Ik heb weer een kliekje mee uit de vriezer voor op m'n werk (boerenkool) en thuis eten ze spinazie ' ala bloep' met aardappelen met jus en hamburger.
Sous vide varkenshaas met madeirasaus, gegrilde groene groentes en gegratineerde aardappel/knolselderijpuree.
Simpel, pasta pesto. Vanavond is er tussen 17-22u constant wel iemand hier van huis om te trainen. Dus iedereen een vanavond op een andere tijd.
Ik ben bezig met het voorbereiden van de lasagne. Kan ik die straks zo in de oven schuiven en samen met man een drankje drinken op het weekend. Vind ik altijd een lekker begin van het weekend. Morgen ga ik zelf kapsalon maken en zondag waarschijnlijk groente vlees en aardappels.
Gemarineerde bietjes (dadelstroop, olijfolie en rode wijnazijn) met Parmezaanse kaas, veldsla, pijnboompitten en spekjes daarbij lekker biefstuk.
Couscous met feta, olijven, zongedroogde tomaat. Daarbij kipshoarma met gelepaprika en ui, komkommer en tomaat.