Ik kook op woensdag altijd voor 2 dgn. Of in ieder geval voor donderdag het snijwerk zodra ik het in de ochtend in de slowcooker kan mikken. Maar ik was even vergeten dat er vanaf een schoonmaakster komt en die was nog niet klaar. En ik wilde het ook niet in de weg lopen. Dus maar boodschappen gaan doen voor een hele makkelijke maaltijd. iedereen eet iets anders (bami, macaroni, maaltijdsalade en loempia’s) En dan kijk ik straks wel of ik nog het snijwerk voor morgen ga doen.
Pasta met kipworstjes, rode pesto, rode ui, zongedroogde tomaatjes en spinazie. (Met rasp kaas uit de oven)
Een gerechtje wat ik bij een influencer had gezien. Bladerdeeg met broccoli, kipgehakt en kruidenkaas.
https://marielleindekeuken.nl/2019/03/02/foe-yong-hai-zoals-bij-de-chinees/ Ik doe er zelf nog wat gesnipperde ui en paprika in maar je kunt er genoeg mee varieren als je wilt.
Mijn dochter is nasi aan het maken samen met haar vriendin. Dus er wordt gewoon voor me gekookt. Heerlijk als ze groter worden .
Mijn klas is toe aan vakantie, dus het was een pittige dag. De friet met snacks die ik voor morgen had ingeoland heb ikdoorgeschoven naar vandaag. Morgen zie ik wel weer verder
Zuurkoolstamp met ui, spek, rozijnen, ananas, jus en rookworst. Een van de lievingsmaaltjes van mijn man en de kids.
Een traybake van bloemkool, rode ui, kikkererwten en vega worstjes met Vadouvan kruiden. En een restje pompoen-wortelsoep met linzen. Edit: besef me nu pas: beide gerechten waren met Euroma x Jonnie Boer kruidenmixen. Hoe toevallig deze week.