September 2008 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door jekkia, 27 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Krisstel

    Krisstel Niet meer actief

    Laatste twee pagina’s bij niet doorgelezen want ik moet weer iets lekkers aan gaan bieden voor de lieve meid.

    @Ingeltje, hier ook nog 8 voedingen per dag. Britt krijgt ook één borst per voeding (en die drinkt ze niet eens leeg) de andere kolf ik ook niet af. Moet zeggen dat het verhaal van Yule mij aan het denken heeft gezet.

    @Funnyme, hoe is het gegaan vandaag?

    @Yule, wat fijn dat de infectie weg is en wat een goeie zeg je tip over het opnieuw aanleggen van de ‘oude’ borst…ga dat zeker eens proberen. Britt heeft vandaag voor het eerst helemaal geen krampen gehad en ik heb vandaag de fles gegeven met afgekolfde uit één borst. Oooh wat ben ik blij met je, hoop dat het hier ook gaat werken..maare nog even een vraagje, geef dan juist niet van beide borsten de voormelk? Is dat in die paar uur nog niet helemaal aangevuld?

    @Eva, wel lekker even 6 uur slapen. Britt is ook erg onrustig de laatste tijd aan de borst..ga het ook met de osteopaat overleggen waar dit vandaan kan komen. Mooi dat het flesje goed gaat, zou het ook lekker zo blijven doen als het werkt.

    @Jale, wat lekker…dat wil ik ook :D

    @Femke, gelukkig was het geen spruw en drinkt Femke weer goed.

    Spruw
    Hoe weet je dat het spruw is? Britt heef namelijk twee kleine witte puntjes op haar linker bovenkaak. Mijn rechtertepel heeft wel een klein beetje een branderig gevoel maar ik dacht dat dit door het kolven kwam :oops:

    Minimonkey
    Heb hem vandaag in huis gekregen..gebruiken jullie hem veel (voor diegene die hem heeft) en leggen jullie de kleine er wakker in?

    Oh oh vanmorgen noemde ik Britt even een ‘krengetje’ :oops: en ze bijt meteen in mijn tepel :confused: ik hou voortaan wijs mijn mond :D
    Het consequente in bed leggen van gisteren heeft vandaag zijn vruchten afgeworpen..nog geen huiltje gehad vandaag (buiten het minuutje dat ze eten wil)…vandaag heeft ze ook weer heerlijk veel geslapen. Ga haar vanavond eens voor middennacht wakker om te kijken of ze daarna de 5 a 6 uurtjes wil slapen wat ze normaal vanaf 20:00 uur doet.

    Maandag begint de babymassage :D:D en donderdag voor het eerst naar de osteopaat, ben erg benieuwd!
     
  2. Miracle08

    Miracle08 VIP lid

    6 mrt 2008
    6.426
    0
    0
    Verkoopster
    Noord brabant
    @ krisstel: Spruw zijn witte puntjes in de mond en die zijn ook niet weg te vegen. Bij jezelf merk je het aan je tepels dat ze branderig voelen en bij het aanleggen pijn doen.
    Zoals jij het dus nu beschrijft heeft je meisje waarschijnlijk (ben eigenlijk wel 100% zeker) spruw en zou ik toch even naar de huisarts gaan morgen aangezien je er dan optijd bij bent. (Jaimy had nml ook maar 2puntjes in der mond)
     
  3. mica

    mica Actief lid

    13 apr 2008
    120
    0
    0
    vraagje geef iemand hier ook kruitvat flesvoeding?
     
  4. Kaatje85

    Kaatje85 VIP lid

    14 jul 2006
    35.431
    47
    48
    Vrouw
    Zuid-Holland
    Ik geloof dat jale het geeft.
     
