vreemd gaan via hyves

Discussie in 'De lounge' gestart door Mazz, 28 apr 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
?

Wat doe je

  1. Je scheld dat wijf uit via een berichtje

  2. Je zegt het tegen je man, boeiend dat hij weet dat ik stiekem zijn hyves check!

  3. Je zegt tegen je man dat je "voelt" dat er iets niet klopt en geef hem de kan op opbiechte

  4. Je zegt niks, je bent gewoon weg

  5. Anders (leg uit)

Meerdere stemmen zijn toegestaan.
De resultaten zijn alleen zichtbaar na stemmen.
  1. SushiLover123

    SushiLover123 VIP lid

    22 jul 2008
    18.631
    31
    48
    =D> Echt waar!
     
  2. SushiLover123

    SushiLover123 VIP lid

    22 jul 2008
    18.631
    31
    48
    Absoluut niet! Wij vertrouwen elkaar juist zo goed, dat we niets voor elkaar hoeven te verbergen. Alles staat gewoon open.
    Hier ook... Alleen ik vergeet zijn wachtwoord steeds, dus ik vraag em steeds opnieuw :) Hij kan bij mij ieder moment kijken, want ik log nooit uit :) Dito met mijn mail.
    Wie zegt dat je controleert als je de ander z'n wachtwoord hebt? Ik heb al maanden niet op zijn Hyves gekeken. Ik keek het een half jaar geleden wel, toen hij op uitzending was. Om te kijken of hij berichten van mij al gelezen had. En daarbij opende ik ook wel eens berichten van anderen, gewoon omdat ik benieuwd was wat ze te zeggen hadden. Dat weet mijn man en hij vind het niet erg. Want hij heeft niets te verbergen.

    Ik kan ook bij zijn bankzaken. Ik kan precies zien wanneer hij wat heeft gepind. Maar dat doe ik niet, want dat is niet nodig. Ik kijk wel af en toe of bepaalde vaste lasten er al af zijn. Moet toch kunnen? Hij kan net zo goed bij mijn rekeningen.

    En wie ben jij om te zeggen dat zulke afspraken in een relatie triest zijn?
     
  3. Cherrylein

    Cherrylein Fanatiek lid

    14 nov 2007
    1.759
    0
    0
    \

    Hoezo mis je dan een deel vertrouwen? Ik log ook vaak genoeg in op mijn vriends hyves of mail. Dat is heus niet om hem te checken hoor, maar dan kijk ik bijv bij zijn hyvesvriendjes of die nog wat leuke foto's hebben e.d. En mail open ik ook vaak voor hem als ik op de computer ben en hij wil wat weten.
    Ik vind het eerder van vertrouwen blijken dat je dat gewoon kunt doen zonder dat de ander daar een probleem van maakt. Als mijn vriend daar een probleem van zou maken, zou er bij mij een belletje gaan rinkelen..
     
  4. Eliesje

    Eliesje Niet meer actief

    Ik (Elize) vind het triest al dat gecontroleer. Dat is mijn mening. En ga niet vragen wie ik ben om dat te zeggen want je mag hier in Nederland van mening verschillen. ;)

    Of het nou is voor een mp advertentie (neem aan dat je anno 2009 zelf wel een email hebt?? ) of checken of hij berichten van jou op hyves gelezen heeft. Het komt op mij allemaal heel erg over als controle houden wat een man zegt, schrijft, met wie hij mailt etc.

    Ik ben blij dat ik niet zo in mijn relatie sta. =D>

    Ieder zo zijn ding.
     
  5. draak86

    draak86 VIP lid

    7 mrt 2008
    5.427
    0
    0
    Thuisblijf mama
    Noord-holland
    Gelukkig maar dat we dan niet hetzelfde denken he.... En AL zou het zijn dat je in controle wilt houden met wie je man mailt/hyvt, zo gek is dat dan ook weer niet hoor, want dr zijn mensen waarbij ik me in kan denken waarvan ik niet zou willen dat hij contact heeft. En blijkbaar van de kennis van de TS was het niet verkeerd op die mail te checken he...

    Maar ik nogmaals we heben geen geheimen voor elkaar en wanneer je geen geheimen hebt is er ook niets bijzonders aan om elkaars wachtwoorden te weten,als er 1 persoon is waar je geen geheimen voor moet/hoeft te hebben is het je man/vriend wel lijkt me
     
  6. mamabeer

    mamabeer VIP lid

    28 mrt 2007
    6.229
    0
    36
    mama
    thuis
    nee het is niet normaal om er zo op inteloggen maar als hun relatie niet echt goed zit dan kan ik me voorstellen dat ze dat doet. ik zou hetzelf niet doen maarja mijn man snapt helemaal niks van computers dus zal hier ook nooit ter sprake komen om zoiets te doen :)
     
  7. Eliesje

    Eliesje Niet meer actief

    Tuurlijk, dat ben ik helemaal met je eens. Voor je partner moet je ook geen geheimen hebben.

