December 2008 mama's!

Discussie in 'De mama's' gestart door Peetje08, 9 nov 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. parel1988

    parel1988 Bekend lid

    2 apr 2008
    524
    0
    0
    ja ik zou ook gewoon na de dokter gaan
    en ook al stuurt hij je weg of wat dan ook meteen weer terug gaan..
    het gaat om een klein kind.. die is nog niet zo sterk als wij,,

    en het cb is ook niet altijd te vertrouwen denk ik hoor
    me moeder had vroeger altijd ruzie met hun..
    en toen ik hun wat vroeg,, zeiden ze ook ja ik denk ik denk..
    ja sorry hoor,.. denken kan ik zelf ook wel.. :x
     
  2. Dani84

    Dani84 Niet meer actief

    hey dames!

    Zo lekker naar de kapper geweest heerlijk! ff weer beetje tijd voor mezelf! :D

    @ Adriana, Is er van Balneum dan olie om de kids in te smeren? hier bij de kruitvat hebben ze niet zo`n groot assortiment dus kon ik het niet vinden.. zal eens ergens anders kijken, ik kan die van weleda altijd proberen, maar omdat Jarno zo`n gevoelige huid heeft hoef ik echt geen zwitsal e.d. te gebruiken irriteerd direct! Wel gebruik ik af en toe de haarlotion.
    Heb van balneum creme en die is ook heel fijn. smeer ik onder z`n oortje.. na 1 dag al een stuk minder.. Hij sparteld ook wel en huilt soms maar dan praat ik altijd tegen hem dat het toch moet haha en dan word ie wel iets rustiger, daarna ff knuffelen. ;)

    @ Jessica.. ik zou ook gewoon naar de dokter gaan als je het niet vertrouwd en dan echt voor je kind opkomen dat je het niet vertrouwd!

    @ Juffie Lekker dat ie dan zo lang slaapt Jarno gister dus ook van half 11 tot half 4 (half 10 voeding gehad) Dan maak ik em geloof ik ook niet wakker meer..

    @ Bianc heerlijk zo`n ritme geniet ervan!

    Heeft iemand nog iets romantisch gekregen voor valentijn? Ik niet.. nou zegt Arie als je vanmorgen niet zo sachie was :oops: waren we vanavond uit eten gegaan.. en ik heb ook niks gehad zegt ie dus t gaat niet door.. :cry: nouja zeg.. haha normaal doet ie nooit ergens aan.. dus ik denk nou ik hoef ook niks te doen.. krijg je dit.. mannen :rolleyes: *zucht*


    Nou dit was het wel weer!

    Liefss
     
  3. pinguin72

    pinguin72 VIP lid

    7 jan 2006
    7.831
    0
    36
    Hallo!

    @Dani Ik kreeg vanochtend van manlief een mac mini voor valentijn En vanavond gaan we uit eten! Voor t eerst samen weg in een heel lange tijd dus wel lekker zin in!

    Je kan trouwens ook producten van zarqa proberen (www.zarqa.nl) Echt goed spul! (je kan het oa bij de etos kopen)

    Adriana als je denkt dat je PISA niet geneog kracht heeft kan je hem laten doormeten bij de thuiszorgwinkel. Dat heb ik gedaan voordat Anaïs geboren werd zodat hij het weer goed zou doen!

    jessica ik zou of contact opnemen me tje cb(is hier 24 uur per dag bereikbaar) of de huisartsenpost.

    Bianc wat een plaatje is Jordan! Fijn dat ze overal mee naartoe kan! Deed ik ook met Quinn destijds. Nu is het wat moeilijker met 2 kindjes ;)

    Victoria ik hoop voor je dat je gauw wat meer rust mag krijgen 's nachts meid!

    Hier zijnd e nachten eigenlijk al 3 dagen heel goed te nomen. Anaïs heeft een goed ritme te pakken qua voedingen en nu ze op de pepti zit heb ik gewoon een ander kind.
    Kan het verschil nu na 2 dagen al geod merken. Zit veel meer rust in dat lijfje!

