Maart 2009 mama's (deel 2)

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door MamaKitty, 15 dec 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Tezzz

    Tezzz VIP lid

    9 aug 2007
    12.779
    1
    0
    mamma van 3 heerlijke donderstenen
    achterhoek
    mmmmmiddag!

    Hier een veel te luie dag..ben niet vooruit te branden! :confused: Maar topch nog maar ff door, dan kan ik het binnenkort eindelijk kalm aan doen ;)

    @Twinnie: Filsteerd met je 33 weken en vooral met je goeie echo natuurlijk! Tja..dat wandkleed moest wel want zoonlief had vreselijk zitten tekenen met pen op die plek en ik had niet genoeg behang meer in de schuur om er overheen te behangen (en geen zin ook ;) ). Wat fijn dat je kleine nu al netjes op gewicht is. Heeft veel voordelen hoor, net na de bevalling! (Kunnen ze meestal beter zichzelf op temperatuur houden én je hoeft minder voedingen te geven op een dag. GROOT voordeel!)

    @Snoopy: heb vandaag maar eens wat kleertjes uit de garage gehaald. Heb nog lang niet alles gevonden, maar de basisspulletjes in maat 50/56 al wel, dus het begin is er zéker ;)

    @Fairy: lijkt me lastig slapen in een u-vorm :( Hoop dat je af en toe er ook een goeie nacht bij hebt zitten, want dat gaat je gauw opbreken :(

    @pippilotte: zo doe ik het dus ook. Probeer alles bij te houden en als ik zin en tijd heb reageer ik op wat me aanspreekt. Met jou alles goed?

    @Bloesem: hoe ist met de relatie? :) Of zitten jullie nou aan elkaar geplakt? ;) Hoop dat het resultaat er mag zijn!

    @Princess: heb je geen tafeltje voor het aankleedkussen? Commodes zijn meestal een stuk duurder. Je hebt ook wel ladekastjes die niet zo duur zijn en waar je gelijk wel wat spulletjes in kwijt kan die je bij de hand moet houden (luiers, rompers, hydrofiel etc.) Een echte commode is meteen weer zo duur en als het alleen voor de eerste 2 maanden is...je beebje draait dan toch nog niet eraf.

    @Dancinglady: rot dat je niet fijn geslapen hebt. Ik heb gelukkig slechts bij vlagen last van maagzuur, maar m'n rug en de druk op m'n ribben begint wel toe te nemen. :(
    :) Ik zat me ook al af te vragen of ik misschien niet iets te veel heb gedaan deze week :rolleyes: Frumpie was zo druk gisteravond! En dat doet soms best wel zeer in m'n buik :(

    @Ilona: jij ook zo'n moeite om te gaan eten? Hier vergeet ik het ook regelmatig. 't Is maar goed dat de kids af en toe roepen dat ze honguh hebben. Dan denk ik er zelf ook aan wat te eten ;) Ik ben nu eindelijk, na 34 weken zwangerschap, eindelijk met m'n gewicht in de plus! Maar liefst al 1,5 kg!
    Hier gelukkig de laatste grote visite vorige week gehad (man en zoon zijn 6 dagen na elkaar jarig), dus hier kan de boel alweer opnieuw aan kant ;) :)
    Hoop dat je lekker opgeschoten bent. En heel fijn dat je man heeft geholpen. Heeft mijn man gelukkig ook gedaan vorige week, want MAN O MAN, wat heb ik de laatste tijd een vreselijk hekel aan de stofzuiger gekregen! :confused: Doe mij maar de bezem :rolleyes:

    @All: knuffies van mij! :D

    Laterrrrr
     
  2. ster

    ster Fanatiek lid

    1 nov 2005
    1.549
    0
    0
    Jeetje meiden, wat gaan we snel he! De laatste loodjes voor ons!
    Ik ben lekker met verlof en heb afgelopen vrijdag mijn laatste werkdag gehad! En nu genieten maar..........misschien dat ik dan ook eindelijk tijd heb om hier weereens vaker langs te komen ;)
    Groetjes!
     
