oktober 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door rachel22, 29 okt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede middag meiden,

    @ Claudia: Jeetje wat vreemd dat de ha zich nog geen zorgen maakt...het is inderdaad niet goed als er bloed bij je ontlasting zit!
    Hopelijk komen jullie er snel achter wat er met Vince aan de hand is!
    Sterkte!

    @ Tweety: Wat goed van Rene dat hij zich zo rustig gedragen heeft in de Juliana Toren!

    Zo meiden daar zijn we weer eens, gisteren een drukke dag gehad verjaardag van mijn zusje was erg gezellig! Vandaag heeft Vincent de schutting verder neergezet in de tuin dus we zijn afgeschermd haha!
    Verder eigenlijk alles rustig!

    Liefs, misspuma
     
  2. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Hallo meiden!

    @ Misspuma, leuke foto's weer van je lekkere mannetje!

    @ Jacoba, oh wat heerlijk dat je een mooie echo hebt gehad! Nu maar op naar de 20-weken echo! Zal zo nog even naar je fotootje kijken! Gefeliciteerd meisje met het ingetrokken ontslag van Pieter enzo! Het is jullie ontzettend gegund! Hoe is het met Agnita haar oogjes?

    @ Claudia, ach die Vince toch! Hoe is het nou met die schimmel, knapt het alweer wat op? Alles ok op het cb dus! Mooi! Leuke foto's van Vince, wat een heerlijke bos krullen! Hoe is het afgelopen met dat bloed in Vince zijn ontlasting?

    @ Silly, ach jeetje, die arme Quinn. Is zijn plassertje weer helemaal ok? Mooi dat jullie een fijne vakantie hebben gehad! Succes met de verdere voorbereidingen voor jullie huwelijk.

    @ Tweety, de julianatoren zijn wij in onze vakantie nog langs gereden, maar wij dachten dat Tymen daar nog te klein voor zou zijn. Maar dat valt best mee dus!

    Nou meiden, onze vakantie zit er weer op. Heerlijk even. De eerste dagen had ik heel erg last van mijn bekken, kon bijna niks. Gelukkig was Hilbrand om zich met Tymen bezig te houden. Verder in de week ging het beter. We zijn lekker naar het zwembad geweest. Tymen vond dat machtig, vooral in het diepe bad met ons en van de glijbaan met zijn papa (ja die grote van 40 meter) vond hij super! Kon er geen genoeg van krijgen. We zijn ook nog een paar keer wezen winkelen. Voor Tymen een leuke gele zomerjas gescoord en stoere Nikes. Ook nog wat kleertjes gekocht. Eigenlijk moeten we dat niet doen, maar we kunnen het niet laten. Woensdag had Tymen ineens koorts en sindsdien is hij hangerig, hoest veel en slaapt overdag minder. OOk eet hij erg slecht. Ach, ik besteed er maar niet teveel aandacht aan, het zal wel een fase zijn. Maar verder heerlijk genoten!

    Ik ben vandaag naar de caesartherapeute geweest voor mijn bekken en ik moet direct stopppen met werken en veel rust nemen. Geen huishoudelijke klussen meer, alleen de lichte dingetjes en ik moet een bed beneden hebben om geregeld op te liggen. Dus dat gaat Hilbrand zo neerzetten. Pff, nog tien weken, dat worden weer zware weken! Gelukkig is mijn oppas standby, die wilde zelfs wel helpen in het huishouden! Heel lief. Helaas heeft Hilbrand net deze week cursus, hij gaat woensdag weg en komt pas donderdagavond thuis. Dus dat is wel balen nu. Maar ja, zal me wel redden, zal ook wel moeten! Woensdag weer naar de verloskundige. Willen ze weer bloed hebben omdat ik rhesusnegatief ben. Heb ik gelukkig geen angst voor!
     
  3. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    @ claudia hoe is het met vince?

    @setteke het is vanaf 2 jaar maar deze leeftijd gaat heel goed hoor hij heeft heel de dag gelopen en genoten. jeetje het is wat met je bekken. hoop dat je er minder last van ga krijgen nu je thuis bent. ik kreeg vandaag te horen dat ik rond de 30ste week ook weer geprikt ga worden op de antistoffen fijn he.


    verder weinig nieuw hier rene gaat steeds meer kletsen hij heeft nu het woordje poessie ondekt en noemt elk dier zo haha.
     
