Oktober 2008 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door mamajanneke, 29 sep 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Bianca24

    Bianca24 Fanatiek lid

    16 jul 2007
    1.063
    0
    0
    verzorgende
    janneke meid...je moet je idd niet verontschuldigen.t 'is echt logisch dat je niet mee schrijft, kan me goed indenken dat je daar geen zin en puf voor hebt...
    wil je heel veel sterkte wensen meid...mag ik vragen waaraan darryl is overleden of vind je het moeilijk over te praten? ik verneem uit je antwoorden dat hij een paar dg, wk of maanden bij jullie is geweest...meid heb gewoon tranen in mijn ogen! het is niet eerlijk!

    enneh ik had je ook wel gemist hoor, maar weet je, dat besef ik dan pas op het moment als diegene weer post...sorry daarvoor! :oops: Er zijn ook zoveel meiden die niet of nog weinig posten, maar dat geeft allemaal ook niets...denk aan jezelf en totaal niet aan anderen...jij en je kleine manneke gaan voor hoor...

    [​IMG]
     
  2. Bianca24

    Bianca24 Fanatiek lid

    16 jul 2007
    1.063
    0
    0
    verzorgende
    hoelang gebruik je de spenen al dan? ik gooi ze na 6 wk allemaal weg..en koop er nieuwen voor, ook al kook ik ze om de zoveel tijd uit, maar elke dag uitkoken, ik weet niet of dat ook goed is, misschien ook daarom zo'n vieze geur?
     
  3. Bianca24

    Bianca24 Fanatiek lid

    16 jul 2007
    1.063
    0
    0
    verzorgende
    och meis toch..kan me indenken dat je je mooi k*t voelt...maar kun je dan niet een uitkering aanvragen, er zal toch wel een oplossing zijn?nee idd van 1 salaris rondkomen kan tegenwoordig niet meer.Wens ook jou sterkte met je stuitje en met de hele situatie
     
  4. Hey meiden,

    Zat toevallig weer hier even te lezen en zag m'n naam voorbij komen. Bedankt allemaal en tja het is en treurige tijd. Zo ben je dolgelukkig met je pasgeboren kind en dan verdrietig van het overlijden van onze (schoon)vader heel dubbel allemaal.......

    Maar verder gaat het hartstikke goed. Afgelopen week naar het Cb geweest. Elin was alweer 57 cm en 4620 gram dus flink gegeroeid (geboortegewicht was 3520 en 51 cm) ! Het is een heerlijke meid en we genieten volop!

    Dikke kus.....
     
  5. Bianca24

    Bianca24 Fanatiek lid

    16 jul 2007
    1.063
    0
    0
    verzorgende
    Meid ook jij je niet schuldig gaan voelen hé? Ik kan begrijpen dat sommigen gewoon er niet toe komen om hier te gaan schrijven, zoals je nu doet is het toch ook goed?
    Lucas doet het echt goed, heerlijk dat hij zolang slaapt...
     
  6. Bianca24

    Bianca24 Fanatiek lid

    16 jul 2007
    1.063
    0
    0
    verzorgende
    Hansje meid...gecondoleerd...was je schoonvader al ziek, of was het totaal onverwachts?Wens je heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!!
    Poeh dies ook weer goed gegroeid die Elin..klasse!! Lekker gevoel geeft dat dan hé?
     
  7. Ischa31

    Ischa31 VIP lid

    5 sep 2007
    6.944
    83
    48
    thuis
    Even een foto van Lucas vandaag gemaakt.

    [​IMG]
     
  8. Ischa31

    Ischa31 VIP lid

    5 sep 2007
    6.944
    83
    48
    thuis
    en nog 1tje

    [​IMG]
     
  9. Ischa31

    Ischa31 VIP lid

    5 sep 2007
    6.944
    83
    48
    thuis
    Gecondoleerd en heel veel sterkte Hansje met het overlijden van je schoonvader.
     
