Februari 2009 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Uk80, 17 jan 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Angela21

    Angela21 Fanatiek lid

    13 nov 2007
    1.201
    0
    0
    Venlo
    Mieke, succes bij de sportschool zondag ;)
    We gaan 7 september een midweek naar de eemhof en verder wat dagjes weg. En ik ga donderdag natuurlijk naar London :) :) :p
     
  2. noppie

    noppie Fanatiek lid

    7 mrt 2008
    2.026
    0
    0
    utrecht
    @ Maka: ja, het blijft opletten hoor, met die harde plekken in je boobs. Ik masseerd toen ook wel onder de warme douche. Ik heb soms nog steeds een beetje een gevoel van een heeeeeel lichte TRS, terwijl ik op 30 april echt al de laatste voeding gaf :(. Ik vermoed dat als ik haar weer zou aanleggen dat ik mijn boobs nog aan de praat zou kunnen krijgen. Maar ik heb er zo'n ontstellende heibel meegehad, dat ik er maar niet meer aan begin.

    @ Angela: ow, heerlijk vakantie. Wat gingen jullie ook alweer doen? Veel plezier!

    @ Mieke: ow lekker zo'n productief werkdagje. Fijn dat Boazie ook zo goed meewerkte. Oei, weer nekklachten. Lekker even laten losmasseren en sporten (sprak de zoutzak op de bank).
     
  3. Mieke8

    Mieke8 VIP lid

    9 nov 2006
    14.188
    0
    0
    Noord-Holland
    Angela, oh lekker wij gaan ook van 7-11 sept. een midweekje naar CP (Port Zélande), echt zin in! Maar ja dat is dan onze enige vakantie dit jaar en met het Sintweekend nog naar Landal met mijn schoonouders, moeten we weer surprises maken, kan ik nu al weer tegenop zien, hihi.

    Noppie, hier nog een zoutzak op de bank hoor! En ben nog niet naar bed. Sporten helpt natuurlijk wel om mijn spieren sterker te maken zodat ze meer kunnen hebben, maar ja... ik moet nu echt echt echt wat gaan doen hoor!
     
  4. Deurtje

    Deurtje Fanatiek lid

    8 mei 2008
    4.332
    0
    0
    #9264 Deurtje, 27 aug 2009
    Laatst bewerkt: 27 aug 2009
    Dank voor alle reacties op mn werk-gebeuren. Vind het erg leuk hoe jullie reageren en dat sterkt mij alleen maar in mijn waarschijnlijke keuze.

    Ik heb het er uiteraard met mijn man (ik wil eigenlijk steeds vriend schrijven, stom he) over gehad en die merkte ook wel waar mijn gevoel naar uit ging. Dat ik een uur :$ over de terugweg heb gedaan versterkt mijn gevoel ook weer. Dus ik denk dat ik afscheid ga nemen van mijn baan en (wellicht tijdelijk) fulltime voor Thije ga zorgen.
    Spannend! Ik praat er van de week ook nog met vriendinnen over, dus de keuze is nog niet definitief, al gaat het dat waarschijnlijk wel worden... :D

    Dan ff wat anders; de vriezermelk (vriezer van t weekend uit, paniek!) was inderdaad nog goed, Thije heeft er prima van gedronken vandaag, pfieuw!

    Hij heeft toen ie om 1915 wakker werd toch nog even aan een wortel gesabbeld, we waren toch nog aan het eten :D

    @ Eppie, hihi een rockchick met tandjes, pas maar op! :D
    Heel veel plezier alvast in Gent!

    @ Kuona, jammer dat ze dat zeiden op het CB. Maar net als maka heb ik ook begrepen dat ze op veel CB's maar weinig van BV weten. En hij krijgt nu toch ook bijvoeding, dus eigenlijk is het ook logisch, je biedt hem al andere dingen aan naast je BV. Vind de curve er mooi uitzien hoor!!! Denk idd dat de curves van Vera en Thije een vertekend beeld geven.

    @ Mink, sowhee dat zijn veel tandjes tegelijk! :$:D Ben je dr wel gelijk weer ff vanaf, hihi

    @ Noppie, je zegt wel geintje, maar ik wil tzt best je teksten redigeren hoor! Leuk juist, zo kunnen we elkaar een beetje helpen.
    Moet wel weer lachen hoe je je vriend omschrijft hoor. Arme jongen, je hebt hem gewoon een hulpeloosheidsyndroom aangepraat :p
    Wat eng dat Ebbie er zo raar bij lag! Wat bedoel je precies met gefixeerd? (vast een domme vraag, sorry) Maar kan me voorstellen dat je schrok joh! Ik hoop dat de gastouder inziet dat ze dat dus echt niet meer moet doen!
    Jurkje komt echt wel goed joh, ben het helemaal met Maka dr uitleg eens.
    En wat een sensatie! :$ 8)

    @ Leintje, zwem ze! En sterkte met de tandjes!

    @ Angela, yihaaa bijna vakantie!

    @ Mieke, goed dat je zo lekker productief bent geweest joh!
    Succes vast met sporten, hihi.. eens moet het er van komen he ;)
    Sterkte met je nekklachten!

