Februari 2007 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door IkenKleine, 7 feb 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Pendrag

    Pendrag VIP lid

    26 jul 2006
    6.458
    1
    0
    @Fredje: Acda & De Munnik lijkt mij een heel stuk leuker dan de avondvierdaagse! Veel plezier.

    Vannacht ietsiepietsie beter geslapen. Jarissa is bij ziekte echt een enorm mama's kindje. Papa is dan echt niet goed genoeg. Enorm vermoeiend.

    Slecht nieuws hier in de familie. Een nichtje van mij heeft 3 zoontjes, de middelste daarvan heeft een erfelijke spier- of zenuwaandoening. Is nog volop in onderzoek wat hij precies heeft maar is wel ernstig. Nu is uit die onderzoeken gekomen dat hij zeer waarschijnlijk een neuroblastoom heeft. Een vorm van kanker dus. Arme kereltje is volgens mij een jaar of 4. Triest hoor. A.s. donderdag volgt onderzoek + uitslag.
     
  2. Bab28

    Bab28 Fanatiek lid

    5 sep 2006
    1.120
    0
    36
    Secretaresse
    Maas en Waal
    @fredje: Leuk Acda en de Munnik! Ben wel beetje jaloers;)! Hoe is het met brusje? Hoe ver ben je nu?

    @Pendrag: Vermoeiend he als ze ziek-zijn? En mama is dan inderdaad wel de onmisbare factor! Hopelijk knapt ze snel weer op!

    Wij hebben hier gisteravond enorm noodweer en keiharde onweer gehad. Luuk schrok heel hard huilen wakker om 23 uur en was enorm verdrietig. Uiteindelijk maar bij ons in bed gelegd want hij was echt een beetje bang. Vannacht om 3 uur schrok ik wakker en meneer lag als een prins tussen ons in. Heb hem al slapend in zijn bedje gelegd, dat ging prima.
     
  3. fredje8

    fredje8 Fanatiek lid

    31 okt 2005
    1.083
    0
    0
    @bab Hier ging het ook flink tekeer, Rik sliep wonder boven wonder door, als overdag de deurbel gaat is meneer meteen wakker en nu sliep hij als een roos. Mooi dat Luuk gewoon weer verder sliep toen je hem terug legde.
    met de kleine is alles okido tot zoverdan, vorige week bij de vk geweest en hartje weer gehoord, blijft speciaal he, vind ik. Ik voel me goed op de vermoeidheid na, die was weg maar is HELAAS weer terug gekomen, ach als dit het enige is gaat het goed komen.

    @pendrag zo is het liever naar acda en de munnik dan naar de avondvierdaagse, maar of Rik daar zo ook over denkt? hahahaha....... hij mag naar opa en oma, ook leuk toch?

    Verders is het hier dreigend wat het weer betreft hopelijk blijft het vanmiddag droog zodat we nog ff de fiets opkunnen.

    doei
     
  4. Pendrag

    Pendrag VIP lid

    26 jul 2006
    6.458
    1
    0
    Update VK: weer helemaal APK goedgekeurd. Zelfs zonder medicijnen is mn bloeddruk nu goed. Heerlijk. Mag ook weer aan het werk! Ga morgenochtend meteen. Arboarts vond maandag a.s. vroeg genoeg maar ik ga liever morgen al.

    Nu Jarissa in bad doen. Jeetje, wat een jengelig kind vandaag zeg. Heb helemaal niets kunnen doen. Vanavond mag Ron het even doen. Heb kennismakingsvergadering van oudercommissie KDV. Ben benieuwd.
     
  5. Wenniepenny

    Wenniepenny Fanatiek lid

    22 jul 2005
    3.329
    0
    0
    @Bab28: Het is gelukkig niet elke avond strijd bij het naar bed gaan, vanavond ging het bijvoorbeeld heel soepel. Maar we mogen in onze handjes knijpen dat Daan vrijwel altijd heel goed doorslaapt 's nachts. Hij wordt misschien wel eens wakker tussendoor, maar valt dan makkelijk zelf weer in slaap (dankzij zijn duimpje ;) ). Hij is altijd wel erg vroeg wakker, tussen 05.30 en 06.00 uur.
    Vannacht heeft hij gelukkig lekker door al het onweer heengeslapen. Het enige waar hij altijd van schrikt is de sirene de eerste maandag van de maand om 12.00 uur 's middags.

