April 2006 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Carmen, 2 nov 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. carry

    carry Fanatiek lid

    30 jul 2005
    1.397
    0
    0
    pedagogisch medewerkster
    Hier wil het nog steeds niet opschieten, alhoewel ik wel het idee heb dat er iets gebeurt. Het rommelt en het doet, voel me de hele dag al moe en lamlendig, pijn in mijn buik, en mijn rug voel ik ook flink nu, maar doorzetten hooo maar. (helaas)
    Vanmorgen naar de vk geweest alles okee, afspraak gepland voor volgende week, zou het nog zo lang duren?? We zullen zien!!
    Gr Carry
     
  2. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    Nou ik hoop het niet voor je... nog een week. Maar ja je weet het nooit natuurlijk. Ik ga voor de duimen dat het doorzet!!!

    Morgen ga ik weer op bezoek bij de VK, dan ga ik het hebben over de onderwater bevalling. En als alles goed is ga ik morgen het bad bestellen :D
     
  3. Chantalletje

    Chantalletje Actief lid

    26 nov 2005
    250
    0
    0
    music manager
    Wijnaldum
    Hoi daar was ik weer ff... Ja ik kan niet zo vaak meer online komen.. Ik moet volledig op bed liggen... En als ik me soms ff wat beter voel dan ga ik wel ff kijken op internet.. Ik mag waarschijnlijk met 38 weken worden ingeleid.. Al lijkt me dat helemaal niet fijn maar is wel beter met mijn rug.. Maar goed ik wist van te voren dat ik het niet makkelijk zou krijgen dus ik was voorbereid en nu hoef ik niet heeeeel lang meer.. Dus gaat helemaal goed komen... met jullie voor de rest ook allemaal goed???
     
  4. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Ja hier gaat alles prima. Als ik me maar rustig hou. Mijn lijf wil niet meer ... als ik 5 minuten heb gelopen dat verga ik echt van de pijn .. fijn hoor BI.

    Vandaag hebben we laminaat gelegd en morgen komt het kamertje. Ik ga morgen ook beginnen met alles wassen ...Heb ook al een hoop kleertjes in de kleur van, maar aangezien Edwin het niet wil weten moet ik die natuurlijk drogen als hij er niet is. Gooien jullie de kleertjes gelijk de eerste keer al in de droger of wachten jullie daar ook nog mee? Straks krimpt het ... het is al zo klein .. haha.

    Hebben jullie de box trouwens al staan?

    Mouschy, ik ben benieuwd hoor morgen bij de vk .. zou leuk zijn als ze toch mee willen werken.
     
  5. carry

    carry Fanatiek lid

    30 jul 2005
    1.397
    0
    0
    pedagogisch medewerkster
    Over de kleertjes: Ik heb idd het ook niet de eerste keer in de droger gedaan, alles gewassen, opgehangen en gestreken en in keurige stapeltjes in de kast. Haast eng :confused: Want zoooo netjes ben ik niet op mijn eigen kleding :)
    Ik weet dat ik bij Mike dit niet heel erg lang heb vol gehouden, toen ik in de kraamtijd weer alleen in huis was, gingen de kleertjes ook hup de droger in en zo weer opvouwen en in de kast, en de nette stapeltjes met kleding en hydrofiel luiertjes en lakentjes lagen er toch een stuk minder netjes bij dan voor Mike geboren was ;)
    Dus ik ga er van uit dat dit tijdelijk is, eigelijk moet ik nog even fotoos maken van hoe het er nu bij ligt en dan over 3 maanden even weer kijken ;) Ik vrees dat het een wereld van verschil zal zijn.
    Gr Carry
     
  6. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    Hi,
    Ik heb ook alles al gewassen, en netjes opgehangen om te drogen. Dus niet de droger in. Ik moet toegeven dat ik niet alles heb gestreken. Zeker niet de hydrofyl luiers, want dat neemt geen vocht meer op als je die strijkt ;)
    Alles ligt al netjes in de kast, en ik moet toegeven dat ik toch meer kleertjes heb dan ik dacht, speciaal voor onze Uk (jongen/meisjes kleertjes). Ik had gehoopt dat het meer unisex was maar toch niet hahaha :) Dus niemand mag ook verder in de kleding kast komen kijken van de baby kamer ;)
    Ik ben ook benieuwd wat de verloskundige morgen zegt. Ze zal het vast niet leuk vinden dat ik wil overstappen. Maar goed ik wil dit heel graag en zij kunnen me niet helpen.
    Morgen volgt natuurlijk een verslag ;)
    Nu maar hopen dat ik vanacht een beetje slaap. gaaaaaaaaap word al moe bij het idee dat ik weer de halve nacht wakker lig......... :rolleyes:
    Nu is net mijn man thuis gekomen van zijn werk, en hij is nu ook ziek :confused:
     
  7. carry

    carry Fanatiek lid

    30 jul 2005
    1.397
    0
    0
    pedagogisch medewerkster
    @Mouchy; Ooh jee dus manlief ook nog ziek!! Hopen dat jullie beide weer gauw opknappen, verder hoop ik dat je vannacht eindelijk weer wat beter slaapt, want dat maakt het natuurlijk ook niet beter, kan je overdag niet een beetje bij slapen dan?? Gelukkig heb je in ieder geval nu verlof!
    Gr Carry
     
  8. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Gaat lekker bij jullie Mouschy .. omstebeurt ziek.
    Ik hoop dat je een beetje opgeknapt ben .. is niet echt leuk om zo je verlof te beginnen he?