    Quinn heeft flinke koorts. Hopelijk trekt het snel een beetej bij want morgen hebben we een drukke dag gepland staan :(
    Nou ja vanavond maar lekker vroeg naar bed!

    fijne dag nog meiden!
     
  4. victoria

    victoria Fanatiek lid

    15 jun 2006
    1.131
    0
    0
    pinquin: wat super dat anais het zo goed doet op de pepti. veel plezier vanavond met z'n tweeen en beterschap voor quinn.

    dani; hier nog iemand die niets heeft gekregen, maar wij doen eigenlijk nooit iets.

    jessica: hoe gaat het nu?

    hoe laat geven jullie de laatste voeding. ik maak isis nu steeds om elf uur wakker, maar dan slaapt ze zo vast. ga vanavond dus maar eens om half elf proberen. En ligt jullie kleine al voor de laatste voeding op bed of wachten jullie met naar bed brengen tot na de laatste voeding?
     
  5. pinguin72

    pinguin72 VIP lid

    7 jan 2006
    7.831
    0
    36
    Victoria ik wiacht tot na de laatste voeding.
    Ze is 's avonds behoorlijk onrustig en ik hou dr dan lekker bij me.
    Hier is ze meestal zelf wakker voor de laatste voeding en die is rond 22 uur!
     
  6. acissej

    acissej Bekend lid

    17 jun 2007
    674
    0
    0
    Bejaardenverzorgster
    Velsen
    @ Victoria

    Zijn toch even naar de weekendarts geweest en die vond het goed dat ik was geweest.
    Ze is niet uitgedroogd maar omdat ze ziek is neemt ze alleen maar wat ze nodig heeft en niet meer omdat ze daar de energie niet voor heeft.
    Ze neemt dus geen calorieen tot zich zo zei de arts het.
    Ze hoort wat slijm op de longen maar dat kwam vanuit haar neus. Ze is gewoon erg verkouden.
    Ze moet gewoon uitzieken en ik moet maandag nog even langs mijn eigen huisarts. Want het duurt nu wel erg lang.(al 2 weken zo verkouden).
    Gelukkig heeft ze wat spekkies anders zou ze nog afvallen.
    Het was wel belangrijk dat we haar niet om de 2 uur wakker maakte wat de andere arts wilde want dan kon ze niet uitrusten dus dat doen we dan maar niet meer.
    En bij temp boven 38 meteen weer bellen.
    Ook was het goed dat ik bv gaf want dat geeft haar heel veel antistoffen en daarom dronk ze nu minder omdat ik heel veel mee geef.
    Ook antistoffen tegen verkoudheid(ben het nu zelf ook)
    Nou ja ga maandag weer de arts bellen want ze spuugde net mijn man weer helemaal onder.

    Ik ben blij dat ik gebeld heb en dat jullie ook schreven dat jullie het ook zouden doen want voel ik me wat minder een overbezorgde moeder door.
     
  7. Ranjeewha18

    Ranjeewha18 Niet meer actief

    jesscia, ik durf voormezelf niet te bellen, maar voor me kinderen bel ik altijd!
    bezorgde moeder liever dat dan dat ik ietsover het hoofd heb gezien!

    fijn dat je nu een beetje weet wat er aan de hand is !
    groetjes
     
  8. victoria

    victoria Fanatiek lid

    15 jun 2006
    1.131
    0
    0
    Jessica: Je bent helemaal geen overbezorgde moeder. je kan maar beter gaan ipv dat je jezelf steeds zorgen maakt. Hopelijk wordt ze snel weer beter.

    Pinquin: bedankt voor je antwoord. We gaan vanavond half elf proberen, kijken hoe het dan gaat en als ze dan niet zo vroeg komt, dan gaan we tien uur proberen.
     
