Jullie hebben ook vloerverwarming toch? De meningen zijn er blijkbaar over verdeeld maar zoals ik het zie kun je de thermostaat 's nachts niet naar beneden zetten toch? ( ja alles kan) maar volgens mij is dat niet lonend.
Wat een mooi systeem! Lage prijs voor de primaire behoeftes en erna een hoger bedrag voor wat in de meeste gevallen luxe zal zijn.
Enkel vloerverwarming op de badkamer en toilet beneden. Die hebben we gewoon altijd open. Maar hebben niet elektrisch.
Hier ook Eneco en budget voor deze maand opeens verdubbeld naar 546,-. Terwijl we tot maandag op 136,- verbruik zitten. En die 136,- klopt ook al niet, want sinds 8 november zijn onze tarieven weer verhoogd en Eneco heeft de 1e 7 dagen het nieuwe tarief gezet, dus we zitten onder de 136,- qua verbruik. Ik begrijp die 546,- dus niet... ( snappen jullie mn verhaal nog ? lekker warrig)
Wij zitten nu voor november op 42 m3, zeg dat dat 60 wordt…. Vorig jaar was dat in november 230 m3… ik vind het meevallen. Ik zet de verwarming 2, Max 2x per dag een uurtje aan, op 18 of 18,5 graden. Tot nu toe is meeste dagverbruik 4,6 geweest. Het bad gaat om de dag zeker wel vol.. het is zo goed te doen.
Wij hadden zondag de verwarming aan, dat kostte ons 14 euro. Dat word voortaan weer met de airco verwarmen.
Ik zit ook bij Delta. Zo ouderwets dat ze nog steeds geen optie hebben om het actuele verbruik te zien
Hier is geadviseerd om idd niet na beneden te zetten omdat je dan meer kwijt bent. Wij hebben wel alles elektrisch.
Ik weet niet eens precies wat wij betalen per kWh maar wel dat energie 1 van de weinige dingen is die echt goedkoper is in Amerika.
Hier per dag tussen de 14 en 18 kwh. Maar hebben alleen electra en met douchen paar x kacheltje aan gehad in de douche en vloerverwarming staat aan
Wij hebben een tussentijds overzicht gekregen voor onze stadsverwarming. Van 1 januari t/m 31 oktober 11,87 GJ gebruikt (kosten: €1.003). Ze verwachten dat we in nov/dec nog 5,7 GJ verbruiken (lijkt mij vrij veel). Maar het is minder dan ons voorschot, dus dat is fijn. @anderen met stadsverwarming: hoeveel GJ verbruiken jullie per jaar?