    @Pendrag: Dank voor het duimen!
    Lastig he, dat mama alles is en papa af en toe niet op de kaart staat.
    En shit, jij ook al slecht nieuws. Hangt het soms in de lucht of zo? De een na de ander komt met nare berichten. Sterkte!
    Wel fijn dat je weer mag gaan werken, anders duurt de tijd ook zo lang he. Best lekker om even te gaan werken na zo'n vermoeiende dag met je kind. Althans dat vind ik.

    @fredje8: Dat klopt wel wat jij zegt over het verwerken van de dag, Daan maakt meestal amok na een drukke dag. Was Acda en De Munnik leuk? Rik zal zich best vermaken bij opa en oma, heeft hij weer continu de aandacht.


    Groetjes, Wendy
     
  6. Bab28

    Bab28 Fanatiek lid

    5 sep 2006
    1.120
    0
    36
    Secretaresse
    Maas en Waal
    Hier ook even bedstress....Nou ja, Luuk bedacht dat je met slaapzak en al ook in bed kunt gaan staan. Het enige probleem is, is dat hij nog niet weet hoe hij moet gaan zitten als je eenmaal staat. Pffff net een geweldig concert gehad. Gelukkig slaapt hij nu lekker.
    Vandaag naar de kapper geweest, heeft weer een mooi koppie met haar. Kreeg complimenten over zijn mooie bos haar, altijd leuk om te horen he?

    @Pendrag: Feli met jouw mooie update! Nu volhouden he? Vanmiddag alvast 1 merrie gereden. Pfff moeilijk paard maar heb wel lekker gereden. Merrie is Z2 klaar muv changementen. Soms kun je makkelijker een B-paard rijden dan zo`n moeilijke Z2 merrie. Donderdag maar weer rijden.
     
  7. Cellie

    Cellie Fanatiek lid

    23 apr 2006
    2.928
    0
    0
    Een paar dagen geleden was onze vent ineens zo heet, met name s'avonds, ik heb 2 avonden gecheckt, bijna 40 graden.

    (Maar gewoon slapen hoor, en had geen idee wat er loos was, en nu al weer een paar dagen weer normaal.)

    Vandaag weet ik het; zijn romp zit onder de vlekjes, ik gelijk gaan Googlen....

    Ik heb het hele lijstje kinderziektes doorgenomen en het kan niks anders zijn als de 6e ziekte.

    Gelukkig was het die, die is onschadelijk voor zwangeren en verder niets aan te doen. En nu al het eindstation van de ziekte.

    Maar nu mag beebje nog wel wat daagjes blijven zitten, de besmetting is over zodra de vlekjes weg zijn.

    Maar maak me geen zorgen verder hoor.

    Hier is kruipen er nagenoeg niet meer bij, loopt echt heel erg goed nu en begint zelfs te rennen (leuk spelletje met broer of zus).
    In bed is het standaard gaan staan met zak als hij in bed gelegd wordt, maar ik ga gewoon en uiteindelijk ligt hij gewoon netjes te slapen. Gek ventje ;)

    Ik lees hier een hoop dramatische dingen in jullie persoonlijke omgeving, heel veel sterkte voor iedereen, ik sta er even niet teveel bij stil, ben ik iets te labiel voor, puf.
    Heel veel sterkte voor die het nodig hebben!
     
  8. runner

    runner VIP lid

    12 jan 2006
    5.387
    0
    0
    katwijk ZH
    Cellie, beterschap met je kleine man.
    Heeft ie er zelf verder nog last van?
    Jeuk ofzo?
    Nog maar 1 weekje!
    Hoop dat je niet zo lang door hoeft te lopen als de laatste keer. :)

    Daphne, hoe is het met jullie thuisbioscoop?
    Al gewent?

    Jodi, hoe is het met Marije haar blaasontsteking?
    Al minder last bij het plassen?

    Marjanne, gecondoleerd.
    Volgende keer idd maar met goed nieuws terug komen. ;)

    Fredje, hoever ben jij nu al?
    En hoe was acda?

