Mei 2008 (bevallen) mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Ice, 4 mei 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. onsukkie

    onsukkie VIP lid

    29 jun 2007
    6.874
    1
    0
    Monnickendam
    Tja ik heb zelf jaren geduimd en heb dat altijd als zeer prettig ervaren, en was er ook vrij snel af. Ik was gek van pluche knuffels en dus mocht ik met m'n moeder samen naar de Bijenkorf, daar hebben ze natuurlijk de mooiste knuffelverzameling EVER. Levensechte knuffels. En daar mocht ik er een uitzoeken en die ging met m'n "bedknuffel" op de kast en als ik gestopt was met duimen mocht ik ze allebei hebben.

    Ik was er gelijk klaar mee met dat duimen. :)
     
  2. hellepelle ik bedoelde indd. lost ;)
    hier word ik ook vaak gestoord.. door 1 van de 2 kids.. brian is savonds altijd wakker.. en wil dan altjd op schoot.. dus zit savonds altijd de hele avond met hem op schoot.. soms best iritant.. maar als ik hem in zijn bed leg is t krijssen :(

    hier ook een heerlijk nachtje achter de rug.. half 1 laatste voeding toen om 3 uur.. maar daarna wou hij iet slapen en bleef huilen.. dus om 4 uur nog maar een keer aangelegt daarna geslapen tot 7 uur.. en toen was ie wer een hele tijd wakker :( vermoeiend is t wel! hoop dat die regeldaagjes snel over zijn en brian gaat leren om snachts papa en mama lekker te laten slapen.

    Sims daar ebn ik ook een tijd verslaafd aan geweest haha dan doe je indd. niks anders meer.. voor je t weet zit je er al een ehel dag achter haha.

    bikini :( nee daar durf ik ook niet in :( baal zo van al die strepen :( hoop echt dat ze wat minder rood worden..en ik dan volgend jaar misschien weer in bikini kan! baal er wel van.. want woensdag gaan we naar busloo ( is een grote waterplas) en dan is t wel zo lekker om dan te zwemmen.. maarja moet ik nog maar even zien hoe ik dat ga doen....

    hier ook de voorkeur naar een speentje.. ik heb zelf ook best alng geduimt.. en arjen duimt ook.. en t is slecht voor je tanden en je leert t heel moeilijk af. speen kun je gewoon afpakken en ene duim niet ;)

    zo ga arjen ff de schoentjes aan doen.. gaan we ff naar de speeltuin!
     
  3. onsukkie

    onsukkie VIP lid

    29 jun 2007
    6.874
    1
    0
    Monnickendam
    Hij is niet echt scherp te noemen (de foto), maar dit ben ik met Louise (die naar mijn opa, haar overgrootopa, kijkt).

    [​IMG]
     
  4. onsukkie

    onsukkie VIP lid

    29 jun 2007
    6.874
    1
    0
    Monnickendam
    En dit zijn maar liefst 4 generaties in 1 directe lijn!

    Louise, ik, mijn moeder, mijn moeders moeder.

    [​IMG]
     
  5. neia

    neia Fanatiek lid

    18 jul 2006
    3.341
    0
    36
    He lieve meiden,

    Alles goed met jullie?
    Hier wel hoor. Wij hebben een heel ander kind terug gekregen na het poepdrama, haha.
    Het drinken en het poepen gaat nu heel goed. Alleen 's avonds heeft ze vaak een uurtje last van haar krampjes. Dan kunnen we ook niks anders doen dan haar troosten. Maar ik ben al heel erg blij met deze vooruitgang.
    Bedankt meiden, ja wij waren vrijdag heel erg blij met het goede nieuws van mijn vader. En dat zet je dan weer met beide benen op de grond.
    Gister had ik een vrijgezellefeest. Ik ben alleen naar het eerste gedeelte geweest, want ik kan mijn meisje echt nog niet zo lang missen en lichamelijk kan ik het ook nog niet aan hoor.
    Maar het was erg leuk, een high tea. Ik was van kwart voor 11 tot 4 uur weg, en dat was echt lang genoeg hoor.
    Ik moest ook nog met de trein terug, en het station was erg ver lopen, dus dat was niet zo'n succes.
    Gisteravond ook nog 5 mensen op kraamvisite gehad die om half 11 weg gingen, dus het was een zware dag. Vannacht heeft Neia ook niet zo heel goed geslapen, ze was veel wakker. Maar de nacht ervoor 9 uur doorgeslapen, dus we mogen echt niet klagen. :D
    Mark is zijn zus nu aan het helpen met overhuizen, en dan gaan we om 3 uur naar een kinder verjaardag. Hopelijk blijft Neia lekker rustig. Ze ligt nu heerlijk bij mij in de draagdoek. Ze geniet volop, maar ik ook! :D