    @ Maka, hihi toch dat witte flubbertje! Raar ding is dat he, je denkt dat t nergens voor dient, maar als ie er niet op zit, werkt de hele kolf niet meer, vaag!
    Ah Vera toch ook een buikslapertje aan het worden! Raar he dat ze dat ineens lekker vinden?!
    Fijn zo'n ideaal dagje!
    Je hebt ook wel gelijk met je 'je hebt niet voor niets stuwing'.. maar ik ben wat dat betreft niet echt het goede voorbeeld.. ik kolf altijd mn 2e tiet af 's ochtends. Vandaar de enorme vriezervoorraad. Ik hoorde over een moedermelk netwerk waar je melk kan doneren. Ik ga eens googlen wat dat is.

    Mijn man was vroeger een bilschuivert :D Mn s-moeder deed hem als ie buiten speelde altijd een extra broekje met zeem aan over zn gewone kleren, anders ging alles kapot, haha

    Truste!!!
     
  5. Dinkie1982

    Dinkie1982 Bekend lid

    5 feb 2008
    529
    0
    0
    Sluiter zakelijke verzekeringen
    Barendrecht
    Nog even snel voordat ik in bedje duik.

    @ married, ik heb Sanne gisteren in de buggy gehad ja en met eten in een kinderstoel c.q. even op schoot. Ook een klein stukje hebben we haar gedragen (toen wilde ze niet meer). Moet zeggen dat de buggy goed bevalt, nu kan ze tenminste om zich heen kijken.

    @ kuona, hier ook nog geen tandjes hoor! Nog niks te zien ook. Volgens mij is gemiddeld tussen 6 en 8 maanden maar zoals met alles kunnen ze eerder of later zijn dus ik merk het wel. Ik had zelf met 9 maanden pas de eerste tand dus misschien Sanne ook wel.

    Het zou wel kunnen ja dat Sanne zo goed slaapt ook door het duimen. Moet zeggen dat ik het ook zeker geen probleem vindt. Tja, jammer voor later omdat we het vroeg of laat moeten afleren maar nu is het ideaal. En vind het zelf wel een schattig gezicht zo met haar duimpje en een kroeldoekje of iets waar ze aan kan friemelen.

    @ smaken mixen, als ze beter kan happen zal ik ook andere dingen proberen ja. Ze krijgt wel eens iets los om te happen maar tot nu toe lust ze alles dus ik mix niet om de smaak te verbergen ofzo.

    @ maka, lijkt erop dat het beter gaat met Vera! Hoop voor je dat de komende nacht weer goed gaat. Wel balen van je kolf. Ik heb ook medela swing maar nog nooit problemen gehad met het witte frummeltje. Wel een keer de slangetjes niet goed genoeg aangeduwd en ik maar denken waarom komt er niks maar toen trok hij dus niet vacuum... haha...

    Verder kom ik morgen weer bijkletsen meiden.
     
  6. Leintje1

    Leintje1 Actief lid

    7 jan 2009
    143
    0
    0
    @mieke, hoe laat is het zwemmen in Amstelveen?
    En moet je je daar vantevoren opgeven?
    Misschien lukt het niet morgen, maar een van de komende weken om een keer met jullie mee te gaan. Ligt aan het weer wat betreft het fietsen...op zich is het zwembad van Amstelveen niet veel verder dan die van Aalsmeer...

    Groetjes, Leintje
     
  7. Mieke8

    Mieke8 VIP lid

    9 nov 2006
    14.188
    0
    0
    Noord-Holland
    Leintje, oja NO ligt er natuurlijk een beetje tussenin. (loop een beetje vooruit hoor, misschien zou je met Patriessie mee kunnen rijden) Het is van 11.00 - 11.30 uur en wij spreken dan om 10.30 af. Je kunt een proefles nemen, bel je even van te voren of er plek is op de vrijdag en dan kost het iets van 4 euro geloof ik www.demeerkamp.nl Leuk als je een keertje mee gaat :) ben ook wel benieuwd naar jou en Mik ;)


    Potverdrie.. lig ik er nog niet in, hihi ik ga nu echt!


    Oja, Married lijkt me wel even gek nu je het al bijna zo goed als hebt. Volgens mij stroomt er nu wel een apart gevoel door je heen.
     
  8. Scoobje

    Scoobje Actief lid

    21 jun 2008
    156
    0
    0
    Jullie hebben weer veel te hard gekletst !
    Maar ik doe een schuchtere poging te reageren...

    Ik kreeg gisteren de handjes en voetjes van Kaylee nog eens goed in het oog en het viel me inderdaad ook op dat die zo gegroeid zijn. We hebben 3w geleden een voetje in gips gemaakt voor peter en meter en het lijkt me echt dat haar tenen nu al een stuk groter zijn :(

    Mango valt hier trouwens ook in de smaak. Al wil dat bij Kaylee zeggen dat ze erop zuigt en zodra ze een brokje in haar mond krijgt het zo ver mogelijk uitspuugt om daarna heftig duidelijk te maken dat ze verder wil mangozuigen :)

    Spugen doet ze trouwens de hele dag door, altijd kleine slokjes. Nog reflux-babies die ondanks de medicatie en melkverdikkers blijven spugen en terugslikken? Ik vind het zo zielig voor haar, altijd zien knabbelen en vieze gezichten trekken als dat maagzuur opkomt :(

    @ Marriedgirl: fijn dat je leidinggevende begrip had voor je standpunt... nu nog een belangrijke knoop doorhakken...


