Militairs vrouwen!

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door Bo20, 16 apr 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Chelleke

    Chelleke Fanatiek lid

    27 apr 2006
    3.565
    0
    0
    Mama
    Uden
    Jeetje heftig hoor elies, gelukkig is nu alles goed ;)
     
  2. diaantje17

    diaantje17 VIP lid

    21 jun 2007
    5.319
    1
    0
    nagelstyliste
    Heteren
    Jeetje Elies, wat een nachtmerrie zo'n bevalling, gelukkig is alles achter de rug en kan het "genieten" echt gaan beginnen, och wat zal dat mannetje een pijn hebben gehad en wellicht nog...pfff...hoop dat zijn schoudertje snel heelt..
    Knuffel voor jullie meis, ben trots op je !
     
  3. Bo20

    Bo20 Fanatiek lid

    8 jun 2006
    2.696
    0
    0
    HR
    @ Elies:

    Jeeeetje! Wat een toestand! Ben blij dat alles gezond en goed is met jullie. Ben heel benieuwd naar fotootjes natuurlijk!

    @ Consider: Ja, ik ken Ebo haha.. Hij kent mij al vanaf klein meisje volgens mij.. Hij werkt op de gemeente en daar werken mijn ouders beide! Misschien ken je mijn vriend Edwin Uiterwijk, komt ook uit Delfzijl en heeft daar het grootste gedeelte van zijn leven gewoont. Nu wonen we al weer een dik jaar samen in Winschoten..

    Wat is de wereld klein he dan! :)
     
  4. busster

    busster Fanatiek lid

    6 dec 2007
    1.462
    0
    0
    touringcarchauffeur
    zoetermeer
    Pff eliesja op handen en knieen bevallen van zo'n "groot" mannetje die dan ook nog eens klem blijkt te zitten hoop dat geen van de dames hier je dat na moet doen. gelukkig is het toch goed gekomen maar wat sneu dat Danny een gebroken sleutelbeentje heeft . Sterkte meid dat zal je vast niet snel vegeten. We wachten gewoon rustig op de foto's al zijn we natuurlijk reuze benieuwd! Rusten jullie eerst maar lekker uit en geniet van elkaar voordat je weer aan andere dingen gaat denken.

    @ Consider wij doen onze babykamer groen zodat er zowel een meisje als een jongetje in kan slapen. De muren doen we gewoon wit maar op het plafond doen we 2 groene banen , een stukje van het plafond loopt schuin dus daar doen we een groene baan en dan echt een boven ons hoofd . verder doen we de plintjes en de vensterbank ook groen maar dan net een tikje donkerder dan de groen op het plafond. Beetje moeilijk uitleggen welke kleur groen het is maar als je toevallig in een doehetzelf zaak bent en muurverf ziet nou het is dille groen volgens de pot maar dille is toch echt niet zo licht . Als het helemaal geverft is maak ik wel een fototje maar dat kan nog even duren hoor want ik mag van mijn moeder niks doen omdat de verf lucht slecht voor de baby is . Ze komt nu steeds helpen als ze een vrije dag heeft. Ook moet er eerst een nieuwe wasbak geplaatst worden aan een van de muren en dan heeft witten daar ook geen zin en dat komen ze dus volgende week doen. Ben benieuwd hoe het word en natuurlijk ook hoe het word bij jullie . Dat is natuurlijkeen voordeel van wel weten of je een jongen of meisje krijgt de kleur is dan makkelijker .

    @ Meetie veel plezier met de echo kijken met je famillie

    @ Aggi Is het nog gelukt bij de gemeente ?
     
  5. taatje

    taatje Fanatiek lid

    14 okt 2005
    2.136
    0
    0
    Roosendaal
    Eliesja Gefeliciteerd met je Zoon!

    Pff klinkt als een zware bevalling gelukkig is het allemaal goed gekomen. Geniet van je kraamtijd!

    Groetjes,
    Tamara :D
     
  6. diaantje17

    diaantje17 VIP lid

    21 jun 2007
    5.319
    1
    0
    nagelstyliste
    Heteren
    he meiden, hoe gaat het hier?

