Ik voel me zo ongelukkig

Discussie in 'De lounge' gestart door Floddertje, 2 dec 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. bellina

    bellina Actief lid

    13 aug 2008
    371
    0
    0
    opgesloten? nou sorry hoor, je bnet wel erg aan het zwelgen in je zelfmedelijden of niet?

    waarom lees ik nergens dat JIJ ergens moeite voor doet, ga naar je ouders, ga op een sport leer mensen kennen, maak vrienden, zoek een hobby WHATEVER

    en je man moet je dan maar een keer een schop onder zijn luie reet geven en eisen dat hij wat leuke dingen doet met je als het niet uit hem zelf komt

    en als het dan zo zwaar en vreselijk hebt, niemand houdt je toch vast in dat huis met een mes op je keel of zo
     
  2. draak86

    draak86 VIP lid

    7 mrt 2008
    5.427
    0
    0
    Thuisblijf mama
    Noord-holland
    Wat een ontzettend har d en naarklinkend bericht zeg.... Wel eens over nagedacht dat als je ergens helemaal nieuw bent je niet zo makkelijk contact maakt? Niet iedereen is hetzelfde he, en dus niet iedereeen zal zomaar ergens aankloppen van hai, hallo hier ben ik en wij worden nu vrienden.... en ga midden in het centrum staan en zeggen van dag dorp ik verveel me wie komt me gezelschap houden. Snap je wat ik bedoel

    En soms is gal spuwen en klagen best heel goed aangezien het feit ze het NERGENS anders heen kan. lees het hele topic even... Ook dr ouders zijn beetje raar aan het doen
     
  3. Lexie74

    Lexie74 VIP lid

    14 sep 2006
    9.343
    189
    63
    Vrouw
    loonadministratrice
    nop
    Nou, nou Bellina :rolleyes:

    Floddertje ik zou als ik jou was je man (of vriend) eens vragen wat ie in een vrouw zoekt. Alleen een huishoudstertje en verzorgster voor zn kind of is er toch meer.
     
  4. Floddertje

    Floddertje Actief lid

    10 mei 2007
    460
    0
    0
    Noord-Holland
    Bedankt voor je begrip Bellina. Fijn om te lezen dat JIJ het allemaal zo goed weet en voor elkaar hebt. Echt waar, mensen zoals jij maken mijn dag weer goed. Nogmaals bedankt!
     
  5. loetje

    loetje VIP lid

    6 jun 2006
    7.366
    1.766
    113
    :confused:

    Het meest domme stuk tekst wat ik hier ooit gelezen heb. En er zijn er al heel wat de revue gepasseerd. Denk ook niet dat deze ooit overtroffen gaat worden hoor, je hebt wel hèèl erg je best gedaan om belachelijk over te komen, vraag me af of iemand dat nog beter kan (kan haast niet :-k )...
     
  6. acire

    acire Fanatiek lid

    ik vind het heel erg voor je dat je je zo ongelukkig voelt.
    voor een deel ben ik het wel met bellina eens, geef je man een schop onder z'n kont.
    hij zou ervoor moeten zorgen dat jij je gelukkig voelt, in ieder geval Samen met hem.
    heeft hij misschien zelf een probleem, depressie ofzo?
    als jij in deze situatie niet gelukkig bent zou ik heel goed nadenken wat jou wel gelukkig maakt en dat bespreken met je man.
    lastig hoor.
    heel veel sterkte
     
  7. loetje

    loetje VIP lid

    6 jun 2006
    7.366
    1.766
    113
    Floddertje, lees alsjeblieft over dat soort reacties heen. Dat soort heeft totaal geen inlevingsvermogen in het leven van anderen en kijken alleen vanuit hun eigen bril naar de wereld! De meesten geven goede tips en hebben wel begrip voor je situatie, hopelijk geeft dat je wel wat meer moed...

    Sterkte meis....Hopelijk komt er snel wat positieve verandering in je situatie, maar nogmaals, dan zul je wel zelf stappen moeten ondernemen en proberen om allereerst je relatie weer gezond te krijgen..
     
  8. Mamasu

    Mamasu Fanatiek lid

    10 apr 2007
    1.778
    1
    0
    Mmm Bellina, ik denk niet dat iemand die toch al niet lekker in haar vel zit, zit te wachten op jouw commentaar dat ze het allemaal aan zichzelf te danken heeft hoor. Schrijf dan liever niets, als dit het enige is wat er in je opkomt!
    Als het allemaal echt zo eenvoudig zou zijn, zou niemand ooit in een dipje zitten of wel soms?
    Pfff...
     
