Mei 2009 mama's.

Discussie in 'De mama's' gestart door Cleo79, 16 apr 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. marooz

    marooz Fanatiek lid

    3 jun 2008
    1.444
    0
    0
    pedicure
    Leeuwarden
    Ok... hahah nu zijn jullie weer bij!

    Ik zal even bijlezen! Ik zag ig dat misspuma haar foto's kwijt is? Wat afschuwelijk!!!! Dikke knuff meis!

    Ik las ook dat Oem haar baby heel groot is! Mees is morgen 3 maanden en vorige week was hij 63 cm en 6140 gram, en hij zat qua lengte al boven in de curve! hiihi

    Ik zal weer even verder lezen!

    KNUFF
     
  2. manootje

    manootje Fanatiek lid

    11 nov 2008
    1.098
    402
    83
    He meiden, gelukkig niet al te veel geschreven ;)
    Even uit het hoofd, ben zo moe..

    @ Daggie, heb even gemist hoe het met de echo was gegaan?

    @ Jazzie, haha ja wij hebben het ook een keer gehad zo tegen het behang hihi! En we wonen pas net in dit huis dus dubbel niet fijn om het poep eraf te halen! ;) Wel fijn dat je denkentje weer er mooi uitziet!

    @ Mamasan, knuf!!

    @ Kaatje, hoe is het met de ooronstekingen van je zoontje? Hoop dat hij nu wat minder ziek is?

    @ Marooz, hoe is het met je nieren? Hebben ze daar nog wat aan gedaan of gaat het goed nu?

    @ Misspuma, Knuf voor jou meid

    @Evy, hoe is het met Sansa nu?

    @ Oemhudaifa,wauw wat heerlijk dat je ventje het zo goed doet!

    @Kroepie, is de rust een beetje gekeerd bij je mannetje?

    @Tampons, nou ik kan ze nog niet gebruiken heb er echt last van, snap er ook niets van. Maar moet toch naar de ha zal het es vragen..

    Er was nog iets waar ik van de week aan dacht van dat zou ik es vragen, hmm geen idee meer. Gek he dat je gewoon ergens mee bezig ben en ineens aan 1 van jullie moet denken.. Ik was trouwens zaterdag in een winkel in spijkenisse voor buidsmeisjes jurkjes voor het trouwen van mijn ouders en ik zweer dat ik iemand van het forum heb gezien. Geen idee wie, maar ik herkende haar van een foto. Maar omdat ik niet meer weet wie het precies is, ja ga ik het niet vragen met familie erbij hihi. Dus als iemand zich aangesproken voel, was zaterdag in iets wat dumpie nog wat heet.. Ze heeft een ouder zoontje en nu een dochtertje..

    Zo heb het een beetje gerpobeerd te reageren, maar zit echt niet lekker in m´n vel. Enorm veel last van de fibro. Veel stress dus dat helpt ook niet mee. Zaterdag in elk geval m´n meiden op hun mooist gezien, ze hadden zulke schattige jurkjes aan! Jelina had de kleinste maat en die was iets te groot, hihi. Ze mocht op een mooi stoel zitten voor foto´s en er werd ook een pop enzo bijgezet om het plaatjes compleet te maken, zo lief. Gelukkig doen m'n meiden het goed op het moment!
     
  3. manootje

    manootje Fanatiek lid

    11 nov 2008
    1.098
    402
    83
    Mees, Jayden en Pim ahhh zulke schattige foto's ben verliefd!!
     
  4. marooz

    marooz Fanatiek lid

    3 jun 2008
    1.444
    0
    0
    pedicure
    Leeuwarden
    Draadje en kroepie mooi foto's!

    handig heh die draagdoeken! Ik heb zelf een draagzak van kipling (heerlijk voor buiten!) En de minimonkey! Die tricot zakken zijn volgens mij heerlijk in draaggemak!
     
