Disney

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door tinkerbel, 3 sep 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mama suus

    mama suus VIP lid

    18 aug 2008
    7.510
    188
    63
    somewhere
    jah ik ga ook eens zueren om een jaarkaart hahaha. al is mijn vent het daar vast niet mee eens hihihihihi. want duur is dat niet. maar zie mijn vent nogn iet een paar keer per jaar heengaan. hij vond de huwelijksreis geweldig en wil best met de kleine nu erhee (al had hij gezegd als de jongste 8 is gaan we pas) maar paar keer per jaar dat betwijfel ik. en hij wil dan ook persee in een disneyhotel wij zijn altijd nog in santa fe geweest. goedkoop en goed. maar ik wil ooit nog eens in het disneyhotel en dan met de kerst dat lijkt me geweldig.
    ik vind het vervoer tegenwoordig ook zo duur. ben 2 keer met vliegtuig geweest en 1 keer met de bus die laatste doe ik nooooit weer. wat een ramp was dat was samen met me ma we hadden een leuke aanbieding gekregen de ries duurt normaal 8 uur nou deze deed er 12 uur over echt een verscherikking had zon last overal.
    miss nog eens met de trein dat lijkt mijn vent ook wel wat maar dat vind ik toch ook nog wel prijzig. en met de auto ziet mijn vent niet zitten omdat het daar zo druk is rond parijs.

    heeft iemand anders hier ervaring met de auto? en hoe bevalt dit of met iets anders.
     
  2. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    @mama suus:

    Wij gaan altijd met de auto, is wel zo leuk. Alleen al voor de voorpret die je de hele tijd in de auto hebt. En als je er dan eindelijk bijna bent komen de eerste Mickey borden (dan begint het gevoel pas echt). Wij komen vanuit Flevoland en wij rijden op 2 bezine tanken. Je komt onderweg wel nog tol tegen dat is dan dus nog 2 keer 13.50. Wij doen er met pauze's 7 uur over.

    Ik ben ook 1 keer met de trein geweest, waren er in 3 half uur. Maar met de auto is leuker.

    Oja, en het Disney hotel is zoooooo ontzettend duur. Is gewoon niet te doen, zeker niet met een gezin.
    Weet je welke leuk en betaalbaar is met een gezin: Cheyenne (veel leuker dan Santa Fé, en niet veel duurder)

    Gr, Tinkerbel
     
  3. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    @Athina:

    Ik zou het ook doen hoor in een Disney hotel. Hoort er gewoon bij vind ik. Ik ben een paar keer in Ibis en Formule 1 geweest. Ibis is prima maar Formule 1, niet aan beginnen, zeker niet met kinderen. Toiletten zitten op de gang en douchen ook. En stinkt een beetje (ha ha) naar bezwete vrachtwagens chaufeurs!

    Gr, Tinkerbel
     
  4. mama suus

    mama suus VIP lid

    18 aug 2008
    7.510
    188
    63
    somewhere
    wil het toch ook nog eens voorstellen om met de auto te gaan. ik heb nu ook eindelijk mijn rijbewijs dus kunnen afwisselen. en we maken dan gewoon een aantal stops das toch ook wel leuk.. en cheyenne willen we ook nog eens heen want die is idd maar 20 euro meer geloof ik dus best te doen.

    en disney hotel wil ik gewoon eens heen om het mee te mkane maar dan dus wel met kerst hihi maar jah dan eerst heel erg sparen of bulte geld winnen haha.

    en dat formule 1 klinkt idd erg goor moet dr niet aan denken om toilet en douche tem oeten delen. wil ik lekker voor ons zelf hebben veel prettiger. helemaal met kids.

    en die tol he waar zitten die dan in belgie of frankrijk. wij rijden dan sowiezo niet door ned maar dld (gaat een stukkie sneller aangezine je heir harder mag rijden.) ben erg benieuwd en wil het toch gewoon eens proberen en denk dat het ook stuk goedkoper is want heb gekeken laatst en voor trein zitten we al op 200 geloof ik vanaf hier. en wij rijden gas dus is vast goedkoper dan.
     
  5. Elfje Arwin

    Elfje Arwin Actief lid

    9 jan 2007
    237
    0
    0
    achterhoek
    Hier ook een Disney fan !


