verga van de pijn!!!!

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Tineke333, 2 aug 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Tineke333

    Tineke333 Bekend lid

    7 nov 2008
    688
    0
    0
    hey,


    ik heb sinds gister avond een konstante pijn rechts onder in mijn buik, een soort trekken zou ik zeggen.... meer richting lies en zijkant. het ja voelt als pijn bij een kyste. heb wellis een kyste aan m'n eierstok gehad die toen knapte en dit voelt ongeveer zo alleen dan veel pijnlijker!!
    het zijn denk geen weeën want het gaat niet meer weg. als ik zit is het het meest pijnlijk en bij het in ademen.ook als ik niesen moet of hoesten en geuwen.
    als ik m'n rechter hand onderaan m'n buik leg (rechts) om hem op te tillen zeg maar verga ik van de pijn!
    gelukkig voel ik de kleine bewegen anders zou ik me gek maken van sorgen. maar ik heb ja een raar gevoel.....

    wat kan dit zijn??? en wat moet ik doen???


    alvast bedankt voor jullie reakties!!!!
     
  2. hiranthi

    hiranthi Actief lid

    14 jul 2009
    109
    0
    0
    Eigenaresse illutic WebDesign
    Als ik jou was zou ik de VK bellen, daar zijn ze voor toch? :)
     
  3. Tineke333

    Tineke333 Bekend lid

    7 nov 2008
    688
    0
    0
    dus er heeft niemand de zelfde klachten of ook last ervan???? en ook niemand een idee wat het kan zijn?????
     
  4. Grassprietje

    Grassprietje Fanatiek lid

    3 dec 2006
    2.328
    0
    0
    tukkerland
    Tineke, wij zijn geen artsen jammer genoeg en denk ook niet dat wij degene zijn die je zo gerust kunnen stellen dat je je geen zorgen maakt...ik zou als ik jouw was ook contact opnemen met je vk of gyn...
     
  5. Minke24

    Minke24 Fanatiek lid

    18 aug 2007
    1.380
    22
    38
    Nou, als het al zo lang duurt zou ik ook de vk maar bellen!

    Ik herken 't een klein beetje, had met 30 weken koliekpijnen (was erger dan weeën), maar dat kwam duidelijk in aanvallen en dat haal ik niet uit jouw bericht. Bleek uiteindelijk een blaasonsteking i.c.m. nierstenen te zijn. Maar goed, ik had een half uur nadat de pijn begon (was op m'n werk) al de vk gebeld. Ik had nooit ergens last van en deze pijn kwam zo plotseling, zo enorm heftig opzetten dat ik veel te bang was dat 't iets ernstigers was. Uiteindelijk maar goed, want die koliekpijnen kunnen weeën in gang zetten en daar zat ik met 30 weken natuurlijk niet op te wachten.

    Dus nog een keer: gewoon je vk bellen, daar is ze voor! Zij stuurt je wel door naar de huisarts/gynaecoloog etc. als dat nodig mocht zijn.
     
  6. BrasilPrincess

    BrasilPrincess Bekend lid

    24 mrt 2008
    593
    0
    0
    hey meid

    ik heb zelfde aleen niet hele dag als ik uit bed kom iedere keer rechts echt pijn dat even moet schreeuwen dan bijt me door heen ga staan na 10 min is dan weg.laat me weten als je weet wat jij hebt ik heb beetje gehad van hoort erbij want heb VK al zo vaak gebeld heb zoveel gehad ook in ziekenhuis gelegen en heb daar geen zin meer in zolang baby voel neem ik het er maar bij.


    liefs
     
  7. Tineke333

    Tineke333 Bekend lid

    7 nov 2008
    688
    0
    0

    ja zo dacht ik dus ook zolang ik de kleine goed voel....en die is druk bezig.....zal het wel goed zijn.
    maar ja ik had zelf het vermoeden dat ik maybe m'n banden verrekt heb omdat ik gister druk bezig ben geweest,maar dat weet ik nat. niet zeker. ik ehm wilde zelf afwachten tot morgen ochtend en als het dan nog niet weg zou zijn wilde ik zeker weten de vk bellen!
     
  8. wendy1611

    wendy1611 Fanatiek lid

    14 mei 2006
    2.463
    0
    0
    Heb op en af die pijnen, de laatste week wel steeds meer. Het zit in mijn rechterzij, trekt door naar mijn lies en straalt uit tot mijn rechterknie. Voelt als hele heftige menstruatiepijn, een brandende en zeurende pijn iig.

    Ik wijt het aan mijn banden die een extra opdonder krijgen wanneer ukkepuk weer aan het draaien is. Enige wat helpt is rustig gaan zitten of op mijn zij gaan liggen, soms duurt het uren maar het is wel elke keer nog weg gegaan. Maar pijnlijk is het wel, tranen schieten steeds weer in mijn ogen.
     
  9. Tineke333

    Tineke333 Bekend lid

    7 nov 2008
    688
    0
    0
    hey dames ik heb m'n vk nog niet berijkt en heb zelf geen ja slecht gevoel erbij.....

    ik hier op het forum bij de vk's gevraagd wat het zijn kan. hier hun reaktie:

    Hoi Tineke333,

    het klinkt als een overbelast band van je baarmoeder. Je kindje hangt vaak meer aan een kant en dat kun je aan de banden voelen. Ook de tegenovergestelde banden als die worden uitgerekt. Het kan ook zijn dat het een inwendige blauwe plek is veroorzaakt door bewegingen vna het kindje of van een continue aanwezig lichaamsdeel van de kleine, zoals het schoudertje. En heel soms komt het door een urineweginfectie. Het klinkt in ieder gevla niet als iets ergs. Warmte, rust helpen vaak wel en vaak gaat het ook weer over als het kindje anders gaat liggen.

    Groetjes Brigitte


    ik zelf dacht ook aan overbelaste buikbanden maar wist het natuurlijk niet zeker. en idd wat zij schrijft......onze kleine ligt altijd aan de rechter kant in m'n buik dus zou dat goed kunnen. en heb sinds een paar dagen dat als ik op m'n linker kant lig, ik veel ontspannender lig en ook geen pijn voel aan m'n rechter onderbuik.

    ik ga nu een warme kruik pakken en even lekker gaan liggen :D


    liefs tineke
     

Deel Deze Pagina