Zwangere dames van het PCO - clubje.

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Milla, 6 nov 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    Chantje, ik kom alleen met Seth. En mss dat Cira en ik samen rijden? Vind je dat nog wat Cira? En laat maar weten of we zelf wat mee moeten nemen en of je het allemaal gaat redden of dat ik/we wat kunnen doen. De tijd vind ik prima!

    lot, spannend idd een weekje weg voor het eerst zolang met Tygo! Wij gaan in aug 2 weken naar kroatie, vind dat nu ook al spannend! Waar gaan jullie heen met je vrienden?
     
  2. lot23

    lot23 VIP lid

    13 aug 2006
    6.130
    0
    0
    gelderland
    Makkie als het allemaal gaat lukken word het ibiza, Mallorca dit is niet zolang vliegen!
     
  3. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    GAAAAAAFFFF! en dat is vast goed te doen met Tygo hoor! Vliegen is idd maar kort en dat scheelt een hoop.

    Wij gaan met mijn ouders en broertje met de auto naar kroatie, maar we zijn nu toch aan het kijken of we een vliegreis kunnen boeken. Tis me nogal geen eind, bijna 1300 kilometer en dat met een kleintje van net 8 maanden. Maar een vliegreis boeken is nog niet zo makkelijk en vreselijk duur!

    Nou, ga zo lekker slapen. Seth slaapt, vriend komt heel laat thuis, heeft een vergadering/bijeenkomst helemaal in Hengelo! Morgen om 09.30 in het ziekenhuis zijn voor de allergietest van Seth. Ben benieuwd! Ik laat het jullie morgen uiteraard ook meteen weten!

    Slaap lekker meiden!
     
  4. Mvj

    Mvj VIP lid

    22 mrt 2007
    8.623
    0
    0
    zuster
    zuid - holland
    @chantje : ik kom alleen met jelmer , voor Jelmer hoef je niks in huis te halen ...die mag alleen kijken naar hoe andere baby's eten ;) :)

    @pooh : als je wel mee gaat mag je meerijden hoor !

    @makkie : ben ook zo benieuwd wat er uit seth zijn test komt als ik jou zo hoorde , heeft hij wel degelijk de eerste keer gereageerd ....of niet ?
    en het slechte drinken wat hij nu doet is dat ook niet een teken ..? laat hem even wegen morgenochtend als hij nou niet veel aangekomen is is het niet echt goed .....ben je al aan het bijvoeden ?

    @all : morgen het telefonisch spreekuur ....heb nog geen contact gehad met het zh dat ga ik morgen even doen

    ooh ja wie van jullie is er trouwens wel weer gaan roken na de bevalling ? ik wel ...tenminste ik rook alleen op mijn werk .....precies op de dag dat ik 2 jaar was gestopt ben ik weer gaan roken haha slecht he :cry: :oops: :)
     
  5. Milla

    Milla Niet meer actief

    @ Chantje, van 11.00 tot 13.00 ga ik niet redden ivm gymclubje en zwemles van de kinderen, dat zijn dingen waarbij ik heel graag aanwezig wil zijn. Daarnaast vind het eerlijk gezegd ook veel om voor 2 uurtjes meer dan 3 uur in de auto te zitten, ik rij dan wel niet zelf, maar toch.
    Kan het niet 's middags wat langer? Als je dit niet wilt is dat ook prima en moet je dat gewoon zeggen hoor!

    Je moet het niet verkeerd opvatten maar ik vraag me gezien de tijdsduur af of dat je er op dit moment echt wel zin in hebt, ik kan me gezien je verbouwing en dat je niet lekker in je vel zit voorstellen dat het misschien nu niet zo goed uitkomt, maar dat je het ook niet af wilt blazen.. Maar als het je niet 100% uitkomt, zie ik het ook niet zo zitten om te komen, omdat ik niemand tot last wil zijn, snap je?
    Ik hoor graag van je! Voel je in ieder geval nergens toe verplicht! doe het i.i.g op een manier dat jij je er goed bij voelt!!
     
  6. Milla

    Milla Niet meer actief

    @ Makkie succes met de allergietest!
    WIl jij trouwens, omdat het de vorige keer niet lukte, met het 2e kindje nog wel borstvoeding gaan proberen?
     
