Mei 2008 (bevallen) mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Ice, 4 mei 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lafo

    Lafo VIP lid

    27 jun 2007
    7.460
    0
    0
    Kantoormiep
    Rhoon

    Ja vroeg he ;)
    Oh jij slaapt ook al zo weinig, ik dus ook.
    Ik kan tegen weinig slaap, nu is het hier ook niet te harden in huis, erg warm al!
    Ik ga even je mail lezen meid over de meeting!
    Jij dus ook woorden met je mams pfffff vermoeiend he!
     
  2. Lafo

    Lafo VIP lid

    27 jun 2007
    7.460
    0
    0
    Kantoormiep
    Rhoon
    Zo ik ga me even aankleden voor de cv man ;)

    tot straks!
     
  3. Gina82

    Gina82 Fanatiek lid

    3 aug 2007
    2.899
    1
    0
    Administratief medewerker
    Nederland
    Ja weinig slaap heb ik uit mn horeca jaren overgehouden hahahaha... Oh nee hier is het nog lekker fris.. maar het wordt hier ook niet zo heel heet hoor.. gelukkig niet!
    Hihi Noah maakt allemaal geluidjes in zn slaap..
    Altijd woorden met haar.. ze stoort me op een of asndere manier altijd..maar ja
    Ik las je antwoord net :)
    Ben jij trouwens nooit op msn?
     
  4. Askim

    Askim Bekend lid

    8 jul 2007
    634
    0
    0
    @Mirjam, ik duim voor je!

    @Fiona, wat heerlijk straks even een nachtje samen weg. Misschien even slikken om de kleine achter te laten maar dit soort uitjes zijn wel erg leuk (en belangrijk!).

    @Neia, loop je met de draagdoek gewoon lekker in huis te rommelen? Is dat een beetje te doen? Volgens mij wel ideaal. Devrim wil ook het liefst zo dicht mogelijk tegen mij aan liggen (het liefst lopend) maar krijg op een gegeven moment natuurlijk echt een lamme arm….En met dit weer is het ook erg warm zo’n kleintje tegen je aan, het is hier in huis 27 graden…
    En 3 flinke poepluiers, jeetje, dat dat uit zo’n klein lijfje kan komen, hihi..

    @Friendly/Deentje, zielig he die mannetjes die niet kunnen poepen en dat niets wat je doet helpt. Ik ben gaan mengen met Comfort en gisteravond en vanochtend een poepluier! Maar met bv is het natuurlijk nog weer moeilijker.

    En wat een dagen maakt jouw man Friendly, pfff….niet echt gezellig zo in deze periode. Hoort natuurlijk bij het vak, werkt hij de komende weken dan ook echt 7 dagen pw of is hij wel in het weekend of doordeweeks eens 1 of 2 dagen thuis?

    @Hannah, leuk dat het feestje geslaagd was, alleen die troep altijd idd de volgende dag. En Nieve is een echt gezelligheids kind, die dacht waarschijnlijk niks slapen, ik wil het feestje van papa meemaken! En wat een schattige foto van de 2 meiden, leuk!

    @Lafo, balen dat het nu wat minder loopt met Amy. Herken er wel veel van, hier dus ook vorige week, het niet willen slapen en vooral op schoot dicht bij mama of papa (liefst bij mama ;)). En ik kan ook een stuk minder goed tegen de warmte nu, kon er altijd heel goed tegen maar na de bevalling ook veel meer last van zweten. (heb een jaar in Turkije gewoond en vond de zomer van iedere dag 40 graden en ’s nachts 32 graden heerlijk).
    Slapen? Ik lig ongeveer rond 23.00 uur in bed, dan tussendoor 1 flesje wat wel bijna een uur aan tijd kost en dan om 05.00 uur gaat de wekker van mijn vriend en om 06.00 uur begint Devrim meestal weer wakker te worden, dus zelf slaap ik zo’n uurtje of 5 / 6 uur per nacht.

