oktober 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door rachel22, 29 okt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. gabje20

    gabje20 Bekend lid

    20 jan 2006
    597
    0
    0
    Alle mama's gefeliciteerd !

    Hier gaat ook alles goed, angelina slaapt lekker ! Nu ook overdag iets meer en af en toe zelfs in dr bedje !

    De laatste fles krijgt ze om 22.00 uur en slaapt dan tot 6.00 uur door ! Super lekker een lange nacht...

    Verder doet ze nu lachen met geluid, en schrikt als ze zichzelf hoort. (haha) Alles is leuk en ze moet alles even voelen of aanraken. Het brabbelen gaat ook lekker ook als ze in de nacht wakker wordt brabbelt ze er flink op los. Gaat dan wel na een half uur weer slapen, en niet huilen dus laat dr lekker liggen.

    En hoe gaat het bij jullie allemaal ?

    Groetjes gabje
     
  2. Silly

    Silly Fanatiek lid

    24 okt 2005
    1.537
    0
    0
    Vanacht kwam Quinn om 3.45 en vanmorgen om 7.45 dus dat viel niet tegen. Hij gaat steeds meer z'n uren verlengen dus hoop een stapje in de goede richting.

    Yentl@ daar had ik wel rekening mee gehouden; m'n zoontje had alleen zijn schoen gezet en ik had er voor Quinn ook en kadootje in gedaan. Had een nieuwe fopspeen ingepakt. Voor de volgende keren heb een lepeltje (uit de blije doos :oops: ) en een drinkbeker, wel een beetje voorbarig :D ingepakt. De rest geef ik op 5 december.

    Silly
     
  3. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hoi Silly

    Ja ik ben nu ook voorbereid en heb wat kleine dingetjes gekocht.
    Het gaat met Quinn de goed kant op dus?Met Vince ook aardig gister laatste fles om 22:30 en daarna kwam hij om3:30 en om 7;30 dus kan tussen door aardig slapen.

    Groetjes Claudia
     
  4. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Goeiemorgen dames,

    Allemaal een beetje kunnen slapen?
    Ik wel,Vince heeft het vannacht 5 uurtjes volgehouden tot 4:30 en daarna kwam hij om 8:00 dus wie weet krijgt hij de slag te pakken :)

    Gaan jullie nog iets leuks doen van het weekend?
    Wij hebben zondag ons kraamfeest heb er nu al erg veel zin in \:D/


    Liefs Claudia
     
  5. Lia

    Lia Bekend lid

    10 nov 2006
    989
    0
    0
    Secretaresse
    Op zich redelijk geslapen, Yuri slaapt nu ook 5 uur achter elkaar, maar ik voel me echt als een vaatdoek. Het huis is een bende, de wasmand reikt zo'n beetje tot aan het plafond, ik ben enorm verkouden aan het worden, m'n hubby moet ook nog eens het hele weekend werken... sorry, zit er echt ef doorheen en heb erge zelfmeelij. Ik heb een redelijk pittige bevalling gehad en op dagen als vandaag kan ik er echt niet goed tegen dat ik fysiek nog lang niet alles kan wat ik zou willen kunnen. En dat die tranen verdorie nog steeds zo los zitten :cry:

    Maar goed, genoeg gezeurd...

    veel plezier met het kraamfeest morgen!
     
  6. bobbelientje

    bobbelientje Actief lid

    2 nov 2006
    320
    0
    0
    Noord-Holland
    Hi meiden,
    Ik heb ff een vraagje. Chenoa slaapt 's nachts soms ook een uurtje langer door als normaal (ze komt om de 4 uur), maar het lijkt erop dat ze dat uurtje met voeding overdag moet inhalen. Dan komt ze ineens om de 3 1/2 uur. Hebben jullie dit dan ook?

    Groetjes, Marloes
     
  7. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    hoi allemaal

    @bobenmarloes:Dat doet Martina ook s'nachts zit er ongeveer 4,5 uur tussen en overdag ongeveer 3,5 vind het op zich wel een lekker ritme.

    @claudia:fijn kraamfeest morgen

    Zo ik heb de sinterklaaskadootjes binnen voor de kinderen

    Martina had al twee dagen niet gepoept tot gisteravond mn man had haar lekker op schoot zegt hij tegen mij pak haar even over ze heeft een kadootje voor je . :)
    Ze zat tot haar nek helemaal onder het was met recht een spuitluier en het stonk behoorlijk.


    liefs jacoba :D
     
  8. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Mijn dochter is ook op 23 oktober geboren...Ben dus eigenlijk een oktober mama. Lees wel met jullie mee, maar omdat ik was uitgerekend op 3 november klets ik nog bij de novembermama's.