  9. victoria

    victoria Fanatiek lid

    15 jun 2006
    1.131
    0
    0
    Het lijkt erop dat Isis een soortgelijk virus heeft als Lilly (Jessica). Ze komt steeds om de drie uur voor een voeding (dus vannacht twee keer) en drinkt dan zo'n 60 cc. Ze is verkouden, heeft een beetje een gorgeltje wat ze wel kan ophoesten en heeft zichzelf vanochtend er helemaal onder gepoept. Ze is verder wel heel alert en lachen en geen verhoging. We lopen als hele gezin ook te snotteren, dus het is ook niet verwonderlijk dat zij het ook heeft.

    Hoe is het met jullie? Jessica, zijn jullie de nacht goed doorgekomen?
     
  10. Aussie73

    Aussie73 Actief lid

    15 jan 2008
    494
    0
    0
    Hoorn
    @Juffie: Ik hoop dat Nathan weer helemaal beter is! Ik slaap soms direct in maar eergister nacht terwijl Joe heel goed sliep heb ik bijna de hele nacht wakker gelegen: verkouden en pijn in mijn schouder...

    @Dimmel: Spannend en leuk zeg voor het eerst een paar daagjes weg met Diego! Veel plezier
    Wat een leuke foto zeg!

    @Marije: Ik heb het idee dat ik bij Joey ook het begin van een tandje zie :confused: Ik hoop het eigenlijk niet want als ik hoor wat een last Kian er van heeft mag het van mij nog wel even duren!

    @Victoria: Petje af hoor met jouw twee kids! Ik vind het met één al heftig! Ik bedoel dan vooral qua slapen hé!?!?

    @Oem: Leuk kado voor jouw man!

    @Kiki: lijkt me erg zwaar dat je man zoveel weg is. Ik vind het al irritant als mijn man 's-avonds een uurtje later thuis is dan normaal :(

    @Dani, ik hoop dat het bleoden nog stopt voor je er medicijnen voor moet krijgen!

    @Parel: rub it in....Ik ben afgelopen maandag 36 geworden! Moet ik me zeker oud voelen hihihi Nou ik voel me regelmatig nog 16 ! En voor wat het waard is knap dat je op jouw leeftijd al een kindje heb! Ik had het toen niet aangekund hoor! Vooral mentaal niet!

    @Nataly: sterkte met jouw vriendin. Het is altijd erg verdrietig als er iets is met een baby! Babymassage: Ik ben benieuwd, wij gaan dat op de nagym leren.

    @Vis: Mijn man en ik zijn ook zo verkouden, dikke keel, snotneus enz Tot mijn geluk hebben we Joe nog niet aangestoken, hoop dat het zo blijft!

    @Adriana: met recht een Pietje Bell! Enig !
    Lekker als je man je een beetje ontziet hé? Mijn man heeft gisteren en vannacht de nachtvoedingen op zich genomen en gisterochtend er zelfs al om 8 uur met Joe eruit gegaan waardoor ik nog heerlijk tot 10 uur heb geslapen. Dus vandaag is het mijn beurt, kan hij nog effies lekker slapen.

    @Dani, voor zo'n smetplekje bij Jarno zijn oor (of nek, oksel, liezen e.d.) Kan je het beste maizena gebruiken!Echt waar! Het is zo goed als direct weg. het droogt namelijk de plek in en is natuurlijk parfumvrij en het klontert niet. Dat Joe nog heel klein was deden wij hem droogfohnen op die plekjes en daarna maizen erop en hij heeft nog nooit een smetplekje gehad! Echt een grootmoeders tip! p.s. Met het fohnen moet je wel je hand ervoor houden zodat het niet te heet wordt!
    Ik heb voor valentijn een lief kaartje gehad waarop stond:
    "Mijn allerliefste vrouw, wat hou ik toch van jou en ons kind kusjes van een stille aanbidder" aah schattig hé? Normaal doen we er nooit wat aan dus was ik extra blij verrast!

