Ik koop de kip kebab in de supermarkt die is dan al gesneden. En soms gebruik ik kipstukjes die ik zelf kruid
Je kan die afgesneden stukken ook zo kopen. Maar je gebruikt uiteindelijk wat je wil. Bij de pittashop kan je ook kiezen: pitta, kip, mix, vega, hamburger, frikandel, mexicano of kipsaté kan bij ons
Whahaha nee dat heb ik niet! Maar kapsalon is van oorsprong met shoarma. Zo is het gestart bij een shoarmazaak in Rotterdam. Als ik het zelf maak, maak ik het met kipshoarma (zelfgemaakt ). Alles er op en eraan, toppen met kaas en onder de grill. Door meteen te serveren wordt het niet zompig. Ik erg lekker met zoete aardappel frietjes.
Oh haha, duidelijk geeeeen idee, maar klinkt gewoon niet lekker voor mij: patat met vlees en kaas en ook nog salade. Ik lust het allemaal, maar in een bakje bij elkaar lijkt mij niet zo.
Ik maakte het nooit tot ik het Kapsalon recept van Miljuschka tegenkwam. Zelfs mijn kids vinden het super lekker .