    Hier is gelukkig de ergste warmte weg, heb alles tegen elkaar open staan want binnen is het nog warm.
    Gaan jullie nog iets doen van het weekend?

    Hier gaan ze zondag naar de fotograaf...er is koopzondag in Arnhem en ik had een bon voor korting bij de fotograaf van de V&D dus afspraak gemaakt en gaan de kids dus saampies op de foto.
    Gelijk ook een mooi verjaardags kado voor mezelf en voor oma ;)
    De mooiste wil ik afdrukken op canvas...lijkt me zoooooo mooi..in sepia ofzo

    nou ga even wat doen , voor diegene die ik niet meer spreek..FIJN WEEKEND !
     
  7. busster

    busster Fanatiek lid

    6 dec 2007
    1.462
    0
    0
    touringcarchauffeur
    zoetermeer
    @ Diaantje Hier staat ook alles tegen elkaar open want na het onweer van vannacht is het hier een stuk koeler. Wij gaan dit weekend verder met de babykamer dus weer lekker klussen. Leuk idee je kids op de foto laten zetten dit weekend word vast een leuk plaatje.

    Fijn weekend alvast
     
  8. Meetie

    Meetie Fanatiek lid

    Nou de echo kijken was weer leuk :D Echt grappig, je ziet nu dingen die je de eerste keer niet eens waren opgevallen.
    En we hebben tegelijk ons wiegje meegenomen! :D Bij thuiskomst heb ik hem meteen in elkaar gezet hahaha Hij staat nu dan wel een beetje sullig midden in de woonkamer, maar ik geniet er vollop van!
    Me buik neemt ook wel ineens een vaart zeg! Ik zal snel een nieuwe foto maken!

    Busster, ik ben benieuwd naar je verfresultaat hoor :D Laat maar weten wanneer het af is!

    Diaan, Oh hier in huis is het in ieder geval nog steeds 28,5 graden :( Dat terwijl alles hier ook continu open staat.. Wel lekker dat het vannacht onweerde hoor!
    En wat leuk zo een foto! Ik hoop dat je een hele mooie meekrijgt!

    Nou, ik ga even Alex zn koppie scheren 8) Fijn weekend meiden!
    Oh en verder heb ik geen specifieke plannen trouwens.. Iemand vroeg dat toch? Ik ga denk zowiezo even Dylano zn meubels herschikken zodat het wiegje er bij kan ;) Verder zien we wel hoe alles verloopt en hoe het weer meewerkt hihi. Nou tot snel weer! Liefs
     
  9. Meetie

    Meetie Fanatiek lid

    Ik heb een nieuwe buikfoto in me album geplaatst :eek: van precies 21 weken.
    Ik moet wel weer even wennen aan me buik/baby hoor! We liggen dan ook regelmatig klem :S Steeds als ik draai of buk dan klem ik perongeluk de kleine, wat echt niet fijn voelt :S Dan schiet ineens zn been ofzo vanachter me ribben of een buikspier.
    Het is ook wel een gek idee he, dat hij gewoon al weer tegen de 30 cm is! :confused: Zo groot al..

    Consider, hoe verloopt trouwens het huwelijksplannen? :D Moet er nog veel gebeuren?

    Busster, je hebt geluk! Het weer is al een stuk frisser! Niet koud (hier 27*C), maar je kan weer normaal ademen en bewegen haha! :) Dat zael je zeker wel merken met het rommelen in de babykamer!

    Alex zijn paspoort is verlopen :S Dus nu gaat hij maandag met spoed een nieuwe aanvragen en dan heeft hij hem als het goed is dindag gelijk. Waarschijnlijk stappen we dan woensdag gelijk op het vliegtuig naar Griekenland! Kreta-Chersonissos 8). Ik heb er zo een zin in!
     
  10. eliesja

    eliesja VIP lid

    3 okt 2005
    8.226
    0
    0
    @t Home
    Hey meiden,

    alles goed met jullie?