  3. bleu

    bleu Actief lid

    2 apr 2008
    455
    0
    0
    Goede avond !

    Wij zijn vandaag lekker druk geweest.
    Eerst naar de Ikea voor dekbedhoezen en toen de weekend boodschapjes. Hierna gelijk door naar een verjaardag, 2 uur rijden. Was die verjaardag toch eigenlijk morgen.. ](*,)
    Stonden we daar dus voor een gesloten deur.
    Wij bellen, en toen we bijna weer op de snelweg waren werden we teruggebeld. Wij dus weer terug, toch nog heel gezellig gehad en gelukkig hadden ze de taart al in huis. =P~

    Princess@ Wat een lekkere bolle wangetjes heeft ze al.
    Lief hoor !
    Ik zag vandaag bij de ikea een zwart/witte(nieuwe) commode die opklapbaar is met vakken. Misschien is dat iets voor jullie ?

    Mimi@ Hoi, hoi, Gaat het goed met je ?
    Ons meiske heeft idd nog de tijd om in te dalen. Ik heb gewoon geen geduld. Dat komt omdat ik heeeell graag thuis wil bevallen

    Tezzz@ haha.. Thanx ! Ik neem je applaus in ontvangst. ;)
    Wat heb je dat leuk gedaan met dat wandkleedje, en de combi van zachtgeel en babyblauw, heel mooi.

    Dancinglady@ Gevoelens zijn er om te uiten. Niks mis mee..
    En rust kan nooit geen kwaad ! ;)

    Ilona@ Fijn dat alles goed was bij de vk.
    Zo te zien is het niet gelukt een foto te plaatsten.
    Ik ben helemaal niet nieuwsgierig naar je geweldige geboortebord. ;)

    Ster@ Gaat zeker hard !
    Geniet van je verlof.

    Snoopy@ Thx ! Jij ook een fijn weekend.

    Twinnie@ Fijn dat alles goed is met de niertjes van jullie beeb !

    Pippilotte@ Ik zie het reageren niet als een plicht. Ik doe het alleen wanneer ik er de tijd en de behoefte aan heb. Ik vind het gewoon leuk om te weten hoe het met de a.s maartmama’s gaat dus blijf vooral lekker langs waaien. ;)

    Bloesem @ Hoe is het behangen jullie vergaan ? haha.. :)
     
  4. Princess81

    Princess81 Fanatiek lid

    12 mei 2008
    1.065
    1
    0
    Hollandia
    @Blue; =D> Joepie! Bedankt voor de briljante tip :thumup: Deze commode is echt perfect en de prijs ook :D Thanx! Hihi, wat een bak die verjaardag, gelukkig kan je het allemaal op de zwangerschap schuiven nu hè :p
     
  5. Daphne1980

    Daphne1980 Bekend lid

    5 dec 2005
    842
    0
    0
    Aspirant projectleider
    Rotterdam
    @ster, sinds afgelopen donderdag ook verlof! Dus we zitten in hetzelfde schuitje! lekker he! Kamiel gaat van di tot do altijd naar de creche, dus die dagen heb ik echt van 9-18 helemaal voor mezelf en de voorbereidingen! HEERLIJK! Lekker genieten nog he!

    @pippilotte en de rest, zoals Pippilotte het beschrijft doe ik het ook. Het moet wel luchtig blijven vind ik, en gezellig en zeker niet een verplichting worden om te reageren op iedereen. Ik vind het wel vervelend voor dancinglady dat ze zich zo voelt over haar verhuizing ed (hoe gaat het daar mee? Hou je het nog een beetje vol?) en dat we daar niet op reageren. Ik lees meestal 1,2 of 3 pagina's terug als ik een tijd niet ben geweest en de ene keer heb ik wel zin om te reageren op iedereen en de andere keer niet. Ik heb de laatste tijd geen puf en zin om tijd te maken om te reageren (sorry als ik egoistisch overkom), maar het wordt allemaal ook een stuk zwaarder merk ik. Raak meer in mezelf gekeerd omdat het 'bijna' zover is. En er moet nog van alles gebeuren, dus ben daar eigenlijk meer mee bezig dan het bijhouden van een forum...ik vind het ontzettend leuk om te lezen hoe het met iedereen gaat en blijf zeker meelezen. Maar reageren is af en toe gewoon even te veel ofzo.
    Afijn, genoeg daarover van mijn kant.

