Tweeling

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Mima, 9 nov 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Margit: GEFELICITEERD MET JULLIE DOCHTERTJES!!!
    Jee wat een verrassing!! Hopelijk maken ze het goed en nu goed groeien en sterk worden!!!
    Wát een ontzettend leuke namen!!!
    Veel sterkte ook in deze vreselijk hectische en onwerkelijke tijden!! Mijn gedachten zijn bij jullie!
    Heel veel liefs!!!
     
  2. sascha78

    sascha78 Actief lid

    3 mrt 2007
    256
    0
    0
    Leerkracht basisonderwijs
    Daisy ik weet niet meer precies vanaf welke leeftijd ik op 1 slaapje overging (dat is ook per kind verschillend) maar op een gegeven moment sliepen ze overdag niet zo goed meer en ben ik naar 1x slapen overgegaan. Ze slapen nu meestal van 12 tot +/-15.30 daarna krijgen ze fruit en een paar uurtjes later warm eten (samen met ons). Rond 7 uur gaan ze op bed. Het zal eerst natuurlijk wel even wennen zijn. Misschien kun je rond 11 uur al een broodje geven zodat ze rond 11.30 op bed kunnen, anders wordt de ochtend zo lang.
     
  3. M28

    M28 Fanatiek lid

    20 apr 2009
    1.044
    0
    0
    zo dat is best lang Noor. kan je eigenlijk ook niks doen op een dag..
    mijn meiden slapen nog 2x 9 tot 11 en dan soms nog even om 15 uur, maar vaak is dat op de fiets of in de wandelwagen. vind dit ideaal. lekker s'middsg naar het park enzo.
     
  4. Sweepy

    Sweepy Bekend lid

    15 okt 2008
    934
    0
    16
    Noord Brabant
    Bolbuikje: Heel begrijpelijk dat je je meisje lekker mee naar huis wil nemen. Ik hoop dat ze heel snel mee naar huis mag en dat jullie gezinnetje lekker compleet is thuis. Ik kan me ook niets leukers en mooiers bedenken dan het moment dat ze mee naar huis mogen en dan uiteraard allebei.

    HJ: Fijn dat je zo’n zin hebt om weer te gaan werken.

    Daisy: Nee, het is geen TTS aangezien het 2 eiig is. En aan TTS zouden ze evt. iets aan kunnen doen, en hier kunnen ze helaas niets aan doen. Mijn baby’s hebben allebei een eigen placenta waarvan 1 van de 2 dus niet toerijkend is. Als het een 1 eiige tweeling zou zijn zou de kleine evt. nog kunnen ‘snoepen’ van de andere via de vaten, maar dat gaat nu helaas niet.

    Margit: Van harte gefeliciteerd met je 2 dochters. Fijn om te lezen dat het goed met ze gaat. Hoe gaat het met jou?

    Morgen kunnen we de troep van de stucadoor opruimen en het plafond in het kamertje gaan latexen en dan inrichten. Daar heb ik zin in. Behangen was al gebeurd, en dat blijft lekker zitten.
     
  5. sascha78

    sascha78 Actief lid

    3 mrt 2007
    256
    0
    0
    Leerkracht basisonderwijs
    m28 ik denk je dat je mij bedoeld??
    Mijn meiden slapen helaas niet in een fietskar of wandelwagen (of auto). Maar als ik 's middags weg moet haal ik ze gewoon eerder van bed. Ze slapen ook niet altijd tot 15.30 het is ook wel eens 14 uur en vaak ga ik 's morgens met ze wandelen/winkelen en kan ik op het einde van de middag eventueel nog een keer eruit met ze (vaak even naar de speeltuin tegenover ons huis). Onze oudste heeft ook altijd zo lang geslapen 's middags en 's avonds geen problemen met slapen ze hebben het dan gewoon nodig. Wanneer ik ze 's morgens op bed breng hebben ze dikke lol maar komt er niks van slapen.

    Sweepy lekker dat je bijna kunt gaan inrichten!
     
  6. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    Margit&Man,
    Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochtertjes! En idd mooie namen hoor! Ik wil jullie heel veel sterkte wensen deze tijd. Hoop dat het allemaal goed blijft gaan met jullie meisjes en ze snel sterk en groot worden! En rustig aan meid!