    X marieke

    Even kijken of ik de laatste 3 bladzijdes kan bijlezen.
     
  6. neia

    neia Fanatiek lid

    18 jul 2006
    3.341
    0
    36
    Hannah, en hoe was het feest? Gezellig, of iets te druk?
    Ja Nieve heeft Neia toch maar mooi geleerd hoe ze moet poepen, haha. Jij hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken, jouw meisje kan er wat van. ;)

    Fiona, heerlijk dat Beau nu om de 4 uur komt. Dat ben ik ook aan het proberen, maar dat lukt echt niet. Madam heeft geen ritme nog. Ze komt wanneer ze honger heeft. Soms drinkt ze nu 170 cc leeg en soms maar 40. Maarja dan wil ze na 1,5 uur weer drinken. Zal vast wel goed komen.
    Heerlijk dat Beau de voeding van 12 uur overslaat. Dus jullie hebben voortaan een rustig avondje?

    Miriam, ik had de afgelopen dagen al stiekum bij "ons" topic gekeken of je al getest had. Spannend meid, mijn duimen draaien nog steeds.

    Deentje, verschrikkelijk zeg die regeldagen. En de nachten bij jou klinken ook al niet geweldig. :cry:
    Bikini? No way, hihi. :) Ik heb ook van die lelijke strepen, maar ik vind dat vet op mijn buik nog veel erger.
    Heb je geen badpak of een tankini? Is wel lekker om woensdag even te gaan zwemmen als het zo heet is.

    Onsukkie, ja helemaal herkenbaar. Ik vind het ook verschrikkelijk als mijn ouders op vakantie zijn. Het enige wat helpt is afleiding zoeken. Hopelijk gaat dat de komende weken een beetje lukken bij je.
    Leuke foto hoor met 4 generaties.

    Jvtje, en is de ongie al doorgezet? Is het nu ook heftiger als anders?

    Katsas, jeetje dat was gister dan schrikken zeg. Super zielig voor Tim, maar gelukkig heeft hij zich goed gedragen. Daar kun je echt trots op zijn.
    Oei, jouw ochtendje klinkt niet echt gezellig. Belachelijk zeg dat je mannetje het eigenlijk niet wilde doen. Geef hem maar een schop onder zijn kont, hihi :) .

    Daphne, stoer zeg dat je gister naar dat festival bent geweest. We konden het bij ons in de tuin horen. :confused:

    Evelien, GEFELICITEERD! Super dat Kim haar diploma had gehaald. Ze zal wel heel erg blij zijn.

    Lafo, je dagje gister klinkt erg gezellig.
    Vandaag alleen een huishouddag! :cry: ah bah. Ik heb ook al een groot gedeelte van mijn strijkwas gedaan en opgeruimd, dat vond ik wel genoeg.

    Hellepelle, balen dat Cas jullie filmavondjes verstoord. Ik ben ook benieuwd wanneer ze door hebben dat ze 's avonds moeten slapen. :rolleyes:
    Groeit Cas zo hard dat hij niet wat extra's mag hebben? Inderdaad van de week even op het cb vragen, want hij zal het dan vast wel nodig hebben als hij er naar vraagt.

    Daam, pff meid echt respect voor jou. Je nachten klinken hels!

    X marieke
     
  7. onsukkie

    onsukkie VIP lid

    29 jun 2007
    6.874
    1
    0
    Monnickendam
    Pfff wat een mutsen zijn wij met onze ouders he...
     