    Meiden die nog even moeten werken, succes! Meiden die binnenkort met verlof gaan, geniet ze! Meiden die al met verlof zijn, LEKKER HE! hihi

    Spreek jullie later, heb weer een lijstje met dingen om af te werken...en man en kind zijn zwemmen, dus kan ik rustig mijn gang gaan! ;)

    Enne, wat is het weer een mooie dag he!
     
  6. Bloesem

    Bloesem Bekend lid

    25 mei 2008
    838
    0
    0
    Behangen is zowaar helemaal goed gegaan. Zijn er zelf verbaasd over.

    Leuk om te lezen dat iedereen zo hard bezig is om de laatste dingen in orde te krijgen. En sommigen hebben gewoon al verlof. Dat gaat ook snel. Ik moet nog 4 weken werken. Dus schiet ook al best op.

    Dancinglady misschien inderdaad handig als je overdag rustiger aan gaat doen zodat je wel een goede nachtrust hebt.
     
  7. mimi83

    mimi83 Niet meer actief

    Hoi meiden,

    met mij gaat het steeds een stukje beter.
    donderdag veel geslapen en vrijdag ook wel aardig wa lekker in mijn eigen bedje.. :) en dat hielp goed.
    Buik is nu voor het grootste gedeelte rustig, als ik ook iets teveel doe reageert de buik gelijk en is het ook aan me te zien, mijn hoofd krijgt dan deze kleur :oops: ..
    dat is wel handig, want ik ben met die rug zoveel pijn gewend dat ik gewoon door ga dan, net zo als gister staan we te praten in de babykamer met vrienden en martin zegt op een gegeven moment.. en nou gaan we beneden verder praten en jij gaat in je bed liggen..als ik dan mijn buik voel is ie hard en me concentreer op hoe ik me voel denk ik ja jij hebt echt wel gelijk.. maar ik moet er dus echt om denken dat ik me concentreer op mijn lijf.. ik vind dit best moeilijk om alle pijn te voelen, heeft een van julie en idee hoe ik mezelf dat beter kan aanleren?

    Tezz: dank je wel :D . Ik doe het graag en het zorgt er bij mij voor dat ik op mijn kont blijf zitten, alhoewel ik dan soms tegen het probleem aanloop zoals hier boven geschreven , dat ik eiegenlijk gewoon moet gaan liggen soms, daarom probeer ik het nu ook per pagina of 2 pagina's te reageren. Jij moet gewoon kijken of je er de tijd en ZIN vor kan vinden hoor, voel je absoluut niet verplicht..het hoort iets vrijblijvends te wezen en jij moet het wel leuk blijven vinden.
    Ik vind je commode super schattig.. leuke plaat van sylvester.. die bugs kan iets zeker? ik kan niet zien wat?

    dancinglady: wat fijn dat je man zoveel doet en inderdaad dat hij hulp krijgt. denk jij ook om jezelf ? ben benieuwd hoe het dinsdag gaat..inderdaad rustiger aan doen dus!