  9. jessy77

    jessy77 VIP lid

    9 aug 2007
    8.604
    5.886
    113
    Omdat je waarschijnlijk erg druk bezig was dit nutteloos, nietszeggend stukje tekst te typen? Had je nou wél opgelet dan had je ook kunnen lezen wat ze allemaal heeft geprobeerd.
     
  10. Nynke

    Nynke VIP lid

    30 sep 2006
    8.087
    0
    0
    Frankrijk
    @Floddertje: meid wat rot dat je je zo kl*te voelt. In mijn ogen heb je al veel geprobeerd maar niks helpt. Mijn man kon ook zo zijn, uit zijn werk komen op de bank voor de tv en geen woord zeggen. Wat ik ook deed, negeren, boos worden, gewoon doen niks hielp. Ik heb zo vaak mijn hart gelucht bij hem maar helaas. Ik heb hem een ultimatum gesteld, of praten en normaal doen of ik ging. Aan mijn toon kon hij merken dat ik het meende. Het heeft nog een week geduurt voor hij ging praten maar sindsdien gaat het beter.

    Denk goed na wat JIJ wil, hiermee doorgaan en je zelf nog ongelukkiger gaan voelen of anders mar stoppen met de relatie. Als je weet wat je wil ga je een gesprek met hem aan, liefst niet in je eigen huis maar op een plek war jullie niet makkelijk boos kunnen worden en gaan schreeuwen. Blijf bij jezelf als je tegen hem praat maar zeg wel ALLES wat je dwars zit.

    Je kan het meid echt waar!
     
  11. tweemeisjes

    tweemeisjes Niet meer actief

    Belina! jeetje mina!
    Wie denk JIJ wel niet dat je bent zeg...
    Dit is niet leuk voor de TS om zo te worden afgeblaft, wat ze wil is medeleven.. dat je het niet met haar eens bent prima, maar een beetje netter mag het ook wel.
     
  12. bellina

    bellina Actief lid

    13 aug 2008
    371
    0
    0
    floddertje,

    ik heb n.a.v. een pb begrepen dat de toon van mijn vorige bericht niet werd gewaardeerd.

    ik zal daarom bijdeze aan jou speciaal mijn vorige reactie verklaren:

    ik merk in je bericht dat je erg veel zelfmedelijden hebt, daar schiet je in mijn ogen weinig mee op...
    ik ben met je begaan in die zin dat ik het niemand gun ongelukkig te zijn MAAR ben wel van mening (ten minste van wat ik van jou bericht heb begrepen) dat je zelf bar weinig doet om de situatie beter te maken.

    mijn ouders wonen geen 100 maar 180 km van mij vandaan en komen NOOIT omdat ze mijn man niet mogen, ik ga elke maand met me kind 180 km heen en 180 km terug om me ouders te zien, vandaar mijn reactie GA JIJ DAN NAAR JOU OUDERS als zij niet komen...

    ten tweede mijn man is een drukke eigen ondernemer en heeft volgens mij nog minder tijd voor ons dan jou man voor jullie maar dat is natuurlijk gissen, ik echter als vrouw mag hem ook best aansturen, is hij moe en wil hij graag thuis zitten op de bank, vindt ik dat prima maar ik zorg er ook voor dat hij ook leuke dingen met ons onderneemt, en dat regel IK allemaal dat hoef ik van hem niet te verwachten, misschien heeft jou man ook die push nodig, vandaar mijn reactie op jou man.

    ten derde dat ik zei, niemand houdt je toch vast met een mes op je keel, is omdat je er zo de nadruk op legde dat je maar alleen thuis zit en er niets valt te doen voor je, als je echt zo ongelukkig bent in dat gat bij je man, onderneem dan iets wat jou wel gelukkig maakt, des noods een scheiding als het echt niet anders kan, maar je blijft toch niet zo zitten kniezen en zielig zeggen, ik kan nergens heen? dit is nederland, niemand wordt hier compleet aan zijn lot overgelaten als men zijn rechten maar kent, jij ook zou het best kunnen redden alleen met een kindje en misschien met wat minder geld dan je nu te besteden hebt maar er staan genoeg deuren voor je open als je ze maar zien wilt.