    @ Noppie: mannen en knuffelen is zowiezo al minder vanzelfsprekend dan bij vrouwen hoor... dus toch al tof van je pa dat hij zo toenadering zoekt en zelfs dat groentepapje wil geven!

    @ Vaamrile: Chapeau hoor dat je blijkbaar zo nuchter onder de situatie blijft. Niet eten bij je ex kan ook wel aan de periode liggen, niet? Kaylee wil momenteel ook alleen maar flesje bij mij en doet echt boos en wild bij andere mensen, zelfs bij mijn man die ze normaal toch elke dag min. 1 flesje geeft.

    @ Joanjima: s-ma-verhalen... probeer je erboven te zetten zou ik zeggen maar als ze zich zo hard moeien is dat echt wel moeilijk hé. Blijven volhouden en hopen dat ze het op een dag opgeeft om haar visie op te dringen !

    @ UK: Ferry nog meer tandjes... yeah die gaat ook hard !

    @ Kuona: De moment dat ze groentjes lekker beginnen te vinden is toch weer een beetje baby die verdwenen is denk ik... maar toch wel leuk als ze al wat kunnen mee-eten van tafel

    Het verhaal van Rootje heb ik gemist maar het lijkt erop dat ze nu in een hele moeilijke periode zit... sterkte zou ik zeggen !

    @ Suske: Kaylee jengelt 's avonds ook tussen haar twee laatste flessen in hoor en uiteindelijk is het dan ook ergens tussen 21u & 22u vooraleer ze oververmoeid haar bed induikt. Gelukkig valt ze dan vrij onmiddellijk in slaap. Dus je bent echt niet de enige moeder die zo laat nog opzit met haar babietje ;)

    Over dat blijven huilen... ik heb een truukje geleerd van de kine en bij Kaylee helpt dat dus echt. Proberen kost niets hé... Als we ze in bed leggen en ze is helemaal overstuur dan leggen we onze warme hand op haar rugje, zeggen niets en blijven die enkele minuten houden... ze komt dan echt tot rust hoor! Ongelooflijk maar waar !

    @ Enna: ik pleit ook voor een wekelijkse samenvatting van de hoogtepunten. Ik zou eigenlijk ook in mijn bed moeten liggen maar voel me zo schuldig dat ik bijna nooit reageer dat ik nu al een uur aan het bijlezen ben :)

    @ Suske: wat een guitige foto !!!! Wow, die zit precies al zo stevig. Goed hoor!

    @ Eppie: Yannique toch nog sneller dan verwacht een tandje dus ! Proficiat !


    Sorry, de rest is hopelijk voor een ander keertje... moet nu echt gaan slapen want om 5u rinkelt de wekker alweer !
     
  9. Deurtje

    Deurtje Fanatiek lid

    8 mei 2008
    4.332
    0
    0
    Ben ik de eerste vandaag???
    Hierbij open ik het forum! hahaha
     
  10. Uk80

    Uk80 Fanatiek lid

    Goedemorgen meisjes! :)

    Oh my God wat hebben jullie veel geschreven!! :$
    Ik ga mijn best doen, maar ik moet ook écht nog even slapen. Heb tot 23 uur gewerkt, lag er om middernacht in, maar kon natuurlijk niet slapen. Onze auto heeft kuren en nu weet ik niet hoe ik straks naar mijn werk moet ;) Dus we moeten snel wat regelen.
    Ferry heeft geslapen tot 05:30. Ik moest plassen dus ik dacht dan gluur ik even om het hoekje, toen ik dat deed zag ik ineens een koppie omhoog komen (hij lag op zijn buik). Helaas, dat was het. Ik ga hem zo weer in bed stoppen en dan ga ik ook nog even slapen.

    Married: Ik zou ook graag alleen voor Ferry willen zorgen, maar helaas zit dat er voor ons financieel niet in. Je kunt toch altijd weer een baan gaan zoeken als het je niet bevalt? Voor het geld hoef je het niet te doen, dus dan kun je maar beter iets gaan doen wat je echt leuk vindt. Veel succes met beslissen!

    Kuona: Ik weet helemaal wat je bedoelt met de groei! Ferry had dat de keer voor de laatste keer dat wij zijn geweest. 200 gram gegroeid in anderhalve maand ofzo :$ Ik dacht ook echt dat het niet goed was. Gelukkig is hij de keer daarna wel weer iets harder gegroeid. Komt dus echt wel goed ;) En gadverdamme, zo'n spin waarvan je hem hoort lopen :$ Ik zou echt bang zijn, sorry ben een mietje!

    Scoobje: wat zielig voor Kaylee dat ze steeds moet spugen. Ferry moet ook weer meer spugen sinds we de Nutrilon standaard gebruiken. Echt jammer is dat!


    Sorry, ga even nokken... Misschien nog tot straks en anders tot morgen...
     
  11. Mieke8

    Mieke8 VIP lid

    9 nov 2006
    14.188
    0
    0
    Noord-Holland
    Mogge!