  10. Vlak voor ik ging bevallen kregen we te horen dat hij erg ziek was. We hadden een lichte hoop dat het beter ging met hem maar het heeft niet zo mogen zijn....

    En inderdaad die kleine meid groeit als kool en dat geeft inderdaad een lekker gevoel!
     
  11. Linda1980

    Linda1980 Fanatiek lid

    30 mei 2006
    1.356
    0
    0
    Zo, nog ff gauw reageren voordat ik Quinten wakker maak voor z'n late flesje van vandaag.

    Liz, meis heel veel sterkte met Lyana, ik hoop echt dat ze gauw weer mee naar huis mag!

    Zena: En?! Staat je boom al? Altijd weer gezellig als 'ie eenmaal weer staat hè?! Gelukkig reageert Zoë goed op de AB.

    Mieni: Alvast veel plezier morgenavond! En geniet van je uitslaapzondag ;) Oh ja, ik heb trouwens ook nog naar Milan gekeken, wat GEWELDIG zeg! Zo'n lief mannetje! Klappend met papa! Leuk hoor....

    Allwoman: Wat een mooie foto's! Ik vind het moeilijk kiezen welke nou de leukste is hoor.... Hmmm....ik denk dat ik toch voor de 2e zou gaan dan.

    Uk: Ooohh, ik vind het ook verschrikkelijk! Met die cosi op het winkelkarretje! Dat doe ik dus ook echt never nooit niet meer! Manlief mag gezellig mee tegenwoordig ;)

    Bianca: Wat een prachtige foto van Damian weer joh! Echt een kleine charmeur ;)

    Lotte: Je bent al weg, maar alsnog een fijn weekend!\

    TzM: Wat een kjoeties zeg! Is de nieuwe 'Kinderen' alweer uit dan?! Morgen meteen maar ff halen ;) ....

    Mamajanneke: Wat enorm triest dat er zo weinig medeleven is voor je in deze moeilijke tijd.... Dikke knuf voor jou en ik hoop dat je de feestdagen toch een beetje doorkomt hoor....Sterkte!

    Semmi: Quinten tilt z'n hoofdje nu ook met gemak op sinds deze week. Hij vind het zelfs zo leuk, dat ik er een dikke vette lach als bonus bij krijg ;) .... Ennuh...je mag vaker met zulke spams komen hoor!

    Tam: Bah! Wat balen zeg! Kan me voorstellen dat je die domper even moet verwerken.

    Ischa: Fijn dat alles goed gaat met jou en Lucas meid! En joh, neem de tijd, het forum loopt niet weg en je moet nog ff lekker genieten van je manneke deze week voordat je weer aan de bak moet. Wel lekker dat je die vrijdagmiddagen voorlopig niet hoeft te werken! Lieve foto's trouwens!

    Hansje: Gecondoleerd meis, sterkte....

    Zo, net op tijd voor de fles, haha! Ben gewoon ruim 30 minuten bezig geweest met reageren :confused: . Truste allemaal!
     
  12. Bianca24

    Bianca24 Fanatiek lid

    16 jul 2007
    1.063
    0
    0
    verzorgende
    Och wat onzettend verdrietig allemaal...wat tegenstrijdig dan idd allemaal...sterkte!
     
  13. allwoman

    allwoman VIP lid

    29 jan 2008
    5.589
    0
    0
    bezig bijtje
    Goedemorgen!

    Hansje: gecondoleerd meid..geloof goed dat het een rare tijd is nu...fijn te lezen dat jullie kleine meid het zo goed doet!

    Voor de meiden van de VORIGE meeting: Ik had met de meesten van jullie telefoonnrs uitgewisseld..al was het bedoeld voor de meeting;) ik heb daarna een andere telefoon gekregen..mocht je het nieuwe nr willen hebben..ff pb-en ;) (tja voor hetzelfde geld heeft iemand nog een keer een sms gestuurd of zo stel je voor dat ik wat mis he hahaha)

    Tam: wat een lastige situatie zeg! kan me best voorstellen dat je op zoek gata naar een andere methode voor je stuitje. :confused: sterkte ermee!