  4. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hoi Meiden,

    Ben vrijdag maar weer terug geweest bij de ha.Vince wordt nog steeds 3 a 4x per nacht wakker en heeft dan een poepbroek hij gilt de hele buurt bij elkaar :( We zijn al op het punt beland dat hij heel hard Nee roept en probeert weg te komen als ik zijn luier moet verschonen.
    Afijn vrijdag dus maar weer naar de Ha geweest Hij had woensdag een zalfje gekeregen en dat zou moeten werken jaja werken deed het hij ging van 2 open wondjes naar 6 :confused: Tja dan zal het wel van binnen uit komen(DHUH dat kon ik ook wel bedenken)We kregen dus geen verwijskaart voor een andere kinderarts(de onze was er niet)Vince was niet ziek genoeg!We kregen een drankje mee.Ik moet zeggen dat dit aardig werkt maar echt blij ben ik er niet mee :rolleyes: Tuurlijk ben ik blij voor Vince dat dit de diarree enigzins stopt maar zo gaat het altijd als er iets is kun je niet bij die kinderarts terecht en nu zul je zin dat het morgen zo goed als over is.Nou al gaat ze op haat kop staan ik blijf dit keer voet bij stuk houden wil nu wel eens weten waar dat steeds vandaan komt!Een kindje wat steeds 2 a 3 weken aan de diarree is is toch nit normaal?Of overdrijf ik nu? :cry: Ik weet het zo langzamerhand niet meer....
    Hoe zouden jullie dit aanpakken?

    @Misspuma,Heerlijk hoor dat jullie nu weer lekekr afgeschermd zitten!

    @Setteke,He gets wat vervelend dat je niet meer mag werken.Maar als rust het beste voor jullie beebje is dan moet het!Leuke vakantie gehad zo te lezen en weer ff heerlijk geshopt ;)

    @Tweety,Leuk he dat praten!Vince heeft er ook weer een paar bij hij roept nu de hele dag Nee Nee en als hij muziek hoort zegt hij Oort en steekt zijn vingertje in de lucht!Zo te lezen heeft Rene zich heerlijk vermaakt in het park!


    liefs Claudia
     
  5. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Setteke: Jeetje meissie het zit je niet mee hé met je bekken! Doe dan wel rustig aan hé. Fijn dat jullie het zo naar je zin hebben gehad op vakantie heerlijk hoor. Veel plezier morgen bij de verloskundige hopelijk is alles in orde! Misschien heeft Tymen last van aankomende kiesjes...omdat hij koortsachtig is?

    @ Tweety: Goed zo dat alles in orde is met jullie! Die Rene tegen alles poessie zeggen lief hoor.

    @ Claudia: Jeetje, wat een gedoe zeg met Vince! Ook vreemd dat je geen verwijzing krijgt voor een andere kinderarts. Ik zou ook kwaad worden en mijn zinnen op alles zetten! Dit kan gewoon niet goed zijn een kind dat 3 weken achter elkaar diaree heeft en overal wondjes op zijn billetjes!
    Heel veel sterkte meissie en houdt voet bij stuk hoor!

    Vandaag heerlijk gewinkeld met Keano. Moest nog een kado hebben voor mijn schoonzusje en schoonbroer die zijn beiden deze maand jarig en vieren dit a.s. zondag. Ook gelijk nog wat spullen gehaald voor de vakantie.
    Ben vandaag naar de psychiater geweest, ik mag langzaam gaan afbouwen van de medicatie we zijn erachter gekomen dat het echt hormonaal is, ik moet de pil gewoon nog even door blijven slikken en dan kijken we hoe ik reageer zonder de medicatie.
    Het is dus ook geen postnatale depressie maar een pre menstrueel syndroom ofzoiets...dat betekend dat je in een depressie raakt als je ongesteld moet worden en er na je ongesteldheid vanzelf weer bovenop komt. Waarschijnlijk zal ik dan binnenkort na het afbouwen van de medicatie een hormoonpil krijgen zodat ik de pil niet meer door hoef te slikken. Ben blij dat we er nu een beetje achter zijn, al weet ik niet of dit het echt is maar goed dat is weer een kwestie van uitproberen...!
    Fijne avond allemaal meiden heb weer genoeg gekletst hihi!