  8. Ice

    Ice Fanatiek lid

    15 jun 2007
    1.510
    0
    0
    Whahaha, ik kyken by de mei mama's, de laatste blz die ik had gelezen was 218, ik denk hûh? :confused: meer dan 500 blz? Hoe kan dat nou :(
    Ben ik by de mei 2007 mama's aan t kyken :oops:

    Hihi, ga nu maar ff bylezen, 4 blz is beter te doen dan meer dan 300 :)
     
  9. Ice

    Ice Fanatiek lid

    15 jun 2007
    1.510
    0
    0
    @Daam: en? heb je t voor elkaar gekregen en lekker ge-bbqt? Hier wel. was weer heerlyk :D Vis en kip gegeten, aardappels salade (maikels moeder had speciaal voor my t recept van WW gebruikt, dat heeft zy ooit gedaan) en sla. Voor de anderen was er ook nog meer vlees, maar ik deed verstandig hihi, ben nog steeds bezig met dieten dus ;)
    Verkoudheid wordt geloof ik al wat minder, gisteravond nog wel een flinke hoestbui gehad, en hoest nog steeds af en toe, maar voel me niet meer zo beroerd gelukkig.
    En wat fyn dat Mikki t zo goed deed vrydagavond, heeft ze lang doorgeslapen?
    @ongi: heel vaag hier, vrydag dacht ik echt dat ik ongi ging worden, had al een paar x wat rose/rood by t afvegen. En savonds werd ik t dan ook, dus tampon in en gelyk maar met de pil begonnen (tja moet toch ooit weer beginnen hihi).
    Maar nu was t zaterdag echt minimaal, en savonds voor ik naar bed ging was t alweer afgelopen :confused: Snap er nix van, had me al helemaal voor bereid op een stortvloed :oops: Iemand enig id? vraag me af of dit dan wel een echte ongi was :(
    @Daphne: lekker dat je zo genoten hebt, en hoe is de nacht zonder je dames bevallen?
    @Lafo: thnx, was een druk dagje, maar wel gezelli. Hadden savonds na de bbq ook nog verjaardag van mn oom&tante (slipped my mind, :oops:, gelukkig belde mn andere oom smorgens nog voor iets hihi, en toen zei hy t :))
    @Gina: hier vandaag ook relax dag, en zaterdag altyd drukke dag. En Noah ook al zo lekker lang geslapen, fyn is dat hé :D
    @zwangere buik: hier valt de buik op zich wel mee, maar mn kont en benen :cry: die zyn nog laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang niet de oude :( Wil strax wel gaan babyzwemmen met Luna, maar of ik mezelf in bikini durf te vertonen? :(
    @Daam: oh zie t al, Mikki heeft je vr-za nacht goed wakker gehouden :(
    @Anastacia: oh fyn dat Laura geen pyn had van de prikjes!
    @Deentje; hihi Brian kleine poepdoos :) Wel fyn dat ie er nu vanaf is zeg!
    @Sjaandiaan: zie bovenstaand verhaal over mn "ongi" hier net zo wazig dus :rolleyes:
    @Onsukkie: ah balen dat je je ouders 3 weken moet missen, miss kun je met ze smsen en bellen, en dan is de tyd zo voorby!
    @Katsas: hmmm frietjes :D ben bly als ik dat weer es kan eten hihi.
    Thnx voor de update van miriam, blyf duimen voor haar!
    @hannah; Hoe was je bbq feestje? Gelukkig was t savonds wel droog hé! Tot maandag ;)
    Enne hoezo zou je shaggie zyn dan? heb ik wat gemist? hihi
    @Fiona: moeilyk is dat hé, ze laten huilen? Voel me er zelf ook altdy best ongemakkelyk by. Gelukkig komt t nie heel vaak voor hier...
    @Onsukkie: pfff tjee, ja kan me voorstellen dat je bang bent dat je weer paniekaanvallen krygt, is ook niet nix meid. Klets hier maar lekker van je af, veel wandelen (en shoppen ;)) en ga maar veel leuke dingen doen, hopenlyk helpt t!
    @Jvtje: ja was gezelli, vond t leuk om de kids weer te zien :D
    @Deentje;nee, heb t eerste seizoen gemist, en toen had t voor my nie veel zin meer om te kyken. Wil de serie nog wel graag een x helemaal kyken, hy lykt me super gaaf :D
    @Katsas: hmm alweer ongi, t is fyn dat alles t weer doet, maar zo snel en zo vaak hoeft dan ook niet hé?
    Ah en Tim een teek, iiiieeeeeuuuww. dara ben ik echt bang voor :oops: Maar wat is ie stoer geweest zeg :D
    Hier haalt mannetje ook af en toe t bloed onder mn nagels vandaan :evil:
    @evelien: woohoo! Kim gefeliciteerd, top meid :D
    @Onsukkie: leuke foto's zeg :D
    @Marieke: ik ben bly dat het zo goed gaat met neia, wat fyn dat ze nu van de krampjes enzo af is hé, voor jullie allebei :D Druk dagje gehad, maar wel gezelli volgens my!