  5. marooz

    marooz Fanatiek lid

    3 jun 2008
    1.444
    0
    0
    pedicure
    Leeuwarden
    Manootje: Meid doe maar rustig aan, dikke knuff voor jou! Ben benieuwd naar de foto's van je meisjes! Mees mag vrijdag naar de v en d! hihi

    Wat lief dat je naar mijn nieren vraagt! Ik ben onder controle bij de uroloog, maar die wil een onderzoek doen die ik al 3 keer gehad heb en ik snap niet zo goed waarom die dan weer moet, dus heb gezegd dat ik het eerst wel aan zie, mits ik er last van krijg. De nierstenen zijn inmiddels echt verleden tijd gelukkig (was voor mij echt een zwangerschapskwaal) Maar dat ik een mega grote blaas heb die de boel loopt te etteren, dat zal wel mijn hele leven zo blijven dnek ik!

    Brengt mij op het volgende! Ik moet over 1,5 maand onder het mes!!! :( Ik heb een heel slecht gebit, en loop bij bijzondere tandheelkunde vanwege extreme tandarts angst (mietje heh?.. hihi maar ik heb gewoon valium nodig... oops!)
    Anyway, nu gaan ze mijn gebit volledig renoveren onder gehele narcose! Zo spannend! brrrrr
     
  6. Hey marooz!! Lekker ding ;)
    Wat is Mees toch een knapperd... en hij lacht zooooo schattig hahahah

    Fijn dat alles goed is, jammer van de BV. Maar hey, je hebt 't al hartstikke lang gegeven zeg. Was het nou jouw zus die op punt van scheiden staan? Jakkes :(

    En kijk even in je PB!
    Liefs
     
  7. kaatje k

    kaatje k Fanatiek lid

    auwie, die tandarts marooz. heb je ook pijn aan je blaas nu dan, of alleen problemen als je zwanger bent? en wat een lief mannetje heb je toch. mijn meisje is nu ook heel hard aan het lachen steeds, zooo lief.

    manootje, wat naar dat je zoveel last hebt. mijn zoontje bleek geen oorontsteking te hebben. wel is hij nog veel huilerig, en vanmorgen had hij opeens twee keer een bloedneus zomaar. ook raar toch? ik ben benieuwd wie je gezien hebt. een zoontje en een meisje, misspuma, misssZ, mamasan, marloes? ja, en ikke, maar ik was het niet!
     
  8. @Manootje
    DAGELIJKSE KNUF VOOR JOU!!!!

    @Marooz
    Vrijdag naar de V&D hè... wij morgen :D
     
  9. manootje

    manootje Fanatiek lid

    11 nov 2008
    1.098
    402
    83
    @ Marooz, ach fijn dat het met je nieren goed gaat! Hmm zw kwaal. hoop dat het met een evt volgende niet terug komt! Wel balen van die grote blaas. En onder het mes, aai met m'n gebit moet er niet aan denken, sterkte! Foto's kan ik helaas niet laten zien, is bijna staats geheim haha! Wel eentje met haar 'gewone' kleding aan ook in die winkel.. Zal snel even kijken of ik die kan plaatsen

    @ Kaatje, ja ineens bloedneuzen lijkt me idd niet goed. Ja heb geen idee, geloof dat ik hoorde dat het zoontje sven heette maar ken niemand die zo heet hier. Kan ook dat ik haar een keer op een foto op een andere topic heb gezien, heb echt geen idee maar weet zeker dat ik haar een keer op deze site heb gezien..

    @ Kroepie ach wat lief meid, thanks!
     
  10. marooz

    marooz Fanatiek lid

    3 jun 2008
    1.444
    0
    0
    pedicure
    Leeuwarden
    Kroepie!: whahah ze hadden jou dus eerder te pakken aan de tel? hihihi Tyno dacht dat het reclame was dus had ze afgewimpeld, dus ik helemaal boos, zegt ie äls je bonnen krijgt moet je dat wel zegge heh!"hmmmm had ie wel gelijk in natuurlijk! hihi En die bv is idd wel jammer, maar kan je je nog herinneren wat ik in de v en d zei? hihi... dus zo er vind ik het niet hoor ;) Ja mijn zus staat op punt van scheiden, al gaan ze het nu wel weer even proberen.... maar of het gaatlukken... zo zielig... Hoe doet Jayden het verder? Ik las prikjes gehad? Hier in Leeuwarden doen ze het zo vroeg omdat de kinkhoest hier heerst! Dus Mees had ook al zijn eerste prik met 7 weken! Zielig heh?