  5. Aowyn

    Aowyn VIP lid

    16 dec 2007
    15.763
    1
    38
    Hoihoi!
    Heb een leuke dag achter de rug. 's nachts wat minder want Kate kwam weer om de 3 á 4 uur :(
    Vanochtend koffie gedronken bij mijn werk. Helaas wel druk dus niet iedereen kunnen spreken. Werd wel weer rustig maar toen moesten wij weer weg richting cb :(
    CB ging erg goed :D Kate weegt nu 4350gr en is 55,5cm! dus 110gr aangekomen sinds vrijdag :whistle: Ik had de arts gezegd dat Kate heel sterk is met haar hoofd omhoog houden, houdt langer oog contact en beheerst haar gezichts spieren beter. De arts zei dat Kate maar 3 weken oud was maar toen zij Kate op de buik legde keek zij zeer verbaasd over hoe hoog en hoe lang Kate haar hoofd omhoog hield :D :D was erg trots op ons meid :D Zij was verder ook erg rustig en wakker al had zij honger :thumup: Kate luisterde ook erg goed en als ik praatte keek zij richting mijn stem :) zelfde bij hubbie. Dit was ons zelf niet opgevallen. Heb over de huiluurtje gehad. En de arts zei dat ik mijn hart moest volgen. Had ik het gevoel dat Kate beter in mijn armen zou doen dan huilend in bed moest ik dat doen. Besef kwam met 7-8 maanden. En toen zij hoorde dat ik engels was vroeg zij of ik engels ging praten met Kate. Ik zei wel bij mijn ouders mar thuis niet. Ben bang dat het verkeerd gaat. Maar zij spoorde dit juist aan. Hubbie zou gewoon NL praten met Kate en ik engels met Kate en hubbie en ik NL met elkaar. Wij moesten het zelf weten maar dit zou erg goed voor Kate zijn. Heel goed voor haar hersenen en Kate zou probleemloos 2-talig opgevoed kunnen worden. Moest geen grammatica problemen of wat dan ook opleveren. Dus hubbie en ik hebben erover gehad en wij vinden dit goed. Moet alleen zeggen dat ik het nu nog raar vindt. Engels praat ik alleen emt mijn eigenn familie en woon nu in Nederland dus om in dit land engels tegen mijn dochter praten :) dus k moet mijzelf telkens corrigeren en weer omschakelen in engels ;) Ergens vind ik het wel leuk om toch volledig engels met mijn baby te kunnen praten ;)
    volgende cb is 20 nov met 1e prik verder moest ik haar wakker maken voor haar laatste voeding. dus die niet op aanvraag maar wanneer ik het wil, zodat ik op tijd naar bed kan en zij wat ritme krijgt. Kate moet ook ver overdag 5 voedingen krijgen en evt. 1 's nachts. Oke genoeg ego nu jullie ;)

    @steen hmm wel apart, maar gelukkig geen spruw!

    @yule jeetje idd als het voor de buitenwereld goed lijkt te gaan dan is het wel shockerend. Ben wel benieuwd naar de reden.. mssn niet meer verliefd maar gewoon vrienden?

    @wupje hubbie begint maandag ook weer na 3 weken vakantie.. en nu begint de kraamvisite op gang te komen.. valt dubbel op mijn dak dan, ben nog niet helemaal mobiel dus thuis dingen en ook nog kraamvisite :( Lijkt moj ook gezellig maar idd erg vermoeiend dan! ;)

    @pupke oef! auwie :(

    @lindaa weekned tas en vloerkleed? :(: ik heb denk ik iets gemist of zo..? :oops: idd zij mag flink uitpakken met excuses aanbieden!

    @lise zwaai! gelukkig maken ze he goed, en jij ook! zo ze lijken echt 2 druppels water :D

    @lola *duimt hier dat je doorkomt

    @kaatje hoe gaat het vandaag met bv? oooh gaaf *zwijmel!

    @roshi 8) lief he :D

    @miracle :confused: zo gaat lekker :D

    @krisstel :) srry moest even lachen ;) wrm was zij een krengetje dan? ;)

    hmmm kate komt vandaag wel erg veel bijna binnen de 3 uurtjes.. maar kan toch nog geen sprongetje zijn?
     
  6. Lindaa

    Lindaa VIP lid

    2 sep 2007
    5.811
    0
    0
    Afdelingsassistente
    Friesland
    parr voor een sprongetje zou het wel vroeg zijn denk ik! ik denk eerder een regeldagje!

    HIHI nee je hebt niets gemist hoor.. met de verhuizing had ik dat kleed over, en die weekendtas had ik geleend om als vluchttas te gebruiken voor de bevalling.. denk eerder dat het een excuus is om mij te bellen!
     