    Ben al tig x in DisneyResort Paris geweest en krijg er maar geen genoeg van O:) , maar mijn grote droom is ooit nog eens in het echt Disneyhotel te blijven slapen, heb seqoia lodge al gehad, en die beviel wel erg goed, maar toch midden in het park lijkt me zooooo geweldig :)...
    Oh en helemaal met kerst is het er zooo fantastisch (zwijmel)

    En Florida ken ik helaas niet, maar ook die ga ik eens in mijn leven bekijken. Ik hoor trouwens her en der wat roddels dat er eentje gaat komen in Canada, maar dat kan ik me eigenlijk niet voorstellen....
     
  6. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    @mama suus:

    Heb gewoon even voor de grap gekeken voor jullie wat het Disney Hotel in December zou kosten:
    Dit is voor 2 volwassen (de kinderen zitten hier nog niet eens bij) 2 dagen 1058 euro!
    Tijd voor een staatslot! ha ha

    De tol zit tussen Lille en Parijs, dus ik ben bang dat je daar toch langskomt, ook al ga je via Duitsland.

    Maar het is echt leuk hoor met de auto.

    Gr, Tinkerbel
     
  7. juut26

    juut26 Fanatiek lid

    28 apr 2007
    4.862
    0
    0
    Roosendaal
    Hey wat een leuk topic! Hier ook een echte disneyfan! Manlief ook!
    We zijn al erg vaak in Parijs geweest, en in 2006 waren we zo blij met een bupsje belastinggeld dat we eens heel erg gek gedaan hebben, en zijn we (voordat er kindjes zouden komen) met zn tweetjes naar Orlando geweest. Dat was echt helemaal geweldig!

    Iedere keer genieten we zoooo erg als we daar zijn, vooral van de sfeer..het blijft gewoon mooi! Hotels die we tot nu toe gehad hebben zijn seqouia lodge, sante fe,

    Wat tinkerbel schrijft is zoooo herkenbaar, ook wij zeiden dat we pas met onze dochter zouden gaan als ze een jaar of 4 zou zijn, maar dat redden we nooit! En we hebben haar aangestoken, ze is nu anderhalf en helemaal weg van minnie! Ze zegt ook al minnie en goofy en is superenthousiast als ze ze ergens ziet.
    In december wordt ze grote zus, en wij zijn nu dus bezig met een disney kamertje voor haar, zo gaaf wordt het , zal wel plaatje posten als het af is..Een hele gave muursticker van een meter hoog ligt al klaar, en haar vloerbedekking is "mickey-broek-rood"'!

    Mijn man geeft les op een ROC dat leerlingen opleidt tot grimeur, en hij heeft stageplaatsen weten te regelen in parijs! Hi is er zelf naar toe geweest met zn baas en heeft echt overal achter de schermen mogen kijken, bij de parades en de shows. Ik was natuurlijk wel stiekem jaloers he..Nu zijn de eerste twee leerlingen net terug, en die mogen er in de vakantie zelfs betaald gaan werken, dus dat is wel heel leuk!

    Oei sorry voor de lange lap tekst, maar zeg "disney" en ik brand los, dat zien jullie wel :)
    Leuk om er zo een beetje over te kletsen!
     
  8. Athina

    Athina VIP lid

    31 okt 2007
    23.499
    3.163
    113
    zwemjuf
    zuid-holland
    Wij zijn 2x (in 1 jaar) in een formule 1 hotel geweest. Dit deden wij zowel op de heenweg, als op de terugweg een nachtje, zodat we de volgende ochtend vroeg in disney zouden zijn, dus de volledige eerste dag zouden hebben en lekker uitgerust de dag zouden beginnen (ik ben nogal snel vermoeid) . Als het hotel vrij leeg is, is het geen probleem, maar zitten er veel mensen, dan is het nogal ranzig idd.
    Verder hebben we 2 of 3x in het Akena hotel gezeten, in esbly, vlak bij disney (15 minuten er vandaan) zit dat naast een formule 1 hotel. Het is een exacte kopie, met dat verschil dat er dus wel een douche en wc op de kamer is, zo'n plastic unit zeg maar. Maar voor 1 nachtje best te doen, schoon en je hoeft je kamer dus niet af.