    Fairy: wat irritant zeg zoveel vocht vasthouden.. voel je je al een michelin mannetje ;) :D ..dat heb ik soms als ik veel gedaan heb, dan begint bij mij gelukkig pas vocht te verzamelen.
    Lijkt me niet prettig slapen..ja mischien weet de gyn. iets?

    snoop: nou ja ik merk dus wel verschil, maar moet me er soms echt even bij neerleggen hoor.. :( . hoe is het verder met jou?

    twinnie: wat fijn dat alles goed was op de echo en nu de niertjes ook.. jij bent ruim 33 weken nu, deden ze ook metingen met de echo, lengte bovenbeen , hoofd enz.? ze kunnen die kleine van ons wel meten maar niet voelen hoe zwaar hij is vanwege mijn gevoelige buik.. maar ik ben wel benieuwd eigenlijk.. als ze metingen hebben gedaan zou jij(evt andere dames ook rond de 30 weken? :oops: ) die kunnen optypen, met afkortingen erbij.? :oops: als je dat niet wilt ook goed hoor.

    pippilotte: hwlwmaal mee eens hoor het moet ookecht geen verplichting worden, maar kan me van dancinglady wel voorstellen dat het haar dwars zat, dat niemend iets zei over het huis.. terwijl het huis een aantal pagina's daarvoor ruim besproken werd.. j bent er toch mee bezig, niemend wil in deze tijd dubbele lasten hebben natuurljk.
    Maar gewoon lekker af en toe mee lezen en we vinden het ook fijn om te horen hoe het met jou gaat..en straks als de beeb er is natuurlijk.. :) :)

    bloesem: hoe is het met behangen gegaan? vinden jullie elkaar nog lief :) ?

    princess: manetje weer thuis, lekker.. :) kraamzorg geregeld ook fijn, ik had al gelezen dat de commode gelukt is bij de ikea.. ik heb ze ook gezien op internet zijn inderdaad erg leuk..super dat je handschoentjes helpen :thumup:

    ilona: spannend he , gaat echt snel.. doe je wel rustig aan met de visite volgende week?oo ben wel benieuwd naar dat geboorte bord..

    ster: het gaat inderdaad snel.. voor je het weet zijn we allemaal mama!
    geniet van je verlof..

    blue: hahaah..hij is leuk de verkeerde dag, nou ja toch ng gezellig en taart gegeten en dan hoef je vandaag niet in de drukte.. :) nou dan hoop ik voor jou dat ze binnen nu en een week indaald.. kim heeft het gezegd, zeg dat maar tegen haar.. :) :) laat haar mijn beeb maar nadoen, die weet heel goed hoe je moet indalen :(

    daphne: helemaal goed hoor.. het moet wel leuk blijven! ik merkte dat ook aan mezelf hoor dat ik meer in mezelf gekeerd raak, maar nu door mijn bijna bedrust.. is het voor mij wel goed om te laptoppen dan blijf ik tenminste op mijn kont zitten :D . daarom kan ik wel reageren, maar als ik een zin heb doe ik het ookniet hoor.. niets is verplicht..
    Heb je een gedeelte van je lijstje af kunnen krijgen?
    ja het was gister inderdaad mooi , nu ook wel je kan echt merken dat we de goede (zonnige warme) kant weer op gaan..
     
  8. mimi83

    mimi83 Niet meer actief

    hihi bloesem: alles goed gegaan dus.. foto?
     
  9. lin80

    lin80 Fanatiek lid

    7 apr 2008
    2.798
    1
    0
    Sorry dames, maar ik laat het vandaag even afweten met reageren.

    Ik ga zo de vloerbedekking van de trap afhalen zodat donderdag de nieuwe erop kan.
    En waarschijnlijk (als het nog lukt) wil ik dan de deuren ook nog even schilderen.
     
  10. ilona85

    ilona85 Fanatiek lid

    24 okt 2007
    1.466
    0
    36
    het leukste werk wat er is!
    @tezz nee helaas eten is niets maar bij jou is het dan nog erger maar 1,5 pfff je bent gelijk een paar kilo lichter na de bevalling. Lekker dat je je visite al hebt gehad haha ik moet nog nou ja daarna de box in huis en dan wachten maar……. :)

    @blue haha zwanger? Nou ja wel lekker dat je toch nog langs kon komen anders kon je de volgende dag weer en ik weet niet hoe het bij jou zit maar autorijden is nu niet mijn hobby.