  7. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    ff ego, tis bijna etenstijd voor de meiden:

    Vanmorgen met de meisjes naar het cb geweest. Anna weegt nu 4095 gram (was 3220) en is 53,5 cm (was 49,5). Sophie weegt 4045 (was 3415) en is 54,5 cm (was 51,5)
    Anna maakt af en toe hele enge geluiden. Dan klinkt het net alsof ze een hele lange haal adem neemt. Dan is het een paar seconden stil (dan ademt ze ook niet) en kijkt ze je met hele grote ogen aan. Daarna ademt ze dan weer. Echt heel eng. De arts van het cb heeft naar haar hartje geluisterd en hoorde een ruis. Ook klopt haar hartje te snel. Ik moest me maar geen zorgen maken. Maar ze wilde haar wel over 2 weken terug zien. Nou ik maak me dus wel zorgen! Ik heb een afspraak gemaakt bij de huisarts en daar moet ze morgen heen.
    Sophie drinkt te weinig. Maar eigenlijk wist ik dat wel. Ze krijgen flessen van 90cc en ik mag blij zijn als Sophie daar de helft van opdrinkt. ’s Avonds krijgen ze 120 en dan drinkt ze ook maar heel weinig. De arts wilde haar ook terug zien over 2 weken.
    Ook hebben ze hun eerste prikjes gekregen. Ze huilden alleen als de naald erin ging. Zodra we ze tegen ons aanhielden was het stil. Kanjers! Nu slapen ze heel veel, alleen worden ze af en toe gillend wakker. Echt zo’n pijnhuiltje. Dus nu liggen ze in de box te slapen.

    Op het cb hadden ze gezegd dat ik paracetamolzetpilletjes moest halen. 60mg. Dus ik naar de apotheek. Er stond op de verpakking dat het voor kindjes vanaf 3 maanden was. Dus ik nog gezegd maar ze zijn 2 maanden. Nee hoor geen probleem mogen ze gewoon hebben. In de bijsluiter stond dat vanaf 3 maanden de kindjes 1 tot 2 zetpillen per dag mochten hebben. Dus ik heb de ha gebeld. Wilde ze om 1730 een zetpil geven en dan vragen of ze er nog 1 voor de nacht mochten hebben. Ik ben heel blij dat ik heb gebeld want ze mogen nog helemaal geen paracetamol! Onder de 3 maanden kun je anders de lever beschadigen! Nou ben ik blij dat ik eerst gebeld heb. Maar ik ga morgen wel even naar de apotheek om verhaal te halen. Ik heb het 2 keer gevraagd!
     
  8. Eva1983

    Eva1983 VIP lid

    2 sep 2007
    9.025
    2
    38
    Vraagje voor de mama's van wie de kindjes al doorslapen 's nachts of in ieder geval 6 uur doorslapen: Ik was voor mezelf bezig om een afbouwschema te maken van de borstvoeding. Als een kindje op een gegeven moment gaat doorslapen (wat ik natuurlijk heel fijn zou vinden) hoeveel voedingen geven jullie dan? Want als ik het goed heb berekend kom ik maar op 5 voedingen per dag...is dit niet te weinig?

    Stel Aimar drinkt goed om de 4 uur bv:

    7:00
    11:00
    15:00
    19:00
    23:00

    Dan mist die 6e voeding en zit er 8 uur tussen de laatste avondvoeding en 1 voeding. Hoe oud moet je kindje zijn om er 8 uur tussen te laten?
     
  9. Azeb

    Azeb Fanatiek lid

    8 aug 2007
    3.352
    5
    38
    Krisstel, ben benieuwd of Britt akkoord gaat met je plan om de voedingen te verschuiven :)
    Ik heb de minimonkey, maar ik vind hem niet geweldig. Je draagt je kind echt over 1 schouder en wordt dus nogal scheef belast. Ik heb ook een babybjorn en die vind ik veel fijner. Ik wil eigenlijk wel heel graag een draagdoek van www.draagdoek.nl maar die zijn best duur...
     
  10. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    @funnyme ze mogen wel paracetamol hoor alleen niet te veel. robin krijgt het nu ook in het zh. 2x of 4x weet ik ff niet. ik gaf rene ook toen met zijn enting een uit voorzorg en verder keek ik het aan.
     
  11. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Tweety, tja ik vind het heel raar allemaal. De een zegt het mag de ander zegt dat het niet mag. Dan neem ik liever het risico niet.
     
  12. Kaatje85

    Kaatje85 VIP lid

    14 jul 2006
    35.431
    47
    48
    Vrouw
    Zuid-Holland
    Ik heb ze ook uit voorzorg bij de apotheek gehaald. Staat idd vanaf drie maanden,maar is ook vanaf 3 kg. en omdat Levi al meer dan 3 kg is mocht hij ze hebben zei ze.

