Symptonen

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Kalush, 25 feb 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
?

Zwanger en wel of geen voortekens vooraf

  1. Veel symptonen.. wist het al zonder test..

  2. Geen symptonen, maar had wel een voorgevoel..

  3. Dacht dat het deze ronde niet gelukt was..

  4. Veel symptonen, maar toch niet zwanger..

Meerdere stemmen zijn toegestaan.
De resultaten zijn alleen zichtbaar na stemmen.
  1. Kalush

    Kalush Fanatiek lid

    7 jan 2006
    2.694
    0
    0
    Noorden v/h land
    Gewoon even een vraagje..

    Wie was er zo stellig van overtuigd, na alle symptonen te hebben gehad.. dat je zwanger was, en het bleek toch niet zo te zijn.
    Wie had helemaal geen symptonen en was toch wel degelijk zwanger.

    Ik krijg steeds meer het idee, na dit altijd te lezen dat er meer mensen zwanger worden die geen symptonen hebben dan mensen die echt van alles voelen..

    Maak er even een poll van, is misschien wel leuk om eens te kijken..
    Hopenlijk snappen jullie mijn vraagstelling.. ;)
     
  2. pinguin72

    pinguin72 VIP lid

    7 jan 2006
    7.831
    0
    36
    Ik wist het eigenlijk wel.
    Ik kreeg mn knoop al vrij snel na de eisprong niet meer dicht, ijzersmaak in mn mond, ontzettend opgeblazen borsten( maar dat had ik ook wel regelmatig een week voordat ik ongesteld moest worden).
    Hogere hartslag! Veel plassen en dan die steken rondom mijn baarmoeder.

    Ik wist het dus wel maar ik schrok toch toen de test positief aangaf. Misschien omdat het de eerste ronde was, geen idee.
     
  3. Bloem

    Bloem Actief lid

    21 dec 2005
    417
    0
    0
    Ede
    Dacht dat het eerst raak was maar de test was neg dus... 2 dagen later toch pos... Ik had dus geen symptomen.. Ben we dol blij :) :)
     
  4. pammy

    pammy Actief lid

    jeetje ben nog niet zwanger volgens mij nod over een paar dagen
    maar heb dezelfde symptomen
    hogere pols steken rond baarmoeder de ijzer smaak in mijn mond af en toe pijn in borsten en veel plassen en af en toe een flaag van misselijkheid
     
  5. Vlinderkind

    Vlinderkind Niet meer actief

    Voor mijn NOD was ik ervan overtuigd dat het niet gelukt was. Op mijn NOD een negatieve test en dat bevestigde voor mij dat ik niet zwanger was. Pas toen ik enkele dagen overtijd was, had ik steeds sterker wordende signalen dat het wel eens raak kon zijn. Een week na mijn NOD opnieuw getest en 'zwanger'. Toen was ik niet heel erg verbaasd meer maar toch twijfelde ik wel.

    Doei!
    Anouk.
     
  6. Cynthia

    Cynthia Actief lid

    6 sep 2005
    243
    0
    0
    De eerste keer had ik al zoveel symptomen dat het bijna niet anders meer kon. Toen testte ik 5 dagen voor NOD al positief!
    Die zwangerschap werd een miskraam na 8,5 week.

    Bij deze zwangerschap (direct na de miskraam) had ik echt geen idee. Het is dat mijn vriend 4 dagen na NOD vond dat ik maar eens een testje moest doen, anders had ik het nu nog niet geweten, hahaha.
    De echte symptomen begonnen pas na 6 weken of zo.
     
  7. Mirjanne

    Mirjanne Bekend lid

    2 jan 2006
    554
    1
    18
    Ik dacht dat ik flink aan het ontpillen was.. was ook het meest logische natuurlijk, net gestopt met de anticonceptie.... wel wat vage klachten, maar kon bij allebei horen.. maar het bleek dus al door een zwangerschap te zijn :)
     
  8. heidi

    heidi Actief lid

    5 jul 2005
    230
    0
    0
    Belgie
    Hoi zou dit even graag kwijt willen!
    Ik heb sinds een paar dagen na mijn eisprong last van pijnlijke borsten!Nu ben ik ook al een tijdje zo moe en heb een raar gevoel in mijn onderbuik,heb meer last van mijn borsten er zijn meer bultjes op gekomen en wat last van afscheiding!Omdat mijn laatste cyclus korter was als anders ga ik uit van een nod op 1 maart maar zou ik mij aan de korte cyclus houden moetsen de duivels er nu zijn! Ik ben vanmorgen opgestaan mij gewassen en gelijk moest ik weer gaan liggen ik kan het even niet opbrengen om iets te doen buiten slapen dan maar dit vind ik niet leuk!Ook ben ik vaak door de dag en s`avond misselijk dat komt en gaat weer!Ook ren ik vaak naar de wc om te plassen!
    Ik weet even niet wat er met mij mis is maar dit gevoel heb ik eerder nog niet gehad! Ik durf er ook niet op te hopen dat het miss toch eens gelukt zou zijn!
    Sorry maar moets dit even kwijt!
    Veel succes iedereen groetjes Heidi
     
  9. Kalush

    Kalush Fanatiek lid

    7 jan 2006
    2.694
    0
    0
    Noorden v/h land
    Heidi..

    Nou er is van alles mogelijk, kan altijd duiden op een zwangerschap, het zijn wel de signalen.
    Het kan ook zijn, dat je het graag WIL voelen, en dan kun je daar ook last van krijgen, nog even volhouden en dan weet je welke kant het voor jou uit gaat!

    Succes!