    Liefs, misspuma
     
  6. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hoi allemaal,

    We zijn dus eindelijk met Vince bij de kinderarts geweest.Er is nu ook eindelijk actie ondernomen!Er worden monsters van zijn ontlasting genomen en deze worden onderzocht.Uit de symptomen kan ze bijna voor 80% zeker zijn dat hij besmet is met een parasiet de Giardia Lamblia.
    Er blijft nog een kleine kans open dat het om een poliep in zijn darmpje gaat.We hebben in ieder geval medicijnen gehad die de diarree aan moeten pakken en tevens de parasiet(als deze het dus is)
    Pff eindelijk!Nu maar hopen dat dit het dan daadwerklijk is!

    @Misspuma,Wat goed dat ze nu weten wat er echt is!Nu idd hopen dat het zonder medicatie ook goed gaat!

    Liefs,Claudia
     
  7. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    Goede morgen meiden

    Hier een druk weekje in het verschiet ben de feestgids aan het afmaken.
    IK zeg er wel bij dit was eens maar nooit meer wat een werk gaat daar in zitten :(
    Vanavond de foto's nog samenvoegen en doornemen met mn zusje die alles regelt op de bruiloft zelf.
    Straks bloembakken opmaken .
    En vanmiddag speldjes voor in het haar halen.

    maar voor de rest gaat het prima.
    Met Pieter gaat het wat beter de druk is minder geworden .
    Dus dat gaat de goede kant op.
    Martina is lekker ondeugend ze kan uit haar bedje klimmen :( hoezo ze word groot.
    Maar dan haalt ze de commode leeg en als dat gebeurt gaat ze gillen omdat ze er niet meer in kan.

    Agnita haar ogen zijn flink verbeterd dus een nieuwe bril is in de maak.
    Ik wel blij hoor niet alleen voor mezelf maar voor haar .
    Ze is van +6.75 en +7
    Naar +5 en +5.5 gegaan
    ik reageer straks wel op jullie ik moet nu opschieten groetjes
     
  8. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    @misspuma nou meid blij te horen dat ze nu weten wat hetis hoop dat ze het bij het rechte eind hebben.

    @claudia gelukkig dat die arts gelijk actie heeft ondernomen hoop dathet snel over is.

    @jacoba mooi van de oogjes. haha die martina rene klimt er nog niet uit nog ff volhouden volgende maand krijgt ie een groot bed dus dan kan ie er wel uit.

    hier alles rustig heb een sollicitatie lopen bij de kraamzorg. gisteren een mail gestuurd en vandaag al reactie dat ze me tel wilde hebben stom vergeten erbij te zetten. ze wilde graag in contact komen dus ben benieuwd duimen jullie met me mee.
     
  9. Silly

    Silly Fanatiek lid

    24 okt 2005
    1.537
    0
    0
    @Claudia, nounou eindelijk eens actie ondernomen. Kan me ook soms zo kwaad maken. Je bent gewoon een nummer in de rij bij die dokters.
    Gelukkig is er nu een diagnose en gaan ze er iets aan doen.
    hoop dat Vince weer gauw beter is want jullie zullen ook wel gebroken zijn.

    @misspuma, fijn dat je mag gaan afbouwen. Hoop dat de diagnose klopt en je weer gauw goed in je vel zit.

    @tweety, haha Quinn heeft ook in de gaten dat ie kan praten (nou ja meer brabbelen) maar gaat ook veel woordjes zeggen en zelfs kleine zinnetjes. Gisteren zei ik tegen hem, ga papa maar roepen want we gaan eten. Loopt hij naar papa en zegt; "papa komen eten". Knap hè.
    Ook weet hij al een paar geluiden van de dieren.

    Hier gaat alles z'n gangetje. Alleen heeft Quinn wel weer de vervelende gewoonte om om 6.00 wakker te worden. Wel gaat hij dan weer van 8.00 tot 9.00 slapen maar ja daar heb ik niks aan de want de oudste moet ook eten en naar school.
    Verder doet hij het zo goed. Hij is altijd vrolijk en erg ondernemend. Alles bekijken en uitproberen en overal opklimmen (ook de salontafel :rolleyes: ).