    Haha Married, heb je je lolbroek aangetrokken voor vandaag!

    Uk, slaap lekker.

    Scoobje, leuk je hier weer wat vaker te zien.

    Nou Boaz lag vanmorgen op zijn buik te tukken, vermoed dat hij wakker was geworden omdat hij gekakt had en is gaan rollen, geen idee hoe laat dat is geweest, ik heb het niet gehoord. Nu ligt ie weer in bed maar ligt weer te rollen en zo gaat meneertje natuurlijk niet slapen he.
    We gaan zo zwemmen dus ik dacht dan nog even een klein tukje, maar ik denk dat dat er niet in zit. Ik ga douchen en de tas inpakken, half 11 mag ik weer present zijn in het zwembad.
     
  12. Kuona

    Kuona Fanatiek lid

    7 dec 2007
    1.258
    6
    38
    @Maka: Fijn dat Vera het giseren zo goed gedaan heeft.
    Ik bied de ene keer de ene aan en de andere keer de andere. Ik heb wel het idee dat Morris rechts fijner/lekkerder vind, maar ik begin dus ook om de voeding met de andere.
    Ja ik ga er maar vanuit dat hij binnenkort een groeispurt krijgt. Tnx voor je peptalk :)
    En wat goed dat Vera dan 100gr gerapleyd heeft!

    @Mieke: Haha Kill, kill, kill! Gisteren zat ik Morris te voeden in het halfdonker op zijn kamertje en toen zag ik er weer één (gelukkig wel een stuk kleiner) vanuit mijn ooghoek. Toen heb ik mijn vriend er maar bij geroepen hoor ;)
    Wow dan heb jij idd goed kunnen werken. Ik moet er nog steeds aan wennen, het thuiswerken.
    Wij gaan met het sintweekend ook naar zo'n Landalpark, ergens aan zee geloof ik. Wij doen gelukkig alleen gedichten, dat vind ik al een opgave.

    @Married: oeh, spannend allemaal zeg! Gelukkig heeft Thije nog kunnen genieten van je opbrengst :p
    Ja ik weet idd dat Cb's niet altijd goed op de hoogte zijn. Ze zei ook iets over, volgende keer weer wegen en als het dan niet goed is dan iets met flesjesvoeding. Maar ik geloof er echt niks van dat hij daar beter op zou groeien.

    @Scoobje: hihi Kaylee doet aan mango spugen dus! En voel je niet verplicht om bij te lezen joh!

    @Uk: He, jammer dat Ferry nu weer zo vroeg wakker wordt. Ik herken dat spieken om een hoekje en dan een hoofdje op zien veren wel. Ik vraag me dan altijd af of hij verder had geslapen als ik niet gespiekt had.
    Goed te horen dat Ferry daarna wel weer een groeispurt had. Ik ben benieuwd! En ik was ook bang van de spin. Ik stond serieus al met één been op de stoel tot ik me bedacht dat toch íemand die spin moest vangen anders kon ik daar blijven staan tot 18 uur. Gelukkig had de kat dus het voorwerk al gedaan, ik denk dat ik anders het huis uitgevlucht was met Morris :D

    Hebben er hier meer mensen een tegelvloer (wij hebben een hele lelijke :p). Morris rolt nu wel eens van zijn kleed af, maar ik vind die vloer zo koud. Zou dat kwaad kunnen? Ik kan moeilijk iedere keer dat kleed onder hem schuiven.
     
  13. Arevinol

    Arevinol VIP lid

    7 okt 2007
    7.759
    2
    0
    mama!
    Mieke, vervelend dat je nek/schouderpijn weer terug is.
    Heel goed dat je nu echt gaat beginnen met sporten ;)

    Noppie, echt waar, voel je soms nog een tsr?!! Dat dat zolang duurt tot t echt stopt zeg.
    Ik denk ook niet dat Ebbie nu nog uit de borst zou kunnen drinken? Dat verleren ze toch ook? Dan kijkt ze je aan van, ehh ja en wat moet ik daarmee doen dan?

    Married, ik denk dat het heel goed is dat je je hart volgt.
    Ik leef ook altijd graag in het 'nu'. Zie wel wat er weer op mijn pad komt (welke bevliegingen ik krijg ;)). Het moet natuurlijk wel mogelijk zijn, maar dat is het bij jullie. Dus ik denk dat je er (iig tijdelijk) heel gelukkig van wordt en achteraf altijd met een fijn gevoel naar die periode kan terugkijken.
    Ik ben (te) vaak gestopt en geswitcht, bij iedere keuze lang getwijfeld tussen gevoel en verstand, maar ik heb uiteindelijk altijd mijn hart gevolgd. Van geen enkele keuze heb ik spijt (al vind ik sommige dingen wel 'jammer'), het heeft mij gemaakt tot wie ik ben. :)