    Bab, wat leuk joh dat Luuk nu zelf gaat staan. :)
    Nu nog leren zitten, hahaha.
    Van het koortssyndroom heb ik ook nog nooit gehoord.
    Valt daar wel wat aan te doen?

    Pendrag, gezellig weekend heb jij er weer op zitten zeg... Zit ron alweer wat beter in z'n vel? ;)
    Leuke fiets die sparta, heb ik zelf ook. :) AL enig idee wanneer ie binnen is?
    Wat een naar bericht van je nichtje....
    Sterkte met het kereltje.

    Wendy, heerlijk he dat duimpje? :p

    Hier gaat alles weer lekker.
    Vanmorgen vaderdag kado's gemaakt.
    Alleen nog drogen en inpakken.

    Nachten gaan ook beter hier.
    (uitgezonderd afgelopen nacht.)
    Ruben weet nu dat ie een knuffel en een aai over z'n bol kan krijgen maar dan is het ook afgelopen.
    Vaak gaat ie nog wel even huilen maar dat is binnen de minuut afgelopen.
    We komen toch niet meer terug.
    Bij Roon probeerd ie het vaak nog wel...
     
  9. daphne78

    daphne78 VIP lid

    10 mei 2006
    7.311
    0
    0
    Nijmegen
    Cellie, ben al constant aan het kijken hoe het met je gaat :D En vervelend dat Mick de 6e ziekte heeft, maar fijn dat het nu snel over gaat.

    Pendrag, lekker gewerkt vandaag?

    Runner, ja is wel handig een bioscoop thuis :D

    Bab, Z2paarden? Bpaarden?

    Hier begint Fay nu langer wakker te zijn, en ook slaapt ze soms wat langer achter elkaar. Er is hoop voor mijn slaap :D Wij gaan op 28 juni naar een festival in Nijmegen en dan gaan de meiden twee nachtjes bij oma slapen (en kan ik ook 2 nachten doorslapen, wat een zaaalig vooruitzicht :D)
     
  10. Pendrag

    Pendrag VIP lid

    26 jul 2006
    6.458
    1
    0
    @Cellie: beterschap voor je kereltje. Wel goede timing van hem, ziek zijn voor de geboorte van zn broertje en niet erna! Kan me voorstellen dat je al het slechte nieuws even aan je voorbij laat gaan. Nu is de tijd om te genieten van je eigen gezinnetje en te verheugen op de komst van jullie laatste spruit.

    @Runner: levering fiets staat gepland a.s. dinsdag. Helaas zijn we er dan niet (in hotel vanwege het betonstorten hier). Nog maar even kijken hoe we dat oplossen. Denk dat fiets maar paar dagen later moet komen. Of nog deze week. Zal zo eens bellen.
    Fijn dat jullie (meestal) goed slapen. Maakt de dagen zoveel leuker

    @Daphne: heb heerlijk 'gewerkt'. Alleen maar bijgekletst, pc niet eens aangehad. Maar was erg prettig weer even iedereen te zien.
    Mooi dat jij ook al weer echte nachten in het vooruitzicht hebt. En 2 nachtjes zeker weten kunnen slapen is een mooi vooruitzicht!

    Jarissa is inmiddels weer aardig beter. Koorts is weg. Ze slaapt alleen nog meer dan anders. Maar als ze wakker is, is ze wel weer vrolijk en speelt ook weer. De rare uitslag op haar tong zit er nog wel. Ron (met goed humeur trouwens weer) heeft voor morgen een afspraak bij de dokter gemaakt.

    De vloer in de keuken is er inmiddels helemaal uit. Je stapt nu vanuit de woonkamer ruim 20 cm naar beneden op het zand. Ineens is het aanrecht heel hoog! Vloer in de hal schiet ook al aardig op. Maar wat een bende zeg. Alles zit onder het stof en zand en puin.
     
  11. Wenniepenny

    Wenniepenny Fanatiek lid

    22 jul 2005
    3.329
    0
    0
    @Bab28: Fijn dat het concert leuk was, krijg je toch weer een beetje energie van. Wij krijgen ook altijd complimenten over de mooie krullen van Daan.

