Tip> Rijst met daarnaast smeerkaas (Goudkuipje Naturel) door de warmte is dit super smeuïg geworden! Ik combineer van allerlei vreemde etenswaren.
Chocolade in alle vormen behalve met nootjes. Een chocopaashaas, bonbons, Brosjes, kinderbueno, kinderchocolade, kitkat. Oh en een softijs met chocosaus die dab zo hard opdroogt
Dankjewel! Duitsland ook. Dan sla ik ook Kinderriegel in. Tien Buenos zitten in een staande verpakking zo leeg
IJs (pecan karamel, vienetta, after eight en bloedsinaasappel bij voorkeur) Schuim/meringue (liefst die van La Place of van die witte rondjes met chocola er onder)
-Pizza, maar dan geen diepvries van de supermarkt ofzo, maar echt dé beste pizza van de Italiaan hier in het dorp. -Tomatensoep als mijn moeder hem maakt -Mijn eigen lasagne
Wij hebben laatst bij zo'n soort expatshop van die chocoladesaus gekocht die hard wordt op ijs. In Amsterdam, Kelly' Expat ofzoiets heet het
Onder het mom: je weet pas wat je mist als je het niet (meer) hebt: Een bruine boterham met pindakaas of met boterhamworst. En ook: taart! Wat voor dan ook.
Hahaha conclusie: vooral veel vet en suiker, dan kunnen de meesten het wel elke dag eten Ik vergat ook nog kaas. Ik ben wel wel echt van het hartig over het algemeen. Daarom kan ik dus ook elke dag pizza eten. Vooral met lekker veel kaas erop (heb regelmatig een Quattro Formaggi).