    Ja, heel stom van dat flubbertje; het is denk ik om de zuigkracht op te bouwen en als de druk hoger wordt laat ie de melk door en t vacuum los ;)
    Ik kreeg een mailtje terug van de borstvoedingswinkel waar ik de kolf gekocht had, met instructies hoe je de motor kunt reinigen, want er kan wel eens een druppeltje melk in komen, dat ie t niet meer doet.
    MIsschien was dat t ook wel hoor, want ik weet bijna zeker dat ik de vorige keer dat ie t niet deed, t flubbertje wél erop had zitten. Hij zoog nl ook niet als ik m aanzette en mijn vinger op t uiteinde van t slangetje hield.
    GIsteren heb ik m ff heel hoog gezet en mijn vinger op t slangetje gehouden. Eerst deed ie t weer niet en vervolgens merkte ik dat ie toch weer begon te zuigen. Dus misschien dat er toch ook wat vocht/melk in de motor zat ...
    Maar goed, we zullen t nooit weten ;) Hij doet t weer das t belangrijkste.
    (Lekker interessant verhaal, sorry hoor!)
    Het is ook wel heel handig als je veel melk op voorraad hebt! Zeker omdat jij natuurlijk nog werkt en er vaker opgepast wordt. En strax als je evt gestopt bent, kun je t m nog een tijdje geven. Of pannenkoeken ervan bakken :D:D.
    Moedernetwerk, tja vind ik persoonlijk wel weer wat ver gaan (om zelf van te gebruiken dan). Maar goed, als ze t willen hebben, waarom niet.

    Dinkie, is ook zeker een ontzettend schattig gezicht, dat duimen! Vera doet t heel af en toe nog wel eens (of op haar vinger), maar dan heeft ze honger denk ik.
    Die slangetjes aanduwen is idd meestal t probleem als ie niet goed zuigt!

    Scoobje, das prima toch dat ze lekker op de mango zit te zuigen. Doet Vera ook veel, grappig gezicht. Vooral met een reep courgette (die gaat dan haar mond in-uit-in-uit)
    .
    Goeie tip van het 'handleggen', zal t eens proberen als ze een keer overstuur is. Moet ze dan op dr buik liggen (neem ik aan)?
    Maar pff, een paar minuten overstuur huilen en ernaast zitten vind ik wel lang dan! Als Vera overstuur huilt, helpt oppakken bijna altijd. Alhoewel, een paar keer heeft ze gehad dat helemaal niets werkte (das echt zielig!!!), heeft ze een tijdje een paar keer achter elkaar gehad ;). Maar ik heb uitgevonden dat ik haar dan al wiegend moet aanleggen, dan wordt ze ook rustig.

    Kuona, o ik had je geloof ik verkeerd begrepen met 'Morris blieft maar 1 tiet' ;).
    Getver de getver ja die spinnen. Ik schrik me altijd helemaal t leplazerus, omdat ze er altijd zijn op t moment dat je t niet verwacht. Wij hebben af en toe ook zo'n grote in de kelder. Iewiewiewiew!
    Wij hebben een grondvloer. Qua kou vind ik t niet zo erg, maar t is zo hard en je kan t niet zo goed schoonmaken door de koertjes tussen alle grindkorrels. Dus daarom vind ik t helemaal niets dat Vera aan de grond likt!

    Vera werd vannacht om 5u wakker, heb haar weer even getroost (opgepakt en gefluisterd ;)). Toen heeft ze nog een halve minuut gehuild en vervolgens begon ze te zingen. Ben toen zelf maar weer gaan slapen met de babyfoon op de zachtste stand, om 7u werd ze weer wakker. Ik weet niet of ze dus nog lang wakker is geweest.
    Gevoed en in ons bed gelegd. Om 8u werd ze weer moe, toen heb ik haar weer naar dr eigen bedje gebracht. Ik was uitgeslapen :D, dus heb me vast gedouced en ontbeten. Wauw, wat een tijd heb ik weer terug dan zo!
    Ze is zojuist wakker geworden, ligt nog wat te brabbelen, ga dr maar eens ophalen.

    Of deze nieuwe methode nu gaat resulteren in doorslapen of niet, het is voor mij iig een stuk effectiever :D! Ik hoef niet te voeden en ben minder tijd uit bed.
     
  14. vaamrile

    vaamrile Fanatiek lid

    30 mei 2008
    1.355
    0
    0
    @Mieke: ik hou ook al een dagboekje bij. Dit heb ik ook gegeven aan mijn advocaat, zodat ze kan zien hoe het nu precies zit. Tevens is het ook om alles van me af te schrijven en te onthouden wat er allemaal gezegd en gebeurt is.
    (hihi, onder staat nog wat voor je, ik reageer telkens als ik wat gelezen heb en weet dan soms niet meer op wie)

    @Maka: uiteraard zal hij zich ongemakkelijk hebben gevoeld. Maar hij houdt zich ook graag van de domme en dat maakt het er niet makkelijk op. Als Daan straks naar hem moet, moet ik er van op aan kunnen dat hij hem goed verzorgd. Ik heb hem in de afgelopen maanden dan ook de luiers laten verschonen en hem het flesje laten geven. Tevens heb ik hem diverse malen Daan in bad laten doen. Dit allemaal voor Daan, want ik vind het wel belangrijk dat hij weet wat hij doet. Maar dit zijn praktijkdingen. De emotie's en huiltjes van Daan kent hij natuurlijk nog niet en ik moet er niet aan denken dat als hij Daan heeft dat hij hem een uur door laat huilen ofzo. Ik hoop dan echt dat hij naar me zal bellen, maar dat weet ik natuurlijk niet.
    Maar laat ik eerst maar afwachten hoe de regeling gaat lopen, dat is nu mijn eerste zorg.

