Ramen. Basissoep en soja-eieren liggen al in de koelkast, straks alleen opwarmen, noedels koken en de rest van de toppings voorbereiden!
De kinderen eten een kipschnitzel met opgebakken aardappels en broccoli. Ik eet witlof met kaas en gebakken spek.
Er is nog tomatensoep over. Daar eten we een ciabatta bij en er is nog 1 verse pizza margherita die gegeten moet worden.
https://www.lekkerensimpel.com/bloemkool-ovenschotel-met-kip-en-krieltjes/ Deze staat nu in de oven. Ben benieuwd.
En hoe smaakte het? Voor hoeveel personen pak je de ingrediënten dan? Ik zie altijd leuke recepten voorbij komen op die site.
Het is een heel neutraal, kindvriendelijk recept . Ik heb vrij moeilijke (en 1 onmogelijke, maar die eet wat anders) eters, maar dit ging verrassend goed naar binnen. Ik vind het in ieder geval een leuke variatie op het standaard prakje bloemkool-met gehaktbal wat wij normaal eten. Ik heb eigenlijk alles verdubbeld behalve de paprika’s. En dat is dan ip voor 5 personen ( oudste zoon at soep), maar we hebben nog 2 porties over. Wij zijn geen grote eters
Ik heb nog een pak kipfilet en een halve spitskool zwerven in de koelkast. Dus ik denk crispy chicken wraps met coleslaw
Tortellini met pesto en een tomaat/komkommer/mozzarella salade. De kids krijgen er nog doperwten en worteltjes bij.