    Ik heb vannacht aardig geslapen .. ben maar 2 keer wakker geweest.
    Lag er om 2030 uur al in en werd om 0630 uur wakker. Ik ga vanmiddag nog wel ff een uurtje plat. Moet vanavond ook weer weg en anders trek ik het niet.
    Die kleine doet het ook lekker in mn buik hoor .. volgens mij is Uk aan het gymen ofzo ... ik heb spannende bulten in mn buik .. bezig bijtje is het .. haha ..

    Hoest met jou Carry?
     
  9. carry

    carry Fanatiek lid

    30 jul 2005
    1.397
    0
    0
    pedagogisch medewerkster
    :confused: Vannacht tegen 1:15uur wakker!! Steken in mijn buik!!! Even later, steken in mijn rug!! 10 keer van zij gedraaid op mijn zij wordt het iets beter totdat: Ja hoor weer een steek. Dit is een tijd zo door gegaan en ben best zenuwachtig geweest, maar heb mijn vriend niet wakker gemaakt. Tegen een uur of 4 even weer in slaap gevallen, maar na een half uur a 3 kwartier weer wakker. Zijn het nu weeen of niet? Wil mijn vriend niet om niets wakker maken natuurlijk! Uiteindelijk om 6:30 opgestaan. Ben er tot nu toe nog steeds niet uit wat het is, ga zo lekker even douchen (Maar flink heet douchen wie weet ;) ) En als het blijft aanhouden, (is nu weer een stuk rustiger nl) dan bel ik toch even de vk, want bij Mike zijn bevalling begon het ook heel rustig, maar in de tijd dat ik twijfelde of het wel of geen weeen waren had ik al 3 cm ontsluiting en 2 uurtjes later had ik volledige ontsluiting, dus wil eigelijk wel dat ze dan even komen kijken dan! Mijn zoon is nu naar school, mijn vriend naar zijn werk en ik wacht af!!! :(
    Mocht er nog iets gebeuren probeer ik nog wel even weer achter de pc te kruipen!
    Gr Carry
     
  10. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Meid spannend ... tis tenslotte dinsdag, dus het kan best ..
     
  11. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    Spannend Carry, we blijven duimen!!!
    Sylvie wat heb je lekker kunnen slapen, ben jalours!!! ;) Mijn Ukkie is ook lekker aan het bewegen, ik wil het vandaag of morgen een keer proberen te filmen, lijkt me wel grappig zo'n bewegende buik. Ik heb een specaal tapje in mijn camera voor de baby. Daar staat ook the making off de baby kamer op en zo hihihihi :) En dat we naar de echo zijn geweest.

    Nou ik heb voor het eerst sinds tijden weer een beetje normaal geslapen, nou ja normaal, ben er "maar" 3x uitgeweest om te plassen. En voor de rest door geslapen. De afgelopen nachten was ik letterlijk elk uur wakker.
    Ik voel me wel weer wat beter, maar nog niet helemaal toppie zeg maar. Ben nog mega verkouden en we zitten nu samen aan de Eginaforce (als ik het goed uitspreek, zal wel niet) van dr. Vogel. Dat is homiopatish en kan geen kwaad in de zwangerschap. Mijn man ligt nu boven in bed en is ook lekker ziek, wat ik het afgelopen weekeind heb gehad heeft hij nu.
    Over een uurtje moet ik naar de verloskundige, ben benieuwd ;)
     
  12. evy

    evy Lid

    20 jan 2006
    96
    0
    0
    Kledinggroothandel
    Amsterdam
    spannend carry sterkte mocht het doorzetten!!!
     
  13. Carmen

    Carmen Fanatiek lid

    2 nov 2005
    1.065
    0
    0
    Peuterjuf
    Haarlem
    Hier alles zijn gangetje. Ben lekker op orde met alles, dus kan nu gewoon genieten van het "niets"doen. Mijn mannnetje heeft vandaag en morgen cursus en moet de nacht dus elders overbruggen. Had niet gedacht dat ik hem zo zou missen! Vreemde hormonen ook..

    Goh, ik wist niet dat je de hydro-luiers niet mag strijken? Ik weet dat dat spul (en ook gewone handdoeken en thee-doeken) geen water meer opneemt als je het met wasverzachter wast, maar door te strijken...?! Hé bah... Waarom zetten ze dat dan niet in het etiket? Volgens die mocht je het gewoon strijken. Nou zit ik met 15 hydrofielluiers in mijn mik die hun werk niet doen.

    Caryy, wat vervelend dat het nog niet door wil zetten voor je. Hoop dat de warme douchen en andere dingen (ananas, bitter-lemon) je gaan helpen. Ben benieuwd..

