Kliekjes dag, had geen zin om te koken Rosti met boontjes, tomaatjes, soepballetjes. Had er nog wel even een ei bij gebakken
Ik wilde net de beenham in de oven zetten toen man meldde dat hij graag uit eten wilde. Dus we hebben teveel gegeten om op te noemen (wereldrestaurant). Morgen eten we dus alsnog beenham, sperziebonen en aardappelpartjes.
Heb jij een goed recept voor pulled pork uit de slowcooker? En welk vlees is daar het beste voor, weet je dat toevallig?
Het lekkerste is procureur. Maar ik moet daarvoor naar de slager en dat ligt niet naast de deur, dus ik doe het meestal met hamlappen, en dat gaat ook prima. Dit recept is goddelijk: https://www.eetspiratie.nl/indo-pulled-pork/ En anders het vlees inwrijven met een goede bbq rub. Even een nachtje laten intrekken en volgende dag zo’n 8 tot 10 uur op low in de slowcooker met wat (homemade) bbq-saus. Vlees uit de slowcooker halen en uit elkaar trekken en dan mengen met bbq-saus naar smaak.
Er komen vanavond vrienden eten, zij had laatst een lekkere mosterdsoep, die ga ik nu maken en dan met lekkere broodjes en beleg erbij.
Gisteren Portugese rijst (met worteltjes, doperwten, spekblokjes, ui en kruiden) en filetlapjes gemarineerd in citroensap met knoflook/zout/peper. Vandaag ben ik alleen met de kinderen en eten we raspatat uit de airfryer met snacks en een salade.