    En dat 'door'voeden ken ik. Daan is dan ook opeens meer afwezig, doet wel zijn mond open, maar het gaat dan niet van harte. Dan stop ik ook altijd maar want ik wil hem niet overvoeden.

    @Married: als je chaggie van je werk af komt en je red het financieel dan zou ik het wel weten hoor! Lekker stoppen met werken en optimaal genieten van Thije! En ik denk zomaar dat je dat ook in je hoofd hebt ;).
    Eh, goed joh, ik lees net dat je een keuze gemaakt hebt.
    @Suske: aaaaaaaaaah, 3,5 uur geslapen!!! wauw, nou dat doet Daan overdag uit zichzelf al niet.
    En heeft je s-moeder Silje meegegeven aan de buurvrouw? Dat je daar zo rustig onder blijft joh, ik zou flippen. Als mijn schoonmoeder oppast moet ze hem niet ineens bij een ander gaan 'dumpen'. Vreemde gedachte heeft die s-moeder van je.
    Ik vind ook dat Daan niet tegen iedereen hoeft te lachen of moet knuffelen met iedereen. Ik vind het juist wel bijzonder als hij zich voornamelijk aan een aantal mensen hecht. Zoals je al zegt leren ze meteen het principe 'vreemde' en dat is belangrijk voor later.
    haha, wat een leuke foto van zittende Silje!

    @Enna: je hoeft echt je excuses niet te maken hoor. Vind het leuk weer eens van je te horen :)! En zo te horen heb je het echt druk zeg. Hopelijk zal Katie snel leren dat ze ook een tijdje alleen zal moeten spelen zodat mama even rust heeft of andere dingen kan doen.

    @Kuona: moet je naar beneden lopen? slapen jullie boven en hij beneden dan?
    En volgens mij hoef je je geen zorgen te maken over zijn gewicht hoor. Na de 6 maanden gaan ze nou eenmaal langzamer groeien. Zowel in gewicht als in lengte.
    Kijk maar eens op deze pagina Lengte en gewichts tabel - Voor meer dan babies alleen - ikkeben.nl
    Daan zat eerst ook onder het gemiddelde gewicht en boven de lengte en gaat nu ook meer naar de middellijn toe.

    @Dinkie: lekker naar de dierentuin geweest! Leuk joh! Dat is voor mij weer even geleden. Een paar maanden geleden ben ik wel met Daan en mijn 2 nichtjes naar het dolfinarium geweest, maar die twee vonden de speeltuin daar interessanter dan de dollie's.

    @Martientje: ik vind het heel moeilijk te bepalen wat hij nu precies wil. Hij is altijd al heel egoïstisch geweest en materialistisch. Het was vaak ikke, ikke (voor de duidelijkheid, ik heb hier tijdens onze relatie nooit veel moeite mee gehad, het was nou eenmaal zo). Het is iemand die puur uit trots iets kan doen. Soms denk ik wel eens dat hij het allemaal puur doet, omdat het ZIJN zoon is. Want hij gaat ineens graag stappen in het weekend en zoals je zag gaat werk blijkbaar voor. Dus ik weet niet zo goed wat nu zo belangrijk voor hem is. Zijn gedachten kan ik helaas niet lezen. Hoe zal het hem 'bevallen' als hij Daan ineens een weekend heeft? Dan kan hij dus niet meer doen wat hij nu doet (of dropt hij Daan bij zijn ouders?). Het zijn allemaal gedachte die me bezig houden helaas.

    @Esther: Yahoe!!!! gefeliciteerd met Yannique's eerste tandje!!
    En ik geeft je gelijk Esther: je zou eigenlijk gewoon moeten stoppen ;), hihi.

    Dus leuke plannen in het vooruitzicht in je vakantie. En ook hard werken, maar het eindresultaat zal er dan ook naar zijn he.
    En ik ga waarschijnlijk morgen naar het land van Laaf! Ik heb nog vrijkaartjes liggen (krijg je he, als 3 familieleden van mijn vriend in de efteling werken :D).

    @Mink: Is Zoe al zo gewend aan dat konijn joh? Daan heeft een Teigetje, maar hij kan tot nu toe nog wel zonder slapen. Ben benieuwd of hij ook opeens niet zonder kan.
    En wat een boel tandjes zeg!!! Nee, Daan heeft er 2 onder en dat vond ik al veel :D.