    @bloesem wat fijn dat het behangen goed is gegaan (ik kan dat dus echt niet) maar eh foto’s jaja ben ook nieuwsgierig :)

    @mimi83 ik weet niet hoe je dat jezelf moet aanleren maar wel fijn dat je vriend het aan je ziet en ook voor je zorgt. Ga echt porberen een foto te maken alleen is het bord zo groot dat ik het niet alleen kan haha dus moet wachten tot mijn man thuis is die is shoppen voor de laatste spullen (ik kan helaas niet meer mee naar de stad) misschien dat ik hem vanmiddag zo vcer krijg om even een foto te maken.

    @lin80 zo zo je bent heel wat van plan knap hoor dat sommige van jullie nog zoveel doen ik ben al kapot na 1 wasje. Kijk je wel uit op de trap?

    Hier een slechte dag veel last van heupen en bekken en veel voorweeen dus in 1 woord AU! Maar zit nu wat werkjes achter de computer te doen en dan gaat het wel.
     
  11. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.512
    4.709
    113
    Vrouw
    Hoi meiden!

    @twinnie, tuurlijk blijft het hier gezellig! Gefeliciteerd met de 33 wkn!
    Wat fijn zeg dat alles nu goed is met de niertjes ;)

    @bloesem, en hoe is het behangen gegaan? Hier hebben manlief en ik ook een x een kamer behangen zou we zijn nog bij mekaar maar doe het nooit meer hahaha Ohw lees net dat het goed gegaan is nou super hoor meid! :D

    @princess, fijn dat je een commode gevonden hebt!

    @ilona, wat netjes joh 7 kg! ben benieuwd naar het geboortebord wat leuk zeg!

    @tezzz, idd het begin is er moet je maar denken :D

    @ster. gefeli met je verlof! geniet er maar lekker van ;)

    @bleu, jee wat een gedoe zeg met die verjaardag, gelukkig konden jullie er toch nog in en hebben jullie nog lekker taart op :D

    @daphne, ja het is zkr mooi weer hier ook al! dacht toch echt dat ze regen opgegeven hadden vandaag.

    @mimi, hier alles prima thx! ben blij dat het met jou steeds een stukje beter gaat! Ja en het is idd lastig om te luisteren naar je lichaam vooral omdat je in je hoofd nog zoveel wil doen. Echt tips heb ik helaas niet behalve denken aan je kindje en hoelang je nog moet dus ff doorbijten voor de laatste loodjes en toch sneller zeggen ik doe dit of dat niet ik ga rusten.

    @lin80, had t aan de andere kant al gezegd maar suc6 met klussen vandaag en rustig aan!

    Nou gister dus een proefrit gemaakt met de toyota avensis reed erg lekker. Hij krijgt nog een APK, grote beurt en 4 nieuwe banden dus dat is wel mooi! Als het goed is kunnen we hem dus over 2 wkn ophalen.