    Mijn man is mijn beste maat. Hij weet echt alles van me. Maar wie ben ik om te bepalen met wie hij wel of niet mail/ hyves contact heb? Ik wil dat helemaal niet controleren (hij zit overigens niet op hyves).

    Ik snap het gewoon niet al dat checken. Ik heb dit topic daarom ook echt met open mond zitten lezen.

    Gelukkig ben ik niet de enige hier die dat inloggen op partners account totaal niet ziet zitten.
     
  8. draak86

    draak86 VIP lid

    7 mrt 2008
    5.427
    0
    0
    Thuisblijf mama
    Noord-holland
    IK check hem niet hoor op die manier dat heb ik ook niet gezegd. Ik vertrouw hem. Maar niet willen bepalen met wie hij mailt/hyved ben ik het niet mee eens, als hij opeens met een of andere stokerige ex hyved steek ik daar toch wel een stokje voor en wil ik dat dus wel voor hem bepalen
     
  9. Eliesje

    Eliesje Niet meer actief

    Nee dat checken was in het algemeen. Niet specifiek naar jou toe bedoeld.

    Tja....een stokerige ex. Gelukkig hebben wij daar geen last van.
    En daarbij....mochten we die wel hebben dan mag manlief dat lekker zelf oplossen met haar. Hoop dat hij dan wel zo stevig in zijn schoenen staat om haar duidelijk te maken dat we daar niet van gediend zijn. :)
     
  10. draak86

    draak86 VIP lid

    7 mrt 2008
    5.427
    0
    0
    Thuisblijf mama
    Noord-holland
    hahahah wel te hopen jah :) en anders (als ik in die situatie zou zitten) zou ik het haar wel duidelijk maken en daarna hem ook :) :) :)
     
  11. kvptje

    kvptje Fanatiek lid

    31 dec 2006
    1.156
    1
    0
    huismamma!!!
    Vlaardingen
    Ik denk dat je waarschijnlijk hetzelfde als bedoelt als wat ik eerder probeerde duidelijk te maken dat er een verschil is tussen "stiekem" checken ( = dus dat je partner/vriend/man niet weet dat je zijn wachtwoorden weet en achter zijn rug om alles controleert)
    of "gewoon" checken ( = dat je partner/vriend/man er van op de hoogte is dat je zijn wachtwoorden weet en af en toe wat nakijkt/meekijkt voor/met hem)

    Ben het wel met je eens dat er een bepaald soort vertrouwen moet zijn in een relatie, bijv. als ik echt zou willen zou mijn vriend zo zijn inlog gegevens en wachtwoorden geven als ik het zou vragen. Maar ik vindt dat idd een stukje prive... Je hebt weliswaar geen grote geheimen in een relatie maar ik denk dan bijv. aan mailtjes van me beste vriendinnen waar we "vrouwenproblemen" of kwaaltjes in bespreken... dat hoeft mijn vriend weer niet te weten dat is tussen mij en me vriendinnen
     
  12. Nikita23

    Nikita23 VIP lid

    31 jul 2006
    5.198
    0
    0
    Och meid ik weet niet hoe jullie dat doen met advertenties die je samen plaatst, maar wij plaatsen hem niet twee keer op beide emailadressen alleen maar omdat we elkaars ww niet willen geven... Eén van ons plaatst hem en zijn dan beiden nieuwsgierig of er al biedingen zijn ed. En gezien wij een erg onregelmatig leven hebben en elkaar rond drukke taxidagen (zoals nu met koninginnedag) maar weinig zien komt het er lang niet altijd van om samen even te checken. Haha en daarbij: mijn man zou gek opkijken als ik zou zeggen: Wil jij even op je mail kijken of je al biedingen hebt? Hij zou zich afvragen of er wat aan mijn handen mankeert... :)

    Ik vind het juist gek om daar zonder reden heel geheimzinnig over te doen. Mijn man trouwens ook. Als mijn man vreemd wil gaan heeft hij daar alle mogelijkheid toe. We hebben een taxi bedrijfje en hij komt pas thuis als ik allang slaap. Niet controleerbaar of hij nou tot zes uur 's ochtends gewerkt heeft of bij een knappe vrouw gezeten heeft. Beetje raar, triest en overspannen in mijn ogen om dan moeilijk te doen over elkaars ww op hotmail. En mijn hyves staat ook gewoon altijd op online, inclusief exvriendjes uit de puberteit. Zal mijn man een worst wezen. Mijn man heeft geen hyves, hij snapt er helemaal niks van.
     
  13. SushiLover123

    SushiLover123 VIP lid

    22 jul 2008
    18.631
    31
    48
    En exact andersom vind ik juist dat als je je mail en andere zaken angstvallig geheim houdt voor je partner, dat jij zelf vertrouwensissues hebt.
    Dat maak jij er zelf van, met je 'controleren'. Ik bepaal helemaal niet met wie hij wel of niet mag mailen of hyven. En zo ook de andere dames hierboven (uitzonderingen daargelaten).

