Mei 2008 (bevallen) mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Ice, 4 mei 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. friendly

    friendly Fanatiek lid

    15 aug 2006
    2.067
    0
    0
    Louise ook een goede nacht gehad dus! Fijn he...
    Manlief vroeg vanochtend of Ruben vannacht wel wakker geweest was. Hij had hem niet gehoord. Nou dat zachte gepruttel van toen viel ook haast niet te horen (als ie was gaan krijsen had hij hem alleen net zo goed niet gehoord ;) )
    Meneer is lekker weer in slaap gevallen want het is nog steeds stil!

    Heb Ruben gewoon in zn bakerdoek, als hij die niet aan zou hebben lag hij ook in een slaapzakje met een lakentje erover. Had hem van de week ff los onder het lakentje liggen en das idd maar even en dan is het weg lakentjes en hallo brulaap ;)
     
  2. onsukkie

    onsukkie VIP lid

    29 jun 2007
    6.874
    1
    0
    Monnickendam
    Maar wat ik lees geven jullie eraan toe als ze midden in de nacht wakker kijken? Hier gaat ze na de voeding gewoon haar wieg weer in hoor. Of ze nou wakker kijkt of niet.
     
  3. onsukkie

    onsukkie VIP lid

    29 jun 2007
    6.874
    1
    0
    Monnickendam
    Als ik lakentje en dekentje heb gaat het meestal wel goed maar tegenwoordig ook niet altijd meer. Ze wordt blijkbaar gewoon te sterk in haar benen.
     
  4. katje81

    katje81 Fanatiek lid

    17 jul 2007
    1.331
    0
    0
    leerkracht basisonderwijs
    regio Alkmaar
    Zorg dat de openingen bij armpjes en hoofd niet te groot zijn, dat ze er niet 'in kan verdwijnen'. Wij hebben veiligheidsspeld bij opening hoofd, omdat daar nog wat veel ruimte tussen zitten. Of het als dekenvervanger geldt...ligt aan de temperatuur in de kamer & de kleertjes die ze aan hebben. Ik leg 'm meestal wel onder z'n lakentje.

    @neia; sterkte met neia, hopelijk helpt de zalf

    Heel druk weekend gehad; vrijdag een bruiloftsfeest, gister een verjaardag, maar daar ben ik uiteindelijk niet heen geweest want ik was gesloopt. We waren laat thuis na het feest (eerst de kleine man opgehaald bij opa & oma) en Jayden kwam op z'n gewone tijd, waardoor ik maar 4 uurtjes echt heb kunnenslapen. Daarna nog wel wat gesoest met hem bij ons in bed...maar dan lig ik toch niet helemaal ontspannen. Ook nog in z'n eigen bed gelegd, maar hij kwam al na 1,5 uur toen weer. Vannacht wel beter kunnen slapen, dus voel me weer wat beter

    Wie van jullie heeft ook dat als je moe bent, de onzekerheid/twijfels/piekergedachten toeslaan?
    Ik heb dat zooo sterk :( Gedachten blijven maar rondpompen in m'n hoofd en ik kan ze niet uitzetten :cry:

    ps sorry voor ego-berichtje, niet veel tijd...om alles te lezen
     
  5. friendly

    friendly Fanatiek lid

    15 aug 2006
    2.067
    0
    0
    Als Ruben gewoon wakker kijkt gaat hij gewoon zn wieg in, Heb hem zo liggen dat hij uitzicht heeft op Ernie (mooie kleurtjes). Als hij moe is valt hij dan wel in slaap, als hij niet lekker is of echt niet wil dan huilt hij binnen 10 min en dan houd ik hem iets langer rechtop.
    Ga 's nachts in elk geval niet uitgebreid met hem kletsen of spelen. Moet hem alleen wel ff omhoog houden want anders spuugt hij teveel weer uit en dan slaapt hij ook niet meer.

    Idd, met laken en deken blijven ze beter liggen, maar ze zijn al zo sterk in de benen dat als ze willen en ze niet echt strak ondergestopt zitten ze het echt wel los krijgen. Een lakentje alleen is helemaal zo los, want die is maar zo dun.

    Heb gisteren toen Ruben bij mn ouders was en mn badkamerman bezig was lekker Ruben zn kast uit kunnen zoeken. Heb alle maat 50 eruit gehaald en in een doos gestopt. Maatje 56 hangt nu op de hangers en maatje 62 ligt op de legplanken. (Hoef voorlopig echt niks kopen, hooguit wat rompers!) Onderin zn kast liggen nog gigantische stapels in maat 68, 74 en 80. Vandaag wil ik dan maatje 68 netjes onderin leggen en dan het grotere spul eruit en in een doos naar zolder, want dat hebben we waarschijnlijk pas tegen januari nodig.