    Hmmm rustig hier zeg, zeker weekend :)
    Ik ga er ook vandoor, ga maar es wat eten hihi.
    Doeiiiiii!
     
  10. Marieke wat fijn dat t allemaal zo goed gaat!

    denk dat ik maar een tshirt over ijn bikini aan doe.. met als excuus dat ik anders verbrand :p

    Onsukkie wat leuk zeg 4 generaties op 1 foto!
     
  11. Mams136

    Mams136 VIP lid

    26 jun 2007
    22.837
    0
    0
    achterhoek
    INBRAAK!!!
    zag toevallig dat je naar hongerige baby's voeding wil, goed idee!
    heb het met Tygho ook gedaan, eerst overdag ook omdat hij maar om de 3 uur bleef komen, toen overdag meer gaan geven en snachts de hongerige baby's voeding.
    en je raadt het al : HIJ SLAAPT DOOR!

    UITBRAAK
     
  12. onsukkie

    onsukkie VIP lid

    29 jun 2007
    6.874
    1
    0
    Monnickendam
    Dit is een leuke site, eigenlijk ook een soort spelletje wat je tussen alle bedrijven door kunt doen. Het is niet echt een spelletje, maar 't is wel leuk. Elk eurobiljet wat je in je handen krijgt voer je doormiddel van 2 cijferseries die erop staan in en dan gebeurd het dus regelmatig (hoe meer je erin voert hoe vaker het gebeurt) dat iemand het biljet wat jij invoert al eens ingevoerd hebt (en het kan best zijn dat dat in noem eens wat, Italie is) of later dan jij dat biljet in handen krijgt en invoert. Dus af en toe krijg je een "hit" dat iemand anders jouw biljet elders heeft ingevoerd en je kunt dan ook zien waar en hoever je biljet gereist heeft in een aantal dagen. Erg grappig!

    http://www.eurobilltracker.com/?referer=58797
     
  13. witte reus

    witte reus Fanatiek lid

    27 aug 2007
    1.789
    0
    0
    haaai allemaal,

    Ohhhhh eerst ff iets van me af schrijven.
    Mijn vriend en ik hadden gister lekker een avond voor ons zelf gepland. ik had 2 dvd's gehuurt, en jullie raden het al... de deurbel ging en mijn schoonouders stonden op de stoep... GRRRRR

    Op een gegeven moment moest Bram de fles hebben, hoppa daar zat ze weer met de neus erboven op, Ging mijn vriend Bram verschonen, stond ze ook weer met de neus erboven..
    Na de fles was Bram in slaap gevallen, vroeg ze of ze Bram nog vast mocht houden, wij allebei tegelijk jaah heel even want hij heeft al slecht geslapen..
    gaat ze door zijn gezicht wrijven, in zijn wang knijpen.. en ga zo maar door met het gevolg dat Bram wakker is.. maar wel veel gaapt ik zo jah nu gaat de kleine man naar bed. Toen was ze gepikkeerd!

    Toen we goed en wel op de bank zaten zei ik, ik wil wel de film zien, en mijn vriend zo jah we hadden eigenlijk een avond voor ons zelf gepland.
    Dus toen heb ik maar heel netjes gezegd dat we het op prijs zouden stellen dat ze de volgende keer doen bellen. wel duidelijk gezegd dat ze welkom zijn, maar gewoon ff bellen van te voren.
    ze zeiden allebei niets, dronken hun glas leeg en zijn gegaan.

