De grill gaat aan. Kip, hamburger, zalm, gegrilde groentes. Stokbrood, salade, watermeloen, komkommer worteltjes etc. Biertje er bij. Heerlijk.
Pastasalade met tomaat, komkommer, avocado, ui, augurk en sla. Voor de kids en man doe ik er tonijn door en voor mijzelf gerookte kipfilet.
Hier ook pastasalade. Beetje dom dat ik de pasta pas ging koken toen t buiten 33 graden was Hier gewoon alles op tafel en iedereen vult z'n eigen bakje
Beetje laat, sorry! kilo gesneden aardappels 500 gram zuurkool, uitgelekt en direct bij de aardappels doen en aan de kook brengen. Na het koken afgieten. Voeg een beetje melk toe zodra de puree mooi romig is. Voeg de volgende kruiden toe en roer door samen met de blokjes gesneden ananas. nootmuskaat, peper, zout, piepklein beetje kerriepoeder en een snufje paprikapoeder
Nog steeds te warm om te koken. Maar ik doe het toch maar een soort van: Verse tortellini met kant en klare pastasaus en ik heb nog mozzarella liggen dat gooi ik er maar door.
Salade met (lauwwarme gebakken) perzik, buratta en ham. Daarbij een stokbroodje met kruidenboter De oudste krijgt een kom soep met stokbrood.
Zelfgemaakte griekse bifteki met zelfgemaakte tzatziki(uitgelekte yoghurt enzo) en griekse rode rijst.