    @Noppie: Dank je wel meid, dat is fijn te horen. Ik ben ook niet iemand die gemeen kan doen tegen een ander (ja in gedachte wel ;)). Het is misschien ook wel beter dat hij zich rustig gedraagt, zodat er geen woorden kunnen vallen en dat dit tussen de advocaten wordt geregeld.
    Ik weet ook dat we er op de een of andere manier over uit zullen moeten komen, maar hij kan af en toe zo ontzetten lullig of nonchalant doen. En dit zal in de toekomst heus ook wel eens gebeuren, dat weet ik. Maar je er echt op voorbereiden gaat natuurlijk niet.
    Ik hoop dat we er snel uitkomen en dat de rechter niet nodig zal zijn, maar ik ben er bang voor....
    Wat een verhaal zeg, over die gastouder! Het klinkt als: ik vond het vervelend dat ik telkens heen en weer moest lopen, dus heb ik haar maar vastgelegd! Ik moet je eerlijk bekennen dat ik zelfs een beetje boos werd van binnen toen ik je verhaal las. Echt ongelooflijk zeg.
    Hopelijk is de boodschap nu goed bij haar overgekomen en doet ze dit NOOIT meer.


    @eten: Daan heeft nu al twee dagen achter elkaar een halve boterham met leverpastei op! Ik geef het hem uiteraard in hele kleine stukjes, maar het gaat echt ontzettend goed :D.

    @Leintje: ook al lekker aan het babyzwemmen, gezellig he!

    @Maka: aha, de kolf doet het weer! Gelukkig maar.

    @Mieke: het was voorbestemd....je moest wachten op die flyer ;). Nu gauw dat abo gaan afsluiten (hoor mij....de luiwammes, hihi). Ach ik heb de wii fit, tis alleen erg warm op zolder en, en, en,....

    @angela: lekker naar Londen. Tis zo dichtbij, maar ik ben er nog nooit geweest.

    @Scoobje: het 'niet eten' lag volgens mij meer aan het feit dat hij hem niet meer herkende en aan het huilen was. Normaal is die fles namelijk zo op.



    Ik hoor net op de radio: ontvoerd meisje na 18 jaar weer thuis!!

    Gisteren had ik Daan op zijn bedjes gelegd voor de nacht en opeens begon hij echt te gillen! Hij zeurt of huilt wel eens maar dit was even nieuw. Soms lijkt het wel of hij steken krijgt ofzo. Toen ik naar zijn kamertjes kwam heb ik voor de zekerheid maar van dat tandenspul in zijn mondje gesmeerd en zijn tutje weer in gedaan en toen werd hij weer rustig.
    Sowieso wil hij de laatste tijd heel veel zijn tut.

    En liggen jullie kindjes ook al in de wandelwagen. Daan ligt er sinds de vakantie in en dat gaan erg goed. Ik heb de bugaboo en die kan gelukkig heel goed plat.
     
  15. daffie76

    daffie76 Fanatiek lid


    Myrthe heeft nog geen tandjes hoor
     
  16. Mieke8

    Mieke8 VIP lid

    9 nov 2006
    14.188
    0
    0
    Noord-Holland
    Hihi hebben jullie aarde op de vloer en wat zijn koertjes.... sorry flauw ik weet het, maar het staat er zo grappig. Volgens mij lag je vinger op de verkeerde toest :D:p


    Nou er is niks van slapen gekomen, meneertje draaide zich continu om in bed. Ik was idd heel blij dat hij kan rollen, tot dit moment natuurlijk haha ik geloof dat ik er al voor gewaarschuwd was hier.
     
  17. Deurtje

    Deurtje Fanatiek lid

    8 mei 2008
    4.332
    0
    0
    Pff.. Thije ligt te brullen in zn bed, hij heeft nog helemaal niet geslapen vanochtend en dat terwijl ie altijd om 9 uur in slaap valt.. hij is wel moe, hmm... dan maar ff een boodschap gaan doen denk ik, hopelijk brult ie de boel daar niet bij elkaar.
     
  18. daffie76

    daffie76 Fanatiek lid

    Goeiemorgen meisjes,

    Allereerst bedankt voor jullie felicitaties:) 33 jaar alweer!!
    We hebben gisterenmiddag niets meer gedaan omdat Myrthe erg moe was en we haar lekker op bed hebben gelegd. We hebben de filmpjes zitten kijken van de eerste 2 maanden....soooo cute. Wat was ze nog maar klein en wat klonken de geluidjes anders, werd helemaal emo:D

    Gisterenavond is het handbalseizoen weer begonnen voor mijn team en moest ik weer trainen (en dat op mijn verjaardag hahaha). Het was zwaar, maar wel weer erg gezellig. Vorige jaar heb ik het hele seizoen gecoached en nu ga ik heerlijk weer zelf meedoen. De competitie begint zondag al weer, dus we kunnen weer aan de bak.
    Voelde wel meteen de spierpijn opkomen vanmorgen toen ik opstond:x

    Ik kan jullie geklets op het moment echt niet bijhouden, weet ook niet waarom want eerder had ik er geen problemen mee.
    Heb zoooooooooo'n zin in de vakantie. Las wel dat er nog enkelen dezelfde week in CP/landal zitten hahaha. Heerlijk, want de schoolvakanties zijn voorbij en dan is het ook wat minder druk op de parken.
    Ga van het weekend maar vast een lijstje maken van wat er allemaal weer mee moet....zal wederom een afgeladen auto worden. Maar heb nog ruim een week de tijd hihi.