    Ellen/HJ,
    Tja, helaas had ik toch niet echt gelijk met mn te warme kleertjes ;) hoewel ze nu wel zonder omslag doek in het bedje ligt, dus heb ik toch mn zin gekregen :).Temp was gisteravond (dus na dat ze in rompertje had gelegen) 37.9. En idd normaal zou ik haar echt niet meer tempen steeds met deze leeftijd en daar in het ziekenhuis kijken ze wel erg nauwkeurig en af en toe te nauwkeurig. Maar oke, als ze dat niet deden was het ook weer niet goed ;)! Je moeder had die kleintjes dus extra mooi aangekleed (en terwijl ze bezig was dacht ze zeker bij zichzelf, tjonge ze hebben niet eens passende kleren voor die kindjes ;)) haha! Maar nu onderscheid is wel handig ;)! Succes alvast voor als je begint met werken!

    Olove,
    Klinkt allemaal goed! Gelukkig maar! Nu idd op na de 30 weken! En ik geloof dat ze uitwendig niet proberen te draaien bij een tweeling. Ook mag je voor zover ik weet niet vaginaal bevallen als de eerste in stuit ligt. Maar dat heb ik van mijn gyn en dat kan misschien zijn voorkeur zijn geweest. Hier de eerste in hoofdligging en de tweede in stuitligging, iets gunstiger dus eigenlijk (al zeg ik het zelf ;)).

    FunnyMe,
    Nog wat gehoord over je sollicitatie? Fijn dat je er zelf wel een goed gevoel over had! En tja best bijzonder eigenlijk ;)! Net zo lang buiten als dat ze binnen waren! Nu op na de eerste verjaardag! Haha ;)!

    Daisy,
    Getver! Gelukkig gaat het nu weer wat beter meid! Hier gingen ze rond de 13-14 maanden over op een slaapje per dag. En eigenlijk hadden ze tot Benthe geboren is eigenlijk altijd nog 2 slaapjes op een dag, ze worden altijd rond 5.30-6.00 wakker, dan doen we een fles en daarna gaan ze weer slapen om rond 10.00 weer wakker te zijn en dan dus ook uit bed te willen. En dan smiddags van rond 13.00 tot 15.30 slapen ze weer. En wow 27 weken zwanger alweer jij? Dat gaat echt snel zeg! Tjonge! Benthe helaas nog niet thuis. Tot nu toe bevalt het prima, 3 kindjes. Maarja kan er eigenlijk nog helemaal niks over zeggen! Met mij gaat het wel. Had erge buikpijn maar dat is nu weer minder, moet vrijdag weer terug om te laten kijken (maandag ook al geweest) en heb blaasontsteking. Maar van de bevalling ben ik wel opgeknapt, maar had geen knip/scheur/hechtingen ofzo, dus dat is al mooi meegenomen ;)! Leuk dat jullie al een naam hebben voor de kleine meid! Ik ben benieuwd hoor! Maar heb nog wel een paar weekjes geduld hoor ;)! Overigens jij bent misschien laat met het kamertje maar Benthe heeft nog altijd geen kamertje :oops: ;)! Later kan dus altijd nog, haha!

    Sweepy,
    Idd dat zou echt het fijnste zijn! Benthe thuis en ook Malou en Ruben lekker thuis! Heerlijk lijkt me dat! Maar ook zo druk…haha! Nee alles beter zoals het nu is! Heel veel succes met het inrichten van het kamertje!


    Zo en nu even Benthe nieuws!
    Ze heeft gisteravond bij Leander 50cc melk helemaal zelf gedronken uit het flesje! Dus hier dikke tranen toen hij thuis kwam en het me vertelde :oops:! Echt super trots op mijn meisje! En vandaag ook weer heel wat cc’s zelf uit de flesjes gedronken en ook twee keer echt bij mij aan de borst gedronken! Kortom, allemaal goed nieuws hier! Hoewel ze wel nog steeds die paracetamol krijgt, vind ik wat minder, maar is misschien gewoon beter.
    Liefs, Hanneke!
     
  7. HJ1977

    HJ1977 Actief lid

    6 jun 2007
    447
    1
    0
    Margit, ten eerste gefeliciteerd met Merle en Linde!!. Prachtige namen zeg!
    Wat zullen jullie ontzettend geschrokken zijn. Dit had je echt helemaal niet verwacht. Heel veel sterkte de komende tijd, het zal allemaal heel erg spannend zijn. Wel super dat jullie al met ze mochten buidelen! Met Lex mochten wij niet buidelen toen hij aan de beademing lag en dat was helemaal niet leuk.
    Ik hoop dat je snel in de gelegenheid bent om je verhaal te komen doen. Ben erg benieuwd hoe het met je gaat. Dikke knuffel voor jullie en natuurlijk voor je kleine meiden. Ik hoop dat ze heel snel sterker worden.

