November 2006 mama's (nieuw)

Discussie in 'De mama's' gestart door Beheer, 14 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Angel79

    Angel79 VIP lid

    14 jan 2006
    5.090
    0
    0
    Lekker mama zijn
    Limburg
    Hey dames,

    Sorry voor mijn afwezigheid, hoop dat het na deze drukke maand weer wat beter zal gaan.
    Ben veel aan het werk, wat nog steeds héél leuk is!!, maar met ook nog eens alle drukte van december komt er van forummen niet zo veel, lees niets......:(

    AM Nogmaals van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon/broertje Dyon!! Wat een ontzettend mooie naam!! Geniet ervan meid!!

    Amy nog van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag!!

    Morgen moet ik weer werken tot 20 uur en daarna gaan we gourmetten. Daarna de verplichte dagen en dan weer werken.
    Hoop echt vanaf januari weer een beetje ritme terug te krijgen....

    Albert komt net terug van het werk dus we gaan snel eten.
    Meiden ik wens jullie allemaal ontzettend fijne dagen toe!!!

    Liefs Angela en de kids.
     
  2. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    AM: Korte kraamzorg dan. Wel beter he? Je weet toch alles al bij een 2e. Wij hadden die dozen ook al na 3 dgn weggestuurd. Lol. Hopelijk gaat Dyon binnenkort goed slapen in zn eigen wiegje. Ben je al gebroken van de nachten eruit? Dat is wel minder met deze kou, brrrrrrr telkens eruit.

    Sem: Ah wat lief dat Jayna dat zei zeg. Smelt. Heerlijk zeker zo met elkaar thuis zijn. Wij hebben t ook prima naar onze zin. Lekker laat opstaan, beetje sporten, spelen met de kids, leuke dingen doen, heerlijk.

    Ik heb nu 5 dgn gelijnd en ben 4 kg kwijt! Moet eigenlijk morgen om te gaan wegen, maar heb afgebeld. Deze week ga ik gewoon heel normaal en met mate eten en dan in t nieuwe jaar weer verder met mn dieetje. T Is in ieder geval niet tegengevallen, maar is de komende dagen ff niet te doen. Morgenavond naar mn moeder als t weer t toelaat, lekker mossels eten na een week niet gegeten te hebben :) Mmmmmmmmmm. Ben beneiuwd of mn maag t nog gewend is, vast voedsel.

    Ga nu ff douchen, fijne avond allemaal/

    Liefs
     
  3. Hoi hoi,

    Angela: Doe maar lekker rustig aan hoor. En jullie ook fijne dagen alvast.

    Sem: Ooow wat lief dat Jayna dat tegen je zegt. Daynah vindt het ook altijd zo leuk als we samen thuis zijn.
    Groot gelijk om een keer voor jezelf te shoppen. Ik mag over een paar maanden ook weer. Heerlijk om weer een nieuwe garderobe aan te schaffen.

    Monique: Dat is wel fijn als Kyllian zelf gaat spelen of er rustig bij gaat zitten. Hoop dat Daynah dat ook gaat doen dan.
    We moeten nog kleine dingetjes in de kamer doen. Wat dingentjes ophangen enzo, maar het komt er iedere keer niet van.
    Ik wil gewoon dat het af is nu. Deze week gaan we het echt doen hoor.
    Lekker om met de kerst met zijn 4-tjes te zijn.

    Brennie: Ahhh wat leuk die foto's en Milou is echt de trotse zus zo te zien. En Amy ook weer helemaal goedgekeurd bij het cb. Flinke meid hoor.
    En eindelijk verlost van je spiraal.

    Kraambezoek was leuk. Mooi baby'tje hebben ze. Wel weer klein zeg om dat vast te houden dan. Weegt niets. Kan mij gewoon niet voorstellen dat wij dadelijk ook weer baby'tje hebben.

    Morgenmiddag kerstlunch op het werk. Ga er wel even naar toe, twijfel nog wel, want voel me nog niet helemaal lekker, maar neem dadelijk een paracetamol en dan lekker naar mijn bedje.

    Tot laterrrrrrrrr.

    Liefs Kelly
     
  4. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Angela: logisch dat je ff niet aan t forum toekomt. Doe maar lekker rustig aan en geniet van de feestdagen samen met je gezin!