  7. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    Ben nog steeds ziek, snot komt mn ogen en oren uit ,bleh.En ik heb nog steeds geen stem! Gelukkig is de keelpijn wel weg nu! :)
    We willen van het weekend lekker effe er op uit. Kijken hoe Jens daar op reageert en hoe we het zelf doen, wat verder van huis zijn.
    Hij heeft goed geslapen vannacht. Wij dus ook!

    @makkie, succes met de allergietest! Enne Kroatie klinkt goed!!
    Wij willen in september naar 2 weken naar de familie in zweden. Mn schoonmoeder heeft een vakantiehuisje bij de zee, in de bossen en daar mogen we dan in! Ik zie alleen wel op tegen het vliegen. En, hoe neem je al die spullen mee? Kinderwagen, maxicosi etc etc?
     
  8. meisje0123

    meisje0123 Fanatiek lid

    24 aug 2007
    3.343
    0
    0
    Noord Brabant
    JEEEUUUUHHHHH vandaag 20 weken!!!!!!

    @ Chantje (en Milla een beetje): ik kom alleen (met baby in buik natuurlijk). Milla rijdt met mij mee. Ik geloof dat zij haar dochter graag mee wil nemen maar ik weet dat niet voor 100% zeker. Mij maakt de tijd niet zo veel uit, als ik maar rond etenstijd weer thuis ben i.v.m. de babyshower die ik 's avonds heb van een vriendin.
     
  9. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    2meisje, gefeliciteerd met de 20 weken!!!!
     
  10. Chantje

    Chantje Fanatiek lid

    5 mrt 2007
    1.432
    0
    0
    amersfoort
    Het feit dat ik niet lekker in mijn vel zit staat los van de meeting. Dat zag/zie ik wel zitten, anders had ik het niet voor gesteld. Dat de verbouwing veeeeeeeel langer duurt dan we dachten heb ik niet in de hand. Er wordt 's avonds een paar uurtjes gewerkt en voor de rest op zaterdag. Mijn broertje maakt onze woonkamer en ook de woonkamer van de buren 2,5 meter groter. Het is een grotere klus dan hij dacht en we lopen steeds weer tegen "problemen" aan die we niet hadden voorzien.

    Milla; ik snap dat je 3 uur rijden voor 2 uurtjes te veel vindt. En dat je 's morgens bij de activiteiten van je dochters aanwezig wilt zijn, maar zo heeft waarschijnlijk iedereen wel iets......

    Misschien is de timming een beeje ongelukkig, ik wilde het wel heel graag...
    Jammer dat er zo veel gedoe door is gekomen, ik vind het erg beladen worden en dat vind ik zo zonde...
     
  11. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    ik ben het met je eens chantje. Misschien moeten we het op een neutraal terrein op een andere datum plannen.
     
  12. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    Vanmorgen dus de uitslag gehad en Seth heeft echt duidelijk een koemelkallergie. Was er al op voorbereid maar hoopte stiekum toch van niet... maar goed, nu weten we dat en kunnen we daar rekening mee houden straks met bijvoeden. Eerst nog een afspraak met een dietiste en dan zien we verder wel. Hij is enorm goed gegroeid, in 3 weken tijd 500 gram! En is nu 66 cm lang. Dus dat slechte drinken heeft niet veel uitgemaakt. De kinderarts maakte zich daar ook helemaal geen zorgen om.... dat hij nu wat slechter drinkt is een fase en bij borstvoeding kan het ook zo zijn dat een kindje de ene keer maar 50 drinkt en de keer daarop weer 150...moest me niet druk maken, hij groeit super!

    Meisje, gefeli met je 20 weken!! Veel plezier morgen met de echo!

    Milla, ja wil zeker de borstvoeding weer proberen! Maar ik las laatst dat borstvoeding ook kan 'mislukken' door een storing in de hypofyse.... en dat is met PCO nou juist het geval! Vond dat wel interessant om te lezen... Maar goed, ik ga het zeker weer proberen!

    Ik vroeg ook aan de kinderarts of Seth miss in mijn buik al last heeft kunnen hebben van de LITERS melk die ik dronk (omdat hij vanaf zijn geboorte al meteen zo onrustig was) Dit kan heel goed volgens haar. Ik blijf nu dus maar mooi van de melk af.. ga aan de sojamelk.

