alle testen en echo's goed en dan ineens..

Discussie in 'Onderzoeken en echo's' gestart door arc, 24 jan 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Olly

    Olly Actief lid

    27 jan 2008
    322
    0
    0
    Meid was vreselijk voor jullie..
    Ik ben zelf in afwachting van de uitslag van onze punctie, morgen 2 weken geleden. Bij ons hebben ze ook Trimosie genoemd. bij ons zijn ze er 2 weken geleden achtergekomen dat het hoofdje onder de curver zit. vandaag nog steeds, maar wel was wel meegegroeid. 'k weet niet meer wat ik ervan moet denken maar ben ook zooo bang..

    Heel veel sterkte!
     
  2. sylvia111

    sylvia111 Fanatiek lid

    10 aug 2007
    2.983
    0
    0
    Jeetje wat een verhaal! Wat verschikkelijk voor jullie!
    Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe.

    Liefs zwangeremama
     
  3. arc

    arc Lid

    24 jan 2009
    54
    0
    0
    dank jullie wel!

    Olly, vreselijk he die zenuwen. ik vond het wachten op de uitslag van de punctie ook echt afschuwelijk. de opluchting dat dat het tenminste niet was, die is met geen pen of toetsenbord te beschrijven.

    gisteren hebben we gesproken met het hoofd kinder ic van het sophia kinderziekenhuis. het was een hele fijne man die ons heel duidelijk heeft uitgelegd hoe de zaken ervoor staan en wat hij denkt wat ons allemaal te wachten staat.
    ook hebben we een rondleiding over de ic gekregen. hartverscheurend die kleine kindjes die daar liggen. morgen een afspraak met de gyn. waarschijnlijk zal de bevalling in week 37 of 38 worden ingeleid. als guppie tenminste nog zo lang wil blijven zitten, want gisteren leek het er heel even op dat hij zou komen. maar hij heeft zich alsnog koest gehouden, gelukkig. elke dag in het buikkie is er weer één en elke dag meer betekent weer meer spekkies op de botten en dat heeft hij echt nodig.
     
  4. Uk80

    Uk80 Fanatiek lid

    Fijn dat jullie hebben kunnen kijken op de ic. Het is een hele happening en idd hartverscheurend. Klinkt misschien niet leuk, maar je went er ook wel aan als je kindje daar ligt. Heb je wel een 'goed' gevoel over de afdeling? In ieder geval fijn dat die man jullie duidelijkheid heeft gegeven van verwachtingen enzo.
    Ik duim dat je ventje tot die tijd lekker in je buik spekkies kweekt ;)
     
  5. Olly

    Olly Actief lid

    27 jan 2008
    322
    0
    0
    Gister hebben we telfonisch uitslag gehad van de vruchtwaterpunctie, het is goed! Helaas zouden we een brief krijgen als het goed was en niet gebeld worden.. dus das was niet leuk.
    Heb dinsdag een afspraak bij de gyn voor meer tekst en uitleg, want kan ik er nu vanuit gaan dat ons kindje gezond is? Ik vind dat ze wel wat duidelijker mogen zijn enzo. Maar gelukkig is het geen ernstige chromosomen afwijking, dat is een heeeeeeele geruststelling!
     
  6. Amom22

    Amom22 Niet meer actief

    Hoi,

    Ik heb dit topic ff doorgelezen! wat een onzekerheden allemaal! Ik wil jou en je man heel veel sterkte wensen de komende tijd en dat het allemaal mee mag vallen!

    Wat ik niet helemaal begrijp is waarom ze je willen gaan inleiden. Ik begrijp dat je op het moment van bevallen in het ziekenhuis MOET zijn, maar zoals jezelf zegt dat elke dag weer voor wat extra vetlaagjes zorgt! Zouden ze je dan neit vanaf week 37 kunnen opnemen in het ziekenhuis ipv inleiden... Ik weet het niet hoor...maar was gewoon het eerste wat in me opkwam!?
     
  7. Kiz

    Kiz Bekend lid

    21 nov 2005
    973
    0
    0
    Ik weet niet of het voor Arc geldt, maar in ons geval was de reden van inleiding dat er een plek moest zijn op de NICU (baby-IC). Ik MOEST inderdaad in het ac ziekenhuis bevallen en dat was voor ons niet direct naast de deur, en er moest een plekje zijn waar onze kleine goed opgevangen kon worden. In een ac ziekenhuis ben je helaas niet de enige mama met een kindje waar iets mee aan de hand is. Daarom is er ook geen plek om je eerder op te nemen en je binnen ziekenhuismuren te houden zodat de bevalling spontaan kan beginnen. (Mijn verzekering bijvoorbeeld vergoed 10 dagen ziekenhuisverblijf na de geboorte. Ondanks dat, kon ik hooguit 6 dagen blijven. Alle moeders op de kraamafdeling hadden een kindje op de NICU, de IC of een dergelijke afdeling. Er was geen plek voor uitzonderingen). Daarnaast kan een spontane bevalling dus zorgen voor 'problemen' omdat er geen plek is waar je kindje terecht kan op dat moment. Het klinkt heel plastisch, maar geboortes van dit soort bijzondere kindjes, worden dus enigszins gepland. Al laat het zich niet altijd plannen, is mijn ervaring....

