Ik durf het amper een recept te noemen Tortellini koken (tortellini naar keuze, ik neem als de kaas variant). In een andere pan een salami bakken (kleine stukjes) en een rode ui. Als de salami semi krokant is en de ui glazig giet je het overtollige vet af. Dan doe je een blikje tomatenpuree erbij, dat bak je even. Vervolgens knoflookpoeder, gedroogde tuinkruiden en een beetje gerookte paprika poeder erbij. 1 pakje kookzuivel toevoegen en even goed roeren tot het goed warm is en that’s it. Tortellini er weer bij, salade ernaast en dat is je gerechtje. Je zou er nog paprika bij kunnen doen of iets van een andere groente naar keuze en/of eventueel geraspte kaas erover
Zoete aardappel en bloemkool en wat mais mocht H de bloemkool niet willen.. denk geen vlees maar misschien ook wel haha! Zoete aardappel kilo 1 euro en bloemkool ook 1 euro bij de jumbo
Mijn lieve oma haar 'alles in de oven' ovenschotel, met spitskool uit de moestuin Gehakt, spitskool in bechamel en puree. Ze maakte dat vaak als we bij haar bleven eten na school, good old memories ❤️
Pasta. Ik maak lekker gekruid gehakt met allerlei gebakken groenten en dan een klodder curry erdoorheen. De kinderen vinden het erg lekker.
Op 3 oktober is het overdag feest, maar de avond ervoor is het traditie om hutspot te eten (je kan zelfs op verschillende plekken gratis hutspot eten).
Is er ook een andere manier dan in magnetron om zoete aardappel te poffen voordat gevulde zoete aardappel van kan maken?