Augustus 2008 mama's !

Discussie in 'De mama's' gestart door miranda4xmama, 21 jul 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Linka76

    Linka76 VIP lid

    14 dec 2007
    9.703
    0
    0
    Dag Petra!

    Ik ga maar boodschappen doen, wij zijn ziek maar moeders mogen nooit ziek zijn...bah bah!

    En Marleen, helaas kan hij idd bot zijn tegen me, daarom kan ik niet zo omgaan.......

    Maar goed, we gaan. Jeslyn warm kleden en ik jas aan en gaan we!

    (hoeveel zeg ik al, 10 keer al he hihi)
     
  2. @ petra en bijna ook al met verlof toch???

    @ linka; meid, dat is waar, moeders moeten doorgaan he...
    succes!
     
  3. denicepino

    denicepino Fanatiek lid

    13 jun 2007
    1.943
    0
    0
    horeca medewerkster
    kerkrade
    zo ben even bij de kruidvat geweest. die 12 stuks gillete fusion power mesjes halen en een tondeuse voor vaderdag.
    en nog maar een pak flesvoeding. en de billendoekjes 12 pakken dus was weer genoeg kwijt. ben nu blut.

    ohja ben ook maar meteen even naar winkel gegaan voor melk en de rest voor de lasagna. want met alleen de saus kom ik niet ver.
    emy heeft nog niet geslapen vanmorgen. die is al vanaf half 7 nu wakker. en daar voor was ze natuurlijk ook al wakker de hele nacht ik snap niet war ze die energie vandaan haalt. want anders had ik dat wel willen weten had ik me daar ook een portie van gehaald.
     
  4. Marleen2109

    Marleen2109 Niet meer actief

    @ Chantal: Nou ik voel me er nog steeds niet helemaal happy over hoor. Ik hoop ook dat ik niks over het hoofd zie, want hij is echt wel wat hangerig, maar verder eet en speelt hij wel lekker.
    Met die ventolin knapt hij wel weer een beetje op denk ik. Ik heb ook altijd onder de eczeem gezeten vroeger. Nu heb ik nog snel een geirriteerde huid, zeker nu met die fijne hooikoorts. Zo'n klein mannetje kan je nog niet vertellen dat ie het benauwd heeft, zou wel fijn zijn als ie dat kon...

    @ Linka: Ik kan daar ook niet mee omgaan hoor. Maar het vervelende is dat ik zelf ook zo bot kan zijn. Net belde Jeroen om te vragen of ik iets op wilde zoeken, maar ik was bezig met de kids en dan reageer ik echt niet leuk. Net belde ik terug en moest ie weer wat anders weten en kon ik WEER 2 trappen op naar zolder en dan ben ik echt geirriteerd en doe ik WEER niet zo leuk. Het kotm bij mij gewoon omdat ik zo vreselijk moe ben!
     
  5. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    oooh wat goed van laureen, wat geweldig

    linka, hier 4 kinderen, nog meer was hahaha

    oh ja, we kregen laatst geld terug van het water, nu ook van de nuon, viel me mee... volgens mij komt het door de nieuwe miele wasmachine, duur ding, maar zo verdiend die zich aardig terug

    delilah, ja mijn oudste had ook buisjes en amandelen eruit, en nooit meer last gehad. hoop dat het nu ook zo gaat

    marleen ben blij dat het nu beter gaat.

    nou denice er kan weer geschoren worden

    oei chantal, klinkt vervelend, hoop dat de ventolin helpt
    en dat jou medicijnen ook snel aanslaan, soms heeft het zeker zijn tijd nodig
     
  6. denicepino

    denicepino Fanatiek lid

    13 jun 2007
    1.943
    0
    0
    horeca medewerkster
    kerkrade
    linka je heb helemaal gelijk meid !!
    zijn mannen ziek blijven ze thuis van hun werk. en willen ze het liefste geen kind om hun hoofd heen horen. en zijn wij moeders ziek. moeten wij gewoon huishouden, boodschappen doen en voor de kinderen zorgen. jaja ...
     
  7. denicepino

    denicepino Fanatiek lid

    13 jun 2007
    1.943
    0
    0
    horeca medewerkster
    kerkrade
    noura daar kan je wel eens gelijk in hebben over de wasmachine. eerst moesten wij altijd bij betalen. nu vanaf vorig jaar zomer 1 week voor emy was geboren een nieuwe wasmachine en nu kregen we dus een flink bedrag terug! ben super blij :D wat ook handig op dat ding is dat je snel was kan draaien 30 minuten voor kleren die alleen wat vies ruiken naar frituur ofzo.
     