    Kaatje: Mjah zie wel op tegen die operatie maar ben er ook heel blij mee, want heb nu veel pijn in mijn mond helaas. Ik heb idd veel blaasproblemen en vroeger chronische blaasontsteking (nu niet zo chronisch meer gelukkig hahaha) Heerlijk heh als ze zo lachen! sóchtends is dat het eerste wat ik zie! *zwijmel*

    Manootje;Die nierstenen kan ik heel goed in de volgende zwangerschap weer krijgen maar hoeft niet! Oei staatsgeheim!! hahaha.... ach kan je voor mij geen uitzondering maken? hahah Nee grapje hoor meid! Maar wil natuurlijk graag foto's zien! :)
     
  11. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond,

    @ Jazzie: Er zitten echt krassen op de harde schijf, dus ik denk dat de koppen hierop hebben geschuurd...ben bang dat ze verloren zijn helaas.
    Heerlijk eens een dagje alleen met de oudste doorbrengen, heb er echt van genoten.

    @ Kroepie: Ja echt überschattig die foto! Vindt hij het nog steeds lekker om bij je te liggen?

    @ Draadje: Wat een schattige foto van Pim in de draagdoek geweldig.

    @ Joki: Oké meissie spreek je op hyves!

    @ Oem: Dan moet je zoontje wel een hele dikke buik hebben wil maatje 5 luiers goed zitten...

    @ Marooz: Jammer dat de bv niet meer lukt, fijn dat hij het goed doet op de flesjes.
    Owjeeh wat een drama je zus in een scheiding, sterkte meissie. Snap dat het allemaal even heftig is geweest!
    Wat heb je toch een heerlijk mannetje, geniet er maar lekker van.

    @ Manootje: Heel veel sterkte voor jou met de fibro!

    Hier een leuke dag gehad. Vanmorgen op visite bij mijn zwangere zus geweest, was erg gezellig.
    Morgen met Jaylin naar de osteopaat i.v.m. afplatting van haar hoofje.

    Liefs, misspuma
     
  12. kaatje k

    kaatje k Fanatiek lid

    waar is iedereen gebleven hier? is iedereen naar hyves overgestapt? ongezellig, anders moet ik dat ook maar doen. ik heb namelijk wel hyves, maar wilde niet verslaafd raken aan een tweede site, veel te veel werk...

    hier alles goed, meisje heeft weer van 7 tot 7 geslapen!
     
  13. manootje

    manootje Fanatiek lid

    11 nov 2008
    1.098
    402
    83
    Ik ben er ;) Net als toen met de mama's en zwangere was idd ook moeilijk om bij te houden. Het is hier idd erg rustig. Lekker hoor van 7 tot 7. Jelina sliep om 23.00 en kwam om 6 uur weer, ook lekker! Nu slaapt ze nog, maar werd gewekt door de verwarmingsman..
     
  14. Daggie1984

    Daggie1984 Fanatiek lid

    3 jul 2008
    1.435
    0
    0
    limburg
    lekker van 7 tot 7 kaatje k!!

    hier slaapt rivano van 8 tot 7.30

    we gaan volgende week donderdag naar engeland voor 10dagen. maar we houden ons lekker aan de nederlandse tijd! anders snapt rivano er niks van hahaha
     
  15. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede morgen meiden,

    Ik ben er ook nog hoor! Ook zit ik op hyves, maar hier spiek ik toch elke dag ook en reageren doe ik ook nog steeds.

    @ Kaatje K: Ow heerlijk van 7 tot 7 geslapen, knap hoor!

    @ Daggie: Zou inderdaad ook maar gewoon aan de Nederlandse tijd houden, als je Engeland bent. Anders wordt het wel erg verwarrend voor Rivano.