    @Bianc: ik ga ook lekker veel weg met Joe. Ik kan heerlijk naar de stad lopen met hem dacht dat het zo;'n halfuur driekwartier lopen was maar heb nu een kort weggetje ontdekt van net een kwartier! Dus dat is heerlijk. Daarnaast ben ik heel snel met hem in en uit de auto krijgen dus we zijn heerlijk mobiel! Lekker op visite en de hort op! Is voor mama ook fijn :p

    @Jessica: Ik ben blij dat je naar de andere meiden geluisterd heb. Als jij het niet vetrouwd lekker blijven gaan totdat je gerust gesteld bent! Ik hoop dat het inmiddels wat beter gaat!

    @Pinguin, ik hoop dat Quinn beter is!

    Nou ik heb volgens mij weer eens op iedereen gereageerd :)

    Joe doet het steeds beter: 8 uur, 1 uur, 4 uur en zowaar nog effies door tot 7 uur ! Overdag nog steeds wel eigenlijk continu wakker maar dat vind ik niet zo erg als hij 's-nachts okay geslapen heeft!

    Ik ben afgelopen maandag 36 geworden en heb van mijn man een middagje beautyfarm gehad! Met hem nog wel ! Dat is nog het grootste kado hihihi want hij houd er niet van. We hebben een uur een hotstone massage gehad en 75 (!) minuten gezichtsbehandeling met massage. Het was heeeeeeeeeeeeeeeerlijk! Daarna nog romantisch met zijn tweetjes uit eten! Het was voor het eerst dat ik zo lang zonder joe was. Tot gisteren was dat max een uurtje geweest en gisteren toch wel 7 a 8 uur :confused: Maar hij had het heerlijk gehad bij oma en opa. Ze zijn uren met hem wezen wandelen en gespeeld. Opa was beretrots want Joey heeft de hele dag naar hem gelachen :D Oma en Opa waren het alleen wel even oneens. Toen Joe na anderhalf uur weer honger leek te hebben wilde Oma hem nog een fles geven maar Opa vond van niet. Uiteindelijk heeft Oma het lekker toch gedaan en wat denk je ? Fles schoon op ;) ;) Tja oma instinct is misschien nog wel beter dan moeder instinct hahaha

    Joey is zo ongeloofelijk sterk. Ik zal een foto in mijn album zetten van hoe hij zich omhoog houd in de box!

    Straks weer babyzwemmen dat is zo leuk! En hij vind het heerlijk!

    Nou meisjes lekkere zondag en ik zal mijn best blijven doen met reageren en schrijven!

    x aussie
    @
     
  11. bianc

    bianc Fanatiek lid

    30 nov 2005
    2.251
    0
    0
    Zuid-Holland
    @ Juffie, een wekker zetten voor de laatste voeding doen wij ook niet, tussen 8 en 9 een grote fles en als ze dan wakker word is dat rond 24 maar dan zijn wij nog op. Maar vaak is die fles van 24 niet nodig. Gisteren kreeg ze de fles van 22 uur pas om 23.30 ( lag zo lekker te slapen en we waren op visite ) bij thuiskomst wakker en gelijk gegeven, vanmorgen om 8.15 wakker! Eigenlijk een fles overgeslagen nu ( de echte late ).

    @ Dani, lekker he ff tijd voor jezelf en lekker tutten!
    Je voel je gelijk een heel ander mens als je ff de tijd voor jezelf hebt genomen!

    @ Pinquin, hoe was je romantische etentje met je mannetje..?!
    Hebben jullie een leuke avond gehad saampies..?
    Wel ff wennen denk ik zonder kids of niet?
    Is de koorts van Quin al minder?
    Ja het is echt heerlijk dat Jordan overal mee naar toe kan en ook overal slaapt!
    Hihi ze is idd een plaatje he..;)
    Jij kids zien er ook erg schattig uit hoor, mag je trots op zijn!

    @ Aussie, wij zijn ook echt veel op pad, erg veel aan de wandel ( is goed voor de bil en beenspiertjes he hihi ) en we zitten ook hup in de auto en gaan overal naartoe!
    Gewoon veel voeding back-up in de tas hebben en lekker de hort op!