  8. @ marleen; meid, als er echt iets mis was met thomas had je dat nu echt wel gemerkt...
    En misschien is hij ook wel hangerig omdat hij zich natuurlijk ook wel een beetje zielig voelt, hij is toch goed gevallen, heeft pijn gedaan, kan me voorstellen dat hij zich dan ook even wat hangeriger gedraagt...
    Meid... knuffel...

    @ denice; maarruh, dinsdag ongesteld geworden en nu niks meer...???

    oh weet t niet meer... heb eigenlijk pauze, maar had ff zin om te interneppen...
     
  9. bemy

    bemy Bekend lid

    20 okt 2007
    711
    0
    0
    Hallo Allemaal.

    Pfff. . . Het is echt lang geleden dat ik op het forum geweest ben!
    (kennen jullie me eigenlijk nog wel?) Alles is veranderd op site!

    Was een beetje aan het rondneuzen op internet en vond op wij.nl een korte omschrijving van de horoscoop van de geboortedag van m'n dochtertje. 12-08-08 en daar stond o.a. in dat haar ''beweeglijkheid groot was'' ??? Vroeg me af of iemand van jullie ook een HEEEEEEL beweeglijk kindje had? De mijne kan geen 2min. op schoot zitten! Ik heb er op zich geen last, ik weet alleen niet goed hoe ik het met de vakantie aan moet pakken. Dan moet ze toch echt 4uur in het vliegtuig zitten !?!?!?!?

    Groetjes,
     
  10. denicepino

    denicepino Fanatiek lid

    13 jun 2007
    1.943
    0
    0
    horeca medewerkster
    kerkrade
    chantal ja was dinsdag ongesteld niet denderend veel gister ook nog beetje maar nu vandaag foetsie weg helemaal noppes niks nada.

    bemy ja natuurlijk ken ik je wel nog :D hihi ja ik herken het echt goed. emy ken ook geen moment stil zitten of even dat je der op de grond neer zet om zelf een jas aan te doen want dan is ze weg hup de keuken in of naar de slaapkamer. jaja die moet ik bijna vast zetten met een riem om hihi.
    klopt ja alles veranderd op de site hier maar pff wat eengedoe afentoe om er nu op te kunnen of naar een volgende pagina te gaan. ik heb ook problemen met steeds verspringen van sommige reacties??? ene keer dan staat er een reactie van mij op 3045 en dan weer op de pagina daarna. of hij is helemaal verdwenen nog ene last van ?? maare allesverders goed met jou en de kleine?
     
  11. Hé bemy,

    ik ken je idd neit, maar ik zit heir ook pas sinds febr.
    hier ook beweeglijk kind...
    wij moeten zo'n 12 uur rijden zkers naar italië.....
     
  12. @ denice; dat heb ik ook, dan heb ik ineens 2 berichten ope en volgende pagina staan... pff laat gaan...
    maar als je zo weinig bent geweest ben je dus nog niet helemaal zeker dat je niet zwanger bent of heb je er al een test tegen aan gegooid?
     
  13. denicepino

    denicepino Fanatiek lid

    13 jun 2007
    1.943
    0
    0
    horeca medewerkster
    kerkrade
    ze hebben trouwens dat vlindertje naast de naam veranderd he. had er ook zo akelig gevoel bij omdat er vlindertjes hier een andere betekenis hebben op de site. maar gelukkig nu een mooi bloemetje geworden !!!
     
  14. denicepino

    denicepino Fanatiek lid

    13 jun 2007
    1.943
    0
    0
    horeca medewerkster
    kerkrade
    chantal ja ik weet het ook niet meer. was eigenlijk van plan om overmorgen te testen als er helemaal geen bloeding ofzo is geweest maar nu ik net weer "ongesteld " of hoe je dat mag noemen ben geworden weet ik niet zeker of het geld t ook waard is om nog ene te gebruiken hihi heb er al zoveel verspilt.
    ikw eet nog goed dat k met emy hartstikke misselijk was met precies 6 weken. nou ja als ik over 2 weken hartstikke misselijk ben in de ochtend en in de avond, en niet meer tegen vlees kan die geur daarvan dan weet ik denk ook wel genoeg. maar durf eerlijk gezegt nu niet meer te testen bang voor weer een teleurstelling..

    chantal gingen jullie nu nog voor een kleine of had ik dat nu fout. of wie ging er nu allemaal nog voor een kindje?
     
  15. oh daar had ik eerlijk gezegd nog niet bij stil gestaand, maar wel slim dat ze dat veranderd hebben dan ja...
     