    Liefs Sensee
     
  9. Silly

    Silly Fanatiek lid

    24 okt 2005
    1.537
    0
    0
    Hoi Senseemillia, leuk nog een oktobermama erbij.

    @claudia, veel plezier vandaag.

    @bobenmaroes, bij onze Quinn wisselt het ook vaak. Hij heeft begint ook te verlengen maar soms komt hij ook weer veel eerder om z'n voeding. Ik denk dat ze gewoon een beetje het ritme proberen op te pakken zodat daardoor de nachtvoeding vervalt (hoop ik eigenlijk :) ).

    @lia, nou van die dagen heb ik ook hoor. Ik heb ook een zware bevalling gehad en ben altijd een bezige bij geweest. Maar aan het eind van de dag ben ik helemaal op. Ga ik maar weer om 21.30 naar bed want moet er 's-nachts weer uit. Gezellig hè :( . En ik wil weer zo graag sporten dat is echt een ontspanning voor mij. Heb al wel2x paardgereden maar dat vergt nog erg veel energie en daardoor gaat het dus niet zoals ik wil. Mijn 1e bevalling was nog zwaarder en toen duurde het nog veel langer voordat ik me een beetje beter voelde. En je zeurt helemaal niet Lia want zo voel je je gewoon. En hier mag je lekker even "zeuren" ;) .

    Silly
     
  10. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Goeidemorgen allemaal,

    Vince heeft dat ook snachts slaapt hij 5 uurtjes en overdags komt hij tussen de 3 en de 4 uurtjes,vindt dat niet zo probleem.

    @Senseemillia welkom bij de oktobermama's

    @Lia, ik weet wat je bedoeld en het geeft niks,ik had van mijn dochter een hele makkelijke bevalling en van Vince een keizersnede.Die ks is me 200% meegevallen maar dat ik daarna veel minder mobiel was daar heb ik zo nu en dan ook wel een traantje om gelaten hoor!Hoort er allemaal bij :)

    @Jacoba ,lekker als ze een broek vol hebben en dan hebben die mannen altijd iets anders te doen! :rolleyes: Of ze staan zo onhandig te wezen dat je het uit eindelijk toch liever zelf doet(tenminste ikke dan :) )

    Meiden bedankt ,met het kraamfeest gaat het helemaal goedkomen vanmiddag.

    Groetjes Claudia
     
  11. Lia

    Lia Bekend lid

    10 nov 2006
    989
    0
    0
    Secretaresse
    Thanks voor de support allemaal! Vandaag gaat het gelukkig weer een stuk beter :D .

    Het helpt ook niet dat we momenteel op een flatje 4 hoog zitten zonder lift.. alleen met Yuri naar buiten gaan is haast ondoenlijk. Tegen de tijd dat ik alles beneden heb, ben ik bekaf (en dan moet ik dus weer 8 trappen op naar boven). En omdat mijn man veel bezig is geweest om het nieuwe huis zo snel mogelijk klaar te krijgen, zat ik hier dus redelijk vaak alleen met Yuri... en hoeveel ik ook van Yuri houd, dat geeft bij tijd en wijle best een opgesloten gevoel.

    Gelukkig verhuizen we volgende week zaterdag naar het nieuwe huis, een gewone 1-gezinswoning waar we alle ruimte met z'n 3-tjes hebben... ik kijk er zo naar uit! Maar vandaag zijn we in ieder geval even lekker met z'n 3en wezen wandelen en daar ben ik weer helemaal van opgekikkerd!

    @Jacoba: de eerste keer dat mijn hubby een 'golden shower' van Yuri kreeg zat werkelijk alles onder... het aankleedkussen, Yuri, hijzelf... hij bedacht toen Yuri even terug in bedje te leggen, zodat hij in de badkamer het badje vol kon laten lopen en zichzelf te verschonen. Op zich een goede aktie ware het niet dat hij Yuri zonder luier in bed had gelegd. Nou, toen bleek dat Yuri's blaasje nog niet helemaal leeg was, beddegoed dus ook helemaal onder... gelukkig is de grote boodschap ons toen bespaard gebleven :)

    @Senseemillia Ook namens mij, van harte welkom bij de oktobermama's ! Leuk dat onze baby's op dezelfde dag geboren zijn... al scheelde het bij mij niet heel veel. Yuri was er pas om 22.20 uur!

    @Claudia: Hoe was je feestje vandaag?
     