    Ow nou heb ik nog niet bijgelezen :oops:
    Vandaag gelijk de nieuwe oven uitgeprobeerd. Eerst een ovenschotel met bloemkool en nu staan er muffins met glazuur af te koelen.

    Parr, bv was vanochtend nog steeds erg pijnlijk dus kolf alweer de hele dag. Levi zijn tong gaat stukken beter. Alleen de onderkant en kaken zijn nog wit, echt wonderspul die daktarin.
     
  13. Kaatje85

    Kaatje85 VIP lid

    14 jul 2006
    35.431
    47
    48
    Vrouw
    Zuid-Holland
    @ Eva, dat mag al gelijk vanaf het begin. Ze mogen 1x per dag 8 uur overslaan.
     
  14. Yule

    Yule VIP lid

    6 dec 2007
    8.059
    1
    36
    @Eva: voedt je op verzoek? Want dan regelt Aimar de tussenpozen zelf. Als hij langer gaat slapen 's nachts komt hij overdag iets vaker, of hij laat er een paar keer 4 uur tussen en soms 3 uur of 2,5 uur. Tenminste dat doet Raven, ik kom dan op 6 voedingen. Als ze ouder worden, worden het vanzelf 5 voedingen. Het is vrij lastig om met borstvoeding een schema op te leggen. Ik denk dat dat in meer huilen en minder goed drinken zal resulteren. Of wil je over gaan op flesvoeding in een schema, dat je daarom de BV wil afbouwen?
    Er is niet echt een leeftijd dat 8 uur 'mag', als hij het nu al doet is het goed en als hij er minder tijd tussen laat is het ook goed. Dat is het mooie van BV, daar hoef je niet echt iets aan te plannen of te regelen. Alleen de eerste 1-2 weken moet je daar op letten.
    Maar ik heb het idee dat je dat toch graag in de hand wil hebben? Is dat omdat je je zorgen maakt dat ie niet genoeg krijgt? Zou het lukken om het meer los te laten en gewoon te kijken wat er gebeurt? Erop te vertrouwen dat Aimar jou laat weten wanneer hij wil eten en wanneer hij even wat langer zonder kan?

    @Krisstel: het concept voormelk en achtermelk is een beetje arbitrair denk ik. Het gaat meer om het vetgehalte van de melk en dat is hoger in de borst die het laatst is geleegd, omdat er dan minder nieuwe melk bijgemaakt is. (heb ik uit de BV bijbel :) )
    Ben benieuwd hoe het je bevalt.

    @FunnyMe: het CB adviseerde hier juist paracetamol 60mg voor na de eerste prikjes en ik heb een pakje van een vriendin gehad waar op staat dat het speciaal voor baby's is. Over het algemeen weet een apotheker meer van dit soort dingen dan huisartsen is mijn ervaring.
    Als je het niet vertrouwd gewoon niet geven, maar ik denk dat het geen kwaad kan. Misschien wel als ze onder een bepaald gewicht zitten want die 60mg is voor baby's onder de 5 kilo, maar het is misschien teveel voor baby's onder de 3 kilo bijvoorbeeld.

    @Parr: tweetalig kan heel goed! Een vriendin van mij (toevallig die mij vanmorgen SMS-te dat ze gaat scheiden) spreekt Italiaans met haar kinderen en haar man NL. Ze praten onderling NL (ze spreekt zelf ook NL maar heeft lang in Italie gewoond). Haar kindje van 3 spreekt nu beide talen goed en weet precies met wie hij wat moet spreken. Echt heel bijzonder vind ik dat. Het lijkt me echt leuk om je kind 2 talen mee te kunnen geven, daar hebben ze alleen maar profijt van!
     
  15. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    DE MAMA'S VAN SEPTEMBER 2008 :baby:

    Onze hyves: http://www.september2008.hyves.nl/

    :baby: Onze kinderen: :baby:

    02 augustus 2008
    SOPHIE INGE en CARIEN ANNE ~ 1950 gram - 46 cm & 2250 gram - 46 cm ~ mama: Lise [♂]
    06 augustus 2008
    DIEGO en CHAYEN ~ 2230 gram - 44,5 cm & 1760 gram - 42,5 cm ~ mama: Liselotje
    15 augustus 2008
    ANNA LUNA en SOPHIE EMMA ~ 2.510 gram & 2.790 gram ~ mama: FunnyMe 4095 & 4045 gram - 53,5 en 54,5 cm
    18 augustus 2008
    NOAH JOY en LEVI JOAS ~ 3.540 gram & 3.540 gram ~ mama: MamaMeike [♀]
    21 augustus 2008
    MATICE ~ 2405 gram - 46 cm ~ mama: Jekkia [♀] gram - cm
    25 augustus 2008
    SARA ANNA ~ 3150 gram ~ mama: Jannes 3850 gram - 51 cm
    GIZEM ~ 2970 gram ~ mama: Jale 4290 gram - 54 cm
    26 augustus 2008
    ROOS ~ 3880 gram ~ mama: Pipo1973 [♂]
    PIM ~ 2130 gram ~ mama: Nikky 2960 gram - 49 cm
    28 augustus 2008
    DAIMY JASMIJN ~ 3210 gram - 48 cm ~ mama: Klavertje44 [♀]
    ROBIN JANCO ARIE ~ 3180 gram ~ mama: Tweety [♂] 3625 gram - 52 cm
    29 augustus 2008
    MICHELLE ILANA ~ 2895 gram - 49 cm ~ mama: Lindaa gram - cm
    KYANA ~ 2670 gram - 45cm ~ mama: Debbyvermeer [♂]
    YLANA YASMIN en JAYLEN JOSHUA ~ 2510 gram & 1950 gram ~ mama: Nic79
    30 augustus 2008
    QUINTEN ~ 3630 gram - 51 cm ~ mama: Pupke 4980 gram - 53,5 cm
    LOTTE MARIA ~ 4000 gram - 53 cm ~ mama: Foover 4280 gram - 54 cm
    01 september 2008
    JUNA NINTHE ~ ? gram ~ mama: Diddl [♀♀♀]
    GIOVANNI FRANCISCUS MICHEL ~ 3710 gram ~ mama: Elise1 4330 gram- 56 cm
    03 september 2008
    DEMI LUANA ~ 3400 gram - 48 cm ~ mama: Dreames 4230 gram - 52,8 cm
    FEMKE ~ 2850 gram - 47 cm ~ mama: Steen 4160 gram - 51 cm
    04 september 2008
    BRITT ~ 3414 gram - 52 cm ~ mama: Krisstel 4400 gram - 54 cm
    JULIAN ~ 3625 gram - 50 cm ~ mama: Ingeltje 4530 gram - 57 cm
    MEIKE ~ 3550 gram ~ mama: Jikke [♂♂♀♀]
    05 september 2008
    ASHLEY ~ 3700 gram - 53 cm ~ mama: Delayla[♂]
    JULIA ~ 3220 gram - 50 cm ~ mama: Anno103 4150 gram - 51 cm
    QUINTY YORINDE MELISE ~ 3080 gram - 52 cm ~ mama: Melissa73 [♀♀♀*
    06 september 2008
    EWOUT RONALD CORNELIS ~ 3600 gram - 51 cm ~ mama: IrisB 5210 gram - 56 cm
    RAVEN ROSELINE ~ 3600 gram ~ mama: Yule 4830 gram - 57 cm
    GWEN DEVENY ~ 3970 gram ~ mama: Desangel
    LUUK EVERT NIELS ~ 4285 gram - 54 cm ~ mama: Naannaan
    07 september 2008
    LUCA ROAN KRIS ~ 2700 gram - 48 cm ~ mama: Devilschase 4380 gram - 52 cm
    KYANI SYLVIA ~ 3320 gram - 49 cm ~ mama: Babystyle 4000 gram - 51,5 cm
    TEUN FRANCISCUS ~ 3350 gram - 51 cm ~ mama: SanneMart
    08 september 2008
    YARAH ~ 3255 gram - 50 cm ~ mama: MirandaT[♀]
    SEM DINAND ~ 3860 gram - 54 cm ~ mama: Sasha
    FENNA EVI ~ 3200 gram - 49 cm ~ mama: Tinkerbel1984
    09 september 2008
    LEVI ~ 4000 gram - 51 cm ~ mama: Kaatje85 4025 gram - 54 cm
    11 september 2008
    JENNA ~ 3860 gram - 52 cm ~ mama: Sunshine80 [♂] 4340 gram - 54,5 cm
    ANNE ~ ?? gram ~ mama: MollyM [♂♂]
    12 september 2008
    JULIE ~ 2900 gram - 49 cm ~ mama: Dorientje
    13 september 2008
    RAYYAN ~ 3405 gram - 52 cm ~ mama: Pisum4300 gram
    EMMA SOPHIE ~ 3165 gram - 51 cm ~ mama: Lola [♀]
    15 september 2008
    ISIS MARIN ~ 2970 gram - 50 cm ~ mama: Azeb 3855 gram - 52 cm
    16 september 2008
    RION ~ 4160 gram - 54 cm ~ mama: Helma1602 [♀]
    17 september 2008
    INDY LUNA ~ 3245 gram ~ mama: SheDevil [♂*]
    MARE ~ 3710 gram ~ mama: wens3 [♂♀]
    JONATHAN KELLY PATERSON ~ 3987 gram ~ 51 cm ~ mama: Rainbow1984
    18 september 2008
    SEM ~ 4260 gram ~ 54 cm ~ mama: Moesje78
    19 september 2008
    JAIMY MARTINA ~ 2980 gram - 48 cm ~ mama: Miracle08 3780 gram- 53 cm
    AIMAR EMILIAN ~ 3100 gram - 46 cm ~ mama: Eva1983 3400 gram - cm
    NAOMI ~ ?? gram ~ mama: Marielle82
    20 september 2008
    MICHIEL ~ 4050 gram - 50 cm ~ mama: Esje72[♂♂] 4300 gram - 53 cm
    JOLIEN ~ 4070 gram ~ 54 cm ~ mama: mica
    LENTHE ~ 4460 gram - 52cm ~ mama: Ydnic
    23 september 2008
    SYLVIE JASMINE ~ 3200 gram ~ 51 cm ~ mama: Dniise
    VINCE TYGO ~ 3610 gram ~ 52 cm ~ mama: Cossy 3860 gram - 52 cm
    24 september 2008
    KATE ARWEN ~ 4410 gram ~ 52 cm ~ mama: Parr1983 4350 gram - 55,5 cm
    STERRE ~ 2390 gram ~ 45,5 cm ~ mama: Zico 2770 gram
    KYANO ~ 4100 gram ~ ? cm ~ mama: Wupje
    TYCHO ~ 4620 gram ~ 56 cm ~ mama: HannekeR
    27 september 2008
    DEENA ~ 3840 gram ~ 52 cm ~ mama: Lindada
    ANNIKA ~ 4290 gram ~ 53 cm ~ mama: Linda71
    29 september 2008
    DANNY ~ ?? gram ~ mama: Droppie123
    30 september 2008
    AMÉ ~ 3480 gram ~ 56 cm ~ mama: Moppiepoppie
    JENNIFER ~ 3415 gram ~ 52 cm ~ mama: Jacolien
    04 oktober 2008
    JILL ANNE ~ 3135 gram ~ 52 cm ~ mama: Freesia
    JENNA LYNN ~ 3240 gram ~ 47 cm ~ mama: Roshi
    06 oktober 2008
    JARI ~ ? gram ~ ? cm ~ mama: First Time

