Pau d'arco thee

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Nicole28, 2 nov 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Nicole28

    Nicole28 Actief lid

    2 okt 2006
    120
    0
    0
    Purmerend
    Wie heeft ervaring met pau d' arco thee? Ik gebruik deze thee sinds gister voor de spruw van Lynn. Ze heeft al 4 weken last van spruw en de medicijnen van de dokter helpen niet. Ze heeft daktaringel gehad, bleek ze allergies voor, en ze heeft 2x nystitine gehad. Ook dit hielp niet. Nu doe ik 4 a 5x per dag met de thee haar mondje schoonmaken. Tip de plekjes in haar mond aan met een wattestokje. Ze zeggen dat het met een dag of 4 weg is. De thee heeft een schimmeldodende werking. Heeft iemand ervaring met de werking van deze thee bij spruw?
     
  2. Deb

    Deb VIP lid

    19 jul 2005
    7.394
    0
    0
    Noord- Scharwoude
    ik ken het niet

    ik gebruikte in het begin bosbessensap waar ik ook de plekjes mee moest aantippen

    echter was dit niet afdoende en kreeg ze ook daktarinegel waar zij gelukkig wel tegen kon

    succes want tis hardnekkig en best pijnlijk voor je kleintje

    hoop dat het snel over is
     
  3. loesjes

    loesjes Actief lid

    29 jul 2005
    232
    1
    0
    pedagogisch medewerkster
    gelderland
    ja, ik heb het gebruikt ook tegen spruw. Ik dronk het zelf 2/3 kopjes per dagen met een gaasje stipte ik Chiem mondje aan. Binnen een week was het weg en we hebben het niet terug gehad....dat is nu ongeveer 5 maanden geleden
     
  4. Nicole28

    Nicole28 Actief lid

    2 okt 2006
    120
    0
    0
    Purmerend
    Ik geef geen borstvoeding dus hoef de thee zelf niet te drinken. Ik stip nu met een wattestokje een paar keer per dag de plekjes in Lynn haar mondje aan. Nu even afwachten of het gaat helpen.
    Deed jij het gaasje waar je Chiem zijn mondje mee aanstipte uitknijpen of deed je een flink nat gaasje in zijn mondje? Ik had namelijk begrepen van de mevrouw bij de reformwinkel dat ze er niet teveel van door mogen slikken. daarom aanstippen met een wattestokje.
     
  5. PaddyKira

    PaddyKira Bekend lid

    28 sep 2006
    984
    0
    0
    NH
    Wij hebben het ook gebruikt. Ikzelf dronk 2 kopjes per dag en bij mijn zoontje maakte ik zijn mondje schoon met een gaasje. Helaas heeft het bij ons niet geholpen en we zijn nu bezig met de 2e Nystatine kuur maar die lijkt ook niet te helpen.. Gelukkig heeft mijn zoontje geen last van zijn spruw in zijn mondje maar ik ben zo bang dat ik weer kloven krijg.. Ik word er wel een beetje moedeloos van..
     
  6. loesjes

    loesjes Actief lid

    29 jul 2005
    232
    1
    0
    pedagogisch medewerkster
    gelderland
    Ik dooptje mijn vingertopje heel iets in een glasje, zodat het wel nat was maar niet volgezogen nat. Chiem zoog ook op het gaasje...ik denk dat hij al met al erg weinig binnen kreeg. Maar het virus zit in het lichaam, wat ik er van begrepen heb zitten de schimmels in de darmen enzo . En moeten ze van binneuit bestreden worden.
    Ik denk niet dat 2/ 3 druppels (wat al met al op zo'n gaasje zit) schadelijk is, misschien kun je 1/2/3 druppels in zijn flesje toevoegen?
     

Deel Deze Pagina