  12. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Goeiemiddag dames!

    Hoe gaat het met iedereen?
    Hier gaat het prima. Na wat daagjes een beetje ziekjes en rustig aan gedaan te hebben, kon ik er vandaag weer helemaal tegen aan.Jayna is zo lief en tevreden! Gisteravond na de laatste voeding sliep ze wat moeilijk in, steeds huilen als we weer bij haar wiegje weg liepen. Maar toch maar even doorzetten en uiteindelijk na een uur, om kwart voor 12 sliep ze. Vanmorgen om 6 uur schrok ik wakker toen ik haar hoorde brabbelen, heeft ons meisje de hele nacht door geslapen, heerlijk!
    Vanmiddag nog even het bos in geweest. Hond ook mee, heerlijk weertje was het zeg!

    Nou ik zal even met het eten beginnen. Jayna slaapt nog, maar zal straks vast wel willen drinken.
    Heb nog 2 nieuwe foto's geplaatst van ons meisje!

    Tot gauw.
    Liefs Sämira
     
  13. Lia

    Lia Bekend lid

    10 nov 2006
    989
    0
    0
    Secretaresse
    Heb even naar je foto's gekeken... wat een snoepie! En wat lekker dat ze al zo lang achter elkaar slaapt! Yuri heeft de 6 uur achter elkaar slapen nog niet gehaald, maar goed... met 5 uur zijn we ook niet ontevreden, hoor!

    Ga ook eten... hubby is werken, dus voor mij is het maar gewoon een kant-en-klaar van de AH, want koken voor mezelf alleen vind ik op de een of andere manier altijd zo ondankbaar.
     
  14. Silly

    Silly Fanatiek lid

    24 okt 2005
    1.537
    0
    0
    @Semmi, wat een lieve foto met dat handje voor haar gezichtje.
    Lekker zeg dat ze de hele nacht heeft doorgeslapen.
    In het weekend hebben we die van ons een keer om 00.30 en 1.00 gevoed en toen kwam hij pas om 5.30 en 6.15; dat was heerlijk maar ja we gaan het hem natuurlijk niet aanwennen om om 1.00 eten te krijgen want dan moeten we nog langer opblijven. Gisteravond om 22.45 de fles gegeven en toen kwam hij om 4.00 en vanmorgen om 9.00 weer dus kan vandaag een voeding overslaan.

    @lia, die van ons haalt ook nog steeds maximaal de 5 uurtjes en geen 6. Hoop ook dat dit snel veranderd. Gelukkig is hij al wel aan het verlengen dus hoop dat dit een goed voorteken is :) . Vind het ook zwaar hoor die nachtvoeding, kan er maar niet aan wennen.

    Fijn voor jullie straks jullie nieuwe huis en niet meer 8 trappen moeten lopen om weg te kunnen. Kan me voorstellen wat een gehannes dat moet zijn met al je spulletjes. Voel me af en toe ook een pakezel als we eens eventje weg willen.

    Silly
     
  15. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Goedemiddag allemaal,

    Ik ben weer een beetje bij gekomen van het kraamfeest van gister.
    Het was heel erg druk maar SUPER gezellig.We hadden op het geboortekaartje gezet dat het van 15 tot 17 zou zijn maar we hebben er nog 2 uurtjes aan vast geplakt.Alles was supergoed verzorgd warm/koud buffetje erbij echt een heerlijke dag gehad.
    Vince is ook verschrikkelijk verwend ik ging naar huis met 2 vuilnis zakken met speelgoed en een zak met kleertjes!
    Ook Yentl werd niet vergeten en is ook lekker verwend.


    Iedereen een leuk weekend gehad?

    Ik lees dat de meeste beebs nu op de 5 uurtjes snachts zitten,vince ook maar soms ook nog een nachtje van 4 uurtjes er tussen door.Van mij mag hij die nachtvoeding nu ook echt wel over slaan!
    @ Lia alvast veel geluk in jullie nieuwe woning.

    Liefs Claudia
     
  16. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    @Claudia:Dan worden je kids deze maand echt verwend want sinterklaas staat ook nog voor de deur te trappelen met zijn kadootjes.
    Maar zo te horen heb je een geslaagd kraamfeest gehad.

    Ik ben weer terug bij af Martina wil niks niet in bed niet in de box of op schoot ze wil alleen maar drinken en huilen vannacht kwam ze om de 2uur om gek van te worden.
    Ik heb haar maar in bed gelegd ze huilt wel maar toch hoop ik dat ze in slaap valt.


    liefs jacoba
     
  17. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    @Jacoba ja idd worden de kids wel erg verwend.Vindt het zelf ook wel een beetje te gek worden.Ben blij dat ik voor sinterklaas ook kleding heb gekocht want speelgoed hebben ze nu zat!