    Kan ik niet uitstaan he, geef dan gewoon antwoord. of een weer woord maar niet je glas leeg drinken en dan doei zeggen en gaan!

    heb vanacht gedroomd dat we grote ruzie krijgen
    :( maar ik hoop wel dat ze ook echt bellen van te voren.

    @miriam, jammer dat de test negatief is, maar je bent nog steeds niet ongi? .. dus kunnen de duimen blijven draaien :)

    @neia, wat fijn dat het beter met jullie meisje gaat!

    @fiona.. heerlijk he als je je "" oude "leventje kan oppakken met een kleintje. geeft je toch een speciaal gevoel vond je niet?

    @Kim proficiat met je zwemdiploma, heb je ook een kadootje van je mamsie gehad?

    @onsukkie, kan me goed voorstellen dat je het erg vind dat je ouders zolang op vakantie gaan. maar je redt je heus wel zonder hun. en dan kun je nog troster op jezelf zijn, :oops: snap je wat ik bedoel:D

    wij zijn gister ook bij de huisartsenpost geweest. Bram is erg verkouden, hij is erg kort ademig, niest hoest zich een ongeluk en had wat verhoging.
    Maar er was niets erg aan de hand. ze hoorde wel dat er wat slijm bij zijn rug. ach ja komt wel goed.
    wel zielig om te zien. rode ogen, rood neusje en snotteren, en we kunnen niets doen.

    Gister was het kei gezellig in de stad. Vriendlief en ik hebben een nieuwe portomennee gekocht, ze vielen van ellende uiteen.

    Jullie een leuk weekend gehad?
     
  14. Frostieke

    Frostieke Actief lid

    10 jul 2007
    300
    0
    0
    Studente
    Sint-Niklaas
    Damn ik mag weer wat gaan bijlezen zeg!
    Wat kunnen jullie kletsen!

    Maar even een vraagje!

    Ik gaf Nutrilon AR aan Vitto (Hij is een grote eter en die is dus al wat dikker en de verpleegsters dachten dat hij wat last had van reflux dus dan zou dat de prefecte pap ervoor zijn) ,
    nu wenen en terug geven deed hij niet meer met AR-pap , maar hij had zelfs niet meer genoeg met 150 ml (en hij eet dat al enkele weken, zelfs toen hij nog maar 90 hoefde eten ofzo).
    Nu zijn we op aanraden van de kinderarts naar Nutrilon Verzadiging overgestapt,
    nu lijkt hij wel genoeg te hebben maar geeft hij weer constant terug en weent hij weer heel de tijd!
    Ik weet gewoon niet meer wat doen!
    Hij komt ook nog steeds elke 4 uur , ook 's nachts voor zijn flesje.
    Hopelijk kan iemand me helpen?!
     
  15. will

    will Niet meer actief

    nou ik ga dus mooi niet terug lezen.

    hoi meiden, we zijn er weer. nog wel niet zoveel tijd om hier te zijn want zit nu met mobiel internet en dat is toch wel wat duur.

    de reis is heel goed gegaan. wel doodvermoeiend want door een aantal irritante omstandigheden (file's en een gehuurd huisje dat van onder tot boven beschimmeld was) heeft de reis 30 uur in beslag genomen. lobke is de enige denk ik die er weinig van gemerkt heeft.

    maar goed we zijn er weer o en de rookworst van de hema viel me erg tegen dacht toch echt dat ze lekkerder waren, haha

    is hier nog iets gebeurd? kom straks weer even spieken nu eerst even Lobke voeden (met de fles borstvoeding ben ik aan het afbouwen)

    tot later
     
  16. bo2008

    bo2008 Niet meer actief

    hallowe! daar zijn we weer

    me man zit beau is slaap te maken dat lukt hem nooit voor 10 uur want ze weigert gewoon te gaan slapen savonds zucht.....

    moet gauw ff bijlezen hoor
     
  17. daphne78

    daphne78 VIP lid

    10 mei 2006
    7.311
    0
    0
    Nijmegen
    Ice,
    Het waren twee nachtjes zonder dames, en de eerste avond viel ik maar niet in slaap, heel irritant!
    En kreeg 's ochtends thee op bed van Mark.
    En afgelopen nacht heb ik echt een stuk beter geslapen, en wat was het vanochtend lekker zeg, gewoon 10x omdraaien zonder dag je op de achtergrond een kind hoort mopperen hihihi.