    @Cellie: Beterschap! Hopelijk blijft beebje inderdaad nog even zitten toch zijn grotere broertje weer opgeknapt is.

    @runner: Shit, vaderdag! Had ik nog helemaal niet aan gedacht, wanneer is dat ook alweer?

    @daphne78: Fijn dat Fay jullie alweer een beetje meer nachtrust gunt. Slaapt ook een beetje door 's nachts? Lekker vooruitzicht hoor, een leuk uitje en twee nachten voor jezelf.

    @Pendrag: Fijn dat het gezellig was op kantoor. Eventjes uit de dagelijkse 'kinderroutine' is ook wel lekker. Ik vind het persoonlijk een uitstekende balans, werken en moederen. Succes bij de dokter morgen!

    Groetjes, Wendy
     
  12. Lisette28

    Lisette28 Fanatiek lid

    21 feb 2006
    1.439
    0
    0
    Delft
    hallo dames,

    Even een VK update: was weer een 5 minuten afspraak. Bloeddruk wordt steeds lager (nu 106 over 65), is goed voor me maar heb er wel een beetje last van vooral bij het opstaan. Hartje goed, buik goed en 6 kilo aankomen was mooi (meten ze niet hoor). Met de geschiedenis van vorige keer (zo snel afvallen) mocht ik deze keer veel chips eten (JOEPIEEEE) en nog meer aankomen dan toen.

    Met Sofie alles prima, gaat nu naar een nieuwe groep op het KDV (de ukken :)). Woensdag gaat ze voor het eerst de hele dag erheen, leuk hoor. Ze kan nu al een beetje aan een hand lopen maar leuk vind ze dat niet.

    Haar nieuwste woordje is bal. Ook gaat ze de bal steeds weer halen als ik vraag waar de bal is (leuk eindelijk een hondje, hihi). Ze geeft haar knuffels zoentjes als ik dat aan haar vraag maar helaas papa en mama niet. Ado geeft ze kopjes, heel schattig en harig ook.

    Zo ik ben uit-ge-ego't
    Groetjes Lisette
     
  13. runner

    runner VIP lid

    12 jan 2006
    5.387
    0
    0
    katwijk ZH
    Hihihi Lisette. :)
    Alweer een leuk buikje gekweekt?
    Vind Ado haar ook leuk?
    Of is het liefde uit 1 richting?

    Onze kat rent er als een speer vandoor als Ruben eraan komt. :)
    Ook hij is afgericht. :) Meneer geeft je een kusje als ie op schoot zit ofzo en hij wilt dan spelen.
    Standaard...

    Wendy, vaderdag is volgende week zondag de 15e.

    Pendrag, al een leuk hotel gevonden?
    Wat voor soort uitslag zit er op Jarissa haar tong dan?

    Daphne, 2 nachten doorslapen tijdens een festival?
    Moet je niet de hele nacht feesten dan? :)
     
  14. daphne78

    daphne78 VIP lid

    10 mei 2006
    7.311
    0
    0
    Nijmegen
    Lisette, fijn dat alles goed was bij de vk.

    Runner, het festival is maar 1 dag en in Nijmegen. Dus ja.. dan kan ik 2 nachten doorslapen hihihi. Het begint op zaterdag om kwart voor 12 en is om 23 uur afgelopen geloof ik. Maar echt een super geweldig programma (Anouk, Live, Lenny Kravitz en nog wel een aantal anderen hahaha)

    Sam en de katten, er zijn 2 katten die zetten het op een rennen zodra ze Sam aan horen komen (Sam kan niet zachtjes kruipen hahaha, die slaat met haar handen op de grond).
    Dan is er 1 kat die vind het super eng, maar ook wel heel erg interessant van een afstandje.
    En dan is er eentje die wilt juist dat Sam met hem knuffelt. Die gaat dus ook heel fijn voor d'r slalommen als Sam niet wilt spelen met hem, dan moet ze wel hihihi.
     
  15. Cellie

    Cellie Fanatiek lid

    23 apr 2006
    2.928
    0
    0
    Rockin Park!? Daphne? JALOERS!


    Daar wilde ik ook graag heen, 2 jaar geleden echt een topdag gehad!

