Het aantal seconden dat je hem ingedrukt houdt bepaald of je warme of koude schuim maakt. Uit mijn hoofd was het een kort tikje voor warm schuim en drie seconden voor koud schuim. Warme melk schuimt denk ik beter. De melk die je gebruikt kan het beste vol en houdbaar zijn.
hier ook altijd houdbaar en dat werkt ook prima. Wel vanuit de koelkast anders schuimt het alsnog niet.
Ja die gebruik ik. Zojuist wel weer een goede kunnen schuimen voor mijn dochter maar voor mezelf was ik weer 3 beurten verder eer het lukte haha Maar hij was ieder geval lekker.
Ik gebruik gewoon een hand opschuimer en zet de melk dan 50 seconden in de magnetron. Heb een koffiemachine met stoompijpje maar vind dat ik met de hand veel beter geschuimde melk krijg (en t is beter schoon te maken). Ik gebruik altijd volle melk die goed koud is.
Ik heb deze: https://www.bol.com/nl/nl/p/bestron-electrische-melkopschuimer-met-360-basis-tot-300ml-capaciteit-550w-kleur-zwart/9200000116299748/?bltgh=lt8rsLjeZVmtE-z9pv1A5Q.4_15.33.ProductPageUrl Werkt goed. Stevige schuim krijg je ermee.
Ik heb die van destinq via bol. Bevalt super. Kan voor warm en koud, lekker dikke schuimlaag haha. Gebruik koude halfvolle melk