    TZM:Wat gaaf te zien dat Nadine ook al wat dikkere wangen krijgt! En ze staat in kinderen? ga ik vandaag nog bekijken leuk!

    Mamajanneke: kan niet anders zeggen dan heel veel sterkte..knuf!

    Ischa: mooie foto's hoor meid!

    Vandaag zijn we alweer 1 jaar getrouwd,gaan er niet echt iets speciaals mee doen maar wel vanavond lekker gourmetten.
    Zo gek! Ik heb al ene huwelijk van 7 jaar achter de rug en hij van 14! Nu beginnen we dus vrolijk gewoon weer bij 1...;)
     
  14. mamajanneke

    mamajanneke Fanatiek lid

    22 mei 2007
    2.688
    4
    38
    Vrouw
    hoi meiden, jullie mogen best vragen hoor wat er was met ons ventje en waarom er een maand tussen zit met geboorte en begraafdag.
    Darryl* is 11 dagen gezond bij ons geweeest en werd na 11 dageb met spoed opgenomen en toen bleek hij een hartafwijking te hebben. hij heeft daar nog 14 dagen gelegen en na veel onderzoeken bleek hij te veel hersenbeschadeging te hebben en hebben wij besloten de behandeling te stoppen.
    op 4 jan is hij thuis gekomen en 5 jan. is hij overleden.
    meer kan je lezen op
    http://www.darrylleejake.vlindersite.nl
    darryl is 26 dagen geworden

    @hansje sterkte
    en er was nog iemand een dierbaar iemand verloren.
    heel veel sterkte!
     
  15. nony

    nony Fanatiek lid

    4 mei 2007
    3.308
    241
    63
    nh
    @ hansje gecondoleerd met het verlies van je schoon vader.

    Mijn schoonvader is vannacht overleden....
    Ook een hele rare tijd, en hij was zo gek van zijn kleinzoon...
     
  16. Blub76

    Blub76 Actief lid

    29 jan 2008
    336
    0
    0
    nagelstyliste
    papendrecht
    goeie morgen dames,

    jeetje moest 4 pagina's bij lezen!

    ik las iets over flesvoeding.Brenda-Lisa is nog geen 3 maanden maar krijgt 4x 150.ok nu heb ik geen sterdrinker he.maar met 3 maanden mag hij best wel over op vier flessen als hij het daar goed op doet.ik heb het even gmist maar ik denk dat het gaat om het doorslapen snachts.als je nou zorgt dat je met je tijden op de laatste zit rond een uur of tien dan moet het lukken naar 6 uur.als hij tussendoor komt kun je hem zijn speentje geven misschien.het is even doorzetten maar na een paar dagen zul je merken dat hij door gaat slapen.het zal wel even vermoeiend zijn als je 6x heen en weer moet voor het speentje in het begin maar dat gaat over.veel succes.

    euhm,ik heb zoveel gelezen dat ik het echt niet meer weet.

    hier alles rustig.brenda-lisa heeft vanmorgen maar 100 opgedronken.terwijjl ze gisteravond om half 11 de laatste had en vanmorgen om half 8 een klein kreetje gaf en vervolgens haar ogen weer dicht deed.ik heb haar wakker gemaakt.helaas dus zonder goed resultaat,maar ja kan haar moeilijk laten liggen.voeden op verzoek word bij haar helemaal niks,dan krijgt ze misschien maar 2 of 3 flessen per dag.ze drinkt echt niet.ik zal blij zijn als ze daalijk aan de fruit mag etc.dan hoop ik dat ze beter gaat groeien ook en beter gaat eten.ze slaapt ook nog zo mega veel.ik denk dat dat komt doordat ze zo weinig binnenkrijgt.ze heeft geen energie in mijn ogen.ik overleg het in januari wel met de ka.ik moet daar de 16e weer naartoe.
    ze komt wel ana hoor want ze heeft een lekkere bolle toet maar toch maak ik me zorgen.als ik haar laat bepalen drinkt ze bijna helemaal niet.

    sorry voor mijn gezeur hoor maar moet er echt even uit.

    ik ga boeken op i-net zetten.heb 4 boodschappentassen vol.
     