    Verder gaan wij altijd met de auto. Met de drukte vinden wij het bij antwerpen erger, dan bij parijs, omdat je daar dus niet echt komt. Bij antwerpen moet je nog goed opletten of je wel goed rijdt (zelfs met navigatie) en het wegdek in belgie is gewoon een stuk beroerder dan in nederland. De tolweg in frankrijk kost natuurlijk wel wat, maar de weg rijd verder heeeeerlijk! Echt relaxt rijden is dat. Wij doen er overigens zo'n 5 uur over vanuit brabant. Met 1 pauze van een half uur en dan 2 korte pauzes. Wij konden meestal net wel, of net niet toe met 1 tank benzine. En verder kun je lekker alle zooi meenemen in je auto die je wil ;) . Ook dus broodjes en drinken en zo voor in het park.
    Disneyhotel hoeft voor mij niet, ik vind het de prijs echt niet waard en het verschil echt te groot.

    @mama suus: als je het goed doet, kun je overigens voor de prijs van 1 jaarkaart, 2 jaar naar disney. Als je per kaart 3 mensen weet aan te melden (die dan 10 procent korting krijgen in ruil daarvoor) dan krijg je 1x dus een jaarkaart kado. En aangezien je dat dus maar 1x kan doen, en er toch wel disney fanatiekelingen zijn, lukt dat best veel mensen.
    Overigens : Wij hebben daar de moeite (helaas) niet voor gedaan, kost wel eventjes tijd en contacten met mensen en met de zwangerschap en nu de kleine (en veel anderen mensen die dat natuurlijk ook proberen) hebben wij het dus (nog) niet voor elkaar gekregen. Tja, het is niet anders.
     
  9. Elvira

    Elvira VIP lid

    6 okt 2005
    7.494
    0
    36
    Hier ook een hardcore Disney fan.

    Inmiddels 16x Disneyland Resort Parijs gehad.
    4x Disneyworld in Florida
    1x Disneyland in California

    Disney in Tokyo staat nog wel op mijn verlanglijstje.

    Nou werk ik bij een Touroperator gespecialiseerd in Amerika, en rond november ga ik weer voor werk de kant op van Florida, de bedoeling is een studiereis naar Disneyworld met een kijkje achter de schermen, het checken van de hotels etc.

    Ik kan niet wachten. Hoe meer Disney hoe beter.

    Groetjes
    Elvira
     
  10. Wup

    Wup Fanatiek lid

    23 apr 2007
    4.912
    0
    36
    Wij zaten toen in een goed hotel vlak bij disney. Een stuk goedkoper en het was nog geen kwartier rijden geloof ik.

    We hadden toen ook een jaarkaart gekocht omdat we 3 dagen ging, dat was toen goedkoper.

    Maar we willen nog wel graag een keertje in het disneyhotel slapen, gewoon voor het idee, maar het is wel superduur hoor.
     
  11. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Nou welkom allemaal! Gezellig hoor al die Disney fans!

    @Elvira: als je terug komt en je hebt foto's van achter de scherme... zie ze graag. (ben jaloers!)

    @Juut26:
    Ik ben echt aan het winnen hoor, het enigste wat mijn man en mij tegen hield was dat als Thomas 2 was dat we dachten dat hij dan nog niet in Pirates of the Caribben mocht. Maar we lazen gisteren van een Castmember op een Disney forum dat ze er al met 2 jaar in mogen! (Pirates is namelijk mijn lievelings at.)

    Gr, Tinkerbel
     
  12. mama suus

    mama suus VIP lid

    18 aug 2008
    7.510
    188
    63
    somewhere
    wat gezellig komen er steeds meer bij en wat gaf zeg achter de schermen lijkt mij ook echt megagaaf.
    heb mijn vent al vrij snel omgekregen hihihihi heb hem gister ff op skype gehad en zei we kunnen best met de auto rijden we om en om dat wil toch best paar keer stoppen onderweg of al snachts rijden dan kan madam lekekr doorslapen. en ik mocht gaan kijken wat het voor beign volgend jaar kost woehoe. nu dus flink uitzoeken want wil zowiezo 4 dagen voor minder doe ik hetn iet vind niet dat je dan alles rustig kunt bekijken. dus nu maar uitzoeken idd wat het goedkoopste is met jaarkaart of zonder ed. heb wel al meerder sites waar ik dus ook zon kortingsbon zou kunnen krijgen maar goed kijk eerst wel eens ff.

    enige waar mijn vent nog wel mee zat is dat hij bang is dat als we bijv autopech krijgen in frankrijk hoe dit dan moet. dus ik zeg man daarvoor zijn we toch lid van de anwb. maar jah daarvan moet hij eerst nog goed voertuigd zijn dus daar ga ik ook eens wat info over zoeken.

    nou ga eens ff weer wat doen.
     
