Oeh dat is een goeie, dan is het niet zo'n massief blok wat hoeft te ontdooien! Ik had dit topic veel eerder moeten openen
Jaaa doen wij ook altijd! Kipfilet vries ik ook per stuk in. En ja ontdooien in heet water werkt prima Bevroren bakken kan ook in stukjes snijden en dan eerst op laag vuurtje ontdooien en dan bakken
Ik zet een herinnering in mijn iPhone, op een bepaalde tijd een dag eerder. Als je weet wanneer je het vlees nodig hebt, kan je meteen een reminder aanmaken.
Mijn man kloeg wel eens dat sommige dingen uit de vriezer toch niet meer hetzelfde smaakten als vers bereid. Sindsdien kruid ik altijd wat bij als ik een zelfgemaakte vriezermaaltijd gebruik en nu vind hij alles prima.
Ja denk dan ''oh ja dat ga ik zo meteen gelijk doen'' en ben dan binnen 0.2 seconde dat hele vlees vergeten.. Gaat ook altijd zo met de was uit de machine halen Maar denk dat in mn ochtend/avond routine inbouwen geen slecht idee is, of als k kook voor de volgende dag het vlees er uit ofzo
Haha dat is ook herkenbaar! Gaat bij mij regelmatig mis. Maar ik heb nu ook een apple watch en nu zet ik een timer. Als dan zo’n herinnering afgaat, en ik heb niet meteen tijd, zet ik een timer die dan bv een kwartier later afgaat. En die mag ik van mezelf pas afzetten als ik het heb gedaan. Heel irritant dat getril om mijn pols, dus dan doe ik het wel Oh, en ik laat de herinnering staan. Als ik dan mijn iPhone open, staat in het startscherm altijd nog die herinnering, waardoor ik er ook later nog aan herinnerd wordt. Ik zit aan elkaar vast van trucjes, lijstjes, timers, wekkers, reminders, etc
Wij aten vandaag biefburgers (greenfield). Deze heb ik bevroren in de grill gegooid. Invriezen ging prima in de verpakking.
Ja het kan wel, afhankelijk van wat je wil natuurlijk. Als je gehaktballetjes wil of in de oven is het niet te doen. Als je het gewoon wil rullen voor pastasaus komt het inderdaad wel goed als het bevroren is.