Marokaanse koekjes die zijn echt superlekker. Je hebt de "zachte" variant dat deeg moet rijzen. En je hebt de krokante versie die je gelijk moet bakken.
Mijn man had de box voor me besteld, als een soort sint cadeau. Vond t wel leuk, maar zou niet nog een keer hoeven. Er zat wel een leuke brownie edge pan in, dat vond ik altijd leuk maar ja heb een brownie pan. Maar we bakken regelmatig brownies dus dat is best leuk. Wat ik al had: weegschaal, thermometer en zon schraap plasticje. Grappig: sokken. Wilde ik eigenlijk meebestellen dus blij dat ik dat niet heb gedaan: chocoladeletterdozen.
ik heb een nordic ware vorm erin gekregen, volgens mij ook eentje die niet heel erg in die dozen zat verder. Ik lees en hoor dat veel mensen de piruette of de brownie vorm hebben gekregen. Ik heb iets met citrus. De browniepan kan je trouwens ook voor andere baksels gebruiken las ik.
Ik ben er blij mee hoor! Heb de nordic ware classic fluted loaf pan erin zitten. Samen met nog een heel aantal andere dingen die ik leuk en nuttig vind, is het de prijs meer dan waard. Callebaut zakje chocolade, altijd fijn. Ik was net toe aan een nieuwe bakkwast. En leuke vormpjes voor chocolade erin. Waar ik minder mee kan zijn de doosjes die erin zaten, zowel voor chocoladeletters als voor bonbons. Maar verder dik tevreden.
Ja het blijft een leuke extra toevoeging! Hier ook callebaut choco, dochter was erg blij want karamel smaak. Dus lekker bakken voor de Sint viering deze week.
Haha, ik moest inderdaad ook aan de koekjes denken waar Mamavan5 het over had. Al ken ik ze niet per se als Marokkaanse koekjes.
Maken jullie wel eens recepten na van HHB? Ik ontleed vaak de recepten en vind de kritieken ook altijd erg waardevol en leerzaam. Denk er aan om me misschien toch maar eens op te geven. Kijken waar ik sta.. Bak gemiddeld paar keer per week.
ja niet alles was bruikbaar voor mij, maar ik maak bijvoorbeeld bonbons dus die doosjes zijn wel leuk. Voor de kerstbrunch op werk ga ik dus bonbons maken en die kan ik dan mooi in die doosjes meenemen
Ik probeer wel iets met de tips te doen, ik leer er echt wel van. Ik zoek overigens ook een goed youtube kanaal met allerlei how-to-tips. Manolito, stoer dat je denkt aan opgeven. Ik geloof best dat het een grote cursus is waarbij je ontzettend veel leert. Ik sla over, ik ben meer een type Antoinette: het zal best smaken, maar ziet er niet strak genoeg uit
Ik heb dan ook bij de opdrachten dat ik dan bedenk hoe ik daar invulling aan zou geven en dat dan ook ga maken.
Ieuwwwww ik baal... 1 vd kids wil.alleen hhb meekijken als.ik iets bak.en de afgelopen weken ben ik nogal lui en worden het muffins.. Ik twijfelde al aan de olie.. En ja.. bij t proeven van t beslag was het duidelijk: zonnebloemolie waar ik al een leer in gefrituurd heb Ze staan toch in de oven.. hopelijk valt t mee en eten ze er iig 1.. Extra veel chocolade / jam in gedaan
Ik kijk terug met dochter morgen. We bakken wel eens wat we gezien hebben. In de kerstvakantie gaan we chocoletters maken.
Oh dames, ik ben zo trots Ik heb nog nooit een echte cheesecake gebakken en ook nog nooit aangedurfd om Italiaanse meringue te maken. Nu toch een poging gewaagd met het recept voor de citroen-meringue cheesecake uit het boek van Eefsfood. En hij is echt heel erg goed gelukt, al zeg ik het zelf De bodem is een mix van digestive biscuitjes en bastogne koekjes en de vulling is echt heel licht en toch romig en ook fris. Deze ga ik zeker vaker maken!