    Zit te twijfelen om Ruben vanmiddag wel of niet naar mn ouders te laten gaan. Ze gaan volgende week met vakantie en mn moeder heeft gisteren al heel duidelijk op hem ingepraat dat als mn zusje naar de camping gaat wij best mee kunnen komen voor 2 dagen (manlief kan geen vrij krijgen). Want als we dat niet doen dan komt ze zelf een dag terug omdat ze het maar niks vindt om hem drie week niet te zien! (ze vertelt dat dan aan hem als ik er niet bij zit maar ze weet dat ik het wel allemaal hoor ;) ). Maar goed, de badkamerman komt vanmiddag weer een hoop lawaai maken en ik heb in huis nog genoeg klusjes te doen die zonder Ruben veel beter gaan.(hoezo egoïstisch)... Nadeel is dat ie dan 1 voeding niet aan de borst kan.
     
  6. friendly

    friendly Fanatiek lid

    15 aug 2006
    2.067
    0
    0
    Katje: heel herkenbaar! Als je zelf niet uitgerust bent (bij mij kwam dat dan omdat Ruben zoveel pijn had) zit je van alles te bedenken wat je verkeerd kunt doen en wat je kunt doen om het beter te maken. Terwijl als je uitgerust bent en een vrolijk kindje hebt er weinig tot niks aan de hand is.
     
  7. goedemorgen meiden!

    vannacht gelukkig wel geslapen!

    normaal maakik brian rond 11 uur altijd wakker voor een voeding.. en komt hij snachts altijd om kwart over 2. maar deze keer dacht ik ik laat hem gewoon slapen en maak hem niet om 11 uur wakker.. toen sliep hij ook door tot kwart over 2 ;) dus de volgende keer laat ik hem maar lekker slapen! iemand had mij deze tip gegeven... weet niet meer wie maar ebdankt :)

    net brian ff in badje gedaan en zijn kamer schoon gemaakt.. bed verschoond e.d... vandaag maar is ff thuis bezig... gister was ik daar veel te moe voor ;)
     
  8. friendly

    friendly Fanatiek lid

    15 aug 2006
    2.067
    0
    0
    Deentje: ik ben ook geen voorstander van wakker maken. (probeer hooguit in zn slaap de speen of borst te geven, maar als hij niet hapt leg ik hem snel weer weg.) Als je ze wakker maakt dan drinken ze toch minder en komen ze sneller weer. Beter wachten tot ze zichzelf melden. Fijn dat je lekker geslapen hebt!
     
  9. friendly

    friendly Fanatiek lid

    15 aug 2006
    2.067
    0
    0
    heb plof-borsten en Ruben slaapt nog! :D
     
  10. bo2008

    bo2008 Niet meer actief

    meiden bedankt ik ga ervan door beau heeft net een fles gehad maar heeft 60 cc daarvan laten staan zucht we gaan weer... ze slaapt nu wel dat is 1 voordeel nou ben benieuwd hoe gezellighet zal zijn
    idd ik ga ervoor me zusje naartoe
    oja katsas ik ga ook de mirena spiraal laten zetten maar deed het echt zon pijn? oooo wordt alweer bang
    oja gisteren mega link gedaan we hebben voor het eerst sex gehad jaaaa dat kon weer maar met rubber alleen de rubber hebben we op het laatst niet meer opgedaan omdat het pijn ging doen ect ect
    maar hij is niet in me klaargekomen (lekker onderwerp op de vroege morgen)
    nou omdat ik nog niet ongi ben geworden wat logisch is hoop ik maar niet dat ik met vuur heb gespeeld zou dat wat zijn pfffff moet er niet aan denken ! stom stom stom van ons
    hij kneep hem ook behoorlijk maar we waren er zelf nartuurlijk bij
    nou meiden ik ga nu
     
  11. friendly

    friendly Fanatiek lid

    15 aug 2006
    2.067
    0
    0
  12. daam

    daam Fanatiek lid

     
  13. Gina82

    Gina82 Fanatiek lid

    3 aug 2007
    2.899
    1
    0
    Administratief medewerker
    Nederland
    @Onsukkie, normaal komt ie tussen 6 en 7 en nu om 5 uur.. daarna gaat hij meestal gewoon weer slapen. maar vanochtend ging m dat niet worden gewoon. en dan kan ik twee dingen doen, terug leggen en dan zijn na kwartier man en ik wakker of ik ga beneden zn flesje maken en geven en dan beneden zitten... ik ben dan toch al wakker en kan dan niet meer slapen noah wel hoor.

