We zijn vanmorgen om 4 uur opgestaan, dus ik had al vrij snel besloten dat er niet gekookt gung worden. Man en kinderen hadden pizza en ik een maaltijdsalade
Hachee uit de slowcooker, aardappelpuree met verse peterselie er door, en uiteraard rode kool met frisse appel.
Voor de kinderen heb ik alledrie spinaziestamppot met een gehaktballetjes. wij eten als ze op bed liggen. Een gemarineerd kipfilethaasje met pesto, pijnboompitten, tomaat en mozzarella. Daar maak ik simpel sla bij en ik twijfel nog of ik een Turks broodje erbij afbak of voor de wraps ga!
Aardappeltjes met worteltjes en vissticks (ja, de kinderen mochten kiezen ). En als zondagstoetje lekker uit m’n bol gegaan door een banoffee pie te maken.
Vandaag hadden we dan de Indiaase wortelsoep met stokbrood en groentespreads, en daarbij nog nacho’s & cheese uit de oven. Weekendtoetje: Basilicummousse, aardbeiencremeux, basilicumgel, frambozen en geprint chocoladehartje
Pasta bolognese met veel Parmezaanse kaas! En morgen maakt m'n moeder poffert voor ons. Nu al zin in!