    @ Manootje: Ja, het is ook best wel veel werk 2 site's bijhouden...maar goed de ene keer de ene site en dan de andere haha.

    Keano is op de psz, Jaylin ligt op bed (slaapt nog niet, maar is rustig).
    Straks Keano ophalen, boterhammetje eten en hup naar de osteopaat dus het is nog even ren en vliegwerk straks...ow wat heb ik daar een hekel aan maar de osteopaat kon niet anders jammer genoeg. Ik hoop zo dat hij iets met Jaylins nekje kan.

    Fijne dag allemaal!

    Liefs, misspuma
     
  16. Ik ben er ook! :D
    Van 7 tot 7?? Hoe doen jullie dat toch?
    Jayden krijgt om 23.00 uur zijn laatste fles (tegenwoordig 180/6) en dan slaapt hij door tot ongeveer 5 uur/ half 6.
    Als ik 'm niet wakker maak voor die fles, dan wordt hij om 2.00 uur wakker of zo. Hij slaapt nl. na zijn 1 na laatste fles vanaf ongeveer 19.30/ 20.00 uur.

    Verder hier goed.
    't Is mooi weer. Meneer ligt in de box, maar heeft 't geloof ik niet helemaal naar zijn zin (jengel jengel) *zucht*
    Is toch anders dan mijn meissie hoor. Die was nooit zo. Moet ff wennen. :)

    Straks lekker even de stad in... en dan vanavond visite.
    Fijne dag!!
     
  17. MisssZ

    MisssZ Bekend lid

    20 nov 2008
    541
    0
    0
    't Gooi
    hallo dames,

    Ik ben al heel lang niet hier geweest...
    En ik ga jullie ook gedag zeggen, ik kan het gewoon niet bij houden en wil niet elke keer die egotr*t zijn die op niemand reageert. Gwen is op het moment ook een beste draak (bijna 2, as zondag is het zover) en die vergt veel aandacht.
    Op hyves ben ik iets actiever (al valt dat ook vies tegen).

    Hier gaat het voor de rest helemaal goed. Heb vanmiddag de afspraak bij de osteopaat met Dean. Dean doet het trouwens wel heel goed de laatse tijd. Sinds het inbakeren. Dus er zit hem wel iets dwars want zonder is hij veel te onrustig.
    Maar nu slaapt hij van voeding tot voeding. Hij is ook een heel stuk vrolijker en kan ook heerlijk glimlachen. Het is echt een heerlijk ventje.
    Hij woog met 6,5 weken 5495 gram en was 61,5cm. Hij is lekker lang. Ben benieuwd wat hij as maandag op het cb is als hij zijn 1e prikjes krijgt.

    Dames, ik wens jullie allemaal heel veel geluk, liefde en gezondheid voor de kleintjes en natuurlijk voor julliezelf. Mensen op hyves komen me nog wel tegen, al zal dat ook niet super actief zijn ben ik bang

    Liefs MisssZ
     
  18. kaatje k

    kaatje k Fanatiek lid

    misssz, ik zou je geen egotrut vinden als je niet echt reageerde hoor. veel te leuk om van je te horen!

    maar ik ga dnek ik ook maar eens op hyves kijken. eens kijken of mijn pagina nog bestaat, ben er al een tijdje niet op geweest. heb ook amper vrienden daar (gebruik meer facebook...)
    kan iemand de link doorsturen van de meimama's daar?
     
  19. Brechtjemvj

    27 jan 2009
    74
    0
    0
    Ik ben er ook nog hoor, moet alleen ff tijd vinden om bij te lezen en te reageren. Kijken of ik nu ff mag.
     
  20. kaatje k

    kaatje k Fanatiek lid

    er zijn drie hyves met mei mama's, zitten jullie allemaal bij dezelfde? en welke is dat dan? volgens mij herken ik wat mensen bij de uitgeteld in mei mama's? ik zag jayden daar lekker in z'n sling liggen bij jouw profielfoto kroepie! moet wel wennen aan de nieuwe namen dan daar, jij bent echt kroepie voor mij!
     

Deel Deze Pagina