buik draaien

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door -, 25 okt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Niet meer actief

    Wanneer gingen jullie kindjes zich van de rug naar de buik draaien? Ons dochtertje Yanouck is ontzettend sterk in haar beentjes en gooit ze omhoog en draait dan op haar zij. Maar draait dan niet ver genoeg door.

    Maar nu vraag ik me een beetje af wat het gemiddelde is?
     
  2. Kathy

    Kathy VIP lid

    22 mei 2005
    5.535
    0
    0
    Draagdoekconsulent
    Lichtervelde, België
    Geen idee, Serjenka doet het nog steeds niet en zaterdag wordt ze 7 maanden.
     
  3. Niet meer actief

    Oke zelf was ik namelijk precies 4 maanden toen ik van mijn rug op mijn buik deed draaien. Maar nu heb ik geen idee of dat vroeg is of zo.

    Dus vandaar de vraag. Maar ze is ontzettend sterk. Ze duwt zich helemaal met haar benen van mij af. En doet altijd als ik haar op de arm heb liggen haar hoofd helemaal naar achter en trek hem zelf weer omhoog. Probeert aldoor te gaan staan. Dus ja ze is sterk en doet allerlei pogingen alleen het lukt niet echt
     
  4. Kathy

    Kathy VIP lid

    22 mei 2005
    5.535
    0
    0
    Draagdoekconsulent
    Lichtervelde, België
    Ik denk dat Serjenka eerder aan de 'luie' kant is, vandaar dat ze het nog niet doet. Haar nichtje die 3 weken ouder is doet het wel al, maar kan niet meer precies herinneren wanneer ze ermee begonnen is. Denk dat ze een maand of 5 was toen ze van rug naar buik rolde en omgekeerd.
     
  5. loesjes

    loesjes Actief lid

    29 jul 2005
    232
    1
    0
    pedagogisch medewerkster
    gelderland
    Chiem met 1 dag voor zijn 5de maand...Ik ken ze die met 3 maanden al draaiden en die met 9 maanden nog heerlijk lui op hun rug lagen :)
     
  6. MirandaT

    MirandaT Niet meer actief

    Hier ook nog niet hoor.

    Ze wil wel ook elke keer staan en zet zich idd ook elke keer af, eigenlijk precies hoe jij het met Yanouck beschrijft.
    Maar ze maakt nog helemaal geen aanstalten om zelf om te rollen ofzo.
    Leg haar weleens bij ons op bed en dan rol ik haar op haar buik en dan heeft ze de grootste lol :) (dan moet ik haar na een minuut wel weer omdraaien, want eigenlijk vindt ze het niet zo leuk op dr buik haha)
     
  7. Jeanet

    Jeanet Actief lid

    10 sep 2005
    224
    1
    0
    EVV+ in de thuiszorg
    Zuid Holland
    Joey draait ook niet maar daaintegen kan hij wel zitten(ongeveer 5-10min) en staan doet ie de hele dag door al vanaf 1 maand
     
  8. erannick

    erannick Fanatiek lid

    4 okt 2006
    1.356
    0
    0
    Melissant
    Nicky is nu 5 maanden en kan het nu een week of 3 en hij doet het al aardig snel alleen hij weet nog niet goed hoe hij weer op zijn rug moet komen, hij kan zelfs al alleen op de bank zitten
     
  9. Niet meer actief

    Dan was ik zelf gewoon een beetje vroeg met omdraaien. Niet dat ik me zorgen maak. Maar vroeg me het gewoon een beetje af wat ongeveer het gemiddelde is. Maar asl ik zo de verhalen een beetje lees is dat 5 maanden ongeveer.
     
  10. Sientje

    Sientje Fanatiek lid

    4 mei 2005
    2.747
    0
    0
    Mama
    Valentino met een maand of 6 en met 9maanden ging hij zelf zitten..
     
  11. lykel

    lykel Actief lid

    26 okt 2006
    337
    0
    0
    dordrecht
    Björn is van de week voor het eerst op zijn buik gerolt hij was toen 4 maanden en 1 dag maar hij vond het eerst niets hij moest gelijk keihard gillen en huilen. maar nu heeft hij door dat hij dan meer kan zien en draait dus zowat gelijk zodra hij in de box ligt.
     
  12. Maryloes

    Maryloes Niet meer actief

    Milan was 4 maanden toen hij zich op z'n buik draaide. Op het cb vonden ze dat erg knap, omdat je zeker bij grote kindjes ziet ( en dat is Milan ) dat ze wat later zijn, omdat ze toch wat gewicht mee te draaien hebben.

    Ik geloof dat ze toen zeiden dat rond 5-6 maanden gemiddeld is.
     
  13. wendy1611

    wendy1611 Fanatiek lid

    14 mei 2006
    2.463
    0
    0
    Lotte manoevreerde zich met 3.5 maand op haar zij en raakte daar erg gefrustreerd van, ik geloof dat ze 4 maanden was toen ze van rug naar buik rolde terwijl ze het voorheen echt niet leuk vond om op haar buik te liggen :(
     
  14. eliesja

    eliesja VIP lid

    3 okt 2005
    8.226
    0
    0
    @t Home
    Hmm de mijne vind het geloof ik wel best zo op haar rug, denk ook dat ze dit gaat overslaan of zo, want ze wil echt alleen maar zitten en als ze dan ligt op haar buik dan gaat haar hoofd omhoog (denk wel 10cm) en haar benen de lucht in en dan zou ze het liefst gaan zitten! Dan ligt ze echt alleen met haar onderkant van haar rug op de grond en de rest is omhoog! Wel grappig gezicht hoor! ;)
     

Deel Deze Pagina