    in mijn land is een gezegde "luister naar degene die je laat huilen ipv naar degene die je laat lachen" met andere woorden iemand die echt met je begaan is en je wilt helpen zal eerder de waarheid zeggen en die is niet altijd leuk, anderen zullen je enkel troosten maar daar verbetert jou situatie niet van, vanuit dat gezegde uit gegaan reageerde ik zoals ik reageerde, maar mijn boodschap is niet overgekomen.

    ik wil je geen rot gevoel geven maar het zou al heel wat zijn als mijn berichtje je ogen zelfs maar een beetje geopend zou hebben, ik zeg het voor jou bestwil, ikzelf wordt er geen cent rijker van hoor, ik sluit jou topic weer na het gelezen te hebben en leef gewoon mijn leventje gelukkig verder net zoals alle andere leden hier!

    ik hoop dat je wat aan deze verduidelijking hebt gehad, nogmaals ik kom bot over dat geef ik toe maar zeg het enkel voor je bestwil, ik had ook kunnen zeggen GOH MEID ROT VOOR JE, maar dat soort berichtjes staan er al genoeg toch?!?

    succes
     
  13. Soraya

    Soraya Bekend lid

    30 dec 2006
    836
    0
    16
    Randstad
    Mijn reactie naar aanleiding van jouw bericht was ook :confused:!

    Je kunt best zeggen wat je hierboven probeert uit te leggen, maar ik denk hoe je het hebt geformuleerd niet gaat helpen, integendeel zelfs. En natuurlijk hoef je niet te zeggen Ogossie toch, als je dat niet meent. Maar zeg dan niets, of doe het op een opbouwende manier als je wilt dat iemand haar ogen opent. De grond intrappen is wel het laatste waar iemand op zit te wachten die zo slecht in haar vel zit.
     
  14. loetje

    loetje VIP lid

    6 jun 2006
    7.366
    1.766
    113
    Bellina, je hoeft het echt niet met een ander eens te zijn en naar de mond van ts te praten, maar het is wel handig om je reactie wat te nuanceren. Niet iedereen denkt zo direct als jou, en je kunt dan heel erg kwetsend overkomen, vooral bij iemand die al in de put zit. Heb je geen zin om je reactie een beetje normaal neer te zetten, dan kun je er in dat geval beter voor kiezen om even op je vingers te gaan zitten en helemaal geen reactie te geven. Zoals jij namelijk je bericht schreef, daar help je ts alleen maar dieper de put mee in.....

    Je bovenstaande bericht komt heel anders over, alleen maar omdat je even de tijd hebt genomen om je mening te onderbouwen. Het is alleen jammer dat je daarop geattendeert bent door een ander en je er niet zelf op bent gekomen hoe kwetsend jou bericht moet zijn geweest voor Floddertje....
     
  15. tweemeisjes

    tweemeisjes Niet meer actief

    Belina er zit een kern van waarheid in je verhaal. MAAR de toon waarop, en hoe het er staat vind ik gewoon niet echt kunnen. Dat was niet handig van je.
    Je mening geven en onderuit halen zijn twee verschillende verhalen.
    Als iemand zich al zwakker voelt en niet goed in het vel zit kan dit heel erg hard overkomen.
    Het kwam voor mij zelfs al kei hard over. Toch heb je wel gelijk dat het de situatie niet beter maakt door te gaan kniezen. MAAR ze weet momenteel niet wat ze moet doen, ze ziet het juist nu zwart.
    Ze vraagt om een tip/advies of iets dergelijks en geen natrappen.

    Dus ik zou gewoon wat netter jou mening plaatsen, scheelt een heleboel gezeur.. want niemand word er beter van!

    Joelle
     
  16. mamaatjevan5

    mamaatjevan5 VIP lid

    30 sep 2007
    5.584
    2
    38
    sorry maar ik ben het met bellina eens je bent zelf verantwoordelijk voor je geluk en als je niet gelukkig bent in je situatie kan alleen jij die veranderen dit heeft namelijk niet veel met je vriend te maken maar meer met jezelf en hoe jijzelf naar de mensen toe bent je hebt geen auto nodig om ergens te komen heel nederland rijd vol met bussen treinen trams en zelfs taxí's

    misschien was het eerste bericht van bellina een beetje hard maar ik begreep dus wel gelijk wat ze bedoelde en inderdaad heeft TS er niets aan als we met zijn alle ooo gossie wat vervelend voor je gaan roepen maar ook dit zie ik als opbouwende kritiek waar TS zeker wel wat mee kan doen dat is alleen aan harzelf om het zo te zien of anders te zien

    ik wens je veel succes maar niet vergeten JIJ bent verantwoordelijk voor JOU geluk je kan pas iemand gelukkig maken als je het zelf bent

    knuffel nathalie
     
  17. prinses

    prinses VIP lid

    20 mei 2006
    18.334
    1
    36
    Ook al is ze er zelf niet opgekomen, ik vind het toch een pluim waard, dat ze het recht komt zetten. Toppie! :p