    Voor altijd in onze gedachten:

    02 juni 2008
    LEVI JAMAL* ~ † 27-06-08 (26w+6d)~ 950 gram - 36 cm ~ mama: Chaartje79

    26 jongetjes, 46 meisjes

    Agenda

    Oktober
    16: FunnyMe CB Parr1983 CB Miracle08 CB Elise1 CB
    17: Lindaa CB Lola CB Elise1 Kinderarts
    20: Steen nacontrole gyn Babystyle nacontrole VK
    21: Eva1983 CB Yule nacontrole VK Roshi controle gyn + CB
    22: Steen CB + inentingen Dreames extra CB
    23: Jekkia CB Ingeltje jarig 28! Krisstel nacontrole gyn HannekeR CB
    27: Pupke CB
    29: Ingeltje CB
    30: Azeb CB FunnyMe CB
    November
    03: Devilschase CB Babystyle CB Kaatje85 CB Krisstel CB
    04: Foover CB Anno103 CB Yule CB HannekeR nacontrole vk
    05: parr1983 HA
    07: parr1983 nacontrole
    11: Dreames CB
    12: IrisB CB
    17: Sunshine80 CB + inentingen
    18: Tweety jarig 28! Pisum Kind en Gezin (CB)
    19: HannekeR jarig 35!
    20: Parr1983CB+ inentingen
    29: Kim jarig 3!