  16. Esprit

    Esprit Fanatiek lid

    5 jun 2007
    1.141
    0
    0
    Groepsleidster op internaat voor moeilijk opvoedba
    IJsselmuiden
    Hey mama's!

    Das lang geleden zeg!
    Weet niet of sommigen me nog kennen?
    Door alle gebeurtenissen en alles wat er nu nog gaande is, kan ik moeilijk de tijd vinden en de energie opbrengen om hier mee te schrijven....

    Hoe is het met iedereen?

    Ik las dat er al meer zwangeren bij zijn gekomen!

    Van harte gefeliciteerd met jullie kleine wondertjes!!!

    Met mij gaat het na omstandigheden redelijk. Na het overlijden van mn lieve nichtje Denise best wel in een gat beland, heb veel last van spanningen wat natuurlijk weer zn weerslag heeft op mn zwangerschap. Het genieten wordt overschaduwd door alle verdriet. wat je normaal over je zwangerschap kunt delen met je familie is bij mij nu niet mogelijk. T onderwerp is te moeilijk en ik voel me vaak ook "schuldig" als ik binnenwaggel mn enorme buik. Natuurlijk wordt het me niet kwalijk genomen, maar t is zo moeilijk! We hebben een klein kindje verloren en een paar maanden later komt er weer zo'n lief kleintje bij! Het is zo dubbel. De bevalling die nu al wel heel snel nadert is zo'n raar idee...wetende dat er op die dag ook veel gehuild wordt en niet alleen van vreugde, maar merendeel omdat er een kindje mist in onze familie....

    Gelukkig gaat met ons beebje alles goed. Het ligt voor op groei en dat is fijn! Omdat het in de eerste weken na het overlijden van mijn nichtje toch een lichte groeiachterstand had. T beebje beweegt gelukkig ook heel veel (meer dan dat Melanie deed) en dat is een fijne bevestiging dat t goed gaat! Juist die bewegingen laten me even stil staan bij dit grote wonder, dan is het echt even genieten!
    Nee, we weten niet wat het wordt. We hebben gekozen voor de verrassing. Namen zijn we nu al wel zo'n beetje uit en geboortekaartjesboeken zijn al helemaal doorgekeken en we hebben bijna een definitieve keuze gemaakt. (lastig hoor).

    Met Melanie gaat het heel erg goed. Ze is in het trotse bezit van 2 tandjes en heeft net geleerd dat ze zichzelf op kan trekken aan de spijlen van haar box en bedje! Ze slaapt inmiddels ook op een echte knalroze meidenkamer, want haar broertje/zusje krijgt haar oude slaapkamertje. Melanie is een lekkere kletserd en kan heel hoog en vooral hard gillen. En heeft grote lol wanneer wij dan onze oren dichtdoen en roepen AU AU! Hihi, nu al leedvermaak! Dat gaat nog wat worden!

    Ik hoop dat het met iedereen goed gaat!

    Liefs Vera (Esprit)
     
  17. Meid je moet gewoon zo'n lading goedkope van internet halen, doet het ook niet zo'n pijn in de portomonnee...
    Weet niet hoe normaal je menstruatie is, maar dit is wel weinig....

    Nee wij gaan niet voor een tweede, nog lang niet...
    Niet juiste tijd...

    Mijn collegatje is wel net bevallen en ze stuurde vanochtend een foto, kereltje heeft me veel blond haar en een dikke kuif, hahaha, supergaaf!
     
  18. lique80

    lique80 VIP lid

    18 sep 2006
    7.763
    0
    0
    Programmeur
    Noord-Holland
    @Bemy, heeee das lang geleden!! Jahoor, hier ook eentje die alleen met de fles rustig op schoot zit. Dit is op het moment nog maar 1x per dag, vlak voor hij naar bed gaat.
     
  19. denicepino

    denicepino Fanatiek lid

    13 jun 2007
    1.943
    0
    0
    horeca medewerkster
    kerkrade
    owh trouwens kijk eens bovenin he.... gewoon kijken boven ieder berichtje daar zie je toch altijd datum. of vandaag staan. nu staat er ook een tijd naast maar die klopt voor geen ene reet !! ik heb net een bericht verstuurd en daar stond 11 uur bij !!!

    nou ik klets wel weer veel he.... sorry............
    mis juud wel!
     
  20. denicepino

    denicepino Fanatiek lid

    13 jun 2007
    1.943
    0
    0
    horeca medewerkster
    kerkrade
    kijk nou eens aan en daar is esprit !!!!! :D hallo !!!!!!!!!!! * zwaai* hihi wat leuk allemaal weer mensen die even om het hoekje komen kijken :p
     

Deel Deze Pagina