    Begrijp ik nou dat de meeting toch niet doorgaat? Ik vind het wel jammer hoor dat het toch een beetje 'moeilijk' gaat zo (wat overigens niemands schuld is hoor!!).... het moet juist leuk zijn! Mss een idee om een frisse start te maken, bij iemand anders thuis of neutrale plek?

    En ook hier weer een mijlpaal, vandaag 7 weken zwanger! En steeds meer misselijk :pale: ... zou het dan nu een meisje zijn? :-k
     
  13. Milla

    Milla Niet meer actief

    @ Makkie, wat vervelend dat Seth koemelkallergie heeft!
    Wel goed inderdaad dat je nu een diagnose hebt waar je wat mee kunt. Je hoort vaak dat kindjes er ook weer overheen groeien en dat het met aanpassingen te doen is, hopelijk geld dat voor jou mannetje ook!
    Wat betreft de borstvoeding, dat van PCO wist ik niet! Nou ik hoop maar dat ik het wel kan geven, heb geen idee omdat ik het voorheen niet gegeven heb!
    Ik vind het knap van jou dat jij het toch weer gaat proberen ondanks de grote tegenslag van de vorige keer, hopelijk helpen de tips van het sojamelk ipv gewone melk te drinken!

    @ Pooh, beterschap meid, nog even en dan is de R uit de maand, ze zeggen dat dit soort dingen met beter weer snel afnemen, hopelijk ben jij er dan ook vanaf!

    @ Chantje en anderen.. jullie kunnen het gewoon door laten gaan hoor, maar ik ben er zelf eerlijk gezegd tot nu toe altijd vanuit gegaan dat het wat langer en in de middag zou zijn, anders had ik al 2 maanden geleden al meteen aangegeven dat ik dan niet kon. Dat is denk ik het nadeel van via internet communiceren, er ontstaan verschillende verwachtingen van tijd/ wie er allemaal mee komt enz. Mij maakt het niet uit of jullie het volgende week door laten gaan, of dat we een andere keer op neutraal terein afspreken. Natuurlijk was ik er liever wel bijgeweest, maar het is niet anders, alles beter dan beladenheid, want dat komt het sowieso niet ten goede.

    @ All, Hier gaat het verder goed, voel ons meisje steeds vaker schoppen, heb geen bloedverlies meer gehad en inmiddels begonnen met zwangerschapsyoga. Ook met mijn bekken gaat het goed, vind het nu wel spannend want de vorige keer begonnen de klachten met 22 weken en ik ben nu 21 weken zwanger.
     
  14. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    Milla, wat fijn dat het zo goed gaat! Hopelijk blijft het zo en begint het niet alsnog bij 22 weken... Hoe voel je je verder? Ik bedoel hoe je in je vel zit?? Hopelijk slaagt je borstvoeding straks. heb het maar een kleine 2 weken kunnen geven, maar vond het fantastisch. Hoop echt dat het nu wel gaat lukken! En zo niet, dan niet hoor, geen drama's verder.

    En is je man er ondertussen al aangewend dat hij straks helemaal niets meer te vertellen heeft met al die meiden :) :)
     
  15. Milla

    Milla Niet meer actief

    Haha, oplettende Makkie!
    Nee ik zit door allerlei gebeurtenissen nog steeds niet zo lekker in mijn vel, dat stukje sla ik voor het gemak maar even over :oops: ;) Het is nogal een verhaal dat ik (weet nooit wie er meeleest) niet zomaar op internet neer zet en jullie niet mee lastig wil vallen. Maar wat betreft mijn zwangerschap en gezin, gaat het allemaal heel goed, dat gelukkig wel! :D
    Mijn man is inmiddels helemaal aan het idee gewend, had stiekem al een soort van voorkeur voor een meisje, is ook echt een lieve meidenpapa.. staartjes maken, spelen, barbie's kopen enz. alles doet hij! Ik moet alleen soms opletten dat hij geen roze broekje bij een oranje truitje aan doet enzo.. maar als dat alles is!
    Ik vind het zelf ook heel leuk, 3 meiden, enige angst van mij is de puberteit, van de week kwam onze oppas (15 jaar) bij ons, als je dan haar verhalen hoort, dat ze dacht dat ze zwanger was, een verkeerd vriendje had, joints gebruikt enz. dan vind ik het doodeng de puberteit met 3 meiden in te gaan... maar dat duurt gelukkig nog even!!