    @Gina, ik vind een pannenkoekje eten prima hoor, lekker! Past wel niet in het ww dieet maar moet af en toe kunnen. En moeten jullie het ouderlijk gezag voor je vriend (ik neem dus aan dat jullie ook niet getrouwd zijn) ook aanvragen? Weet jij wat je daarvoor nodig hebt en waar je moet zijn? Heb gisteren al ff gezocht op internet maar kon het niet vinden. Volgens mij moet het binnen 3 maanden toch? Pff…en dan moeten we ook nog naar het consulaat voor de dubbele nationaliteit.

    Gina, ik ga even kijken of ik je adres nog in mijn mailbox kan vinden, anders hoor je het wel.

    Devrim ligt lekker in de box te slapen, het gaat vandaag alweer een stuk beter. Gisteravond had ie een flinke poepluier en vanochtend ook een beetje. Heb nu met de Comfort wel dat hij weer veel eerder komt voor de fles en ik dus niet op 5 maar 6 voedingen uitkom. Hij drinkt ze dan niet allemaal leeg dus totaal komt het ongeveer op hetzelfde neer denk ik.

    Vanmiddag naar cb, eerste echt afspraak. Ben benieuwd hoeveel meneer nu weegt. Hij is tussendoor nog wel een keer in het zk gewogen toen we op controle bij de kinderarts moesten en woog toen 4260 maar dat is alweer 3 weken geleden.

    Straks eigenlijk ook nog naar Ikea, we hebben zaterdag een bed uitgekozen daar maar moet het nog gaan bestellen. Hopelijk kunnen ze snel leveren want dat bed wat we nu hebben ligt echt niet lekker meer.

    Ik ga eens wat huishoudelijk taken verrichten ;-(...
     
  5. Gina82

    Gina82 Fanatiek lid

    3 aug 2007
    2.899
    1
    0
    Administratief medewerker
    Nederland
    Nope past niet in het dieet hahaha.. maar ja keertje moet kunnen!

    Nee zijn idd niet getrouwd! Je moet een uitdraai van bevolkingsregister van jou en je man hebben en de uitdraai van de geboorteakte van je kleintje ( allemaal bij gemeente halen en hier betaal je voor) dan een formulier downloaden op de site: www.rechtspraak.nl en het formulier heet "verzoek tot gezamelijk uitoefenen van het gezag van een minderjarige"en dat allemaal samen met kopie paspoort van beide ouders opsturen naar het adres wat bij het formulier staat.
     
  6. bo2008

    bo2008 Niet meer actief

    zo meiden heb alles bijgelzen beau heeft zich tot nu toe voorbeelding gedragen tot nu toe dan want ze ligt nu weer te mijmeren in de wiegje en me man blijft ff opppassen nou ik ga naar de dokter ooo het gaat een tandje hoger het huilen suc6 mannetje! doeiii ben weg! :)
     
  7. Askim

    Askim Bekend lid

    8 jul 2007
    634
    0
    0
    Thanks, ga ik deze week eens proberen te regelen!
     
  8. onsukkie

    onsukkie VIP lid

    29 jun 2007
    6.874
    1
    0
    Monnickendam
    Goeiemorgen dames!

    [​IMG]
     
  9. bo2008

    bo2008 Niet meer actief

    aaaaah zo lief man onsukkie!

    hier net terug van de dokter ik moet bellen wanneer ik ongi ben en dan gaan ze hem de laaste dag van de ongi plaatsen en dan ben ik er zo lang van af hoef ik er niet meer naar om te kijken !
     
  10. onsukkie

    onsukkie VIP lid

    29 jun 2007
    6.874
    1
    0
    Monnickendam
    @friendly:
    Thanks, ja heb duidelijk slagroom

    @lafo:
    Heb het idee dat het sprongetje hier ook aan zit te komen. Ze is onrustiger en mopperiger dan ze normaal gesproken is. En die sprongetjes tellen vanaf de uitgerekende datum, en dan zou ze gister dus precies 5 weken zijn geweest.

