Gisteren zijn schoonouders blijven eten na het oppassen vanwege file en hebben we chinees besteld. Dus vandaag restjes. Bonus, twee dagen niet koken
Uitgeholde afbakbroodjes gevuld met vlees, veel verschillende groenten en afgetopt met kaas. Uiteraard uit de oven
Wat gebruik je dan van het hoofd? Alleen bepaalde onderdelen, of moet ik echt een compleet hoofd midden in de couscous voorstellen? Zelf ken ik namelijk alleen de hersenen als eten.
De couscous was over van een paar dagen geleden, dus ik stoom het vlees er deze keer apart bij. Maar eigenlijk alles wordt gebruikt, wel in stukken gesneden dus het is geen "compleet" hoofd. Dat zou veel te lang duren om te stomen vermoed ik, en heb bovendien geen pan die daar groot genoeg voor is. Ga straks proberen een foto te maken. De hersenen hebben we gisteren gegeten
Geen zin om te koken en het hele weekend zit al vol met extra eten en 2 verjaardagen. Dus het wordt chinese tomatensoep met stokbrood en kruidenboter.
We gaan borrelen als avondeten (zonder borrel voor mij ). Toastjes, roombrie, roomkaas met ananas, emmentaler, manchego puntjes, wortels en paprika met hummus, druiven, ananasschijven, dadels met roomkaas, walnoten en kaasbitterballen. Denk dat er veel over gaat blijven En eerst nog even een Rennie zodat ik niet al met maagzuur begin
Wij hebben rijst, boontjes en kip in bamboe gegeten vandaag. Morgen gaan we bij vrienden eten bestellen, ik weet nog niet wat.