Oehhh das moeilijk lekker te krijgen inderdaad! Goed kruiden (knoflook, zout en ketjap) en ik snij het niet in gladde plakjes/blokjes, maar scheur het zodat het een wat gekartelde rand heeft. Op die manier heeft het midner de gladde textuur die mij aan pudding doet denken. Sterkte
Wat vooral belangrijk is dat je op tijd begint met het vocht eruit te persen. Gewikkeld in een theedoek tussen twee snijplanken en dan wat zwaars erop. Mijn vriend is er wel eens bovenop gaan zitten Hoe droger je het krijgt, hoe knapperige de tofu wordt en dan is de structuur veel beter! Wat ik ook wel eens gelezen heb ik dat als je het eerst (uitgelekt) invriest en daarna ontdooit, het ook al wat 'uitdroogd' waardoor de structuur beter is.
Mwah is dit nodig? Ik kan me voorstellen dat jouw grapje in deze tijd niet echt lekker valt of mensen het niet opvatten als grapje. Dat het een grapje was stond er ook niet bij. Als je kijkt hoeveel mensen hier op het forum zich al bloot hebben gegeven dat ze het financieel heel zwaar hebben komt een grapje over goed eten weggooien wellicht niet over. @citroenrasp reageert daarop netjes maar ik vind deze reactie van jou dan wel weer onder de gordel.
Prima. Snap gewoon niet waarom er meteen zo heftig op gereageerd moet worden. Ik schrijf later in dit topic toch ook dat ik altijd dingen weggeef als ik het niet lust of als ik er teveel van heb ofzo Het kan je humor niet zijn, maar dat wil niet zeggen dat je overal maar op moet reageren. Dan hebben we daar allemaal een dagtaak aan. Laten we gewoon niet meer op elkaar reageren op dit topic, dat lijkt me beter..
Ik heb geen recept, maar het kan wel heel erg lekker zijn. Ik ben er absoluut geen fan van, maar ik heb het wel eens op een hele lekkere manier bereid geproefd. Helaas heb ik dat recept toen niet kunnen vragen. Het was in ieder geval erg kruidig.