    @gina:
    Ja fijn he, dat plassen. Maar daartegenover stond dat ze geen kik gegeven heeft, alle onderzoeken niet. En tegenwoordig plast ze zowat elke keer als ik haar ga verschonen,d us het went, haha.

    @lafo:
    Louise weegt nu 4160gram. Ze werd geboren op 3440gram en zakte naar 3200gram, dus dat is goed. Het gaat hier redelijk, had het tot nu toe erger verwacht, maar durf nog niet te denken dat het goed blijft gaan met die paniekaanvallen enzo. Maar ja, even afkloppen. Mijn oma is inderdaad 75 en mijn moeder 47, zowel mijn moeder als ik waren er vrij jong bij (maar niet te jong).

    @will:
    Welcome back!
     
  11. onsukkie

    onsukkie VIP lid

    29 jun 2007
    6.874
    1
    0
    Monnickendam
    Haha Louise is echt kampioen uitrekken als ze wakker wordt!
     
  12. bo2008

    bo2008 Niet meer actief

    mijn nacht met beau

    gisteravond kramp gemasseerd in de tummytub gedaan en flesje erin en in slaap gewiegd ze heeft geslapen tot half 1!

    half 1 flesje erin ff proberen te laten boeren maar nee

    toen half 6 hoorde wat gepruttel maar dacht laat haar ff liggen om half 7 kwam ze pas weer! heerlijk

    toen 8 uur mevrouw wou niet meer slapen besloot ze
    om 9 uur weer een fles erin
    ik naar de dokter liet het manlief ff uitzoeken kom ik binnen ligt ze in de wieg met de ogen open maar ze is ... stil HOE DOET DIE DAT?
     
  13. bo2008

    bo2008 Niet meer actief

    hoe voel je je nou onsukkie
     
  14. bo2008

    bo2008 Niet meer actief

    ojee brul alarm ga haar dingetjes maar klaar leggen voor het badje en dan ga ik haar een leuk jurkje aan trekken en dan lekker wandelen ojeeeee ik kom al!
     
  15. dolphin

    dolphin Fanatiek lid

    1 mei 2007
    3.507
    0
    0
    op de veluwe
    angelo moet straks naar het cb voor de prikjes. Ik ben ook benieuwd wat ze nu zeggen van zijn hoofdje, je ziet wel iets verschil, maar of hij daar al last van heeft dat weet ik niet.
     
  16. Gina82

    Gina82 Fanatiek lid

    3 aug 2007
    2.899
    1
    0
    Administratief medewerker
    Nederland
    hier ook oma 72 mama 49 en ikke 26... als meisje was geweest hier dus ook 4 generaties. Maarrr.. aan mans kant wel.. opa 71 papa 51 en man 26..
    allemaal vrij jonge opa's en oma's en ouders in onze omgeving!

    Op mijn werk zijn er een aantal stuk ouders moeder, op zich helemaal niks mis mee, maar kreeg elke keer te horen.. "ja maar jij bent heeeel jong moeder" en dat soort opmerkingen.. tot ik het zat was.. ik zei nou volgens mij ben jij met je 42 gewoon behoorlijk laat moeder!
    26 is nou niet super jong of wel..? vond het zo'n irritante en vervelende opmerking!

    Fiona dat klinkt als een lekkere nacht! En jaaa.. meisjes zijn papa kindjes he!;) hihi..

    Sooo cute Onsukkie! Het is een lekker meisje hoor!
     
  17. Askim

    Askim Bekend lid

    8 jul 2007
    634
    0
    0
    26 is zeker niet jong om moeder te worden. Volgens mij toch wel een gemiddelde leeftijd.