    @Fiona, jij ook al zo'n last van het condoom.. irritante dingen he!

    @Daam.. nee joh, niet rijden heb je taxi's en logeerkamers voor hahahahah..
     
  14. [​IMG]

    brian samen met mama! zo liggen we ong. elke avond samen voor de tv haha
     
  15. Hannah

    Hannah Fanatiek lid

    19 nov 2006
    4.137
    5
    38
    Goedemorgen meiden,

    Even snel voordat we richting het noorden vertrekken...Tante is jarig...

    Hier is alles goed. Nieve slaapt tegenwoordig in de avond rond een uur of 8 en slaapt dan tot 3 of 4 uur snachts. Wel een goed slaap maar als ze nou iets later ging slapen....Heb het geprobeerd vrijdagavond met haar wakker houden en in badje en toen sliep ze om half 11 maar toen kwam ze om half 2...Niet zo'n succes dus....

    @ Katsas rustig aan meid!

    @ Gina hmz balen hopelijk betere nacht vannacht...

    @ Friendly: wat een heerlijke nacht!

    @ Jvtje: das idd woezel en pip speelkleed..Leuk dat ze dat vindt!

    @ Fiona: veel plezier bij je zusje

    @ onsukkie: wow heerlijke nacht!

    Condooms.hier hetzelfde ze schuren :(

    Tot morgen!

    Enne nog een mooie foto van mij en mijn meiske aan de borst...Vind dat toch zo mooi..



    [​IMG]
     
  16. Frostieke

    Frostieke Actief lid

    10 jul 2007
    300
    0
    0
    Studente
    Sint-Niklaas
    Mooie nieuwe foto's weer van iedereen!

    Ik kan niet alles gaan bijlezen want het is zooo enorm veel,
    doe nu vakantiewerk dus zit ik niet erg veel op de pc!
    Maar ik hoop dat alles goed gaat met de kleintjes!

    Heeft er iemand trouwens tips om sneller te doen doorslapen?
    Kan het namelijk wel gebruiken..
     
  17. miriam25

    miriam25 Fanatiek lid

    9 jan 2007
    3.072
    0
    0
    cal center medewerkster
    tot een eind conclusie gekomen en dat is dat ik niet zwanger ben.
    ik ga hier vol vanuit had gister ook iets roze in het afveegpapier de ha zegt hele vroege miskraam wellicht ik wil hier niet bij nadenken.

    gewoon niet.

    ik wacht met geduld mijn ongi af en als het woensdag er niet is moet ik bellen

    de ha vond me sterk en gaf aan dat dit een juiste inslag is hierdoor wordt je weer rustig ook van binnen en als er door stress iets uitblijft komt dat nu vaak ook goed.

    wel moet ik realistisch blijven hij vond de test wel positief
    maar zegt het kan dus ook echt mis gegaan zijn heel vroeg.
    hou hier rekening mee voor je eigen gevoel

    nou die molen je wordt er niet goed van
    ik ga gewoon weer na een nieuwe kans nieuwe ronde

    iedereen fijn weekend liefs miriam ga vandaag lekker weg heb geen zin om thuis te zitten dus gaan er op uit.
     
  18. KatSas

    KatSas Bekend lid

    Miriam, hele fijne dag vandaag meis, hoop dat je wat leuks gaat doen en je bent inderdaad enorm sterk. Komt helemaal goed. En ja het kan altijd mis gaan, je kent de percentages natuurlijk ook wel, maar wacht maar gewoon je ongi af idd, hoop voor je dat die dan gewoon nu eens doorkomt, dan duimen we nieuwe ronde dubbel zo hard voo rje
     
  19. KatSas

    KatSas Bekend lid

    Frostieke: kan je helaas geen tips geven, jasper deed het eigenlijk wel vanaf het begin en uit zichzelf, dus geen idee. Misschien omdat ik hem overdag niet zo veel in bedje leg
     
  20. heej miriam wat ontzettend naar voor je.. zo vervelend dat je de hele tijd in de hoop hebt gezeten zwanger te zijn en dan blijkt t niet zo te zijn :( we gaan heel hard voor je duimen de volgende ronde!
    sterkte meis!
     

Deel Deze Pagina