    Ohhh aussie nog gefeliciteerd met je verjaardag en wat ben jij verwent zeg, heeeeerlijk!

    Mag jij al babyzwemmen, hier mag dat pas met 3 mnd...
    We zwemmen wel elke dag in bad hier thuis hihi, dat vind ze geweldig, druk aan het spartelen dan joh hihi!

    Fijne dag allemaal!
     
  12. Moe

    Moe Fanatiek lid

    22 jan 2008
    1.319
    0
    0
    hai meiden

    hier druk weekend gehad
    veel bezoek etc en de taart vond hij geweldig :D
    en hij was ook nog eens lekker :D

    Voor Rana een speen nummer 3 gehaald
    moet zeggen dat dit nu veeeel beter werkt

    Parel zou je weer een kindje willen?
    is wel stoer als je het nu al aan kan..
    ik moet er echt nog even niet aan denken..

    Aussie: LEKKKKKKKKKKKKER
    zo'n verwendagje, ik denk dat ik dat ga doen
    als Rana 3 of 4 maanden is
    dan durf ik haar makkelijker achter te laten
    ik vind het nu nog steeds wel moeilijk
     
  13. Vis1978

    Vis1978 Bekend lid

    22 jan 2008
    509
    0
    0
    Alkmaar
    Goedemorgen allemaal,

    Wat is die Famke een sterke en stoere meid zeg! Nu al omdraaien!

    @Jessica: hoe gaat het nu? Je bent geen overbezorgde moeder hoor, maar een bezorgde moeder en dat was dus duidelijk niet voor niks. Je moederinstinct werkt goed en daar mag je trots op zijn!

    Ik heb een knuffelbeer gekregen van Dennis, heel schattig. Meestal krijg ik een grote bos bloemen, maar ik had mezelf donderdag al op bloemen getrakteerd, dus dat vond ie een beetje overbodig. Heb gisteren foto's gemaakt van Jamie samen met de beer, zijn erg leuk geworden. Mijn camera gaat tegenwoordig overal mee naartoe.
    Dennis vond het naambordje voor bij de voordeur echt ontzettend leuk! Ook heeft Dennis een valentijnskaart aan Jamie gestuurd, maar die hebben we nog niet ontvangen, ben erg benieuwd wat erin staat.

    Jamie kwam meestal om de 3 uur, maar sinds 3 dagen komt ze na de voeding van half 7 's ochtends ineens 4 uur later. Ook maakten we haar 's avonds wakker om 8 uur en weer om 11 uur, maar gisteravond pastte mijn ouders even op en zei mijn moeder dat ze heel slecht dronk om 8 uur, dus dat ze misschien nog helemaal geen honger had. Ze is daarna in slaap gevallen en we hebben haar maar lekker laten slapen, toen kwam ze om kwart over 4 vannacht pas weer. Vandaag probeer ik er dus 4 uur tussen te laten en als ze wel eerder wil, dan merken we dat snel genoeg :). Twijfel wel of ik haar nog wakker zal maken om 11 uur vanavond, aangezien ik morgen weer moet werken, ach....we zien wel hoe het loopt vandaag.

    Ik ben zelf nog snipverkouden en voel me niet helemaal top, hopelijk steek ik Jamie niet aan.
    Ook moet ik morgen weer werken, dus het zou leuk zijn als ik me dan een beetje lekker voel.
    Had verwacht dat ik er meer tegenop zou zien om weer te gaan werken, maar moet zeggen dat ik er best een beetje zin in heb.

    Nou, madam roept, dus ik ga haar maar eventjes vermaken. Het is nu 3 uur en 1 kwartier na haar laatste voeding, dus ik ben benieuwd of ik het nog even kan rekken.

    Grtjs,
    Hanneke
     
  14. joss81

    joss81 Fanatiek lid

    18 mei 2007
    1.153
    0
    0
    zwolle
    @jessica, hoe is je nacht verlopen?

    @aussie, wat een verwennerij zeg!