    Als mijn man contact zou hebben via de mail of Hyves of in het echt met een ex van hem, so be it. Goed, het zou me niet 100% lekker zitten, maar da's een stukje onzekerheid van mij. Niet dat ik bang ben dat hij iets doet of wil, maar gewoon het idee dat zij een geschiedenis met hem heeft. Ik zou hem wel zeggen hoe ik me erbij voel, maar ik zou hem niet eens vrágen om geen contact meer met haar te hebben. Sommige mensen noemen dat naïef, maar ik weet dat mijn man van mij houdt en niet vreemd zal gaan. Het is niet voor niets zijn ex en hij is niet voor niets met mij getrouwd. En mochten er ergens gevoelens ontstaan, dan vertrouw ik erop dat hij dat vertelt en dat we er samen wel uitkomen.

    Andersom heb ik ook wel eens via Hyves contact met een ex. En ik zie hem wel eens in de trein. Dan kom ik thuis en ik doe mijn man de hartelijke groeten van mijn ex. Is allemaal prima.
    En ja, soms vraag ik bijvoorbeeld wel eens waar hij en een vrouw (ex of niet) het over gehad hebben, of als hij een smsje krijgt, wie het was en wat hij/zij schreef, maar dat doe ik ook als het een vriend is en da's aan de ene kant gewoon nieuwsgierigheid en aan de andere kant ook practisch, want mijn man vergeet soms afspraken door te geven. Krijg ik een kwartier van tevoren te horen dat we met vrienden naar het bos gaan of zo :)

    Ik vind er niets mis mee en mijn man ook niet. Waar is dan het probleem?
     
  14. SushiLover123

    SushiLover123 VIP lid

    22 jul 2008
    18.631
    31
    48
    oops, dubbel..
     
  15. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    nou..ik zeg eerlijk dat als ik erachter kwam dat mijn man vreemd ging via hyves, ik hem hiermee meteen zou confronteren! kan me niks schelen of ie dan weet dat ik zn ww weet.
    als de hyves berichtjes echt erg waren dan had ik hem meteen eruit geflikkerd, want in mijn ogen heeft ie dan geen respect voor mij en voor zn kindje en voor alles wat we samen hebben opgebouwd. (maar dan moeten het ook echt ordinaire berichtjes zijn geweest)

    contact met zn ex wil ik niet hebben. en dat weet hij ook. het is niet voor niks je ex dus laat het verleden rusten. ou het niet erg vinden als ze elkaar op straat tegenkomen en groeten of ff een praatje maken maaar telefonisch of via de mail en al wil ik niet. en wie ben ik om dat te bepalen? ik ben zn vrouw en ik vind dat ik het recht heb om zoiets te bepalen.

    Ik vind dat ik als zijn vrouw het recht heb om hem te "controleren"als ik iets niet vertrouw. en dat ik ook het recht heb om te zeggen dat ik het liever niet heb dat hij nog contact heeft met zn ex. en andersom heeft hij die rechten ook.
    tuurlijk zitten we elkaar niet constant de hele dag te controleren maar ik heb het wel eens gedaan en daar schaam ik me absoluut niet voor.
    ik weet zeker dat elke vrouw haar man/vriend wel een gecontroleerd heeft of dat ooit zal doen. dat is vrouweigen.
     
  16. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    ow maar goed waar het dus omging..
    ik zou het tegen mn man zeggen..boeiend als hij weet dat ik zn ww heb.

    en dat wijf waar hij mee zat te hyven.. nah als zij van mijn bestaan afwist en wist dat ik zwanger was had ik haar een paar fikse meppen verkocht.(sloerie) en anders had ik haar met rust gelaten
     
  17. SushiLover123

    SushiLover123 VIP lid

    22 jul 2008
    18.631
    31
    48
    Ik kan er ook niet goed tegen als vrouwen willens en wetens aanpappen met een vent die thuis een zwangere vrouw heeft zitten...
    *denkt nu heel sterk aan een paar mensen in mijn omgeving* :(
     
  18. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    nee ik vind dat echt niet kunnen!!!! het is al erg genoeg als zn vrouw niet zwanger zou zijn. echt respectloos hoor.
     
  19. SushiLover123

    SushiLover123 VIP lid

    22 jul 2008
    18.631
    31
    48
    Ben trouwens wel benieuwd naar de afloop van dit verhaal. Misschien dat TS ons op de hoogte wil houden?
     
  20. Minyaweth

    Minyaweth VIP lid

    20 aug 2006
    9.082
    1
    0
    Overijssel

    Je haalt me de woorden uit mijn mond... Ik ben ook benieuwd of er al een update is???
     

Deel Deze Pagina