    Zaph: ben echt trots op je dat je nu al 4 kg kwijt bent, echt goed! Nu maar extra genieten de komende week van het lekkere eten dan....hihi... Misschien zit je nu zomaar vol, omdat je maag er niet meer aan gewend is. Fijne dagen nog samen, lekker genieten van elkaar!

    Kel: maar lekker op tijd je bedje in meid! Lief weer he zo'n klein beebje! Jij bent nu de eerst volgende waar ik op kraamvisite zal gaan, en ik kijk er nu al naar uit om jullie tweede meissie te mogen bewonderen!

    Len is ajax aan t kijken, bekerwedstrijd tegen amateurclub....staan ze met 1- 14 voor hihi....
     
  5. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Even ego post hoor, zit er ff doorheen (ja nu al blijkbaar, maar zal wel weer overgaan).
    Wilde gelijk met Kyllian naar bed gaan, maar we hebben nu de eerste heftige jaloezie-bui meegemaakt (Dyon lag in de wieg op papa en mama's kamer en Kyllian kon daar even niet gaan omkleden, lezen e.d. aangezien hij dus enorm druk was).
    Kyllian is bijna 2 uur lang in tranen geweest en was alleen maar boos, niet meer te troosten....en mama kon dr ogen toen ook niet meer droog houden.
    Dyon bleef ook huilen, dus die heb ik maar mee naar beneden genomen, maar Kyllian wilde al niet meer naar onze kamer. Hij kroop in een hoekje van zn kamer en wilde alleen zijn.
    'Gelukkig' ging om half 9 de deurbel en dat hoorde Kyllian, dus die was ineens totaal afgeleid. Hij heeft beneden nog even gedronken en daarna konden we het gewone bedritueel uitvoeren.
    Vond het echt heel pijnlijk om hm zo te zien. Zelf kan hij zijn eigen gevoel natuurlijk niet verwoorden. Ik heb wel tegen hm gezegd dat ik denk dat het moeilijk voor hem is en dat we allemaal moeten wennen, maar dan mama nog steeds evenveel van hem houdt. Waarop hij antwoorde: ,dat weet ik toch mama'. Hij ging verder gelukkig rustig slapen.

    Hier leren we zelf natuurlijk ook alleen maar van. Volgende keer zorgen we ervoor dat we eerst het standaard bedritueel met Kyl doen en daarna Dyon pas in bed.. Als Dyon in zn eigen kamer gaat slapen is dit probleem natuurlijk ook wel opgelost, maar dan zal er wel iets anders voor in de plaats kunnen komen.
     
  6. Jelyor

    Jelyor VIP lid

    16 feb 2006
    5.317
    0
    0
    Oooow monique ik kan me die jaloerse buien van jelte ook nog goed herinneren,hij deed ook zo boos en driftig.
    Het hoort er echt ff bij,komt wel goed,tis gewoon een kwestie van wennen en in een ritme zien te komen.
    Hele dikke knuffel.xxx

    Kel:Klein he zo'n babytje,jaja nog een maandje en dan hebben jullie er ook weer eentje,mss wel op mn verjaardag (25jan)

    Brennie:Wat lief die fotos.En wat is Milou toch een lieve zus.:)

    Angela: Doe maar rustig aan hoor,tis idd druk he en dan nu vakantie en ale kindjes thuis pffffffff.

    Zaph:Zo goed hoor al 4 kg eraf,je doet dat goed,maar welk dieet deed je nu?

    Ik ga zo naar bed.
    Mn knie is nog steeds dik en pijnlijk.
    Gisteravond zelfs een hele bult met vocht.
     
  7. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Ff kort hoor. Mn broer belde vanavond in tranen op. Mn lelijkzus is weg en ze gaan scheiden. Lelijkzus heeft gister in hun bed met een ander liggen seksen en daar kwam mn broer vandaag achter in haar sms en mail. Te erg. Hij heeft haar de deur uitgezet en zet morgenochtend spullen van dr buiten. Amber is gelukkig bij mm broer voorlopig. Ga nu slapen, droge keel vh bellen. Be continued.

    Trena :Cambridge dieet.

    Am: wat sneu van kyl. Trekt wel weer bij hoor. X
     
  8. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Zaph jeetje wat vreselijk zeg!!! Wel heel verstandig dat hij Amber bij zich houdt hoor, want hij is nu niet de gene die weg gaat en zijn kind verlaat en uit ervaring weet ik dat dat positiever is voor de rechtzaken e.d. die er misschien wel gaan komen.
    Maar echt te erg voor woorden zoiets...
    Heel veel sterkte voor je broer. Maargoed dat je schoonzus nu niet zwanger geweest is...
     
