januari 2007 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door labmuisje, 22 apr 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Caecilia

    Caecilia Fanatiek lid

    7 apr 2006
    1.578
    0
    0
    Houten
    Goeiemiddag dames,

    Even snel een berichtje van mij. Gisteren weer een eigen spijkerbroek geprobeert.... en hij past!
    Heerlijk zeker gezien ik naast de zw kilo's ook extra vocht en kilo's kwijt moest zien te raken van de vruchtbaarheidshormonen die ik voor mijn zw heb geslikt! Ik heb nog wel veel extra huid :) maar verder Joepie!

    Nog een andere leuke van mijn zw gym dames zijn nu 7 van de 8 bevallen....en allemaal jongetjes :) Ben benieuwd wat nr. 8 gaat doen!
     
  2. Niet meer actief

    je prijs:de maandelijkse ongesteldheid . en wat poep luiers. slape loze nachten. huilende geluiden. zere borsten. .. en nog meer verrassingen.. *

    *al hebben de moeders die niet op de uitgerekende datum bevallen hier kans op :D
     
  3. Niet meer actief

    Caecilia
    :thumup: wat knap en dat na twee weken zeg
     
  4. Niet meer actief

    Hmm dat werkt toch niet motiverend mrklb....ik vind toch dat jullie met iets beters moeten komen, anders ga ik voor vanavond!
     
  5. Niet meer actief

    @ Ceacilia: super man. Het duurde bij mij wel even. Ik pas nu redelijk al mijn kleren. Althans kan ze dichtkrijgen, maar idd wat vel teveel. Ga zaterdag winkelen. Nadine wordt 11 feb gedoopt en wil graag nieuwe kleren! Yippy!

    Nadine is echt een rare af en toe. De hele dag slaapt ze in haar bed zonder problemen, maar na de laatste voeding wil ze niet in haar bed slapen en alleen bij ons. Dan ligt ze tussen ons in en slaapt ze als een roosje. Na de nachtvoeding leg ik haar in haar eigen bed en is er geen probleem meer. Vreemd toch? Wat zou dat kunnen zijn? Mijn man vind dat ik haar moet laten huilen, want volgens hem heeft ze niets en doet ze dat alleen om aandacht. Heb het aan CB gevraagd en die zeggen dat je haar nog niet kunt verwennen en ze behoefte heeft aan geborgenheid. Wat moet ik nu? Mijn man wordt saggie als ik haar bij ons in bed neem want dan slaapt hij slecht. En ik natuurlijk ook, maar ja om haar te laten huilen dan breekt mijn hart! Wat vinden jullie?
     
  6. Michelle

    Michelle Actief lid

    20 mei 2006
    101
    0
    0
    En ja hoor, Mein Baby niet droog doorgekomen. Heb ook niet gewoon heel ladylike zitten snotteren, nee hoor, echt met uithalen, dikke tranen en loopneus. Die hormoontjes (demoontjes!) gaan echt met me op de loop hoor.. :cry:

    Voor mij is er ook niet zoveel meer te doen, dan wat smikkelen. Moet wel oppassen want ik ben al 25 kilo bijgekomen, en ik was al geen kleintje! Zojuist wel met de stofzuiger over de hele bovenverdieping geweest en alvast onze slaapkamer klaar gemaakt, wiegje neergezet en luie stoel d'rbij enzo. Nu loop ik nog steeds in mijn pyjama.. hoog tijd om mezelf eens onder de douche te zetten.

    Voor vanmiddag staan er weer broodjes pindakaas en een paar glazen tonic op het programma. Gewoon voor het idee, want als het echt zou helpen dan had ik allang ons ukkepukje in mijn armen gehad :)
     
  7. Niet meer actief

    Vandaag weer 2 geboortekaartjes gekregen van de gym. Er zijn er nu 4 bevallen en de stand is 2-2. Nog 8 dames te gaan, waaronder ikke.
    Ben benieuwd hoe de eindstand gaat worden.

    Sanna, je prijs? Wat dat je van een wolk van een baby?
    Das toch de hoofdprijs?

    Fijn Caecilia, dat je weer in je oude broek kunt! Bij Ruben lukte me dat al in 5 dagen, maar ik was ook erg aangekomen door vocht en dat verdween vrij snel weer.

    Kom op, ladies! Wij gaan voor het weekend!
     