    @vitoria, ik geef de laatste voeding ergens tussen 23 en 1 uur, erg wisselend dus nog (geef BV) maar voor die tijd leg ik hem al wel in bed. Hij gaat eigenlijk na iedere voeding nog een half uur spelen in de box of knuffelen en dan naar bed. Na de voeding van ong 21 uur gaat ie naar boven en geef ik de laatste voeding ook boven.
    Hoe is het nu na vannacht met Isis?

    @hanneke, oh dat je zin hebt om te werken :confused: Ik moet er nog niet aan denken. Nou ja gelukkig maar, beter met zin dan tegenzin weer aan de slag! haha

    @oem, fijn dat je cadeautje in goede aarde viel.
    Slaapt Rana nog steeds zoveel? Was je bezorgd over toch?

    Hier slaapt Vince de laatste dagen ook weer meer. Blijkbaar heeft hij het nodig. Heb het idee dat er steeds meer regelmaat in komt. Maar daardoor word ik eerlijk gezegd ook weer wat krampachtiger met weggaan...het gaat nu net zo lekker zo. Moet mezelf er wel toe zetten om dingen te blijven ondernemen denk ik.
    Die onzekerheid of je het wel goed doet blijf ik erg lastig vinden hoor. Als Vince een paar dagen 'A' doet denk ik dat 'B'misschien weer beter is, en andersom ook..... hmmz zal er wel bijhoren.
    Heb er de ene dag ook meer last van dan de andere hoor.
     
  15. Dani84

    Dani84 Niet meer actief

    Hey dames!

    Hier een hele goeie nacht gister om 10 uur gehad en geslapen tot half 6! en daarna tot half 10! Heerlijk hoor :D

    De krampjes bij Jarno zijn alweer minder gelukkig.. was gewoon een paar daagjes.. misschien hoorde dit bij z`n sprongetje?

    @ jessica goed dat je bent gegaan! hoop dat ze nu opknapt en jij zelf natuurlijk ook!

    @ Aussie.. zo jij bent zeker verwend!

    @ Victoria ik geef de laatste voeding wanneer Jarno komt (BV) meestal is dit rond een uur of 10 a 11.. als hij om 9 uur komt pak ik hem (als hij wakker wil worden) om 12 uur nog een keer

    @ Bianc.. ja dat is echt heerlijk ff tijd voor je zelf!

    @ Aussie.. Het lijkt meer een soort (open) exceem wat Jarno heeft.. vind het niet echt smet plekjes..

    Oh visite! tot laterrrr
     
  16. Moe

    Moe Fanatiek lid

    22 jan 2008
    1.319
    0
    0
    hey Joss

    jaaaa Rana slaapt nog steeds zoveel
    maar ik heb er inmiddels vrede mee
    ze groeit goed en is vrolijk als ze wakker is
    dus ik heb er geen probelemen meer mee...
    Hoe ist met Vince doet tie het goed?

    vinden jullie het nou niet mooi
    dat we elkaar vanaf het begin van de zwangerschap
    kennen en zoveel met elkaar hebben meegemaakt
    tijdens de zwangerschap etc.
    en nu dat we allemaal bevallen zijn..
    het is alweer bijna een jaar geleden dat ik posi
    teste..
    1 april om precies te zijn :D:D
     
  17. parel1988

    parel1988 Bekend lid

    2 apr 2008
    524
    0
    0
    ja tijd gaat inderdaad snel voorbij,,
    toen ik de zwangerschaps test in me handen had hihi
    @oem. ja ik zit wel te denken aan een 2 de kindje
    sommigen zullen misschien denken je bent gek..
    maar ik wil het heel graag.
    ook natuurlijk eerst afwachten wanneer ik zwanger ben
    misschien duurt het wel een jaar ofzo..

    alles is welkom

    gaan jullie nog op vakantie dit jaar dames? en waar na toe...
    wij gaan als het goed is in jullie op vakantie voor 4 weken..na marokko..
     