    Hanneke, wat goed dat Benthe drinkt. Kan me voorstellen dat het een emotioneel moment was voor jullie. Als ik het zo zie komt haar thuiskomst steeds dichter bij. Spannend hoor.
    Hoe vinden Malou en Ruben het dat jullie zo vaak naar het ziekenhuis gaan?
    Enneh, over die kleertjes: mijn moeder is zelf nogal een chaoot, dus heeft waarschijnlijk niet eens naar de maat gekeken, haha.

    Daisy, je lichaam werkt niet echt bepaald mee hè? Lastig hoor als je twee van die kleintjes rond hebt kruipen en er nog eentje verwacht. Wel fijn dat jullie al uit de naam zijn!

    M28: heb ik iets gemist? Kom je hier al lang of heb ik nog last van de zwangerschapshormonen ;) Zo ja, sorry heb ik het even helemaal gemist, zo niet, welkom.

    Gemke, hoe is het met de kinderen? Wil het al een beetje lukken voor nr 5? Spannende periode vond ik dat, het proberen zwanger te raken. En met spannend bedoel ik om overspannen van te raken, haha!

    Krista, hoe is het met jou?

    Olove, toch gek hè? Je had verwacht om de eerstvolgende te zijn die bevalt. Zul je zien hoor, die van jou blijven gewoon tot week 38 zitten. Ik hoop dat je kleintje nog draait. Zou fijn zijn als je in ieder geval de mogelijkheid had om natuurlijk te bevallen.

    Ik heb gisteren een stukje gezien van een documentaire over het etische dilemma van kwaliteit van leven bij te vroeg geboren kindjes en hoe artsen dat bepalen. Vroeger vond ik dat heel interessant, nu moet ik het echt uitzetten op een gegeven moment. Dat komt me veel te dicht bij. Als ik dat soort dingen zie besef ik pas hoe vreselijk veel geluk wij wel niet hebben gehad met onze kerels.
     
  8. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Hanneke: dat is goed nieuws!! Laten we hopen dat deze trend zich voortzet en dat ze vlug mee naar huis kan!!

    Daisy: hier zijn ze met ruim een jaar overgegaan op 1 slaapje, ik schat met een maand of 15.
    Hier slapen ze nu gemiddeld van 12 tot 14.30 uur.

    Olove: heb je nog aangegeven bij de controle dat je van die rare dingetjes in d je urine had??

    All: hier druk druk. Moet onverwacht werken morgen :evil: maarja... Vrijdagmorgen vroeg richting Lauwersoog waar ik met drie vriendinnen, onze 13 kinderen en een vriendinnetje (de laatste twee zijn tieners, dus helpende handen ;)) zonder mannen naar Schiermonnikoog vertrekken voor het weekend! Dus: daar zullen we het behoorlijk druk krijgen, maar dat hebben we thuis ook, en 's avonds gaan we het heeeeeeeeel gezellig maken!!!!
    Miss dat ik er morgen nog even ben en anders: tot na het weekend.
     
  9. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    Ellen,
    Idd die tranen waren idd mede omdat ik gewoon weet dat het nu eindelijk dichterbij gaat komen dat ze eindelijk mee naar huis mag! En weetje, laatst (denk 2-3 weken geleden) was ik savonds op msn (zal eens niet ;)) en Leander zat televisie te kijken. Ging over gehandicapte kindjes, kindjes die zuurstof gebrek gehad hadden en weet ik veel wat. Nou, ik hoorde niet helemaal waar het over ging, maar na eventjes heb ik gevraagd of ie alsjeblieft een andere zender aan zou willen zetten of boven verder zou willen kijken. Net toen ik nog heel bang was hoe het met Benthe verder zou gaan en ik kon het gewoon niet aanhoren wat die kinderen allemaal niet konden enzo :oops: voelde me er wel schuldig over hoor, maar waarschijnlijk heb jij zo datzelfde met dat wat jij aan het kijken was. Heel begrijpelijk vind ik! Malou en Ruben merk ik overigens weinig aan dat ze ons missen ofzo, maar die waren het al een tijdje gewend om vaker bij de opa's en oma's te zijn, dus dat is voor hun niet echt veranderd. Wel moeten ze tegenwoordig na de ochtendfles wakker blijven omdat wij weg moeten en hun naar opa/oma gaan. Normaal gingen ze na die fles nog lekker even snurken ;)!