  9. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Hier gelukkig allemaal weer bijgekomen :)
    Het leek er even op dat Kyllian vanmorgen (om half 6) weer een bui ging krijgen. Hij wilde niet naar onze kamer toekomen en ook niet naar zn eigen kamer, bleef dus op de gang roepen. Gelukkig konden we hm toch overhalen. Om half 7 mocht hij van ons naar beneden tv kijken. Hij is nu alleen erg moe, maar wil overdag echt niet slapen (valt in de middag wel ergens beneden in slaap).
    Hij blijft verder nog steeds heel lief voor zn broertje.

    Dyon heeft weer keurig in zn eigen wiegje geslapen. Hij heeft zich om de 3,5 uur gemeld, dus ook erg netjes.

    Vandaag eindelijk weer wat kraambezoek :)
     
  10. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Zaph is dat die girly of pearly lelijkzus? Wat een streek zeg dat doe je toch niet! En net zo voor de feestdagen dat hij erachter komt, vreselijk. Als ik hem was zou ik Amber ook gewoon bij hem houden.

    AM ah dat is echt sneu wel goed dat je hebt gezegd dat het voor iedereen wennen is want dat is natuurlijk ook zo. Hopelijk gaat het snel wat beter. Wel fijn iig dat Dyon in zijn wiegje heeft geslapen.

    Fajah wat is er met je knie dan? Heb ik misschien overheen gelezen. Een bult met vocht klinkt ook niet ok hoor. Kun je nog naar de dokter gaan vandaag?

    Semmi zo idd je hebt jezelf flink verwend. Heerlijk zeg zoveel nieuwe spulletjes. Ik was gister wel gaan werken moest echt nog dingen doen. Met paracetamol kom ik de dag wel door gelukkig. Jij was toch al naar plop geweest met Jayna? Vond ze het geluid in de bios niet te hard? Ben zo bang dat Jaime het geluid te hard vindt.

    Kel hoe voel je je? Al weer wat beter? En ga je nog naar de kerstlunch? Ik heb al als ik een kindje van een maand of acht optil dat ik denk oh wat klein en wat weegt het weinig..haha.

    Brennied haha idd wat een verschil echt omgekeerd heh. Milou lang en dun amy wat korter en steviger. Haha een uur te vroeg maar wel relaxt dat je tussendoor kon zeg. Leuke foto's van de jarig job!

    Simone voor jou ook fijne dagen! Alles goed met de jongens?

    Gister tot een uur of zes gewerkt gelijk door naar de super om boodschappen te doen. Vanmiddag nog ff de ijstaart ophalen.
    Hoofd doet nog zeer maar met paracetamol kom ik de dag wel door.
    Heerlijk vooruitzicht dat ik pas volgend jaar weer hoef te werken. Ga dus ook niet thuis de mail checken oid begin er niet aan.

    Vader van chiel gaat echt steeds slechter. Komt amper zn bed uit en bezoek ontvangen gaat ook niet goed. Er waren mensen uit Zwitserland dus konden ze niet weigeren maar na drie kwartier hebben ze ze buiten gezet omdat het gewoon teveel is voor hem. Ben benieuwd hoe dat met tweede kerstdag gaat. Jaime is best druk op de dag kan je haar ook niet kwalijk nemen natuurlijk. Jaime heeft geen zin om erheen te gaan dus dat speelt dan ook nog mee.
    Nou ja we zien het wel.

    Ik ga ff een koppie koffie zetten!

    lfs
     
  11. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Oh en Sem ik heb de babyborn gekocht. Die dingen zijn wel duur zeg! Heb de goedkoopste gekocht 54 euro. Zit een potje bij met geluid oid en een flesje en een bakje met eten. Michiel haalt vandaag nog een extra setje kleding voor depop die gaat dan onder de boom bij mn schoonouders.
     
  12. Lin: Wat vervelend zeg voor je schoonvader dat het steeds slechter gaat. Zeker met deze dagen. Kan hij zich niet even terugtrekken als hij het niet trekt met kerst?
    Heerlijk dat je vakantie nu heb. Geniet er lekker van.

    Monique: Gelukkig gaat het weer wat beter. Zal idd even een bui zijn geweest van Kyllian en denk dat alle kindjes dat wel even krijgen als er een broertje of zusje is geboren. Maar ik begrijp je gevoel helemaal dat je er even door heen zat.