  18. Marijee

    Marijee Fanatiek lid

    21 jan 2008
    2.295
    0
    0
    heejj meiden..

    pff ik moet echt wat vaker komen :oops: heb steeds best wat bij te lezen terwijl ik wel vaak lees maar geen tijd hem om te typen.

    @Jessica.. goed dat je hebt gebeld! nu ben jij ook gerustgesteld en indd ik denk dat iedere moeder zou bellen.. en beter iets meer bezorgd en dat het allemaal goed gaat dan denken "ik kijk het wel aan" en er gaat wat mis.

    @victoria.. wat vervelend dat bij jullie iedereen ook al verkouden is. ik ontspring de dans tot nu toe nog gelukkig!

    @aussie..
    wat heerlijk zeg zo verwen dag! dat doet een mens en vooral een vrouw goed ;)
    bij Kian ziet het begin van een tandje er uit als een wit puntje en dat word steeds groter en dan komt er een bobbel op het tandvlees. ook kan het tandvlees wat wittig worden op die plek. maar dat je nu een begin ziet betekent nog niet dat het nu ook door gaat groeie, dat zeiden ze bij mij op het CB. bij kian doet dat het helaas wel alleen in een sloom tempo ;) haha
    hij zit nu bij de bobbel fase :p
    en dat heerlijk dat Joe het steeds beter doet!
    en natuurlijk nog gefeliciteerd met je verjaardag :D

    ik kan ook echt niet wachten tot ik kan gaan baby zwemmen met Kian. maar eerst ff ze eerste inenting. op een 1 of andere manier durf ik het niet eerder.

    @Oem.. fijn dat speen 3 wel goed is!
    en ik heb ook 1 april positief getest! :D
    indd alweer bijna een jaar geleden. wat gaat de tijd toch snel. en ik vind het indd ook erg leuk dat we nu al zo'n tijd met elkaar kletsen. jammer dat er gaande weg wel mensen zijn weggegaan. maar zo blijven we wel met een mooi clubje over!

    @hanneke.. alvast veel plezier op je werk morgen. ik hoop dat je je dan wat beter voelt!

    @jos.. ik herken het. als het er op gaat lijken dat Kian een ritme krijgt ben ik ook veel voorzichtiger met uitstapjes enzo. maar ik zet dan de knop om van als hij echt een ritme zou krijgen gaat dat niet weg wanneer je even weg gaat naar buiten met hem.

    @Parel.. knap hoor dat je alweer aan een 2de denkt.
    ik zou ook graag een 2de willen maar nu nog niet.
    eerst maar is een leuke vent vinden en een goede vaste relatie mee opbouwen. dacht ik ook met me ex te hebben ma okey.

    ik ga dit jaar een weekend naar barcelona met me moeder. Kian blijft dan bij Opa ;)
    hij is dan al 9 maanden dus dan moet ik hem wel een weekendje kunnen missen hoop ik ;)
    ----------------------------------------

    hier gaat verder alles goed.
    Kian slaapt meer en eet goed. hij wil zelfs elk 3 uur nu 200cc hebben. maar dat kan niet want dan komt hij boven de 1000 cc per dag uit .. gelukkig moet ik morgen na het CB en kan ik vragen wat ik kan doen want het gaat zo nu al 3 weken en soms weet ik echt niet meer wat ik moet doen want water kan ik niet geven omdat hij dat er gelijk weer uitgooit door de verborgen reflux :(
    hoop eigelijk dat ze gaan zeggen dat ik hem een papfles in ochtend en avond mag geven ma het is afwachten.

    morgen ook 1ste prikjes :( zie er best wel tegen op. maar het zal allemaal vast goed gaan.

    fijne zondag nog meiden.

    Liefs xx
     
  19. Marijee

    Marijee Fanatiek lid

    21 jan 2008
    2.295
    0
    0
    nog ff 3 fototjes van mijn mooie ventje!

    [​IMG]
     
  20. Marijee

    Marijee Fanatiek lid

    21 jan 2008
    2.295
    0
    0

Deel Deze Pagina