  13. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    @mama suus:

    Jippie voor jou! (ben jaloers) ha ha.
    Wij zijn alleen lid van de AWNB in Ned, en als je in het buitenland pech krijgt kan je ze gewoon bellen en ter plekke lid worden voor een jaar buitenland.

    Je kan trouwens bij www.disney.nl kijken voor de prijzen vrijblijvend. (misschien wist je al)

    Gr, Tinkerbel
     
  14. mama suus

    mama suus VIP lid

    18 aug 2008
    7.510
    188
    63
    somewhere
    nou ben al druk ant zoeken en heb ook eens wat vrsgen op een forum gezet. schijnt namelijk dat je goedkoper uitbent met een jaarkaart als je meer dan 2 dagen gaat. en dangewoon het hotel appart boeken. moet dit nog uitzoeken maar is dan miss de moeite waart. we zullen zien.

    ik kijk trouwens vaak op magischenachten.nl staat heel erg veel info
     
  15. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Het schijnt dat als Disney 20 jaar bestaat dat er het dan weer groot feest wordt.Magic Kingdom krijgt dan na hele lange tijd eindelijk weer eens een nieuwe atractie erbij:

    Het zou gaan tussen: Splash Mountan of Indiana Jones (niet die we al hebben, dit is een dark ride)

    Het is alleen jammer dat als we Splash krijgen dat het niet in het orginele thema komt (ze zijn bang dat Europa het niet kent) maar dat maakt hem juist zo geweldig!
    Dus dan heb ik liever Indiana Jones (heb ik toen in CA gedaan en was echt super gaaf!)

    Gr, Tinkerbel
     
  16. Elvira

    Elvira VIP lid

    6 okt 2005
    7.494
    0
    36
    Hihihi Tinkerbel, ben blij dat ik niet de enige ben. Vond jij Disney CA ook zo leuk?

    Ik vind in Florida, Toontown ook zo geweldig. Ik heb uit betrouwbare bron gehoord dat die ook in Parijs gaan komen over een aantal jaar.

    Ja heb er echt zin in hoor November, maar eerst op 5 november een paar dagen op studiereis naar Disney, ook erg leuk.

    Vind het gaaf dat er meer meiden Disneyfan zijn.

    Groetjes
    Elvira
     
  17. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    @Elvira:

    Hoi, Dat van Toon Town heb ik ook gehoord. Ben je ook in die Indiana Jones daar geweest in CA?

    Weet je welke ik ook echt helemaal geweldig vond, Soarin. Die schijnt ook in Parijs te komen. In de studios.

    Heb je ook vrije tijd in Disney in Nov, mag je ook dingen doen in het park? De nieuwe Tower of Terror is echt helemaal leuk en Stich ook erg grappig.

    Gr, Tinkerbel
     
  18. Elvira

    Elvira VIP lid

    6 okt 2005
    7.494
    0
    36
    Hey,

    Ja we hebben volop vrije tijd. Deze keer mag manlief ook mee, dus we plakken er dan zelf nog een paar dagen achteraan. Ik wil ook nog de Universal Studio's bezoeken en naar Seaworld.

    Soarin die is in het Epcot Center toch? Die was super! Indiana Jones ook fantastisch, alleen mega koppijn erna.

    Het blijft magisch he?

    Stitch vond ik ook leuk. We hebben thuis een Franse Bulldog, met uiteraard de naam Stitch, hij heeft ook echt zijn streken.

    X Vier
     
  19. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    ha ha, wij waren afgelopen maand naar Parijs. En we hebben Stitch toen voor het eerst gedaan, we dachten we gaan achterin zitten laten ze ons wel met rust (niet!) mijn man werd door Stitch uitgekozen! ha ha

    Gr, Tinkerbel ;)
     
  20. Athina

    Athina VIP lid

    31 okt 2007
    23.499
    3.163
    113
    zwemjuf
    zuid-holland
    ow stitch is inderdaad super :) wij zijn in maart geweest, toen ging hij voor het eerst -onofficieel- open :) , erg leuk! Alleen jammer dat sommigen mensen echt niet verstaan wat er gezegd wordt en dus niet kunnen reageren als ze uitgekozen worden. Als dat een paar keer gebeurd wordt het wat langdradig vond ik, dus dat was wel pech, maar verder vond ik het echt super. Ik ben benieuwd hoe het in november zal zijn, veel herkenning of dat het echt heel anders weer is... (zelfde grapjes of anderen?)
     

Deel Deze Pagina