    Noor,
    Heel veel plezier alvast het weekend! Zeker druk zeg! Maar vast ook super gezellig! Gaat helemaal goed komen bij jullie! Haha! En idd we hopen dat het zo blijft gaan, en dan lekker die kleine mee naar huis!
     
  10. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    Ik dacht aan mj24, maar weet het niet zeker ;)! En waarom? Geen idee eigenlijk, maar twee meiden en weer een m met cijfertjes ;)! Haha!

    ***Maakt mega blunder als dit niet zo is***
     
  11. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Margit gefeliteerd met je 2 meiden! Ik ben heel benieuwd naar je verhaal!

    Tja werd gebeld door die man van de sollicitatie. Ben het niet geworden. Ik heb geen ervaring met administratie... Jammer want ik had er al helemaal zin in!
     
  12. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    FunnyMe,
    Heh verdorie, wat jammer zeg! Hopelijk vind je snel wat anders wat je leuk vind en word je daar wel aangenomen! En geen ervaring vind ik altijd zo een 'lullige' reden :oops: hoe kan je ooit ervaring op doen als je nergens aangenomen word omdat je geen ervaring hebt...;)! Nouja succes hoor!
     
  13. Karel1978

    Karel1978 Fanatiek lid

    12 jan 2009
    2.273
    0
    0
    Maastricht
    Eh dat kun je toch leren? Raar dat ze eerst willen weten wanneer je beschikbaar bent ed..en dan op zo'n lullige reden afwijzen. Succes iig met je volgende sollicitatiegesprek!

    @Olove: Hoe gaat het met jou/jullie? Zitten de kids nog lekker binnen? :)

    Ik zit hier een beetje te zenuwen voor a.s maandag..20 weken echo. Ben toch ergens bang dat er iets niet goed is... Gelukkig zijn we vroeg aan de beurt, dus hoef ik niet de hele dag te ijsberen...
    Ik ben ook heel benieuwd of we nu het geslacht te weten komen. WIj zijn er van overtuigd dat het jongens worden.. Ik zou die echoscopiste echt niet geloven als ze zegt dat het meisjes worden :rolleyes: Maar goed..toch ff afwachten nu...

    Vonden jullie het gisteren ook niet een vreemde dag met wat er is gebeurt? Een van de slachtoffers was een zwangere vrouw. Toen ik dat hoorde speelde de hormonen toch wel even op hoor :( Lijkt me verschrikkelijk voor haar man/vriend..bah..
     
  14. Olove

    Olove Actief lid

    23 okt 2008
    406
    0
    0
    Sales medewerkster
    HHW
    Dag Meiden,

    Hier gaat het nog steeds goed! As zondag 30 weken..en dan is het alweer een maand geleden dat ik werd opgenomen.
    Moet wel zeggen dat ik de afgelopen dagen ietwat angstiger was voor een eerdere bevalling..mede denk door het verhaal van Margit..dan wordt je toch ineens op de feiten gedrukt dat het zomaar dus kan gaan beginnen.
    Ook heb ik wat meer last van steekjes..een beetje bij mn lies..en 's ochtends wordt ik de laatste tijd wakker van zeurende kramp alsof ik nodig naar de wc moet..maar dan is het ineens weer over..zou volgens mij ook met indalen te maken kunnen hebben.

    Maar goed..hier in huis alvast wat voorbereidingen treffen...zelf heb ik het idee dat ze aan het begin van week35 aantreden..
    Nu wil ik wat kleertjes ( laten ) wassen..en vroeg ik me af of dat met gewone waspoeder kan of dat dit met speciale waspoeder "moet".

    @Karel
    Succes met de 20weken echo..komt helemaal goed!
     
  15. sette

    sette Lid

    3 dec 2007
    80
    0
    0
    wijkverpleegkundige
    vriezenveen
    @olove: gelukkig gaat het goed en blijven ze nog lekker zitten.
    maar je mag met gewone wasmiddel wassen alleen geen wasverzachter

    @karel:spannend hoor de 20 weken echo. Ik was ook altijd zenuwachtig en als ik er dan lag was het in een woord genieten en met een tweeling extra lang.Je moet dit keer wel goed meekijken hoor want hoe verder de zwangerschap hoe onduidelijker alles wordt want je bent dan al zo vol.