    Zap: Jeetje zeg wat erg voor je broer. Gatver gewoon in je eigen bed dan. Moet je toch niet aan denken. En waar was Amber dan???
    Goed dat Amber nu bij je broer is.

    Trena: Wat gek van je knie zeg. Hoe is het gekomen? Dat wist je geloof ik niet heh.

    Hier weer een klote nacht gehad. Komt ook bij dat ik niet helemaal lekker ben. Wel vervelend hoor. Ga zo naar de kerstlunch. Vind het ook wel even lekker om er even uit te zijn even iets voor mezelf.
    Ga dan weer op tijd naar huis, want het zou gaan ijzelen eind van de middag.

    Liefs Kelly
     
  13. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Kel doe maar voorzichtig. Ik hoorde het ook van het ijzelen. En als je je ook niet lekker voelt rijdt het nog slechter.
    Ik hoop dat de vader van chiel zich idd even terugtrekt af en toe. Al is het alleen al dat hij de hele dag door het hoesten aan het kokhalzen is en spugen...

    En wat je zegt idd waar was Amber dan Zaph? Oh zou nog te erg zijn als zijn gewoon thuis was.

    Bah beetje lui vandaag echt nergens zin in. Chiel komt lekker om vier uur thuis. Gezellig.
     
  14. brennied

    brennied Fanatiek lid

    10 feb 2006
    1.925
    0
    36
    Brabant
    AM: thx voor Dyon's mooie kaartje!! Kreeg hem net binnen. Is even een moeilijke tijd zo met Kyl maar duidelijkheid werkt het best. En hij snapt nu echt wel wat je tegen hem zegt...lief dat hij zo reageerde. Komt allemaal goed!
    Fijn dat dyon ook goed geslapen heeft en om de 3,5 uur...boffert!

    LiN: dan heeft jaime dezelfde als Milou, met magisch potje. Is leuk hoor...alleen zou ik dat eten wat in het zakje zit niet geven. Wat erg heh met je schoonvader :(

    Kel: heel veel plezier bij de kerstlunch. Wel fijn idd er ff uit te zijn. En voorzichtig hoor met de ijzel...brrrr

    Zaph: :$:$ da's toch niet normaal!!! Wat een gek mens zeg, zoiets kan ik dus echt niet uitstaan..bah bah!!! Zielig voor je broer zeg en nu net met kerst...gelukkig heeft ie Amber bij zich.

    Trena: ik zou toch ff naar de ha gaan hoor met je knie, misschien een rekverband erom zodat het vocht eruit kan ofzoiets :(

    Momenteel een poging om Milou ook even te laten slapen. Ze ligt in bed en ze ging 'rusten' want ze wou niet slapen. k heb gezegd dat ik haar over een half uur kom halen. Stiekem hoop ik dat ze in slaap is gevallen. Kan ze vanavond wat langer opblijven met ons 'kerstdiner' thuis. Vanmiddag nog naar de verjaardag van mijn zwager, lekker worstenbroodjes eten :) Gerard komt ook vroeg thuis vandaag. Jippie en dan lekker kerst vieren, gezellig!!
     
  15. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Monique: gelukkig gaat het weer wat beter. Kan me voorstellen dat het heel vermoeiend is en je er dan even doorheen zit. Fijn dat Kyllian wel lief blijft voor Dyon. Die buien horen er wel bij he, vind het ook heel logisch. Maar idd wel moeilijk want is natuurlijk net op momenten dat je zelf moe bent enzo.
    Mooi kaartje, kwam net binnen. Geweldige postzegel!

    Robine: :$ in hun eigen bed? Groot gelijk dat hij haar eruit gezet heeft. En idd goed dat Amber bij hem is. Wat naar zeg, bah.

    Kelly: even eruit is wel lekker idd, van binnen hangen ga je je niet beter voelen. Doe maar wel rustig aan. En voorzichtig buiten.

    Sens: jij ook even uitrusten he. Lekker vooruitzicht, dit jaar niet meer werken. Dus Jaime wil niet naar schoonouders? ;) Tja...niet zo gek eigenlijk he. Wel lastig.

    Trena: bult met vocht klinkt niet goed hoor, misschien toch even naar dokter bellen?

    Charissa: jij ook fijne dagen! :)

    Wij gan ook even naar buiten.
     
  16. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Veel plezier Brennie!
     
