delen
Misschien is het omdat we lid zijn van de ‘één oog club’ Hele flauwe grap maar ik denk dat ik hem wel kan maken @citroenrasp; Wat een eer Ik zou er; - Soep van maken. - Humus - Een soortement pesto (fijnmalen met olie, kaas en pitjes) - Spaghetti slierten ipv tarwe pasta - Grillen voor een salade. - Doormidden snijden en uithollen en vullen met groenten/kaas/noten - Vlees mee vullen - Een 'matje' ervan maken en uitrollen over gemarineerde tofu - Pizza mee beleggen - Quiche maken/hartige taart - Bij kaasfondue - Op zuur zetten
Haha, zeker! Ik grap ook altijd dat mijn smaakpapillen het extra goed doen, omdat een ander zintuig aangetast is . Normale mensen gaan beter horen, als ze (half) blind worden toch?
Het is eigenlijk te warm om te koken, dus een eenpansgerecht buiten koken waar ik niet veel bij hoef te staan. Een tomaten, uien, peterselie saus maken en dan sperciebonen en aardappelen erbij. Deksel erop en laten sudderen. Genoeg voor 2 dagen en dan eten we het overmorgen weer met een paar eieren erdoor.
Over prakkies gesproken : wij eten straks een keertje bloemkool met aardappels en een kaassausje (op verzoek van mijn man). Dat was al echt jaren geleden.
Maaltijdsalade vanavond. Van half 5 tot half 6 ergo- en fysiotherapie voor dochter, rond 6 uur thuis, dus daar niet echt zin meer om te koken.
Verse pasta met hamblokjes, champignon, ui en geraspte kaas. Kids lusten dat niet dus die krijgen zelfgemaakte tomatensoep uit de diepvries
Wij zijn langs de McDrive gereden wat we echt nooit doen. Maar we vertoeven momenteel lekker aan zee en zijn een dagje stad geweest. Heb een medium friet, een double quarter pounder en een flesje water op broodje laten liggen want die valt me zwaar op de maag.
Morgen koken we trouwens in het huisje en overmorgen ook. Een keer Aziatische wok en een keer stamppot spinazie
Witlof met ham en kaas uit de oven, gekruide krieltjes en kipfilet . De kinderen eten er spinazie bij die lusten geen witlof.