Gekookte aardappelen met een stoofpotje van gehaktballetjes, ui en champignons. Groente is doperwtjes en worteltjes. Even een vraagje, je ziet van tijd tot tijd Libanese platbrood in de aanbieding en ik vraag mij een beetje af waarmee en hoe je dat eet. Kan iemand mij wat ideeën geven? Alvast bedankt.
Hier hebben wij een vier uurtjes vandaag met F1. Dus hapjes en drankjes. En geen avond eten. Voor de kids voor de zekerheid nog pizza 's gehaald.
Hoe het officieel gegeten moet worden, geen idee. Maar wij maken dit recept soms: https://www.ah.nl/r/1196685. Ik gebruik zelf bruine linzen ipv tuinbonen, en pas het recept soms een beetje aan. Knoflooksausje erbij maken. In 10 minuten klaar.
Krijg net een appje van zoon dat ze kippenpoten hebben gekocht voor vanavond. Dus dat. Nog even nadenken hoe ik ze ga klaarmaken en wat ik erbij ga doen.
Spaghetti met verse tomatensaus, met room, vegan gehakt en courgette. Echt zo vreselijk inspiratie/lusteloos.
Wij maken er tussen de middag wel eens een “broodje gezond” van. Je kan er ook kip oid in doen met sla, groentes en een lekker sausje. Mijn moeder eet het bijvoorbeeld ook bij curry als ze geen naan heeft.
Man gaat straks tomatensoep maken. Daar een worstenbroodje bij. En me dochter ging nog een toetje maken
https://www.foodiesmagazine.nl/recepten/kipcurry-met-kokosmelk/ Een kipcurry uit de slowcooker met rijst, naanbrood en kroepoek.
Kip cor don bleu, rösti rondjes van zoete aardappelen, salade van komkommer, tomaat, appel, feta en rozijnen met honing/mosterd dressing.