    Hier dan alvast een foto van onze kanjer:

    [​IMG]

    Het gaat steeds ietsje beter met mij. Heb wel 2 rotdagen gehad, om alles een beetje te verwerken, maar gaat de goede kant op.
    Ben ook met bv bezig en dat lukt nu ook aardig, alleen het lijkt wel of meneertje nooit genoeg heeft, echt om de 2 uur komt tie..en de nachten zijn ook enorm vermoeiend, komt bijna 3 keer in de nacht!
    Hoop dat dit ook snel zijn ritme krijgt hoor..

    Gelukkig heeft mijn man nog 2 weken vakantie, hij is echt een kanjer hoor, helpt me bij alles en houd de kids bezig..

    Spreek jullie gauw weer..
    liefs elies
     
  11. consider

    consider VIP lid

    24 jan 2008
    13.990
    1.808
    113
    Provincie Groningen
    @Bo, dat meen je niet, dan is de wereld klein hé ;) Kom jij, of je ouders oorspronkelijk ook uit Delfzijl?
    De naam van je vriend komt me wel erg bekend voor, waar woonde hij in Delfzijl? En naar welke middelbare school ging hij?

    @Busster, dat klinkt wel heel leuk zo met die banen op het plafond :) Jullie zijn dus ook druk bezig.

    @Diaantje, hoe was het bij de fotograaf? mooie foto's? Ik zie dat Meagan alweer 2 maanden oud is, jeetje wat gaat dat snel zeg! Ben je al helemaal gewend aan zo'n kleine meid in huis?

    @Meetie, leuke buikfoto, wat een verschil al met een paar weken geleden.
    Vervelend dat Alex zijn paspoort is verlopen, lekker handig zo vlakvoor de vakantie, nu moet hij extra betalen om zijn paspoort snel te krijgen.
    Ik wist helemaal niet dat jullie al een vakantie hadden geboekt, wel dat jullie aan het kijken waren. Maar wat super leuk, lekker naar Griekenland. Met de trouwplannen gaat het goed, ben donderdag bij onze fotografe geweest, en denk dat het wel goed gaat komen.

    @Eliesja, wat een super mooi ventje!!!
    Kan me voorstellen dat je even tijd nodig had om alles te verwerken. Fijn dat de bv goed gaat, om de 2 uur....ppff jeetje echt vermoeiend. Hopelijk komt hij snel in een ander ritme. Heb je al veel kraambezoek gehad? '


    Wij hebben vandaag de babykamer geverfd, lichtroze met donkerroze :D Het lijkt echt super mooi!
    Me vriend gaat nog een dimmer en een extra stopcontact in het kamertje maken. Helaas gaat dit niet zo makkelijk, aangezien we in een huurhuis wonen van 60 jaar oud. Alle kabels zijn oud, en nieuwe contactdozen passen niet in de oude ruimtes ggrrrr...
    Heb nu wel ontzettende rug en bil pijn van dat verven, krijg me ene been niet eens over de andere. Maar goed je moet er iets voor over hebben.
    Verder schopt de baby regelmatig, en ook mijn vriend heeft het al een paar keer kunnen voelen, zo bijzonder!
    Iedereen een fijn weekend verder.
     
  12. Meetie

    Meetie Fanatiek lid

    ERIWJKRJW Druk ik op het verkeerde knopje, is al me tekst weg! :evil:
    Ik was dus aan het vertellen dat ik aan het schuren ben en dat het niet opschiet met de hand! Zegt me moeder ineens dat wij zelf een schuurmachine in huis moeten hebben... dus ik heel blij en zoeken naar dat ding.. kan ik hem nergens vinden :cry: Maar ik heb nu geen zin meer om met de hand verder te schuren; ik word al moe bij het idee dat ik nog twee kasten en het bed moet doen! :cry:

    @Elies, Wat een lekker mannetje! En inderdaad ook lekker fors, wat zo te horen niet zal veranderen met om de 2 uur drinken! Hihi. Maar ik hoop voor jou dat hij snel een wat comfortabeler ritme krijgt hoor! Dan krijg jij tenminste ook nog een beetje rust.
    Gelukkig helpt je mannetje mee! Neem je tijd!

    @Consider, Ja handig he, dat we daar pas achter komen vlak voor de vakantie! 'Gelukkig' hebben we nog niet geboekt. We wachten daarmee tot we zeker weten wanneer hij zijn nieuwe paspoort binnen heeft! Anders zitten we straks ook weer met annuleringskosten enzo.. :( Maar voor derest is alles geregeld, zoals de oppas voor Dylano, dus we kunnen elk moment weg!

