Wat eten we vandaag? Deel 18

Discussion in 'De lounge' started by Adje, Aug 11, 2022.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cobon

    Cobon Niet meer actief

    Risotto met pompoen.
     
  2. Baileyy

    Baileyy VIP lid

    Feb 12, 2012
    5,643
    1,444
    113
    Gebakken aardappeltjes, boontjes en stukje zalm.
     
  3. Baileyy

    Baileyy VIP lid

    Feb 12, 2012
    5,643
    1,444
    113
    Lekker zeg! Maar hoe maak je dat in de slowcooker dan?
     
    Floeperd likes this.
  4. meis1987

    meis1987 Fanatiek lid

    Dec 13, 2011
    2,455
    372
    83
    in een huis
    Witlof met ham en kaas uit de oven. Met aardappel puree.
     
  5. Luna86

    Luna86 VIP lid

    Jan 11, 2009
    14,947
    9,456
    113
    Gelderland
    View attachment 737834

    Een wrap pizza flammkuchen en de jongens een wrap pizza hawaï. Was de eerste keer en deze komt vaker op het menu. Snel en ideaal met sport avonden.
     
  6. Kukido

    Kukido Fanatiek lid

    Jun 16, 2016
    2,384
    2,991
    113
    heb je een recept hiervan?
     
    Floeperd likes this.
  7. Sansaatje

    Sansaatje Niet meer actief

    Stamppot bataat/spinazie/chorizo/pijnboompitten. :roflmao:
     
    zegenwens and Adje like this.
  8. Habibati

    Habibati Niet meer actief

    Tajine van lamskotletten met ajuin, tomaat en honing
     
    Iertje81 and Sansaatje like this.
  9. aardbei1707

    aardbei1707 Fanatiek lid

    Aug 20, 2012
    4,250
    684
    113
    Ik ga vanavond pannenkoeken bakken
     
    Sansaatje likes this.
  10. Loveischocola

    Loveischocola VIP lid

    Jan 11, 2019
    12,269
    12,642
    113
    Female
    Met twee van deze boemboe ga ik een pan nasi maken voor twee dagen.. cassave kroepoek erbij want gewone mag niet meer hihi
     
    Sansaatje likes this.
  11. Spectre

    Spectre VIP lid

    Nov 5, 2015
    20,063
    18,858
    113
    Female
    Vandaag eten we boontjes, krielaardappeltjes en stukje (zelf gepaneerde) kip.
     
  12. Kukido

    Kukido Fanatiek lid

    Jun 16, 2016
    2,384
    2,991
    113
    Sperziebonen Gehaktballen aardappels
     
  13. Adje

    Adje VIP lid

    Aug 21, 2015
    16,308
    25,770
    113
    Eten vandaag weer restjes uit de voorraadkast. Dit keer 3 soorten restjes pasta, en dan heb ik nog een blik tomatenblokjes met basilicum en gewone, en een chorizo.
    Dus het wordt pasta in romige tomatensaus met kip en chorizo, paprika en geroosterde cherrytomaatjes
     
  14. Sansaatje

    Sansaatje Niet meer actief

    Lekker! Hoe maak je de saus?
     
  15. Adje

    Adje VIP lid

    Aug 21, 2015
    16,308
    25,770
    113
    Dat moet ik nog een beetje verzinnen :roflmao: Maar hoe ik denk dat ik het ga doen:
    Ik bak eerst de chorizo uit. Dan haal ik die uit de pan en fruit een gesnipperd uitje en knoflook, dan de paprika meebakken, misschien wat paprikapoeder meefruiten. De kip even mee aanbakken en dan de blikken tomatenblokjes erbij en even laten laten pruttelen, evt nog met wat Italiaanse kruidenmix. En dan roomkaas erdoor smelten. (Meestal smelt ik die op heel laag vuur eerst even apart, zodat je geen klontjes krijgt). Met mascarpone is het lekkerste, maar ik heb nu nog philadelphia light in huis, en dat is ook lekker en een stuk gezonder.
    De gehalveerde cherrytomaatjes rooster ik kort in de oven en voeg ik op het laatste moment toe. En de chrizo kan er dan ook weer bij.
    En dat gaat dan door de gare pasta.
     
    Floeperd likes this.
  16. Sansaatje

    Sansaatje Niet meer actief

    Sounds good!
     
  17. meis1987

    meis1987 Fanatiek lid

    Dec 13, 2011
    2,455
    372
    83
    in een huis
    Spruitjes quiche
     
  18. pareltje2212

    pareltje2212 Fanatiek lid

    May 17, 2007
    1,552
    301
    83
    Female
    huismoeder
    Leusden
    Ik ben met mijn jongste dochter in Maastricht en zij wil graag bij de Mac eten.
     
  19. Theezeefje

    Theezeefje Fanatiek lid

    Oct 13, 2014
    3,713
    4,037
    113
    Overijssel
    Zuurkoolovenschotel met banaan en de aardappelpuree lekker mengen met kleine gebakken uienstukjes/ snippers.
    Wat er over is lekker morgen in de koekenpan opbakken. Ziet er dan uit als een megasmurrie maar megalekker.
     

Share This Page