  8. sim

    sim Niet meer actief

    hoihoi!

    kom op meiden, die nog moeten bevallen! kan me voorstellen dat het geduld op raakt, nog een klein tipje van mij (weet niet of die hier al eens is geschreven)maar zorg dat je tijdens de weeen druivensuiker of dextro bij de hand heb. heeft mij geholpen, voor de extra energie. (3 persweeen hihi toen was ie er)

    wat nadine heeft herken ik wel in elijah, die wil na de laatste voeding zo moeilijk in zijn bedje!, ik leg me dan maar even bij ons neer, of mijn man legt m even op zijn buik, maar ik zorg wel dat ik niet in slaap val, vind het doodeng dat er misschien iemand van ons op gaat liggen. ze zeggen wel dat dat niet kan, maar als je allebei zo moe bent van deze nieuwe manier van leven ben je zo in een diepe slaap. als ik zie hoe ik smiddags nog ver weg kan raken....

    nou ik ga even een rusthalfuurtje in lassen. mijn dochter is jarig en er komt straks allemaal familie. zie er eigenlijk een beetje tegen op, drukte. elijah reageert daar ook wel weer op en dan betalen we savonds de rekening.

    trouwens haha, iemand vroeg mij gister of die vrijdag rond half negen negen uur (savonds )kon komen op kraamvisite de rest van het weekend konden ze niet, dus voor ons kiezen of delen haha, nee dank je, hou de avond liever voor onszelf.
     
  9. Niet meer actief

    sanna28: een kindje! is natuurlijk de hoofdprijs. haha

    ik heb net ff weer vreselijk liggen snurken op de bank.. jeetje maar goed dat de deur vast zit . en de ramen dicht. mensen konden wel denken dat ze het bos aan het omzagen zijn..

    ik heb nog niks gedaan vandaag. weinig puf. maar zal toch echt wel even moeten nog.

    sim gefeliciteerd met je dochter!
     
  10. Muisje

    Muisje Lid

    20 feb 2006
    95
    0
    0
    He hallo,

    Hier een vermoeide maar o zo trotse moeder online...
    Het is dan wel onze tweede beeb, maar toch moet je weer vreselijk wennen en in het ritme komen.
    Wat leuk dat jullie allemaal onze naam leuk vinden, het is inderdaad een friese naam. Je hoort hem niet heel veel, daarom is hij misschien ook een beetje anders dan anders..

    Het loopt hier allemaal lekker, borstvoeding begint op gang te komen, gelukkig. En het is een heerlijk tevreden meisje.
    Zus Marije vindt het allemaal nog wel beetje vreemd, ze is toch wel wat anders dan anders. Maar logisch!

    Voor iedereen die nog moet bevallen toi, toi, toi.... Denk maar bij elke wee, "je krijgt er iets super moois voor terug"!
     
  11. Niet meer actief

    Mariska en Sim, ik herken dat ook (al) een beetje. Ik heb vandaag Sara ook even beneden laten slapen en ze heeft nu een heel wakker moment en is aan het huilen. Hopelijk is ze vannacht tussen 00.00 en 3.00 dan iets rustiger. Over het algemeen doet ze het prachtig hoor, ze slaapt heel, heel veel!

    Caecillia, gefeliciteerd! Bij mij kriebelt het ook om de spijkerbroeken weer van zolder te halen. Ik wacht er nog even mee. Ik ben nog 2 kilo boven gewicht (ben er alweer 10 kwijt). Valt reuze mee. Dat in die paar dagen.

    Verder gaat het hier goed, wel moe, maar wel goed.

    Enne dames, kom op hoor! Jullie moeten nu ook meer eens even aan het bevallen gaan, kan ik aanraden ;) Fijn dat de controles nog allemaal goed lijken en succes met het strippen Polleke!
     
  12. Niet meer actief

    Hé Muisje, gefeliciteerd! Ik zie nu pas dat je ook net bent bevallen! Wauw! En over dat ritme. Bij ons net zo! Ik weet dat het allemaal gaat komen en het is net even iets makkelijker dan bij de eerste, maar toch, we zijn nu met z'n vieren en dat is weer anders dan met z'n drieën.
     
  13. Niet meer actief

    @ Sim: Allereerst gefeliciteerd met je dochter!

    Ik kan wel slapen als Nadine op mijn buik ligt. Dan kan er weinig gebeuren. Ik vind het zo vreemd. Net of ze telt... (voeding) 1,2...7 oh ja nou gaan papa en mama slapen, dus doe ik even lastig...;)

    Mkrl1: geniet er nog maar even van, van het bos omzagen! Als je eenmaal bevallen bent, wordt je ritme bepaald. Ik zou nog wel graag een dagje willen bijslapen, maar kan het nog niet aan om Nadine te laten logeren. Mijn moeder bood het al wel aan. Wij gaan 17 feb uit eten en dan gaat ze naar mijn moeder. Wij kunnen dan even uitslapen, maar toch denk ik dat ik het moeilijk zal vinden...
     