    Mooi dat de trouwplannen op schema liggen! Ken je er nog een beetje van genieten of gaat het momenteel razendsnel langs je af?

    Leuk dat jullie de kamer al geverfd hebben! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat! Wel rottig dat het huis jullie iets tegenwerkt, maar hopenlijk weet je vriend daar wel raad mee en wordt alles toch naar wens!
    En leuk dat jullie de kleine kunnen voelen! Mooi is dat he!

    Maar ik ga nu nog even bij me mannetje zitten.. Hij is een beetje zieligjes hihi. Hij heeft met voetbal vanmiddag zijn hele heupgedeelte open gegleden.. er zit geen vel meer.. Voelt dus niet erg fijn.

    Nou tot snel weer meiden en slaap lekker vast!
     
  13. consider

    consider VIP lid

    24 jan 2008
    13.990
    1.808
    113
    Provincie Groningen
    Hierbij de foto's van de babykamer.
    Kunnen jullie even zien wat in wat voor kleurtjes we het hebben geverfd.

    Zo zag het er eerst uit:
    [​IMG]

    Onze was kamer/ kamer voor de kat
     
  14. consider

    consider VIP lid

    24 jan 2008
    13.990
    1.808
    113
    Provincie Groningen
    En zo ziet het er nu uit:

    [​IMG]
    Er staan nog wat extra foto's in mijn album

    We zijn ontzettend blij met de kleurtjes, vind het zelf ook erg leuk staan bij de rolgordijnen en vloerbedekking. Wij houden niet zo van winnie the pooh of beertjes behang (ieder zijn smaak natuurlijk)
    Zelf mijn vriend die normaal gesproken anti-roze is, vind het leuk staan.
    Kan niet wachten tot de meubeltjes er staan.
     
  15. busster

    busster Fanatiek lid

    6 dec 2007
    1.462
    0
    0
    touringcarchauffeur
    zoetermeer
    @ eliesja Mooi stevig knulletje hoor . Kan me voorstellen dat je even nodig hebt om bij tekomen van alles wat er gebeurt is tijdens de bevalling. Hoop voor jullie dat hij snel zijn ritme heeft gevonden en minder vaak voor een voeding komt s'nachts

    @ Meetie Schuur machine al gevonden ? Hihi dat heb ik nou ook dat ik soms de baby klem zet voor mijn gevoel . Krijg ik ineens een extra stomp in mijn buik haha

    @ Consider ziet er goed uit de babykamer gezellig met ddat donker en lichter roze. Kan je je inmiddels weer een beetje bewegen?

    Dit zijn de banen op het plafond die ik beschreven heb deze week moest even uitzoeken hoe je ook al weer een foto moest plaatsen haha vergeet ook alles door die zwangerschap.
    [​IMG]
     
  16. busster

    busster Fanatiek lid

    6 dec 2007
    1.462
    0
    0
    touringcarchauffeur
    zoetermeer
    [​IMG]


    Zo kun je beter zien dat het plafond een beetje schuin loopt . We moeten aan de andere kant van de kamer nog witten maar dat kan pas als de wasbak geplaatst is dus op een foto van meer dan alleen het plafond moeten jullie nog even wachten .
     
  17. consider

    consider VIP lid

    24 jan 2008
    13.990
    1.808
    113
    Provincie Groningen
    Ziet er leuk uit hoor busster.....erg creatief.
     
  18. Meetie

    Meetie Fanatiek lid

    @Consider, Oh wat is de kamer leuk geworden! Het staat inderdaad leuk met dat zwarte. Ikzelf ben ook niet zo van die winnie the pooh enzo hoor ;), maar je moet gewoon doen wat je zelf mooi vind.. Zelf zit ik nu ook wel een beetje te twijfelen of ik de kamer niet wat strakker zal maken met een zwartaccent ofzo, maar ik denk dat ik dat maar laat tot ze wat ouder zijn. Ons kamertje is ook erg klein voor twee kindjes, dus ik denk dat ik donkere kleuren zowiezo ga vermijden..

