Ik ga zo spaghetti bolognese maken. Beetje van mijzelf en een beetje uit een glazen fles in elk geval staat het lekker snel op tafel en iedereen is blij!
Wraps, met homemade tomatensalsa en guacamole, daarnaast nog gekruid gehakt en allerlei soorten rauwkost en geraspte kaas, zodat iedereen kan pakken wat hij/zij lekker vindt. Hopelijk dus geen gezeur vanavond over het eten.
Vandaag gaat de bbq aan Morgen patat met voor ons mosselen en de kinderen een snack (beide uit de airfryer)
Wij gaan morgen op vakantie dus ik maak op wat er is. Dat wordt focaccia’s met allerlei rauwkost en salade.
Kibbeling, zelf gemaakte aardappelsalade, salade van ijsbergsla, tomaat, komkommer en bleekselderij. Oja en ik maak nog een remouladesaus
Vandaag mijn eerste dag weer voor de klas. En goed voorbereid gisteren al een kilo uien gesneden en vandaag de slowcooker zijn werk laten doen. Ideaal! We aten dus uiensoep met volkoren broodjes met diverse salades en beleg. Ik had bruschetta tomaatsalade met Philadelphia geitenkaas rozemarijn. Was echt een heerlijke combi!
Vegaburger, rode kool en aardappelpuree. Salade van ijsbergsla, tomaat, komkommer, paprika, rode druiven, appel, witte kaas.
Ik moest zo nodig een cake bakken…. Eentje van ottolenghi die man heeft bewerkelijke en lange recepten zeg en dan is het een “ simpele “ Inmiddels ook zo benauwd dat het niet veel scheelde of de zweetdruppels konden het zout vervangen. Brrrr