    Gister ook in onze eigen auto aardig wat gereden dat ging op zich wel goed tot 's avonds :oops: We gingen naar vrienden en ik zou dus rijden zodat mannetje nu keertje kon drinken haha. Goed de rit begon gewoon zoals alle andere niets bijzonders,totdat ik hier bij ons voor de hefbrug stil stond voor een stoplicht maaaaaaaarrrr op een behoorlijke heuvel!
    En het werd groen dus ik wil wegrijden en net zoals ik geleerd heb ik mn lesauto (diesel) koppeling op laten komen en gassen maar neeeeeee zeg dat ging dus niet ik ging alleen maar achteruit :confused:
    Nou nog een keer proberen tot wel 3x toe maar het lukte gewoon niet (werd inmiddels al ingehaald door 2 andere auto's en de auto achter me toeterde omdat ie bang was dat ik tegen hem aan zou rijden :oops: ) Naja je raad het al op de handrem en mannetje moest gewoon het stuur overnemen oh oh oh wat voelde ik me LOMP! echt een kneus die dr rijbewijs heeft gehaald en niet kan rijden. Ondertussen had mn mannetje al verteld dat het puur kwam omdat ik diesel gewend was en het bij benzine heel anders ging.
    Ik heb op een rustig plekje het stuur maar weer overgenomen en op de terugweg zijn we op een helling gaan oefenen. Nou dat lukt zelfs niet, totdat mannetje zei dat ik het misschien beter met de handrem kan doen en idd dat ging stukken beter gelukkig :) Nou ik ga dus eerst ff een paar keer de hellingproef oefenen he want dit noooit meer! Wat schaamde ik me dood :oops: :oops: :oops: (gelukkig was het donker ;) ) Maar goed het rijden ga dus goed maar oh oh wat is het anders als met een diesel, geef me alsjeblieft me fijne lesauto weer terug daarmee kon ik zo lekker rollen en nu moet ik zo snel gassen en lijk je net als die gasten die zo stoer optrekken :)
    Alle tips zijn welkom en sorry voor het lange verhaal maar moest het ff van me afschrijven hahaha voel me zo dom (gelukkig vind manlief van niet ;) )

    Vandaag gezellig naar mijn ouders die zijn 35 jaar getrouwd en gaan we vnv uit eten met family (zussen en aanhang )
    Fijne zondag allemaal nog!
     
  12. Dancinglady

    Dancinglady Bekend lid

    29 jan 2008
    731
    0
    16
    Hoogerheide
    Tezzz dat heb je handig opgelost met dat wandkleed en het ziet er hardstikke leuk uit.

    Bleu gelukkig kon je nog terug voor de verjaardag en hoefde je niet de dag erna weer op en neer te rijden.

    Daphne de bovenverdieping van ons huis is inmiddels al ver klaar en nu is mijn mannetje de wc beneden aan het tegelen. Ik kan niet wachten tot we echt kunnen verhuizen. En ik probeer zelf zoveel mogelijk rustig aan te doen nu.

    Bloesem vannacht heb ik weer goed geslapen, het werkt als ik ietsje rustiger aan doe.

    Mimi ik denk wel om mijzelf, maar vind het net zoals jij moeilijk. Meestal voel je pas achteraf dat het te veel was he. Ik stop nu vaak als ik denk ik zou nog wel iets kunnen, maar ben ook wel moe. En meestal gaat het dan goed.

    Ilona balen dat je een slechte dag hebt!

    Snoopy fijne dag vandaag!

    Wij gaan vandaag naar de verjaardag van mijn neefje. Ik heb er nu nog weinig zin in, ik herken het in jezelf gekeerd willen zijn waar jullie het over hebben. En ik heb mijn handen en hoofd wel vol nu met een verhuizing over een paar weekjes.
    Maar goed, als ik er straks ben vind ik het waarschijnlijk wel gezellig, zo ben ik dan ook weer.
     
  13. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.512
    4.709
    113
    Vrouw
    @dancinglady, thx meis jij ook! Heb dat ook altijd als ik er eenmaal ben is het wel weer leuk ;)
     
  14. Tezzz

    Tezzz VIP lid

    9 aug 2007
    12.779
    1
    0
    mamma van 3 heerlijke donderstenen
    achterhoek
    @Mimi: die bugs bunny heb ik zelf gemaakt (alweer 7,5 jaar geleden voor onze eerste :rolleyes: tijd vliegt :( ) en z'n benen hebben zakjes waar thermometer en borsteltje in kunnen. Op zijn handen kun je ook een kammetje oid kwijt. Z'n buik is een klein spiegeltje en uit z'n neus steekt de klok. Alleen moet ik die klok eigenlijk maken want de kleine wijzer draait niet meer lekker mee :(
    Maar da's nou zo'n frobeldingetje wat ik alleen nog doe als ik nog tijd over heb.....ergens... :rolleyes:

    Sorry dames. Ff geen tijd verder te reageren. Moet onze slaapkamervloer leeg en schoon zien te krijgen. En aangezien dat inhoudt dat ik dus ónder het bed moet :confused: ....ben ik de rest van de dag wel druk ;)

    Laterrrr!

