Zijn er meer meiden die vaak alleen zijn?

Discussie in 'De lounge' gestart door jolie, 9 nov 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. tanja8

    tanja8 Niet meer actief

    oh ja..
    Ik laat mijn man dus savonds vaak alleen..

    Maar tips.? lastig ik zoek ze zelf ook :)
     
  2. Lore

    Lore Actief lid

    24 apr 2005
    127
    0
    0
    Studente
    Herentals
    Ik ben eigenlijk niet zo vaak alleen.
    Ik ben wel voor een jaar gestopt met werken, omdat we hier met 3 kleine kindjes zitten, maar Bart werkt nog! Ik heb steeds de 3 kinderen rond my heen, en krijg ook heel veel bezoek van vrienden, heb dus altijd wel iets om handen, maar kan er ook wel eens van genieten van een rustig moment!
     
  3. Amidala

    Amidala Actief lid

    12 nov 2006
    129
    0
    0
    gelderland
    ik ben ook vaak alleen mijn vriend heeft onregelmatige diensten zie ook mijn topic. hij werkt avond ±16.00 – ±0.30 en nacht ± 0.00 – ±8.30 diensten. ik werk ook fulltime dus ben ook vaak alleen. je raak ter wel aan gewend, ik weet niet hoe dat straks wordt? we zijn nu druk bezig met klussen hopelijk hebben we snel gezelschap!;)

    we hebben ook een hondje dit geeft toch gezelschap en je kan lekker met hem wandelen, spelen en trainen! dit geeft toch het gevoel dat je niet helemaal alleen bent hij heeft je ook nodig, en er is iemand als je thuis komt die je enthousiat verwelkomd :) :)

    groetjes
     
  4. linda83

    linda83 Actief lid

    Ik heel vaak alleen , ik heb geen vriend(meer) en woon nu alleen.
    In het begin was dat wel wennen maar nu vind ik t heerlijk.
    Ik heb elke woensdagavond "zusjesavond" dan komt mn zusje op bezoek.
    Dan nog 1 a2 avonden dat ik met vrienden wat afspreek en de rest van de week zit ik alleen.
    Ik vermaak me met tv kijken, internetten, mn babysite ook heb ik een map gekocht die ik later aan mn kind wil geven hier schrijf ik van alles in ook gedichtjes of foto's.Verder maak ik muziek kijk een filmpje..of wat ook leuk is is een keer in de zoveel tijd je interieur veranderen geen nieuwe kopen maar gewoon alles anders neerzetten.Ben je echt wel een avond mee bezig en ik vind t altijd super :)
     
  5. talia

    talia Fanatiek lid

    27 nov 2005
    2.561
    0
    0
    kapster
    belgie
    mijn man heeft om de week middag post dan ben ik van 14u tot 22.30 alleen thuis vind het niet echt geweldig omdat ik mijn mannetje zo erg mis want lig graag knus samen voor de tv maar dat geeft me dan wel weer de tijd om te lezen want dat doe ik super graag.
     
  6. Loveazra2

    Loveazra2 Bekend lid

    8 mei 2006
    570
    0
    0
    Nederland
    Ik ben ook elke avond alleen thuis, mijn man gaat tussen 13.00 en 15.00 naar zijn werk en is door de weeks om 22.00 thuis en vrijdag zaterdag pas om 23.00.
    Ik ben wel blij dat azra me nu 'gezelschap' houd want in het begin van onze relatie voelde ik me wel alleen s'avonds en verveelde ik me vaak.
     

Deel Deze Pagina