    In het groen het huidige gewicht en de lengte! Als je iets aangepast wil, geef maar een gil in het forum, we wijzigen het voor je! Als je de lijst zélf aanpast, graag een PB-tje naar Ingeltje, die zet de link naar de pagina in haar onderschrift
     
  16. Lise

    Lise Fanatiek lid

    11 nov 2005
    1.343
    0
    0
    Communicatie
    Roden
    @Eva1983: mijn tweelingmeisjes slapen sinds 1,5 week door, wat inhoudt van 23.30 tot ongeveer 6/7 uur. Van mijn CB heb ik begrepen dat er tussen de 6 en maximaal 8 uur tussen de avond en ochtendvoeding in mag zitten. Ik weet helaas niet meer bij welke leeftijd of gewicht. Hopelijk heb je hier wat aan! Als er meer dan 8 uur tussen zit, dan gaat de suikerspiegel te snel naar beneden, volgens mij. Elk CB zal het weer net iets anders zeggen, vermoed ik.

    @Funnyme; meid, ik hoop dat je meisjes gauw goed gaan drinken en dat alles straks lekker loopt! Ik vergelijk het even met mijn meisjes, die drinken momenteel 135 cc per keer (5 voedingen op een dag) en die gaan altijd leeg... Ik duim voor je!
     
  17. Ingeltje

    Ingeltje VIP lid

    16 nov 2007
    20.510
    2.426
    113
    Vrouw
    Pedagogisch medewerker
    Noord-Brabant
    roshi: heerlijk hè, samen douchen! leuke foto, ze geniet er echt van :D

    Whahahahaha! :)

    Miracle08:prima gegoroeid, die kleine! Geef je fv? Lieve foto's!

    Kaatje: wat een wijze foto! hij is al veranderd joh!

    Krisstel: ben ook overgestapt op 2 borsten sinds gisteren! Ik vond de minimokey nogal een miskoop... julian krijst alles bij elkaar in dat ding. Ligt er me hoofdzo raar bij. Ik ga dadelijk bij draagdoek.nl bestellen, verjaardagscadeau voor mezelf!
    En scheldt mijn schoondochter niet zo uit zeg!

    Parr: ik heb Britt óók op 't oog als partner voor julian, Kate moet dus een beetje delen. julian is een man, die vindt 2 vrouwen niet erg... (zeker als het 2 zoenende vrouwen zijn... :rolleyes: ... mannen *zucht)
    Wat goed gegroeid! :whistle:
    Wat leuk dat je Engels gaat praten! Weet je nog dat we het erover hadden? Mijn buuv is canadese en doet het ook. Dochter Kate-Lynn :D is nu 4 jaar en 2talig. Las laatst ook ergens dat je als moeder het beste jouw moedertaal kan overbrengen.weet niet meer waarom dat was...

    funnyme; snap dat je je zorgen maakt... wat raar van die paracetamol! :confused:
    bedankt voor aanvullen lijst! had je de gegevens van de anderen er ook ingezet?
     
  18. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    20.874
    7.641
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    ? ik moest toen luca er net was om de 4 uur met max 6u ertussen, maar dan ook echt max.
     
  19. Lindaa

    Lindaa VIP lid

    2 sep 2007
    5.811
    0
    0
    Afdelingsassistente
    Friesland
    dat had ik ook! overdag maximaal 4 uur ertussen en snachts maximaal 6 uur ertussen!
     
  20. Lindaa

    Lindaa VIP lid

    2 sep 2007
    5.811
    0
    0
    Afdelingsassistente
    Friesland
    Goedemorgen iedereen!
    Ben hier weer uit bed weggerold!
    ik voel me net alsof ik in jaren niet geslapen heb en ben zo slap als weet ik niet wat!
    Ben bang dat hier de griep komt opzetten..
    Opgezette klieren in de keel, niet kunnen slikken, een schorre stem, een prikkende (verstopte) neus..

    Ben nu al dusdanig ver met de huishouding dat ik alleen nog hoef te stofzuigen en dweilen! Michelle slaapt nog dus dan ga ik daarna haar in bad doen! Vannacht is ze 1x wakker geworden om 5 uur,, gillen en krijsen.. kom ik de kamer binnen.. komt me er toch een poeplucht tegemoet :( logisch dat ze zo aan het huilen was HIHI! gelijk even een flesje erbij en ze sliep alweer!
    Straks voor het eerst naar het CB, best wel spannend wat michelle is al weken niet gewogen!

    Tot strakjes dames!
     

Deel Deze Pagina