    In ons geval was het zo dat mijn inleiding werd gepland op 6 februari. Ik moest toen ' sochtends bellen of er plaats was op de NICU. Dat was het geval, dus ik mocht komen. Helaas sloeg de inleiding die dag niet aan. En ook de 2e dag niet en de 3e dag weer niet. De 4e dag heb ik een rustdag gekregen en pas op 10 februari is onze zoon geboren, na kunstmatig breken van de vliezen (met grotere kans op een keizersnee). MAAAAAAR, de plek op de NICU was inmiddels weg! Hij werd toen opgenomen op de (volwassen) IC-hartbewaking (voordat de vliezen werden gebroken, werd eerst gecheckt of IC wel plaats had voor onze kleine man). Ook goed opgevangen, maar wel veeeeeeeeeeeeeeeeeeer weg van de kraamafdeling, dus ik kon niet zo maar even bij hem gaan kijken op eigen houtje.
     
  8. arc

    arc Lid

    24 jan 2009
    54
    0
    0
    hoi hoi, zaterag is onze zoon geboren. met 34 weken dus, hij wilde er ineens uit. ben nu in ht zkh. luuk op de ic. heeft al 1 operatie gehad, morge weer 1. het gaat redelijk, maar elkedag is er weer 1.
    ps rotcomputer dit, heel slecht toetsenbord
     
  9. Miffy77

    Miffy77 Fanatiek lid

    9 jan 2009
    2.725
    3
    38
    Maastricht
    WAAAAH Arc, GEFELICITEERD! Wat een mooie naam, Luuk :)

    Slaat hij zich er een beetje doorheen? En hoe zijn jullie eronder? Je klinkt in je korte berichtje vrij positief lijkt het!

    Liefs Monique
     
  10. butterfly1984

    butterfly1984 Niet meer actief

    Van harte gefeliciteerd meid!

    Hopelijk blijft alles super gaan.

    liefs marianne
     
  11. cindy21

    cindy21 Fanatiek lid

    11 jun 2007
    1.384
    0
    0
    omgeving oss
    proficiat!
     
  12. bengeltje86

    bengeltje86 VIP lid

    6 jan 2007
    8.553
    0
    36
    renkum
    gefeliciteerd ik hoop dat hij het zo goed blijf doen veel sterkte en succes met je mannetje
     
  13. mymiracle

    mymiracle Niet meer actief

    gefeliciteerd, we blijven voor jullie duimen.
     
  14. tascha

    tascha Fanatiek lid

    8 apr 2006
    4.180
    0
    0
    kinderwerkster
    rotterdam
    Gefeliciteerd, ik ga voor je duimen dat alles goed gaat. Heel veel sterkte en succes.
     
  15. Sam0110

    Sam0110 Fanatiek lid

    6 sep 2007
    1.567
    1
    0
    Proficiat!
    Ik duim mee voor Luuk!
     
  16. anael2009

    anael2009 Actief lid

    26 nov 2008
    478
    0
    0
    Arc, gefeliciteerd.. heb je verhaal gevolgd de laatste tijd.. Hoop dat alles goed gaat met je lieve kleine vent..

    succes!
     
  17. Sylvie

    Sylvie Fanatiek lid

    20 nov 2005
    1.733
    0
    0
    Belgie
    Gefeliciteerd met jullie zoontje !
    Hoop dat alles goed gaat, ik duim voor je.
     
  18. twinny

    twinny Fanatiek lid

    4 jul 2006
    2.822
    1
    0
    Zuid-Limburg
    hoi arc en man

    van harte gefeliciteerd met jullie zoontje. ik blijf duimen voor een voorspoedig herstel van de operaties en voor het goed gaan van de operaties die nog moeten volgen.......

    succes en sterkte

    twinny
     
  19. Uk80

    Uk80 Fanatiek lid

    Hey Arc en Arman!

    gefeliciteerd met jullie zoontje Luuk! Leuke naam hoor!
    Fijn dat het tot zover goed met hem gaat. Sterk mannetje ;) Heel veel sterkte gewenst de komende tijd.

    Gr. Uk
     
  20. Kiz

    Kiz Bekend lid

    21 nov 2005
    973
    0
    0
    Jeeeee, arc, pproficiat! Dat had ik helemaal nog niet verwacht!
    Ik duim voor kleine sterke Luuk!
    Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd in het ziekenhuis, zeker met al die operaties. Ik hoop dat jullie als ouders niet 'vergeten' worden in deze hectiek, en dat jullie jezelf ook niet voorbij lopen....

    Hoop snel weer van je te horen!
     

Deel Deze Pagina