  17. brennied

    brennied Fanatiek lid

    10 feb 2006
    1.925
    0
    36
    Brabant
    Yesss...Milou slaapt :D
     
  18. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Hoi allemaal,

    AM: bedankt voor jullie geboortekaartje. Wat een ontzettend mooi kaartje! Ik ben ook altijd weer te laat met kaartjes sturen, maar komt eraan hoor. En begin volgend jaar kom ik even kijken naar Dyon hoor, als alles weer een beetje normaal is.
    Dat met Kyllian hoort er echt even bij. Ik had het er net met Wes over. Met Jesse hadden we totaal geen problemen, maar die was nog te klein. Die nam alles zoals het kwam. Met Marijn verwachten we wel problemen als deze baby er eenmaal zal zijn. Die is al jaloers als Wes en ik elkaar een kus geven.
    Maar goed aandacht blijven geven en als er ritme is, en iedereen is gewend, komt dat heus wel goed. Dat is bij iedereen zo, dus ook bij jou. Wel fijn dat Dyon vannacht in zijn wiegje heeft geslapen!

    Zap: pfff... wat erg voor je broer zeg! Zo net voor de kerstdagen. En dan in zijn eigen bed. Ik zou het bed ook de deur uit doen!
    Getsie, de gedachte alleen al. Hij moet Amber lekker bij zich houden.
    Sterkte, want dat houdt jullie wel deze dagen bezig.

    Brennie: oh wat heerlijk dat Milou even slaapt. Gister heeft Jesse ook even geslapen, maar vandaag wil ie niet. Hopelijk slaapt ie dan morgen uit ;) want vanavond gaan we gourmetten, dus ligt ie ook vast niet om 19.30 uur in bed.
    Veel plezier vanmiddag met worstebroodjes eten! Lekker!
    Lieve foto's van Amy. En wat een lieve zus is Milou toch voor Amy!

    Lin: goed voornemen, geen mail lezen! Ik ben gister en vandaag al bezig geweest :x Moest nog een nieuwsbrief uit en ik zat nog steeds op input te wachten :x:x Nu nog steeds! Nou ja, die uren schrijf ik gewoon hoor.
    Wel vervelend met je schoonvader, zeker deze dagen zeg. Ik neem aan dat als het teveel voor hem is, hij zich dan zeker even terugtrekt. Van Jaime kunnen ze niet verwachten dat zij zich gaat aanpassen. Sterkte in ieder geval weer.
    Hoe is het met poes? Al beetje aangesterkt?

    Panda: jij bent wat aan het buiten spelen he ;)
    Vindt Bastian het nog steeds allemaal leuk? Ik moet heel eerlijk zeggen dat wij niet zoveel buiten zijn geweest. Het wordt zo'n zeiknatte boel allemaal.

    Kel: ik vind jou echt zo'n bikkel. Toch gewoon naar die lunch gaan! Maar het is soms idd ook wel lekker om er even alleen uit te zijn he, zonder kind.
    Heeft het gesmaakt?

    Sem: wat erg voor jullie overburen zeg! Zielig, die hond. Als ik een hond zou hebben, zou ik die trouwens ergens onderbrengen. Niet aan buren vragen om ze eten te geven en uit te laten. Of was het niet zo geregeld?
    Lekker aan het genieten met zijn viertjes?

    Sap: nog aan het helpen bij je ouders? Die zullen het wel druk hebben nu.

    Trena: heb je nog even de dokter gebeld? Vocht in je knie is niet goed hoor. En Jelte was dus ook wel jaloers toen Yorben was geboren. Yorben niet toen Fenna erbij kwam toch?

    Ik heb nu ook officieel wel vakantie, maar dus nog even wat dingen wegwerken. Gister ben ik met Jesse naar de tandarts geweest. Er was maandag een halve melkkies afgebrokkeld (ja, ik heb nog 2 melkkiezen), dus toch maar even laten vullen. Gelijk controle, was ok. Jesse ook in de stoel en ging prima. We hadden thuis geoefend met mond open doen, dus voordat de tandarts ging kijken, lag hij al met mond open.
    Vandaag is Wes ook thuis. Ligt nu met Marijn op bed, want die werd na een uur slapen alweer wakker. En als hij moe is, is hij strontvervelend. Hij gaat steeds in de kerstboom hangen en met van alles gooien. Echt niet leuk. Jesse is juist enorm lief de laatste dagen.