    Silly
     
  10. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Claudia: Wat fijn dat er nu eindelijk een beetje duidelijkheid is over de diaree van Vince hopelijk knapt hij snel op! Maar als het om die parasiet gaat hoe is hij daar dan aangekomen? Of weten ze dat niet?
    Ja, ik hoop ook dat het goed gaat zonder de medicatie alleen durf ik nog niet helemaal te geloven dat dit het is, omdat ze vorrige week nog dachten aan een postnatale depressie. Maar toch heb ik hier zelf wel een goed gevoel bij.

    @ Jacoba: Ja, het lijkt mij ook niks hoor om ceremoniemeester te zijn voor een bruiloft zoveel te regelen maar het is ook weer wel iets heel moois lijkt me! En nog speldje gevonden voor in het haar?
    En je bloembakken zijn ze mooi geworden?
    Wanneer is de trouwdag nou ook alweer?
    Fijn dat het met Pieter beter gaat, gelukkig dat de druk al minder word!
    HaHa die Martina uit bed klimmen...maar is wel vervelend want ze kan niet terug in bed klimmen dus moet je weer naar haar toe...is waarschijnlijk ook weer een fase.
    Fijn dat Agnita haar ogen beter geworden zijn, is voor haar inderdaad ook erg fijn!

    @ Tweety: Ow wat leuk dat je een sollicitatie lopende hebt bij de kraamzorg! Ik heb daar mijn difrentiatie in gedaan echt super leuk.
    Ik duim voor je hoor.
    Ja, ik hoop ook dat we het nu bij het rechte eind hebben maar ja dat is een kwestie van afwachten...!

    @ Silly: Ja, ik hoop ook dat de diagnose klopt we zullen af moeten wachten.
    Zo knap van Quinn dat hij al een hele zin zei, dat kan Keano nog niet.
    Hé vervelend dat Quinn nu om 6.00 al wakker wordt...hopelijk slaapt hij snel weer wat langer door voor jullie.
    Op de salontafel klimmen... :rolleyes: haha!

    Zo meiden gisteren iets heel erg vervelends gebeurd. De vijver was zo goed als af, dus de vissen zaten in de vijver mijn man wilde het water nog wat ophogen dus de kraan aangezet. En ineens gisterenavond hoorde de KNAP en ja hoor de hele vijver ingestord...gelukkig bleven de vissen nog wel in het water, die waren snel naar de bodem vertrokken.
    Dus nu kunnen we de vissen eruit halen en in een grote bak doen en weer opnieuw gaan metselen...verdikkie kan er ook nog wel bij!
    Maar goed dat is zorg voor na de vakantie want we gaan eerst a.s. maandag heerlijk genieten van een week Center Parks het Meerdal!
    Verder met Keano is alles goed hoor, we zijn vandaag samen naar de kapper geweest Keano vond het prima! Hij zat in zo een autotje en maar sturen en toeteren dus die had niet eens in de gaten dat ze zijn haren aan het knippen was. Daarna nog even om boodschappen en toen was Keano in de auto in slaap gevallen hihi. Dus hup slapend en al in zijn bedje gelegd waarna hij nog eens 3 uur lag te slapen...hoezo moe?
    Verder alles rustig hierzo!

    Liefs, misspuma
     
  11. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede morgen meiden,

    Nog even en we gaan er een weekje tussenuit!
    We vertrekken rond 12 uur zodat Keano in de auto kan gaan slapen.
    De tassen staan gereed, mijn man is de auto nog aan het wassen haha!
    Dus als hij klaar is inpakken en wegwezen!
    Tot volgende week meiden!

    Liefs, misspuma en een dikke knuffel van Keano!
     
  12. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    @MissPuma als je dit leest ben je alweer terug 8) maar fijne vakantie en geniet er lekker van.
    De bruiloft is aanstaande donderdag.
    Ik ben blij voor je dat je nu eindelijk weet wat je hebt.


    @Tweety en heb je al goed nieuws gekregen.