    En nu weer on-topic! :)
     
  18. Fairy11

    Fairy11 Fanatiek lid

    14 dec 2008
    1.227
    0
    0
    Ook ik lees mee, ook ik heb het bericht van Bellina gelezen en ja juist ook ik schrok ervan.

    Ik ben het niet helemaal eens met Bellina.

    Ik vind dat als je SAMEN een gezin vormt, er ook SAMEN voor moet gaan!
    En als de 1 wat minder in zijn of haar vel zit, tuurlijk kan dat.
    Maar als het altijd van 1 persoon moet komen....Tja sorry hoor daar trapt deze dame dan ook niet in ;)

    Ook vind ik als je alleen bent, weduwnaar/weduwe of gescheiden, en je voelt je dan alleen dan kun je dat nog plaatsen.
    Maar als je je alleen voelt en je partner loopt er ook, dat vind ik veel erger!

    Mijn conclusie is dat je er SAMEN voor moet gaan in een relatie, kinderen of niet.
    Je kiest voor elkaar en je kiest met elkaar!

    Voor iedereen geld dat je je eigen keuze zal moeten maken, ook ik heb dat gedaan...En nu, nu heb ik een hel lieve man getroffen en zie ik in hoe het ook anders kan!

    TS ik wens je veel geluk toe, en sterkte in het maken van je eigen keus!
     
  19. Ik vind dat bellina haar kleine berichtje keurig recht heeft gezet!

    En zoals zij het uit één zet, ben ik het wel met haar eens.

    Natuurlijk vind ik het heel vervelend dat floddertje in deze situatie zit, maar alleen door er aan te werken en zelf het heft in eigen handen te nemen kan ze verandering in haar situatie proberen te brengen.

    Mijn gedacht is ook, omdat haar kindje pas 4 maanden is, dat ze misschien ook wel last kan hebben van postnatale stress of zoiets...
    Misschien is het een idee om eens naar de huisarts te gaan, en het daar eens aan te kaarten of bij het CB.
     
  20. Roosje08

    Roosje08 Actief lid

    23 sep 2007
    302
    0
    0
    Den Haag
    Hoi floddertje,

    Ik heb ook bijna het zelfde probleem als jou.
    Ik ben zelf geboren in turkije, na mijn 6 de verjaardag zijn we verhuist naar nederland. Dat was al een hele moeielijke sitiuatie voor mij. Ik had vriendinnetjes waar ik dus voor altijd afscheid moest nemen..

    We gingen ergens vlakbij arnhem woonen. Een hele kleine stadje was het. Nieuwe leven begon.. Was ik net gewend aan deze kleine stadje. Moest ik weer verhuizen.

    Mijn man woonde in Den Haag. In het begin was het een top. Maar nu is het een hel. Ik ben elke dag thuis met de kleine. Na mijn zwangerschap ben ik ook nog eens ziek geworden ''postparthum depressie'' Een gedeelte van deze depressie komt ook weer door de eenzaamheid. Gelukkig heb ik mijn ouders die af en toe komen, maar wanneer ik ze nodig had stonden ze niet echt klaar voor mijn .

    Mijn man die probeert meestal wat verzinnen zodat, ik ook blij in huis loop.. Zullen we daar heen gaan daar heen gaan. Maar dat doet hij ook op voorwaarden'' als hij elke weekend met zijn vrienden ''uit'' kan. Ik mag dan thuis gaan vervelen en dan is het niet vervelen maar huilen..

    Ik begrijp je heel erg goed. Welk oplossing hiervoor is weet ik zelf ook niet. We kunnen moeilijk midden in de centrum gaan staan en vragen of ze vrienden willen worden :(

    Maar gelukkig ga ik zelf naar pscoloog. Dat helpt mij heel erg.
    Ik zit dan in een postparthum depressie groep. elke maandag ben ik dan een middag weg. Lucht ik even op.

    Ik wens je heel veel sterkte.. Ik hoop dat het snel goed komt.


    liefs hilal
     

Deel Deze Pagina