    Nou, vanavond gourmetten. Eerst zou alleen mijn schoonmoeder erbij zijn, omdat mijn schoonvader moest werken, maar die heeft iets met zijn hand dus komt hij ook mee... Nou ja, zal ook wel gezellig zijn.
    Morgen naar mijn ouders. Volgende week nog heerlijk thuis met zijn vieren.

    Zo, nu de laatste kerstzegels maar eens kopen, want ook met kerstkaarten ben ik weer veeeeeeel te laat...
     
  19. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Haha Lydia toch met het kaarten sturen...hahah Zo herkenbaar.
    Ik was dit jaar goed op dreef lag echt op schema mooie foto van Jaime gemaakt voor de boom...alleen tsja dan komt het bestellen...niet gebeurd. Ik vind het zo lullig nu want krijgen we allemaal kaarten en ik stuur niks. Nou ja misschien na de kerst nog wel :D.
    Hmm gourmet klinkt goed! Doen jullie nog pakjes onder de boom? En niet meer je mail kijken hoor !! (al deed ik het net ook nog...oops)

    Panda pas je op buiten want het is erg glibberig! Niet dat je valt met je buik. Komt schoonma nog met de kerst?

    Brennied veel plezier klinkt gezellie! Hihi en worstenbroodjes jummie. Mn schoonmoeder komt uit tilburg die haalt ze ook altijd, wij hier trouwens ook. Is wel echt Brabants heh die worstenbroodjes.
    Wat is er met dat zakje eten dan? Heb trouwens niet gezien (of gewoon niet opgelet) dat er een zakje eten in zat.
    Ik vond deze dus het meest praktische met die pot. Ze hadden er ook een met een paard maar dat ding was echt duur en wat moet een baby nou op een paard :(
    Heeft Milou nog lang geslapen?

    En ja mn schoonvader, ik hoop gewoon dat hij het nog ff volhoudt tot na 1 januari. Stel je voor tussen kerst en oud en nieuw dat is ook zo wreed. Maar goed hij is wel echt op heh. Dit gun je gewoon niemand vreselijk slopende ziekte. Dan liever maar dood van de een op andere dag heh.

    Zo ijstaarten zijn binnen. Wat een tempo had jaime zeg...NOT. Ze vindt het gladde eng (heeft ze niet van een vreemde..haha). Ze had nog een ijsje van me gekregen wilde banaan maar hadden ze niet dus toen aardbei. Het ijs daar is zo lekker echt aardbei zeg maar, zelfs de pitjes zitten er nog in...jummie.

    Voor de theeliefhebber. Ik heb zo'n heerlijk theetje ontdekt. Van Lipton Orange Jaïpur...met stukjes sinaasappelschil in het pyramidezakje...JUMMIE!!!!!

    Ga ff verder.

    lfs
     
  20. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Sens: echt sneu dat je schoonvader nog zolang pijn moet lijden. Wat weet Jaime eigenlijk over de ziekte van haar opa?

    Brennie: hier precies hetzelfde eigenwijsje met slapen gaan :D Gelukkig maar dat Milou is gaan slapen! Hebben ze soms echt ff nodig he.

    Kelly: en hoe was de kerstlunch? Vervelend hoor nog steeds die slechte nachten. Maar jouw meisje komt vast al heel snel, want bij Daynah liep je overtijd toch? ;)

    LIS: ja idd als ze wat jonger zijn dan zullen ze minder last van jaloezie hebben he. Het is hier trouwens verder prima gegaan. Het is denk ik ook niet echt extreme jaloezie, maar meer de structuur die hij gewend is en nu dus anders werd. Hij is namelijk heel lief voor Dyon.
    Jesse ook al naar de tandarts geweest. Moet ik er ook maar een x aan gaan geloven ;) Hoelang heb je vakantie?

    De kraamzorg is hier net weg, vanaf nu dus heerlijk met zn viertjes :) De vk is ook voor het laatst langs geweest.
    Kyllian was vanmorgen rond 9 uur al supermoe. Hij is ook helemaal niet lekker, veel aan het hoesten. Om 1 uur zijn we samen op bed gaan liggen. Dyon hadden we in zn wiegje en al maar even naar zijn eigen kamer verplaatst om dus een evt. bui te voorkomen en Kyllian het gevoel te geven dat we ook nog wel dingen zoals normaal (samen op bed rusten) kunnen doen.
    Kyllian was al heel snel in slaap gevallen en is net wakker.
     

Deel Deze Pagina