  17. carma

    carma Niet meer actief

    Goedemorgen meiden

    Wat is er weer een hoop geschreven.

    Hansje gecondoleerd met het verlies van je schoonvader.
    en heel veel sterkte met verwerken.

    Mamajanneke wat een rottijd meis, ook jij heel veel sterkte en een dukke knuf.
    Het maakt niets uit als mensen egoberichtjes sturen, het belangrijkste is dat je het kwijt bent.
    Ook daar is een forum voor.

    Tam ik hoop voor je dat het gaat lukken met acupunctuur.
    Als je zo opziet tegen het rechtzetten is dat misschien een goed alternatief.
    Ja op 1 salaris leven is wel moeilijk.
    We gaan het hier misschien ook ervaren, ben benieuwd.

    Semmi, ons meisje tilde haar hoofd ook lange tijd niet op, een echt lui ding.
    Maar toen in eens deed ze het wel, net voor de 3 maanden.
    alsof ze wist dat het dan moet :D :D
    nu gaat het heel goed.
    wel af en toe even op de buik leggen hoor.

    Bianca wij geven nu met 3 maanden en 1 week 5 x 180ml excl ( 200 incl)

    Hier is alles weer rustig.
    Ons moppie is gister bij schoonouders geweest
    Ging op zich goed, alleen mijn schoonmoeder doet precies altijd wat ze zelf wil.
    Ik vertel hoe ik het hebben wil, zij luisterd gewoon niet.
    Volgens mij denkt ze laat maar lullen :evil:
    normaal gaat ze om 19.30 naar bed en om 20.00 slapen.
    Nu ging ze pas om 22.30 slapen (volgens schoonmoeder) en dat kan helemaal niet want dan krijgt ze haar laatste fles.
    Toen bleek dat er nog mensen waren geweest die haar weer vast moesten houden.
    Dit is gewoon heel vervelend want ik heb de dag erop een sjacho kind.
    voorlopig dus maar eens even niet meer daar heen.
    Het is mijn (ons) kind en ik bepaal de regels :evil:

    Zo dat ben ik ff kwijt.

    zo ze is wakker, tot later allemaal
     
  18. Blub76

    Blub76 Actief lid

    29 jan 2008
    336
    0
    0
    nagelstyliste
    papendrecht
    jeetje,nony gecondoleerd en hansje natuurlijk ook.

    zie je ik lees maar half.pffffffffffffffff.
     
  19. Mieni

    Mieni Fanatiek lid

    18 mei 2006
    1.994
    0
    36
    Twente
    Jeetje meis! Heel veel sterkte! Hansje ook voor jou!

    [​IMG]
     
  20. saris

    saris Actief lid

    7 jul 2008
    177
    0
    0
    groepsleerkracht
    Oude Pekela
    Goeiemorgen lieverds!

    Ohw ohw ik kom maar niet aan het forum toe....

    Hansje en Nony ontzettend veel sterkte toegewenst!!! En dat in deze periode :cry:

    ischagenieten moet je zeker doen! Fijn dat het weer wat beter gaat! Wat een schatje is Lucas!



    allwoman Gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum ;)

    janneke voor jou een hele dikke knuffel!

    blubk kan me voorstellen dat je er soms even niet tegen kan hoor! Je wilt graag dat ze goed drinkt en groeit, je kan het er helaas niet inproppen :(

    marieke je hebt helemaal gelijk! Jij / jullie bepalen hoe het gaat en niet een ander!

    Ik ga even met mijn kleine man knuffelen, mijn man zo uit bed halen en dan met zijn drietjes douchen :D

    Fijne dag allemaal!
     

Deel Deze Pagina