    Je schreef dat je nu misschien denkt aan een meisje, ben heel benieuwd of je gelijk hebt en Seth een zusje krijgt! Wil je het deze keer wel weten, of blijft het weer een verassing?
     
  16. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.467
    1.654
    113
    Brabant
    `ha meiden, ben even druk geweest met werken en isabella, dus eerst even een ego berichtje:

    ISABELLE HOEFT (voorlopig?) GEEN HELMPJE!!! joehoe, ben zooooo trots op haar!!!de afplatting is verbeterd en is nu hetzelfde als anderhalve maand geleden. Nog wel flink, maar niet mega dus!:) ben zooooo opgelucht. natuurlijk was het geen ramp geweest, maar nu met het mooie weer enzo lijkt het me toch niet zo;n succes zo;n butsmuts!
    Bij het consultatiebureau was alles prima! dr hoofdje was ook weer goed gegroeid, dus geen nieuwe tekenen van craniostenose!! Wel is dr fontanelletje zo goed als (voelbaar is) gesloten, maar goed.. Ze is nu 69 cm en 7400 gram, ons reusje! hihi. verder helemaal door de APK! kreeg niet eens commentaar op mn bijvoeding, hihi...

    @makkie, hhmmm dus toch KMA! maar wel fijn dat je het nu weet1 en ach, nu aan de sojamelk! kan hij er nog overheen groeien? En nee geen krampen/ongi/ei nieuws:( krampen zijn er nog steeds, maar veel minder. vandaag weer een nega test (whahaha, testaddict)
    @milla, dikke knuf meid! t klinkt alsof dr in je priveleven wat speelt en dat is áltijd vervelend:( hoop dat je je snel weer beter voelt! en je man is dus een echte meidenpapa. haha die van mij ook, ookal is iasb nog alleen.
    @MEETING: ik vind het een prima tijd en als het voor chantje goed is, kom ik wel graag hoor! tuurlijk is het een stukje rijden, maar ik wil jullie allemaal graag zien!!!! En dat het niet te lang is, is wat mij betreft juist wel fijn.. ik zat al te denken aan campingbedjes mee te moeten slepen enzo, want die diva van ons is een beetje b*tchy als ze dr schoonheidsslaapjes mist, maar nu komt het wel goed uit!
    En de volgende meeting kunnen we dan op een ander tijdstip plannen toch?
    Dus chantje als we welkom zijn komen we graag!!!! (@sas, als je wilt, ik kan ook rijden hoor, zeg maar wat voor jou het fijnste is!)

    Liefss, taliaa
    en iedereen die ik even heb "overgeslagen" sorry, maar denk wel aan iedereen hoor! oja meisje: van harte met je 20 weken! op de helft meid!!!
     
  17. DebJes

    DebJes Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.421
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Scheveningen
  18. Mvj

    Mvj VIP lid

    22 mrt 2007
    8.623
    0
    0
    zuster
    zuid - holland
    Ik zou wel een klein beetje balen als het niet door gaat .....heb speciaal vrij gevraagd ...en moet nu daarom een iets minder leuk rooster afwerken dat weekend ...maar goed ik leg me er bij neer
     
  19. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.467
    1.654
    113
    Brabant
    @ sybje, ik ook:) dus we kunnen toch gewoon voor wie wel willen wel gaan. Van chantje dr berichtje begreep ik dat het wat haar betreft ook door kon gaan!! Ennuh isab wil Jelmer nu wel eens gaan meeten, ze is al helemaal into haar date. Er hangen al verschillende setjes klaar, ze weet nog niet zeker wat ze aan wil trekken:):):)
     
  20. meisje0123

    meisje0123 Fanatiek lid

    24 aug 2007
    3.343
    0
    0
    Noord Brabant
    SPANNEND!!!

    Om 13.15 uur hebben we 20-weken echo!
    Ben zo benieuwd of het allemaal goed zit daarbinnen!!!

    Ik laat denk ik later op de dag nog wel wat horen.
    Als ik geen gelegenheid heb dan sms ik Milla nog wel even om te posten of het allemaal goed is gegaan!

    X
     

Deel Deze Pagina