    @Claudia hoe gaat het met Vince?

    @Setteke hoe gaat het met je bekken?

    Zo ik heb eerst de airco op de slaapkamer aangezet was daar zo een sauna.
    En ons bed moet ik nog opmaken was me vandaag te warm dus doe ik het straks maar :p
    Nu staat de strijkplank me lachend aan te kijken :evil:


    Met mij gaat het goed enmet de kids en Pieter ook.

    Verder eigenlijk weinig te melden
     
  13. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hoi Meiden,

    Wat is het klef weer zeg!
    Hier gaat alles lekker.Het Drankje lijkt aan te slaan bij Vince tenminste voor de nacht.Woensdag krijgen we de definitieve uitslag of het ook daad werkelijk een parasiet is.Ben benieuwd!

    @Misspuma,Helaas je bent al weg dus je zult dit lezen als je terug bent,Een hele fijne vakantie gewenst en geniet er lekker van!

    @Jacoba,Met Vince gaat eht eindelijk de goede kant uit!Gelukkig maar!
    Fijn dat het met jullie ook allemaal goed gaat.Idd het is hier boven ook net een sauna :rolleyes: Zal wel weer moeite hebben om ze op bed te krijgen.

    @Silly,Die Quinn ookal zo'n klimmerd Vince ook!Echte jongens ;)


    Liefs,Claudia
     
  14. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    @Claudia fijn dat het beter gaat met Vince.
    Hier spookt er ook nog 1 rond die niet kan slapen denk dat haar nog maar een keer in bad zet kan ze lekker afkoelen.
     
  15. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    Goede morgen meiden

    Het begint hier toch net te gieten en te onweren niet meer normaal.
    Agnita is naar school maar heeft geen jas aan zonnetje scheen toen ik haar wegbracht.

    Ik heb straks nog een leuk klusje te doen nou ja vanmiddag dan.
    Moet 100 boekjes in elkaar nieten.
     
  16. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hey Meiden,

    Wat is het stil hier!

    Vandaag eens aan het opruimen gegaan.Vrijdag kwam een collega en die heb ik gelijk wat Babyspullen meegegeven.
    Ze wil ook mijn wagen overnemen(heb er 2 en eentje doe ik alvast weg)daar komt ze donderdag even voor kijken.Heb ook foto's gemaakt van mijn maxi-cosi en toebehoren wil deze op marktplaats zetten.

    Verder lekker in de tuin gezeten maar oei wat was het heet bij ons in de tuin.

    @Jacoba,Hoe was de bruiloft van je zusje?

    Met Vince gaat het de goede kant op Hij slaapt snachts weer heerlijk.Gaat er om 19 uur in en slaapt dan tot een uurtje of half 8.Zijn ontlasting wordt ook weer wat steviger maar moet nog anderhalve week door gaan met de antibiotica.

    Liefs,Claudia
     
  17. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    @claudia gelukkig is vince weer opgeknapt. wat is er nog uit het onderzoek gekomen?

    @jacoba en zitten de boekjes inelkaar? nog niks gehoord hoop dat ze deze week bellen. vorige week was ze op vakantie.

    @misspuma hoe was je vakantie.

    hier is alles rustig. de zolder is inmiddels klaar en we gaan deze week aan rene zijn kamertje beginnen hij krijgt toch ipv een cars kamer een bumba kamer hier is ie helemaal gek van de muur tekening ligt al kaar om op de muur te komen maar ja eerst nog ff sausen enzo. verder weinig nieuws de baby doet het goed trapt er op los.
     
  18. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    We zijn weer terug van een heerlijke week vakantie!

    @ Jacoba: En hoe was de bruiloft? Zag je zus er mooi uit, en hoe zagen jullie eruit? Heb er misschien foto's van ben benieuwd!

    @ Claudia: Wat fijn dat het drankje lijkt te helpen bij Vince ben blij voor jullie en voor Vince natuurlijk! En heb je de uitslag al gehoord of het een parasiet was? Dus je gaat zo beetje bij beetje de baby spullen op markplaats zetten dus geen derde voor jullie?

    @ Tweety: Leuk hoor voor Rene een bumba-kamer! Fijn dat alles goed gaat met de baby! Straks 2 jongens leuk hoor!