    @ bolbuikje: hoe gaat het met Benthe?

    Ik heb mijn abc zoom binnen wat een geweldige wagen en makkelijk in te klappen, licht van gewicht, ik zou hem iedereen aanraden.
    Mijn vriend is nu bezig de kast nog in elkaar aan het zetten (zat nl een wat langere levertijd op) en we waren ook niet erg snel met spullen uitzoeken.

    @ alle ervaren tweeling moeders konden jullie ook zo slecht slapen op het laatst? ik moet er elk anderhalf uur uit om te plassen. en om over het draaien nog maar te zwijgen.

    gr sette
     
  16. KristaB

    KristaB Actief lid

    27 jan 2009
    475
    0
    0
    Den Haag
    @Olove
    Goedzo dat je al op 30 weken zit! Hoe gaat het verder met je buik en BM? Moet je nu iedere week op controle ofzo? Niet teveel zorgen maken hoor! Je houdt een te vroege bevalling al vier weken tegen, dus dat komt helemaal goed!

    @Karel1978
    De 20 weken echo is inderdaad spannend maar ook zo fijn als je hoort dat alles goed gaat! En als er nou iets mis is, kunnen ze dat meteen behandelen (hopelijk ja) En eindelijk weten wat ze zijn is gaaf! Bij ons was het helemaal onverwacht, ik had helemaal geen voorgevoel. Laat je het ons weten?

    @bolbuikje
    Dat gaat goed! Ik hoop dat ze het nu helemaal doorheeft en zo doorgaat thuis!

    @Margit
    Heel erg gefeliciteerd! Als je wat bij bent gekomen, hoop ik dat je ons het verhaal vertelt!

    @HJ1977
    Wat lief dat je naar me vraagt! Het gaat goed, ik slaap weer beter.

    Eén aap heeft een nieuw speeltje ontdekt, dat ie gebruikt als boksbal en dat is m'n rib. Dat is niet grappig, want hij is naar verhouding nog klein en nu doet het al pijn!
    Ik heb ook nog iets heel raars, misschien hebben/hadden jullie dat ook; een spier, of zenuw die onderlangs m'n ribben loopt is constant aan het slapen, zodat ik soms niet eens voel dat ik het daar aanraak en soms doet het pijn, alsof ik koortsuitslag krijg.
    En ik pas de buikbanden van zwangerschapskleding niet meer!! Bizar he! Veel mensen denken ook dat ik niet lang meer hoef, maar ben pas 23 weken! Hoe staat het met jullie buiken (als die van toepassing zijn natuurlijk)?

    Tot snel, groetjes,
    Krista
     
  17. Olove

    Olove Actief lid

    23 okt 2008
    406
    0
    0
    Sales medewerkster
    HHW
    @Krista
    Ik moet inderdaad elke week nu op controle..vind ik zelf ook wel prettig trouwens..en het is een heel uitje voor me..de 7e mag ik weer :)
    Met mn buik gaat het wel goed op zich..het groeit nu wel als kool!!!..omdraaien 's nachts in bed is een hele workout! En mn BM is nog steeds stabiel..althans dat was het de 28ste nog wel..ik neem aan nu ook. Ik heb wel het gevoel dat ik op mn laatste loodjes loop..en eigenlijk is dat natuurlijk wel een beetje zo..ik denk dat ik het nog t/m week 34 kan rekken..en maar hoop dat die dwarse meid van stuit naar hoofd wil veranderen, maar ben bang dat dat niet meer gebeurt..ze ligt al zolang in deze positie..en ik voel haar nog steeds trappen op mn blaas..
    We hebben vorige week weer een inwendige echo gehad en daarop is te zien dat ze de hele tijd tegen mijn baarmoedermond aan zit te trappen, maar gelukkig konden we tevens zien dat mn BM-mond daar niet op reageerde..de foto is uitgeprint en je ziet haar "mega" voet zo tegen mn BM-mond..alsof ze zich eruit wil trappen hahah.

    @the rest
    Ik vraag me af of ze bij Tweelingen ook aan stuitbevallingen doen...ik lees redelijk veel positieve verhalen erover..en het schijnt tegenwoordig helemaal niet ondenkbaar te zijn..omdat het toch beter is voor moeder en kind als een keizersnede..althans mits het kindje in goede conditie is.
    Weten jullie hier iets over?