    Zucht hihi ik ben echt besluiteloos! :)

    @Busster, Oh die groene banen zien er ook leuk uit! Mooie kleur groen, hoe heette die ook al weer zei je? Leuk bedacht ook!
    Hihi jij zit soms dus ook een beetje in de knoop met je kleintje :)

    Snif.. Alex heeft zich opengehaald met voetbal zaterdag.. Zn linker heup is nu velloos. En hij heeft gisteren dus niet zijn paspoort kunnen halen. Ik hoop maar dat zn wond snel geneest! :evil:
     
  19. diaantje17

    diaantje17 VIP lid

    21 jun 2007
    5.319
    1
    0
    nagelstyliste
    Heteren
    mogguh meiden !


    Zucht...elies!...wat een mooi mannetje hebben jullie gemaakt!, prachtig!
    fijn dat het allemaal zo goed gaat , en dat jij je even niet echt goed voelde is natuurlijk heel begrijpelijk..het is ook niet niets geweest!
    Geniet er lekker van..vind het zo hard gaan...jammer hoor...kom tijd tekort
    @consider en buster...prachtige kamertjes hoor!, daar zullen jullie kleintjes met veel plezier in vertoeven straks.
    @ meetie....hoop dat Alex gauw opknapt...zal best zeer doen ....

    Hier ook geen winny the pooh fanaat of iets dergelijks..al hebben we wel veel winny spulletjes en teddybeertjes gehad van de kraamvisite..

    Gisteren foto's gemaakt bij de fotograaf, echt heel leuk..echte modellen die mannen en meisje van ons...ook wij zijn op een paar foto's gezet...ben benieuwd..het gevaar schuilt erin dat ik ze straks allemaal wil hebben...
    Dus heb Jac al aan de overuurtjes gezet hihihihi
    Was trouwens koopzondag in Arnhem...pffffffff..DRUK !..niet normaal...vind het maar niets als het zo druk is...toen al niet en nu met de kinderwagen is het helemaal een drama...moet er echt aan wennen..was hard werken hoor om niemand tegen de schenen terijden..ik moet toegeven met pijn in mijn hart...ik ben nu een van "hen" ....

    Tuttebel had een feestje vannacht, ze was wakker om 03:30 en iedereen heeft het geweten...niet huilen maar heerlijk gewoon schreeuwen, en ik maar fluisteren sssssst..iedereen slaapt meis..waardoor ik beloond werd met een big smile en een harde schreeuw...ze lag testuiteren op het aankleed kussen hihihiihi..moest er zelf ook wel om lachen......maar ben brak hahaah


    Zo...gaat even eten en daarna lekker sporten...
    (gewoon thuis hoor, heb de dvd's van Core rythms...ben benieuwd....)

    fijne dag allemaal !
     
  20. busster

    busster Fanatiek lid

    6 dec 2007
    1.462
    0
    0
    touringcarchauffeur
    zoetermeer
    @ Diaantje vannacht dus een gezellige schreeuwende dochter gehad. Mooi dat jullie toch nog op de foto zijn gegaan ben benieuwd of je je kan inhouden of dat je alle foto's koopt. Lekker gesport trouwens?

    @ Meetie hier ook geen winnie de pooh Fan hoor eigenlijk komen er helemaal geen beetjes in de babykamer alleen op de gordijntjes staan straks wat dieren maar ook niet zo zoet als dat je soms ziet. Auw Alex zijn vel van z'n heup dat is niet zo mooi. Vooral niet omdat hij zijn paspoort zou gaan halen.

    Vandaag of morgen komt mijn Turkse (bijna) zwager naar Nederland hij heeft eindelijk zijn visum , mijn zusje is helemaal door het dolle omdat haar lief nu bij haar kan komen wonen en ze dus geen vakantie relatie meer hebben. Ik ben benieuwd hoe goed hij al Nederlands praat want hij heeft in turkije een cursus moeten doen om zijn visum voorelkaar te krijgen. Nou dan zal er bij ons in de famillie binnen nu en een jaar wel een bruiloft zijn. Gezellig!
     

Deel Deze Pagina