    Liefs Tezzz
     
  15. bleu

    bleu Actief lid

    2 apr 2008
    455
    0
    0
    Princess@ Graag gedaan hoor !
    Wel even van te voren checken of de commode op voorraad is bij de ikea anders rij je voor niks. ;)

    Bloesem @ Fijn dat het behangen goed gegaan is.

    Mimi@ Misschien overal spiegels neerhangen zodat je zelf je :oops: ziet ?
    Nee.. zonder gein, ik zou het echt niet weten.
    Goed dat het steeds beter met je gaat.

    Lin@ Wat ben je nog druk. Lukt dat nog allemaal met dikke buik ? :(

    Ilona@ Sterkte ! Morgen ben je alweer 36 weken zie ik, wat gaat het hard..

    Snoopy @ Wij hebben nu een automaat, maar anders gebruik ik ook de handrem hoor !
    Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. ;)
    Gefeliciteerd met je ouders !
    Een etentjes.. mmmm… Geniet ervan !

    dancinglady@ Ik heb zo met je te doen..
    Een verhuizing is hartstikke leuk maar geeft ook veel spanningen.
    Ik loop al over nu ze a.s dinsdag foto’s komen maken van ons koophuis. Je wilt dan toch alles netjes in orde hebben.
    Gefeliciteerd met je neefje

    8) Hierzo.. ook lekker druk !
    Dinsdag komen ze foto's maken van ons huis, dan kan het in de verkoop.
    Spannend. Al helemaal nu met de crisses. :(
    Ik zie trouwens weer erg op tegen de bezichtigen.
    Blè.. al die vreemde mensen door je hut.

    Fijne dag ! 8)
     
  16. twinnie

    twinnie Actief lid

    13 jun 2008
    304
    0
    0
    @ Tezzz: wat fijn dat je zegt dat het een voordeel is als je kleine al op gewicht is. Maakte me zelf er een beetje zorgen over, waar groeit dit heen?!?! Hahha!

    @ Ster: gefeliciteerd met je verlof. Heerlijk he? Ik heb mn eerste weekje er op zitten en het bevalt me prima!

    @ Blue: lekker druk geweest dus! En een gezellige avond gehad!

    @ Bloesem: leuk he om bezig te zijn met het kamertje. En helemaal fijn als het allemaal naar wens is! Kun je trots zijn hihi!

    @ Mimi: goed dat ze je in de gaten houden en aansturen wanneer je moet rusten. Ik vind het zelf ook moeilijk hoor, betrap me er zelf ook op dat ik te ver ga soms nog... Heb eigenlijk geen tip voor je. Maar de aanwijzingen van anderen helpt natuurlijk al goed! Ja ze hebben alles weer opgemeten maar ik heb die waardes niet meegekregen, ze sturen dat door naar de verloskundige. Dus heb ze zo niet voor je sorry. Hoezo wil je dat precies weten dan?

    @ lin: succes vandaag!

    @ Ilona: dus je hebt al voorweeen? Hoe weet je dan als je dat hebt dat het voorweeeen zijn? Of herken je dat vanzelf wel. Kalm aan he?

    @ Snoop: niets van aantrekken toch? iedereen moet het leren en er gaat bij iedereen wel eens wat fout! Oefening baart kunst! Gefeli met je ouders!

    @ Dancinglady: gefeli met je neefje! Ken het gevoel wel hoor van bijna nergens meer zin in hebben. Gek is dat he? We worden echte zwangere huismussen haha. En kan me voorstellen dat de verhuizing ook veel energie bij je wegneemt. kalm aan meissie!
     