    Ga nu even aankleden en kijken of ik even kan stoffen en zuigen. Myrthe slaapt weer lekker. De laatste tijd slaapt ze haar lange slaapje trouwens tussen 17:15-19:00. "s middags slaapt ze vaak mar 1 uurtje. Iemand ideeen hoe ik dit kan veranderen :D
     
  19. Eppie25

    Eppie25 Fanatiek lid

    28 apr 2008
    1.039
    0
    0
    Brabant!
    @Kuona: jammer dat Morris niet meer genoeg heeft aan jou melk alleen. Heb zelf ook nog nooit guacamole gemaakt. Maar ja, ik lust ook geen tomaat.
    Wij hebben een tegelvloer, maar Yannique speelt hier bijna nooit op de grond ivm de hond! En wij hebben wel vloer verwarming, dus dat scheelt.

    @Noppie: ruzie met je vriend is niet echt tof.
    :$:xWat Ebbie gefixeerd in haar bedje. Wie denkt die gastouder wel niet dat ze is. Yannique slaapt af en toe ook op haar buik hoor. Is toch niks mis mee. En als ze zoiets doet moet ze eerst met jullie overleggen. Goed dat je het meteen aangekaart hebt bij haar.
    Spanning en sensatie bij jullie voor de deur dan;)!
    Als ik mijn borsten nu nog onder de douche masseer, komt er nog steeds wat melk uit. Lang leve de hormonen!

    @Mink: Yannique haar eerste tandje is net doorgekomen, dus hier gaat het niet zo snel hoor.

    @Leintje: Mik doet gewoon alles op zijn gemakje! Veel plezier met zwemmen vandaag!

    @Maka: wat fijn dat Vera zo goed sliep gisteren. Lijkt me wel een goede methode zoals jij die nu doet als ze huilt. Ik hoop voor je dat het doorzet met dat slapen van Vera. En ja, zo'n flubbertje zit niet voor niks op je kolf toch? Zou ook echt iets voor mij zijn om dat te vergeten hoor.

    @Angela: even doorzetten vandaag en dan heb je vakantie!

    @Mieke: ik hoop dat Yannique zo lekker blijft eten, ook als ze wat groter is. Fijn dat je lekker door hebt kunnen werken gisteren. Dus Boaz moet gewoon braaf zijn slaapjes doen als jij moet werken:D;)!
    You go girl ..... richting de sportschool.
    Yannique is ook zo'n rollebol in bed. En dan ligt ze soms ook nog met haar beentje door de speiltjes! Zwem ze!

    @Married: gewoon lekker stoppen met werk en dan voor Thije zorgen.
    Nou maar hopen dat Thije geen bilschuiver wordt dan:D!
    Dank je wel voor het open van het forum vandaag;):p.

    @Dinkie: Yannique tut ook nog steeds op haar vingertjes en de CD-arts vond dat jammer, want dat was zo moeilijk af te leren. Daar kan ik me dus niet druk over maken he!

    @Scoobje: haha een mangozuigende Kaylee:)! Wel vervelend dat ze nog steeds zoveel spuugt. Warme hand op de rug als ze overstuur is in bed. Dat ga ik een keertje proberen!

    @Uk: werk ze weer vandaag. Hoop dat je nog een klein tukje mee hebt kunnen pakken.

    @Vaam: fijn dat 3 familieleden van jou vriend in het Land van Laaf werken. Wij hebben toen voor kaartjes gespaard bij de AH!

    Haha was ik gisteren helemaal vergeten te vertellen. Toen ik boodschappen ging doen had ik Yannique in de bak van de kinderwagen liggen en toen ik bij een kraam op de markt stond, deed mevrouwtje even haar hoofdje omhoog om alles in de gate te houden;):p:D. Het zag er zo schattig uit. Goh.... van wie zou ze dat nou toch weer hebben?!

    Dames ik ga jullie verlaten voor de komende 2 dagen. Ik laat jullie wel weten hoe het geweest is.

    X Esther

     
  20. Dinkie1982

    Dinkie1982 Bekend lid

    5 feb 2008
    529
    0
    0
    Sluiter zakelijke verzekeringen
    Barendrecht
    Goedemorgen meiden,

    Zo, de eerste zwemles was een feit vanochtend!
    Was hartstikke leuk maar moet wel even de kinderliedjes gaan leren geloof ik...haha. Ken ik echt allemaal niet meer hoor.

    Sanne vond het ook erg leuk en was erg enthousiast, al toen we het water ingingen. Zo leuk joh. Ze heeft zelfs onderwater gezwommen vandaag, al vond ik dat wel een beetje eng. Die leidster vroeg wie er nog maar net 6 maanden was dus ik zei dat Sanne dat was en toen pakte ze Sanne en blies soort van in haar gezichtje en duwde haar zo onderwater naar mij toe. Ze zwom echt, je zag echt armen en benen bewegen, zo gaaf joh. Maar toen ik haar omhoog haalde begon ze wel keihard te huilen. Ze was echt megaverdrietig, dus ik voelde me wel beetje schuldig maar na een paar minuutjes was ze het volgens mij alweer vergeten en spetterde ze weer fijn mee.

    Zijn jullie babietjes bij babyzwemmen ook onder water geweest? En hoe vonden jullie dat?

    Ik ga nu eerst de strijk doen, die kleine ligt helemaal voor pampus dus nu heb ik even de tijd.

    Tot laterrr
     

Deel Deze Pagina