    Hier trouwens ook nog geen stortvloed hoor, maar wel ongesteld zonder twijfel. Baal echt nu dat mijn huisarts op vakantie is, dalijk moet ik weer een maand wachten op dat stomme spiraaltje. En wij hebben het er beide wel moeilijk mee hihihi.

    En de dames zijn dus weer thuis.

    Marieke, hoorde vanuit de andere kant van Nijmegen ook al dat ze het in de tuin konden horen.
     
  18. friendly

    friendly Fanatiek lid

    15 aug 2006
    2.067
    0
    0
    Zo eindelijk tijd om een berichtje achter te laten...
    zijn gisteren en vandaag druk in de tuin bezig geweest. Heb is nog wel erg kaal (geen plantjes), maar we kunnen nu in elk geval buiten zitten! tegels, pad en schutting zijn klaar. Is ook netjes geworden voor doe-het-zelvers. Nu komt het leuke, elke dag de bestrating invegen :( van het zandstuiven zijn we voorlopig dus nog niet af ;)
    Ruben heeft zich gisteren perfect gedragen. voeden, even spelen en daarna 2,5 tot 3 uur slapen. wel de hele avond wakker geweest (maar dat vind ik dan niet erg als ie overdag goed slaapt. 00.00 voeding gehad en lekker geslapen tot 5.30. Erg netjes dus. Daarna weer tot 8.15 (midden in de nacht wil ie de laatste dagen maar een half flesje helaas, dus echt uitlapen lukt niet.
    Vandaag daarentegen was drama. Hij had weer zo last van zn darmpje. Ook vanaf vannacht nog niet gepoept, maar wel hele tijd drukken. Heb daarnet maar een theelepeltje slaolie gegeven en toen lekker in bad. Flesje gedronken van 150cc en nu slaapt hij eindelijk. Heb hem helaas wel in de box liggen, wat inhoudt dat ik ook niet naar bed kan zolang vriendlief nog aan het werk is... maar goed, ga maar op de bank ff tv kijken.

    ongesteld: nee dat niet, maar wel 4 van de 7 dagen wat licht bloedverlies (doorbraakbloedingen) van de mini-pil. het is dat ik nog niet wil stoppen met de bv, maar anders kwam er direct iets anders!

    Fiona: meestal als ze 's avonds wakkerder zijn dan slapen ze 's nachts beter. Voordeel is wel dat je 's avonds met zn tweeen bent, en overdag maar alleen, dus wat dat beterft zou ik niet klagen ;)

    Will: welkom back! fijn dat lobke de reis goed doorstaan heeft. beschimmeld huisje :rolleyes: bleh... jammer dat de worst tegen viel ;)

    oke, brulalarm...
     
  19. onsukkie

    onsukkie VIP lid

    29 jun 2007
    6.874
    1
    0
    Monnickendam
    Slechtste foto ever (hond op de bank, kind op de hond, hihi), maar wel ERRUG leuk!

    [​IMG]
     
  20. friendly

    friendly Fanatiek lid

    15 aug 2006
    2.067
    0
    0
    wat een scheetje onsukkie!

    Brulalarm eindigde bij mama aan de borst, 10 min gedronken en toen anderhalf uur op mama's buik geslapen. Nog steeds niet gepoept, maar gelukkig drukt ie ook niet meer, darmpjes lijken ook rustig (wel veel winden). Ben benieuwd hoe het vannacht gaat. Net 135 cc gedronken en nu ligt hij in bed. Zal vannacht wel geen half 6 worden dat ie wakker wordt jammergenoeg.
    Deze mama gaat nu ook maar naar bed. Morgen naar de manueel therapeut, ben ect heel benieuwd. Denk zelf nu ook dat het met de nekwerveltjes wel goed zit, maar dat zn darmpjes gewoon snel van streek zijn (net zoals de mijne). Nou welterusten
     

Deel Deze Pagina