  14. Niet meer actief

    Oh ja, nog even over kraambezoek. Ik heb weeken niemand gehad. Iedereen had volgens mij zoiets van: "Oh prematuurbaby we wachten nog wel even." Nu begint het op gang te komen. Gisteren bij uitzondering een kraamvisite van een vriendin (zonder kids) door de week gedaan omdat zij niet anders kon. Ze bleef tot kwart over 11! Normaal lig ik dan al plat en mijn man doet de laatste voeding. Wij hebben liever ook kraambezoek in het weekend of overdag. Zou net twee collega's krijgen, komen ze niet opdagen. Daar heb ik altijd zon hekel aan! Hou ik er rekening mee.
     
  15. Polleke

    Polleke Actief lid

    13 mei 2006
    119
    0
    0
    Groningen
    Goeiesmiddags!
    Ben ook weer wakker, lekker dutje gedaan!
    Babietje en Muisje: Hebben jullie foto's van de kleine? Ben reuze benieuwd!
    Nou, het sneeuwt hier weer, maar verder helaas geen nieuws! De dag is alweer bijna om. We gaan voor morgen!
    Groetjes, Polleke
     
  16. Selmama

    Selmama Fanatiek lid

    20 okt 2005
    1.766
    0
    36
    Noord Brabant
    Zo ik heb mijn best voor vandaag weer gedaan.
    Heb weer een eind gewandeld, heerlijk weer vandaag met die zon!
    Ik heb nu wel weer een beetje een menstruatiegevoel, maar dat ken ik inmiddels...
    Zou mooi zijn als ik vannacht ga beginnen, dan hebben we lekker het weekend erna!
    Morgen maar weer foto's maken van de buik met 40 weken en dan zet ik er 1 in mijn album.
    Doeiiiiii!
     
  17. Niet meer actief

    Net naar CB geweest. Yara is alweer 200 gram gegroeid in een week en weegt nu 3595 en is al 5 cm gegroeid. Ben supertrots op mijn kleine meid! Verder was alles ok. Over 2 weekjes krijgt ze haar eerste prikjes..............................
     
  18. moniekje

    moniekje Actief lid

    11 feb 2006
    485
    0
    0
    Ik ben vanmiddag ook naar het consultatieburo geweest.
    Anouk was nu 3085gram. 15 jan. jl. dus 10 dagen geleden was ze 2720gram. dus ze is goed gegroeid!
    En ze is nu 49,5cm lang. 15-01 48,2cm.
    Ze doet het heel goed zei de arts. Ze ziet er heel gezond uit. De c.arts zei dat ik wat meer van haar moest genieten en zekerder moest worden. Ik ben de laatste tijd wat huilerig en gestressed. Ook met name door mijn werk. Ik werk als thuishulp en door de veranderingen en de WMO die de gemeenten dus nu doen heeft mijn werkgever de gunning niet gekregen en moet ik van werkgever veranderen maar ik zit nu in de bevallingsuitkering en ik snap er allemaal niks van... wordt er helemaal gek van! Maar goed.....
    De c. arts kon natuurlijk aan mijn gezicht aflezen dat ik niet rustig was.
    Gelukkig gaat het heel goed met Anouk en dat is het belangrijkste!
     
  19. marrie

    marrie Actief lid

    10 okt 2006
    251
    0
    0
    overijssel
    he luitjes,
    hier even een heel kort berichtje van mij... kersverse mamma!
    Hoor mick net een beetje pruttelen, dus moet het snel houden. Ben nu al weer een beetje op de been, kan soms ff lekker beneden zitten. Heb nog wel last van de pezen die ze hebben uitgerekt tijdens de ks, maar achteraf is het me heel erg meegevallen hoor. Mick doet het prima en ik begin me steeds meer op mijn gemak te voelen in de rol van moeder ;). Denk dat ik volgende week ofzo wel weer wat meer van me laat horen als ik alles wat meer op een rijtje heb... (lekker chaotisch die eerste dagen met alle visite etc... hahaha).
    Voor degene die nog moeten: heeeeel veel succes en geniet ervan daarna!

    groetjes marrie!
     
  20. marrie

    marrie Actief lid

    10 okt 2006
    251
    0
    0
    overijssel
    oh ja, en foto's komen dan ook de volgende keer... Ben nu nog ff te druk met alles. Geef ook borstvoeding, dus daar gaat ook veel tijd in zitten. spreek jullie snel weer!
     

Deel Deze Pagina