    Vervelend is het als ze weer een terug val hebben.Dat heeft Vince ook steeds gaat een paar dagen goed en dan begint het weer.Gister om half 12 de fles gegeven en om hafl 3 was het alweer gillen terwijl hij de nachten ervoor 5 uurtjes sliep.Hij ligt nu in de box te keuvelen tegen zijn mobiel,moet zo even met hem naar de huisarts hij heeft allemaal uitslag in zijn nekje het lijkt net of hij een rode sjaal om heeft dus maar even navragen.

    Veel liefs Claudia
     
  18. Lia

    Lia Bekend lid

    10 nov 2006
    989
    0
    0
    Secretaresse
    In het nieuwe huis gaan we Yuri's schoentje zetten... niet dat ie daar ook maar iets van snapt natuurlijk, maar het is leuk voor het foto-album en paps en mams hebben natuurlijk de grootste lol :D

    Hubby had vannacht nachtdienst, dus ik ben vannacht voor het eerst alleen met onze kleine man geweest. Ging allemaal wel goed. 12 uur een flesje gegeven, maar hij sliep nog half, dus die ging maar voor de helft op. Vervolgens kwam om half vijf en nu om half negen.

    @Jacoba: Ik heb op Marktplaats een wipstoel met trilfunctie gekocht (FisherPrice Papasan).. als Yuri dreinerig is in de box of in bed zet ik hem daar even in en dan is ie zo stil. Het geeft een beetje het idee van autorijden, dan vallen ze ook zo in slaap. Echt goedkoop zijn ze niet. Ik weet niet wat ze nieuw kosten, ik geloof zo'n 100 euro, maar ik heb de mijne 2ehands van Marktplaats voor 55 euro gekocht.
     
  19. Silly

    Silly Fanatiek lid

    24 okt 2005
    1.537
    0
    0
    Bij Quinn wisselt het ook nog steeds. Gisterenavond om 21.30 bleef hij maar huilen, hij had al honger dus de fles maar gegeven. Mijn hele schema natuurlijk in de soep :rolleyes: . We zijn daarna maar gewoon naar bed gegaan en hadden zoiets we zien wel wannneer hij weer wakker wordt. Om 1.30 was ie wakker maar heb z'n speentje gegeven en toen viel hij weer in slaap. Pas om 3.00 uur kwam hij voor z'n fles dus dat was best netjes vanaf 21.30 af. Vanmorgen om 7.00 de volgende fles dus gelukkig viel het mee.

    Denk dat alle moeders het met me eens zijn; zal zo blij zijn al ie gewoon van 23.00 tot 7.00 doorslaapt.

    Quinn heeft nog steeds z'n wakkere periode tussen 20.00 en 22.00 en das ook niet altijd even prettig want dan willen we gewoon lekker even in de bank zitten en een filmpje kijken maar meneertje is dan lekker jengelig dus daar komt maar weinig van :( . Heb liever dat hij overdags wat meer wakker is en 's- avonds dan gaat slapen. Maar ja, dat heb je niet voor het zeggen helaas.

    @Yentl, ben je al bij de huisarts geweest? En wat was die uitslag nou precies.

    Silly
     
  20. diana1982

    diana1982 Actief lid

    25 okt 2005
    425
    0
    0
    nabij zwolle
    Ben sinds gisteren maar overgestapt naar de fles! Werd een beetje gek van de bv. zondag kwam ie 13 keer! dat is erg veel en veel huilen. gisteren de fles gegeven en hij was 3.5 uur onder zeil. En dat overdag. tenminste beter dan 2 uurtjes. Ben het nu aan het afbouwen en doe nu fles-bv-fles-bv en zo de dag door.gisteren heeft ie 2 flessen gehad. En nou maar hopen dat ie geen koemelkallergie heeft als mn andere zoontje.

    Hij drinkt in zn flesje nog maar 120 en hoop dat dat meer zal worden want hij mag al 165. Hij vind de voeding veel te zwaar. heb m gisteren gewogen met kleren aan en hij weegt 4.5kg dus hij is in feite niks gegroeid in een week. hij kwam vannacht om 3 uur toen 7 uur en 10 uur. dus dat is netjes vindt ik. Hoop dat ie tot 13uur stil is maar denk het niet want hij heeft bv gehad.
     

Deel Deze Pagina