    Zelf ben ik een 'wat oudere' moeder ;), word volgende week alweer 35 jaar. Het is er nooit eerder van gekomen, dacht nog niet aan kinderen, had niet de juiste relatie etc. Nu was wel de tijd aangebroken dat het past in mijn huidige relatie en in mijn leven.
     
  18. Lafo

    Lafo VIP lid

    27 jun 2007
    7.460
    0
    0
    Kantoormiep
    Rhoon
    zo de cv man was er al om 08.00 :confused: , had nog niet alles netje opgeruimd maar ja ik word steeds makkelijker ;)

    @ leeftijd het is toch maar net waar je zelf goed bij voelt, Askim net wat jij zegt het moet wel in je leefsituatie passen en de juiste vriend / man is ook erg belangrijk.
    Ik heb een vriendin die 33 is en die heeft nog niet de ware gevonden en heeft ook nog geen kindjes, best lastig als je wel wilt.
    M'n tante was 44 en werd toen voor de 5e keer moeder, vind ik wel een beetje erg laat ja!
    Ik ben 27, mams is 52 en oma is 87 dus niet erg jong maar we zijn er nog ;)
    Ramon is alweer 33 en dat speelde ook wel mee moet ik zeggen.

    @ Fiona fijn dat jij het even hebt uitgezocht over het spiraaltje, was mijn vraag ook, mooi zo hoef ik niet langs de ha ;)

    Er zit er hier eentje te poepen geloof ik!

    @ Onsukkie ik dacht dus laatst dat ik de dans was ontsprongen qua sprongetjes omdat idd de uitgerekende datum telt maar heus waar de dag dat ze 5 weken was kwam het dus ook nog ondanks dat het dus "6" weken is.
    Toch wel handig dat oei ik groei boek, heb het even geleend van een vriendin.

    @ Askim moet hier ook maar weer eens wat doen qua huishouden maar met dat warme weer heb ik eigenlijk geen zin en ja dat zweet he....pfffff
    Het is hier beneden 24 graden, eerste verdieping 26 graden en op zolder 28 graden dus heeeeerlijk warm :(
     
  19. Frostieke

    Frostieke Actief lid

    10 jul 2007
    300
    0
    0
    Studente
    Sint-Niklaas
    Gisteren terug gewogen, men 'kleine' mannetje weegt op de kop 5 kg!
     
  20. Ice

    Ice Fanatiek lid

    15 jun 2007
    1.510
    0
    0
    Zo ff bylezen.
    heb net de badkamer kastjes maar es opgeruimd, my god, wat hadden wy daar veel zooi in zitten zeg :rolleyes: wat moet ik in godsnaam met 6 verschillende flessen bodylotion :oops:
    Nou ja, t is in ieder geval weer netjes :)
    Luna is gisterenavond de hele avond wakker geweest (tussen de fles van 7uur en half 11) en gezelli dat ze was :D Ze zat de hele tyd maar te lachen en geluidjes te maken, zo lief *smelt* Hoe blyer wy tegen haar praatte, hoe meer die armen en benen op en neer gingen, en hoe breder die glimlach werd. I'm sooooooooo in love [​IMG]
    Vamorgen was ze eerst ook heel vrolyk, maar toen stond ik onder de douche (Luna in de wipstoel) en toen werd ze opeens heel verdrietig :( Heeft ook een poosje geduurd voor ik haar getroost had, in bed wilde ze eerst niet, dus heb ik een poosje met haar geknuffeld. Heb ook geen flauw id wat het nou was......Toen legde ik haar toch maar in bed, want ze was hardstikke moe, en na even huilen, viel ze toch in slaap ( terwyl ik nog bezig was der pacco dicht te maken, dus kun je nagaan hoe snel ze sliep. Hopenlyk heeft ze nu zo weer goede zin :)
    Geloof dat ik vanmiddag maar es ga wandelen, net zo lekker weertje :D
    Ow Luna word zo wakker, dus ga zo eerst een lekker flesje voor haar maken, en daarna bylezen en reageren...
     

Deel Deze Pagina