    @huidige moeders
    Hoe heeft bij jullie de bevalling zich eigenlijk aangetreden?

    @Margit
    Ik hoop dat alles goed gaat met je engeltjes..ze zijn inmiddels alweer een week oud toch.
    En hoe vergaat het jou??
     
  18. sascha78

    sascha78 Actief lid

    3 mrt 2007
    256
    0
    0
    Leerkracht basisonderwijs
    Hanneke wat fijn dat Benthe nu wat beter gaat drinken, hopelijk komt de thuiskomst nu weer wat dichterbij.

    Noor lekker een weekendje weg, maar t zal wel druk worden als ik het zo lees. Lees ik het goed dat jullie met zn drieen 13 kinderen hebben? Dat betekent dus dat jouw beide vriendinnen elk 5 kinderen hebben?? T zal in ieder geval vast heel gezellig zijn daar, t weer zit in ieder geval al mee, dat scheelt al de helft.

    Funnyme balen dat je t niet geworden bent zeg!

    Sette dat slechte slapen, veel plassen en moeilijk draaien is errug herkenbaar hoor! Nog eventjes volhouden meid en dan krijg je er twee wondertjes voor terug.

    Olove alweer 30 weken ga zo door! Ben benieuwd of je voorspelling uitkomt dat je met 35 weken gaat bevallen. Succes met de laatste loodjes en voorbereidingen. Over de stuitbevallingen die doen ze ook gewoon bij tweelingen hoor. Wij stonden zelf voor de keuze of een stuitbevalling (ingedaald kontje) of een keizersnede en ik vond het een heel moeilijke keuze. Ik was bang dat na de bevalling van de eerste de tweede niet zou komen en het alsnog een ks zou worden. Het risico van een gewone bevalling leek me in mijn geval (dubbele onvolkomen stuitligging=kontje beneden voeten naast het hoofd) veiliger voor de kindjes. Een ks heeft weer meer risico’s voor de moeder, maar dat had ik liever dan dat er iets met de kindjes zou gebeuren. Misschien als de voetjes eerst zouden komen dat ik dan wel voor een gewone bevalling had gekozen ik weet het niet, vind het een lastige keuze.

    Krista wat vervelend dat je ribben als boksbal gebruikt worden. Dat van die zenuw dat herken ik niet, heb je t daar al met je gyn over gehad? En over de buikbanden, die zijn er toch ook in verschillende maten, misschien een groter maatje proberen? Ik had ook een megabuik maar kon tot het einde wel buikbanden dragen.

    Wij zijn gisteren even gezellig een dagje naar de dierentuin geweest in Emmen, samen met pake en beppe. Komen we daar heel toevallig mijn broer tegen met zijn vrouw en twee kinderen echt heel grappig. We hebben de rest van de dag met zijn allen opgetrokken. De kleintjes beginnen ook steeds meer te kletsen nu erg leuk is dat. Marlena zei afgelopen week haar eerste 2 woords zinnetje, namelijk hoi toeta (hoi Djuna). Verder is manlief druk aan t oefenen met ja heitie wanneer hij ze iets vraagt en t begint er al een beetje op te lijken moet ik zeggen, haha.
     
  19. Olove

    Olove Actief lid

    23 okt 2008
    406
    0
    0
    Sales medewerkster
    HHW
    @sascha
    Ja ik vind het ook een moeilijke keuze..de eerste ligt in stuit ( beentjes beneden )..en de tweede in hoofd..Volgens mij wordt er ook gekeken naar de conditie van de kindjes voordat ze je uberhaupt voor die keuze stellen.
    Maar goed, de 7e weer controle en dan zal ik het wel even aankaarten...vind het toch wel belangrijk om alvast die keuze te maken in geval van...
     
  20. Ik heb even niet meegelezen en nu lees ik opeens dat Margit is bevallen. Van harte gefeliciteerd meid! Ben erg benieuwd naar je verhaal, want ik vond het wel een erge verassing.

    Olove,
    niet bang zijn. Je kan ook het verhaal van mij in je achterhoofd houden (met 30 weken aan de weeenremmers, met 37 weken bevallen dmv weeenopwekkers!)

    Funnyme,
    jammer dat je het niet bent geworden zeg. Hoop dat je snel wat anders leuks vindt.

    Karel,
    Zo'n 20 weken echo is idd wel even spannend. Maar probeer positief te denken en dan zal je zien dat alles goed is. Ik ben benieuwd hoor.
     

Deel Deze Pagina