    Zo meiden we hebben heerlijk genoten van een weekje Center Parks!
    Keano is zo braaf geweest, het ging allemaal prima lekker geslapen en hij at de hele week prima.
    Hij was iedere keer wel erg moe, maar goed we hebben dan ook weinig stilgezeten. Veel gezwommen, naar de kinderboerderij geweest, naar de speeltuin, huifkartocht gemaakt en nog veel meer dus hij heeft het erg druk gehad in zijn vakantie (wij ook haha!).
    Als ik de foto's op de computer heb gezet zal ik er ff een paar laten zien, weet alleen nog niet wanneer ik dat ga doen maar jullie houden ze tegoed!

    Liefs, MissPuma
     
  19. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Hallo meiden!

    @ Claudia, en weet je al wat meer van wat Vince nu precies heeft? Arm mannetje...!

    @ Misspuma, Oh klinkt heerlijk jullie vakantie. Fijn dat jullie allemaal zo genoten hebben! Dus je hebt een soort pms ofzo? Balen zeg! Hoe gaat het aflopen met de vijver en de vissen? Het zit jullie ook niet mee met die vijver. Hij is toch al eens eerder ingestort?

    @ Jacoba, hoe was de bruiloft? En hoe gaat het nou met Pieter? Met mijn bekken wordt het eigenlijk alleen maar minder :( Echt balen en ook sneu voor Tymen. Kan niet met hem samen ouwehoeren en spelen.

    @ Tweety, al wat gehoord van je sollicitatie? Leuk, dus een Bumba-kamer voor Rene. Vindt hij vast schitterend! Heerlijk he, dat getrap in je buik. Mijn beeb wordt nu zo groot dat trappen er niet meer bij is, het is meer schuiven. En beeb zit ook al behoorlijk hoog inmiddels, lekker in mijn maag!

    @ Silly, fijn dat Quinn het zo lekker doet, alleen jammer dat hij zo vroeg is 's morgens! Word hij wakker van het licht buiten ofzo?

    Nou, hier was ik weer even. Het gaat nog niet bepaald lekker met mijn bekken, krijg steeds meer pijn. Mag ook niet meer zelf autorijden en moet veel liggen. Jammer, maar het is niet anders. Ik krijg momenteel veel hulp van mijn ouders en de oppas en Hilbrand doet hier alles zonder mopperen. Vanmorgen was ik zoo naar! Ik zag allemaal vlekjes. Wel even schrikken, toch niet weer hoge bloeddruk dacht ik. Maar na een dagje rustig aan gaat het beter. Morgen weer naar de verloskundige. We hebben ook het geboortekaartje gekozen, deze week even bestellen bij de drukker. Wij gaan zaterdag een feest geven in de tuin, omdat we tien jaar samen zijn, maar weet niet of het wel door kan gaan. Het weer lijkt niet zo best en ik kan de mensen niet binnen kwijt. Partytenten passen niet in onze tuin, door verschillende pergola's die in de weg staan. Zou balen zijn als we dat moeten cancelen, dan wordt het niet eerder dan volgend jaar! Maar het is niet anders. Met Tymen is alles prima. Verbazingwekkend hoe weinig last hij heeft van de warmte. Die gaat heerlijk slapen al is het nog zo warm boven. Hij gaat ook rustig in de zon zitten spelen! :confused:
     
  20. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    @ Setteke: Jeetje wat vervelend dat het nog niet beter gaat met je bekken! Doe rustig aan hé!
    Ja ik heb PMS, kan je blijkbaar ook krijgen na het krijgen van een kindje wist ik eigenlijk ook niet..maar we zijn er gelukkig achter wat het is.
    Ja, Keano die valt ook zo in slaap ook al is het warm boven en spelen in de zon vind hij ook heerlijk haha!
    De vissen zitten nu in 2 tijdelijke bakken in de tuin, de vijver wordt opnieuw gemetseld en dan kunnen ze er weer in. Ja het is inderdaad de 2e keer dat hij instort...laten we maar niet hopen op 3x is scheepsrecht :rolleyes: ;).

    Liefs, misspuma
     

Deel Deze Pagina