Ben ik soms de enige waarvan de kleine niet doorslaapt?

Discussie in 'Voeding' gestart door Renate28, 9 dec 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Karagoz

    Karagoz VIP lid

    14 apr 2006
    7.984
    0
    36
    Moeder en verzorgende
    ergens in het land
    selam

    ik ken dit ook hoor meid!

    tamer is 5 mnd en slaapt nog steeds niet door. en ik kan ernog steeds niet tegen. tamer komt nu maar 1 keer voor de fles maar wordt ook nog veel wakker omdat hij dan de speen wil hebben.

    ik word ook nog veel wakker van elk geluid dat ik hoor dus echt rustig slapen kan ik niet.

    tamer kwam tot 2 1/2 mnd om de 2 a 3 uur wakker. ik vond het vreselijk. ik ben een uitslaper en ik was nog erg moe van de bevallen en het heen en weer lopen naar het ziekenuis. was erg gestressd en erg moe en had veel slaap.

    Ik wou dat tamer lekker uit slaapt tot 7 uur ofzo en dan ben ik al heel blij maar helaas, moet gewoon nog even afwachten.
     
  2. Renate28

    Renate28 Fanatiek lid

    22 mei 2006
    3.334
    0
    36
    Ja, inderdaad...al slaapt íe tot 5.00 uur, maakt me echt niet uit. Hahaha! Als die onderbrekingen om de paar uur maar ophouden. Dat breekt zo ontzettend op. Iedere keer als je net lekker slaapt, moet je er weer uit...
     
  3. Ayla

    Ayla Fanatiek lid

    29 dec 2005
    1.049
    0
    0
    Dat gaat allemaal vanzelf meid! Mijn jongens bleven s'nachts om een voeding komen tot ze zo;n 7 mnd waren. Toen kwamen ze nog maar 1 of 2 keer en ben ik begonnen met het afwennen van de nachtvoeding. Ze kregen allebei bv. En dat was een paar nachten wennen en huilen maar dat was zo over, maar voor de 6 of 7 mnd zou ik nog niet gaan rommelen aan hun nachtvoeding, sommige kindjes hebben nu eenmaal meer nodig dan anderen. Probeer ze op de dag zo veel mogelijk regelmaat aan te wennen, en de meeste voedingen op de dag/avond te laten plaatsvinden, dan komen de meeste kids op een gegeven moment niet meer zo vaak s'nachts. En maar 1 keer je bed uit is al een hele verademing hoor ;)

    Maar ga niet rommelen met rijstebloem oid, want dat haalt echt niets uit. En of je nu de borst geeft of de fles dat maakt ook geen verschil, er zijn kindjes die op bv de hele nacht meteen doorslapen en fleskindjes die na een jaar pas doorslapen, dus je moet (als je bv geeft) niet gaan twijfelen aan de kwaliteit van je melk of denken dat ie het beter zal doen op de fles.. dat is gewoon een fabel.

    Veel succes ermee, en onthoud dat het voor iedere jonge moeder het eerste jaar enorm zwaar is, je moet zeker in de eerste 6 mnd aan zo veel wennen en je kind claimt je op zo veel manieren en dat is voor iedere moeder hetzelfde. Als je veel succesverhalen leest of ziet in je omgeving dan ga je vaak twijfelen aan jezelf maar dat moet je niet doen, het zijn vaak maar verhalen en beelden die jij ziet. De werkelijkheid ziet er bij iedereen binnenshuis heel anders uit, dat moet je maar in je achterhoofd houden. Zoals jij overkomt op anderen is ook compleet anders dan dat je zou denken, zo is het andersom net zo.
     
  4. Renate28

    Renate28 Fanatiek lid

    22 mei 2006
    3.334
    0
    36
    Thanx ayla
     
  5. Renate28

    Renate28 Fanatiek lid

    22 mei 2006
    3.334
    0
    36
    Joepie!Eindelijk! Vannacht heeft hij van 00.00 uur t/m 06.00 uur achter elkaar doorgeslapen!

    Zonder voeding tussendoor!

    Ik hoop dat hij dit door gaat zetten en dat het geen eenmalige vergissing van hem was..

    OOOOoooh, je wilt niet weten hoe blij ik ben! Ik kan het zo goed gebruiken op het moment...echt...
     
  6. flappie

    flappie Bekend lid

    20 sep 2005
    732
    0
    0
    leerkracht
    Leeuwarden
    Oh, wat fijn, zeg! Ik had een soortgelijk topic geopend bij baby en dreumes, weer terug naar nachtvoeding. Stijn is nu 5,5 maand oud en slaapt nu sinds 3 nachten door ( afkloppen)! Het komt dus echt!

    xxx
     
  7. minke

    minke Actief lid

    Renate, wat goed van je mannetje!

    Was wel even schrikken zeker, toen je wakker werd...
    Jibbe Jens schijnt het nu ook een beetje te snappen. Hij heeft laatst een nachtje doorgeslapen, toen weer telkens wakker en nu al 2 nachten achter elkaar doorgeslapen :eek: ! Gisteren van 00.00 tot 7.45 en vanacht van 23.00 tot 7.30! Hopen dat het doorzet, want ik vind dat we de nachtrust nu wel verdienen hoor :D !

    Groetjes Minke
     
  8. Karagoz

    Karagoz VIP lid

    14 apr 2006
    7.984
    0
    36
    Moeder en verzorgende
    ergens in het land
    selaam

    nou meiden, ik kan mee praten want onze tamer heeft al 3 nachten door geslapen zonder voeding. hij is wel een paar keer wakker geweest maar dan geef ik hem de speen en hij slaapt dan gewoon weer verder. eindelijk hopelijk blijft het zo!
     

Deel Deze Pagina