tips gevraagd staan en dan niet meer kunnen gaan zitten

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door littlemama, 3 apr 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. littlemama

    littlemama Actief lid

    28 okt 2008
    141
    0
    0
    iris gaat nu sinds de laaste week steeds zich overla aan op trekken en loop dan een stukje langs de tafel of bank allemaal heel leuk hoor maar als mevr een half uur gestaan heeft dan wil ze weer zitten maar ze weet niet hoe .
    hoe moet ik dit haar leren ? :(
    in de box doet ze vaak haar handjes los als ze staat maar ze leunt dan met haar lichaam tegen de rand dus ze valt ook niet naar achter .
    wie weet hoe ik dit moet aan pakken want ik wordt er een beetje moe van zo heb ik haar neer gezetop de grond met veel huilen daarna maar zo staat ze weer en begint het weer van voor af aan .

    dus help [-o<
     
  2. laatje

    laatje Fanatiek lid

    5 nov 2006
    1.058
    0
    0
    Schoonhoven
    Ik heb hetzelfde probleem. Mevrouwtje durft dan niet meer en blijft roepen totdat ik haar help. Ze moeten het gewoon zelf doorkrijgen denk ik. Maar ik lees mee, misschien komt de goude tip wel voorbij!
     
  3. susanne85

    susanne85 VIP lid

    13 aug 2007
    9.759
    830
    113
    Noord Holland
    toen nikita net kon optrekken kon ze ook niet meer terug naar zitten als ze stond. zij liet zichzelf gewoon achterover kukelen :confused: of ze ging net zo hard roepen zodat ik haar terug zette.
    uiteindelijk wist nikita hoe ze t voor elkaar moest krijgen om een knieetje terug te plaatsen onder haar beentje en kreeg ze langzaam door hoe ze weer terug naar zit moest. ik denk dus dat je ff oet afwachten.
     
  4. wendyp

    wendyp Niet meer actief

    Ik had die vraag een tijdje terug hier ook gesteld.

    Maar het is afwachten, helaas. Sinds 2 dagen kan ze hier eindelijk ook gaan zitten, welinswaar alleen in bed, hoop dat in de huiskamer binnenkort ook komt.

    Nu gooit ze zich af en toe op de grond, gewoon achterover. Ook heel fijn.
     
  5. Tulp21

    Tulp21 Niet meer actief

    Idd afwachtten.
    Joshuah wist het in het begin ook niet meteen. Hij had het wel dezelfde week al meteen door puur toeval met zitten toen maar denk idd dat het beste is om af te wachtten. Het is zeker vervelend als ze gaan schreeuwen dat ze niet kunnen gaan zitten
     
  6. Cygnet2

    Cygnet2 Niet meer actief

    afwachten en ondertussen oefenen!
     
  7. mano82

    mano82 Fanatiek lid

    15 mei 2007
    1.554
    0
    0
    grafisch ontwerpster
    Hier is dat vrij snel gegaan. In het begin kon Louiza zich nog niet goed vasthouden en viel ze vaak automatisch op haar achterwerk, zo is ze vrijwel onmiddellijk gaan inzien dat ze makkelijk weer kon gaan zitten.
    Misschien moet je indd wat gaan oefenen door haat beide armpjes te nemen en ze telkens zachtjes te doen zitten... Uiteindelijk zal ze het zelf doen.
     
  8. Wen26

    Wen26 VIP lid

    16 jun 2007
    12.487
    0
    36
    Ik wil je niet 'bang' maken maar hier heeft dit wel een maand geduurd ofzo... ;)

    Fenne ging met 9 mnd overal aan staan en langs op lopen en kon echt niet gaan zitten... ik denk dat oefenen heel lastig is, want ze moeten het zelf door hebben. Dus hier was het ook afwachten...
     
  9. MamaSon

    MamaSon Niet meer actief

    Hier heeft het een week geduurd ongeveer.
    Het kan helpen om het voor te doen hoe ze weer kan gaan zitten, kinderen leren veel van het kijken naar papa en mama.
     
  10. sanneke

    sanneke VIP lid

    3 feb 2006
    5.476
    0
    0
    gewoon afwachten! het kwartje valt vanzelf. Bij Niels heeft het een week of 3 a 4 geduurd. Vanaf het moment dat hij zelf weer kon gaan zitten was hij weer meeeeeeegavrolijk.
     

Deel Deze Pagina