Asperges met ei ham krieltjes en apergesaus en witte bonen in tomatensaus voor de kinderen want die zijn niet zo gek op asperge
Vandaag gaat de bbq aan. Zelfgemaakte shaslicks, karbonades staan in de marinade, braadworst uit Duitsland meegenomen en saté lemak staat ook in de marinade. Daarbij courgette en mais. Als toetje spiesjes van aardbei, ananas en marshmallows van de bbq.
Gisteren bbq gegeten en nog veel vlees over. Vandaag dus de leftovers met salade ofzo en aardbeien en watermeloen als toetje
Man kookt vandaag (of in ieder geval gedeeltelijk): Kip krokant wraps met gebakken paprika en ui, rauwkost En ik maak dan nog de guacamole en een knoflook-bieslooksausje. Toen ik een keer weg was en man zelf guacamole maakte van een vers pakket had hij de tomaat mee in de blender gestopt. De kinderen vonden de guacamole toen wat waterig En weekentoetje: Zelfgemaakte oubliehoorntjes met basilicum-mascarpone roomijs en gemarineerde aardbeien