    Mouschy, hoe was het bij de verloskundige?
     
  14. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Heej Evy wat las ik nou bij de topic van de verloskundige? Vervelend zeg ..ik hoop dat het je vliezen niet zijn .. zou een beetje vroeg zijn.

    Mouschy .. gaan ze je helpen met onderwater bevallen ofm oet je nu overstappen?

    Sterkte Carmen, een nachtje zonder je man ... nix aan he?

    Hou je taai Carry ...
     
  15. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    tis niet dat je ze NIET MAG strijken, maar het heeft gewoon geen zin om ze te strijken omdat ze geen vocht meer opnemen dan. Gewoon nog een keer wassen en gewoon in de droger gooien of ophangen, wat je wil, en dan opvouwen meer niet, en dan doen ze hun werk het beste ;)

    Ik ben net terug van de verloskundige. Tja ik mag zolang in bad zitten als ik wil maar als ik moet gaan persen moet ik het bed in. En dat wil ik eigenlijk niet, ik wil het gewoon allemaal in het bad doen als het even kan natuurlijk. Dus ik kan wel overstappen. Ik ga over 2 weken naar de andere praktijk voor een gesprek en dan als alles goed is ga ik meteen over. Want dit is wel een goede praktijk waar ik nu zit, maar toch niet helemaal zoals ik het graag zou willen. Dus ik ga zo het bad bestellen ;) Ik kijk er wel naar uit, lijkt me zo byzonder allemaal!!!
    Met de baby gaat alles goed, ligt al helemaal perfect, heeft altijd al zo gelegen dus dat is mooi. Bloed druk is goed, plasje is goed, en gewicht is goed, ben maar 1 kg. aangekomen in 3 weken tijd ;) Dus nu in totaal 12 kg. aangekomen. :p Ben nu wel mega verkouden/grieperig en dat is wel minder, veel hoesten en zo en daar krijg ik harde buiken van... Maar ondangs dat alles gaat alles best lekker :D
     
  16. carry

    carry Fanatiek lid

    30 jul 2005
    1.397
    0
    0
    pedagogisch medewerkster
    Spannend naar een nieuwe praktijk overstappen, maar het is natuurlijk JOU bevalling en dat moet je kunnen doen op de manier zoals jij het graag zou zien! Maar deze stap heb je maar weer gehad, en hoef je niet meer over te piekeren. Fijn dat alles goed gaat met de kleine hummel in je buik, nu jij nog weer opknappen!!!
    Gr Carry
     
  17. evy

    evy Lid

    20 jan 2006
    96
    0
    0
    Kledinggroothandel
    Amsterdam
    Ja silvie ik verloor dus wat vocht vanmorgen toen ik de trap afliep en omdat het bij mijn dochter ook zo ging word ik snel ongerust!En het leek niet op afscheiding en rook ook niet naar urine dus vandaar!! Het is niet nog een keer voorgekomen vandaag maar ik hou het in de gaten.Ik heb verder nergens last van geen vreemde kwaaltjes just the usual harde buiken etc.Anyway hoop dat met jullie ook alles goed is!!!!!Balen zeg Carry dat het nou weer niet doorzet en mouschy de geboorte van je kind maak je maar 1 keer mee dus dan moet het gaan zoals jij het wilt!!Tenzij het medisch niet kan natuurlijk.Hoe is je huisje Silvie?
     
  18. carry

    carry Fanatiek lid

    30 jul 2005
    1.397
    0
    0
    pedagogisch medewerkster
    @Evy: Wel even eng natuurlijk na je vorige ervaring bij je dochtertje. En het zal nu wel erg vroeg zijn dan!!! Hopen dat het lekker blijft zitten.
    Gr Carry
     
  19. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Evy, het is heerlijk in mijn huisje. Vandaag was ik voor het eerst een hele dag alleen. Mijn moeder is nl vorige week geweest .. en ed had vrij gister dus kon vandaag lekker alles op mn eigne tempo doen. Heerlijk hoor .. kom helemaal tot rust.
    ik hoop trouwens voor je dat het idd niet meer gebeurd voor je, zou wel een beetje vroeg zijn he .?

    Mouschy, je heb helemaal gelijk dat je dan overstapt, hopelijk bevalt die neiuwe praktijk je ook.

    Carry, nog niets??

    Carmen, verveel je je al zo zonder je mannetje??
     
  20. carry

    carry Fanatiek lid

    30 jul 2005
    1.397
    0
    0
    pedagogisch medewerkster
    @Silvie: Helaas krijg wel weer veel last van harde buiken nu, en dezelfde steken van gisteravond voel ik af en toe, dus ik zal nog wel even voor weeen houden denk ik, dus we wachten af. Meer kan ik helaas niet. Ga vandaag ook niets extra,s meer aan doen ben gister 2 keer onder een vrij warm/hete douche gegaan. Ga er van uit dat het sowieso nog een paar dagen duurt, zodien eerder kan alleen maar fijner zijn ;)
    Liefs Carry
     

Deel Deze Pagina