  17. twinnie

    twinnie Actief lid

    13 jun 2008
    304
    0
    0
    Oh ja, net wezen zwemmen, nou ja bubbelen. Wat heerlijk zeg! Ff geen pijn in de rug. Alleen als je uit het water komt weeg je wel 3x zo zwaar voor je gevoel haha. Beeb vond het ook prettig hihi! ;)
     
  18. ilona85

    ilona85 Fanatiek lid

    24 okt 2007
    1.466
    0
    36
    het leukste werk wat er is!
    @snoopy1983 Iedereen maakt fouten als je net je rijbewijs hebt, mensen zijn gewoon heel ongeduldig in het verkeer. Ik had ook dezelfde auto gekocht als mijn lesauto haha vond ik toen erg handig (een golf) nu toch over gestapt op een toyota rav4 en nu met de kleine op komst een goeie keuze vind ik. Maar las dat jij een toyota avensis station kreeg mooi hoor (heb eerlijk gezegd even moeten googlen maar ziet er erg mooi uit!)

    @dancinglady dat begrijpt toch ook iedereen dat je wat minder zin hebt. Vaak als je er bent is het wel gezellig en zo niet kan je toch op tijd weer weg. En ja een verhuizing is nogal wat ja dus logisch dat je daar meer aan denkt.

    @Twinnie ik herkende het zelf niet direct maar de verloskundige vertelde mij dit. Ik heb ze vooral s’nachts En nu had ik er ook overdag last van maar gelukkig tegen de middag ging het weer wat beter toch nog wat in huis kunnen doen. Ik vind zwemmen ook erg lekker nu maar de rest erom heen is vreselijk aankleden uitkleden pfff.

    Mijn man was druk maar heb toch zelf het bord versleept en een foto gemaakt zal deze zo plaatsen. Er hoort een naambordje onder maar hier staat de naam op dus helaas die staat niet op de foto.
     
  19. Dancinglady

    Dancinglady Bekend lid

    29 jan 2008
    731
    0
    16
    Hoogerheide
    Tezzz jij bent wel handig zeg!

    Bleu ik herken de spanningen van het verkopen van een huis ook helemaal. Als er een kijker is wil je toch dat het huis zo schoon en netjes mogelijk is en straks als ze bij jullie foto's maken natuurlijk ook.
    Wij hebben dinsdag een kijker (voor de 2e keer, maar nu met z'n vrouw) Ik hoop zo dat ze het kopen.

    Twinnie ik ben toch al best een huismusje. Wat zal ik het heerlijk vinden als het verlof begonnen is en ik straks niet meer weg hoef van thuis.
    Zwemmen lijkt me ook wel heerlijk, maar ik kom er niet aan toe.

    Ilona dat geboortebord is echt mooi! Superleuk zeg! En ik zie nu een foto waar onder staat cadeau's van mijn werk. Heb je zo veel van je collega's gehad? Wow, echt leuk.

    De verjaardag was wel gezellig, maar ik vond het ook erg druk al die mensen die ik al een tijd niet had gezien. Het was wel leuk hoe iedereen reageerde op onze zwangerschap en met de nodige grapjes uiteraard.
     
  20. Princess81

    Princess81 Fanatiek lid

    12 mei 2008
    1.065
    1
    0
    Hollandia
    Hello ladies :D

    @Snoopy; Toyota Avensis :D Dat is idd een heerlijke auto! Daar heb ik m'n rijlessen in gereden ;) Die hellingproef is idd ff wennen met een andere auto, maarrr oefening baart kunst en dit ga je dus niet meer meemaken :D En tja... daar hoef je je niet voor te schamen toch, ik moet altijd wennen als ik in een andere auto rijd.

    @Tezzz; Nou, nou, wat een crea bea ben jij zeg ;)

    @Blue; Hihi, dat maakt voor mij niet zoveel uit, de Ikea is hier 5 min. vandaan ;) Dus ik ga er morgen gelijk op af :p Succes met de verkoop van je huis, tis niet de meest gunstige tijd idd, maar hoop dat je er snel vanaf bent!
     

Deel Deze Pagina