    Groetjes Kalush
     
  10. MamaDenise

    MamaDenise Fanatiek lid

    21 jan 2006
    3.478
    1
    0
    Oosterhout(nb)
    mijn optie staat er niet echt tussen.
    ik had veel kenmerken maar wist niet dat ik zwanger was,tis helemaal niet voor me!!

    leuk een poll!
     
  11. Chrisje

    Chrisje Fanatiek lid

    23 nov 2005
    1.484
    1
    0
    Brabant
    Ik had wel een vermoeden en het was ook zo. Ik was net overtijd en ik werd al misselijk bij de aanblik van een glas water. Dus toen ben ik gaan testen en: zwanger.
     
  12. honey

    honey Lid

    26 feb 2006
    40
    0
    0
    ik had alleen een vaag gevoel dat mijn borsten iets gevoeliger waren, na een week overtijd pas durven testen: zwanger! Nog steeds heb ik behalve mijn af en toe gevoelige borsten nergens last van. Ik ben wel af en toe duizelig, maar dat heb ik wel vaker.


    succes allemaal, honey
     
  13. heidi

    heidi Actief lid

    5 jul 2005
    230
    0
    0
    Belgie
    Hoi Kalush,
    Wat ik wel nog even kwijt wil is dat ik dit allemaal helemaal niet WIL voelen ik weet ondertussen wel hoe het lichaam je voor de gek kan houden! Ik blijf er steeds altijd van uit gaan dat de duivels komen! Natuurlijk en dat heeft iedereen wel hoop je soms wel een beetje!
    Dit is helemaal niet verkeerd na jouw toe geschreven he :)
    Veel succes
    groetjes Heidi
     
  14. PamEnMarcel

    PamEnMarcel Actief lid

    Hoi hoi,

    Ik had eigenlijk geen symptomen, maar had ook geen voorgevoel. Pas toen ik 2 weken overtijd was ofzo gingen we testen, want het duurde wel lang voordat ik ongi werd. We waren toen ook nog maar in de 2e ronde, dus we hadden't sowieso niet verwacht.

    Groetjes,
    Pamela
     
  15. Beppie

    Beppie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    1.109
    0
    0
    Ik dacht dat het wéér niet raak zou zijn.
    Maar ik bleek toch echt zwanger.
    Met mijn dochter had ik precies hetzelfde; ook geen symptomen
     
  16. Mar

    Mar Actief lid

    4 okt 2005
    132
    0
    0
    Rotterdam
    Even een vraagje: Ik lees hier veel; ik had geen symptomen..., maar was er dan dus wel gewoon het gevoel van ongesteld worden? Of voelde jullie helemaal niks, ook niet alsof er een menstruatie aankwam, waar je dan wel van uit ging als je verder geen symptomen had. Ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel :)

    Liefs,
    Mar
     
  17. Bloem

    Bloem Actief lid

    21 dec 2005
    417
    0
    0
    Ede
    Hey mar, Ik had echt geen sympthomen... normaal voelde ik wat krampjes in de week voor mijn NOD maar deze keer echt helemaal niets, op gevoelig tandvlees na dan.. Succes..
     
  18. Silly

    Silly Fanatiek lid

    24 okt 2005
    1.537
    0
    0
    Nade innesteling kregen ik diverse symptomen. Omdat er een griepvirus heerste dacht ik eerst dat het daar door kwam. Maar de misselijkheid, rugpijn e.d. was maar een uurtje of twee per dag dus kon het de griep niet zijn.
    Toen ik ging testen was ik niet zo onzeker als eerdere testen die ik had gedaan.

    Heb overigens ook wel in de 1e ronde gedacht dat ik zwanger was hoor ;) . Was toen overtijd (had ik nog nooit gehad, altijd een keurige cyclus) en had geen symptomen (had ik ook niet bij de 1e) dus toen dacht ik dat ik zwanger was. Daarna heb ik dit forum gevonden en me aangemeld. En toen leerde ik dat er ook zoiets als ontpillen bestond ;) .

    Silly
     
  19. PamEnMarcel

    PamEnMarcel Actief lid

    In mijn geval eigenlijk de "gewone" voor-menstruatie symptomen. Beetje gevoelige borsten en lichte krampen. Had ik de ene dag last van en dan weer niet. Achteraf gezien waren dat dus mijn zwangerschapssymptomen :oops: ...
     
  20. Kalush

    Kalush Fanatiek lid

    7 jan 2006
    2.694
    0
    0
    Noorden v/h land
    Ja, gewoon symptonen die je toeschrijft aan ongi worden.. Dat had ik ook, bij eerdere rondes zat ik soms echt in spanning zo van: volgens mij is het gelukt, voelde allemaal gekke dingen.
    De ronde dat ik echt zwanger was geraakt, voelde ik gewoon dat ik ongi ging worden.. heel stom.. was toen wel over tijd maar was er zo van overtuigd dat ik ongi ging worden, dus vond het zonde om zo'n dure test te doen.. wist het heel zeker dat het niet zo was..
    Maar goed, na 2 weken over tijd toch maar een kijken, gewoon om voor mezelf de bevestiging te zoeken dat ik gelijk had... en ja ik had dus echt geen gelijk..
    Heel vaag allemaal..

    Vind het trouwens super leuk, al deze reacties!!! Gek resultaat eigenlijk :(

    @ Heidi.. ik maak nergens geen probleem van hoor, je mag alles zeggen.. ik gok ook maar wat, probeer iemand te helpen met mijn reactie, kan altijd een foute conclusie zijn, zoveel verstand heb ik er nou ook weer niet van!!
    Succes meid, je bent al overtijd zie ik wel!!
    Ga voor je duimen!

    Groetjes Kalush
     

Deel Deze Pagina