    Maarja een baby is ook leuk ;)
     
  16. Bab28

    Bab28 Fanatiek lid

    5 sep 2006
    1.120
    0
    36
    Secretaresse
    Maas en Waal
    @Daphne: Klinkt leuk! Waar is dat festival in Nijmegen? Lekker hoor dat je even van je nachtrust kunt genieten. Hopelijk leert Fay snel door te slapen en gooit Sam ook geen roet in het eten...;)

    @Cellie: Spannende tijd meid! Ben zo benieuwd naar jullie nieuwe wondertje. Heb je al een idee dat je eerdaags gaat bevallen?

    @Lisette: Mooie update! Knap dat Sophie al zoveel woordjes kan zeggen en aan de hand wil stappen.

    @Pendrag: Hoe is het met jouw buik nu je weer aan het werk bent? Schiet het al op met de vloer?

    Oh ja Daphne: B paarden/Z2 Paarden haha....dat zijn paarden die op een bepaald dressuur-niveau lopen. B is laagste klasse en Z2 hoogste klasse op landelijk niveau...Haha, ook weer wat geleerd;)

    Vandaag idd weer gereden en heb echt enorme spierpijn pfff. Zou mijn buik weer mooi plat worden door al dat rijden? Merrie werkt iig fijn mee en het weer deed ook zijn best. Al met al lekker gereden dus.
    Vanavond gaat 1 van de kittens naar haar nieuwe baasje toe, zal wel stil worden in huis. Zaterdag gaat het katertje weg. Mama poes is echt mager aan het worden dus vandaar dat de kleintjes iets eerder weg mogen. Gelukkig zijn ze groot voor hun leeftijd. Luuk vindt ze ook geweldig. Regelmatig neem ik hem en een kleintje op schoot. Hij zegt dan AAI POESJE.....en aait ze heel lief door hun vacht. Echt schattig! Zal wel stil worden zonder die kleintjes. Ook speelt Luuk met 1 van de grote katten. Hij trekt dan aan een koord en zij trekt aan de andere kant, geweldig gezicht. De hond moet het ook vaak ontgelden maar is Luuk`s grootste vriend...Woewoe wordt hij genoemd!
    Verder vandaag op pad geweest voor schoentjes voor Luuk. Wat moeilijk zeg! Welke maat hebben jullie kleintjes nu?
     
  17. Pendrag

    Pendrag VIP lid

    26 jul 2006
    6.458
    1
    0
    Afgelopen nacht weer een drama. Jarissa heeft al met al 2 uur gehuild. Ze is nu helemaal schor. Arm kind.

    Mn buik heeft zich redelijk gehouden met het werk. Viel niet helemaal mee. Volgende week misschien eerst maar eens 3 dagen proberen ipv 4.
     
  18. Cellie

    Cellie Fanatiek lid

    23 apr 2006
    2.928
    0
    0
    @Babette; nee ik heb geen bevalplannen eigenlijk, zou me niks verbazen als het nog 2 weken op zich laat wachten :(

    Hier schoenmaat 21, het is de bedoeling dat je wel 1 cm overhebt, dus het lijkt misschien groot. ;)
     
  19. Pendrag

    Pendrag VIP lid

    26 jul 2006
    6.458
    1
    0
    Jarissa wilde opeens wat, vandaar bovenstaand ego-bericht. Hier het vervolg, haha

    @Daphne: veel plezier tijdens het festival!

    @Cellie: een baby is veel langer leuk dan een festival!

    @Bab: van goed paardrijden krijg je zeker goede buikspieren, fijn dat je er zo van geniet.
    Jarissa heeft maat 20.

    De vloer is klaar voor de 1e klusser. Mn broer komt morgenavond, hij gaat zaterdag nieuwe leidingen leggen. Maandag en dinsdag wordt de vloer weer opgebouwd.

    Ik ga Jarissa in bad doen en een fles geven. Ze begint weer flink te huilen. Zal ondanks alle lange dutjes toch wel moe zijn.
     
  20. daphne78

    daphne78 VIP lid

    10 mei 2006
    7.311
    0
    0
    Nijmegen
    cellie, jij bent al naar het concert van anouk geweest, toen was ik jarloers :D ik heb er keiveel zin in.

    Bab, is op de goffertwei
     

Deel Deze Pagina